Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-05-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην τελική ευθεία το Μεσοπρόθεσμο
  • [02] Εγκαινιάστηκε η κινεζική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • [03] Επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας στον ΟΠΑΠ
  • [04] Δημιουργούνται 14 κέντρα υποδοχής μεταναστών
  • [05] SOS από ιδρύματα παιδικής προστασίας
  • [06] "Καμπανάκι" για μεταρρυθμίσεις
  • [07] "Δεν θα γίνουν απολύσεις"
  • [08] Αποζημιώσεις μέσω ΚΕΠ
  • [09] Απαξίωση και μαρασμός
  • [10] Σε κατ΄ οίκον περιορισμό ο»Ώ

  • [01] Στην τελική ευθεία το Μεσοπρόθεσμο

    Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός αναμένεται να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς σε κατβ ιδίαν συναντήσεις, προκειμένου να τους ενημερώσει, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι "αυτός είναι ο μέχρι τώρα σχεδιασμός". Ο κ. Πεταλωτής διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά τα σενάρια για αναδιάρθρωση του χρέους, προσθέτοντας ότι "η κυβέρνηση δεν εξετάζει σενάρια και θεωρητικές απόψεις και έχει ως κύρια μέριμνα την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας για να βγει η χώρα από την κρίση".

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη για συγκρότηση υπερκομματικής κυβέρνησης και με τεχνοκράτες. "Το να έρθουν υπερκομματικές προσωπικότητες και σοφοί να μας σώσουν είναι έξω από τις απόψεις μας. Υπάρχει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση στη χώρα που έχει σχέδιο για να βγει από την κρίση. Ο καθένας έχει το ρόλο του και να κάνει την δουλειά του" υπογράμμισε ο Γιώργος Πεταλωτής.

    Σήμερα, ο Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Αργολίδα, όπου το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων, στο Ναύπλιο.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Εγκαινιάστηκε η κινεζική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ εγκαινίασε σήμερα, σε πιλοτική φάση, την κινεζική ιστοσελίδα του, http://web.ana-mpa.gr/anachina/index.php.

    Για πρώτη φορά ένα ευρωπαϊκό εθνικό πρακτορείο δημιουργεί ιστοσελίδα, η οποία επικεντρώνεται στο κινεζικό κοινό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα χρηστών του Διαδικτύου, αλλα και την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

    Στόχος του εθνικού πρακτορείου της Ελλάδας είναι να καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και έγκυρη πηγή ειδήσεων και πληροφοριών στο Διαδίκτυο για τον κινεζικό κόσμο, σε θέματα που αφορούν την Ελλάδα, τον ελληνισμό, τις διμερείς σχέσεις, το εμπόριο, την οικονομία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, κ.α.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας στον ΟΠΑΠ

    Σε ισχύ τέθηκε η νέα τριετής Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας την οποία υπέγραψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΠΑΠ Α.Ε. Μαρίνα Μασσαρά, μετά την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων. Η νέα σύμβαση ισχύει ως 31.12.2013.

    Με βάση τη νέα Συλλογική Σύμβαση προβλέπεται ετήσια μεσοσταθμική μείωση των αποδοχών των εργαζομένων στην ΟΠΑΠ Α.Ε. ποσοστού περίπου 14%, ενώ αυξάνονται οι ώρες εργασίας καθημερινά από 7,5 σε 8 ώρες.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Δημιουργούνται 14 κέντρα υποδοχής μεταναστών

    Τα πρώτα 14 κέντρα κράτησης και κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών δημιουργούνται με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή. Τα κέντρα, που θα λειτουργούν με σύγχρονες προδιαγραφές και με μέτρα ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας, είναι τα εξής:

    - Λακωνία, Σπάρτη - Κέντρο Κράτησης

    - Χίος, Μερσινίδι - Κέντρο Κράτησης

    - Σάμος, Βαθύ - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής

    - Αμυγδαλέζα - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ανηλίκων

    - Ελληνικό, τα παλαιά κρατητήρια - Κέντρο Κράτησης

    - Ελληνικό, τα νέα κρατητήρια - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής

    - Μονάδα Πέτρου Ράλλη - Κέντρο Κράτησης

    - Ασπρόπυργος - Κέντρο Κράτησης

    - Ροδόπη, Βένα - Κέντρο Κράτησης

    - Έβρος, Φυλάκιο - Κέντρο Κράτησης. Επίσης, αξιοποιείται παρακείμενη δημόσια έκταση για την εγκατάσταση λυόμενων κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν ως Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.

    - Θεσπρωτία , εξετάζονται τρεις προτάσεις ιδιωτών για Κέντρο Κράτησης, εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας.

    - Αιτωλοακαρνανία, Στάνος, στρατόπεδο Ψαρογιάννη - Κέντρο Κράτησης.

    - Έβρος, Καρωτή, πρώην στρατόπεδο Φιλιρίδη - Κέντρο Κράτησης.

    - Ορεστιάδα, εξετάζεται πρόταση ιδιώτη με στόχο τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου, όπου θα συστεγάζονται Υπηρεσία Ασύλου, Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, Διοίκηση του Frontex , οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας.

    Επίσης, σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη, θα δοθούν κίνητρα για έργα υποδομής στις περιοχές, με χρηματοδότηση είτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλοντος είτε από το Πράσινο Ταμείο.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] SOS από ιδρύματα παιδικής προστασίας

    Με «λουκέτο» απειλούνται άμεσα περισσότεροι από 30 φορείς και ιδρύματα (ανοιχτά και κλειστά) παιδικής προστασίας και φροντίδας. Οι εκπρόσωποι 30 φορέων, που έχουν αξιολογηθεί για την προσφορά τους σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για ό,τι καταστροφικό, ήδη, συμβαίνει στον ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής πρόνοιας.

    Υπό την ομπρέλα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», τα κοινωφελή σωματεία εξήγησαν τις αιτίες που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση και απηύθυναν έκκληση προς τους βουλευτές να συνδράμουν στη λήψη μέτρων, που θα ανατρέψουν το μοιραίο κλείσιμό τους. Το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση εξεδήλωσαν (μέσω αντιπροσώπων) η υπουργός Απασχόλησης, Λούκα Κατσέλη και η υφυπουργός, Άννα Νταλάρα, ενώ παρούσα στη συνέντευξη Τύπου ήταν η βουλευτής της ΝΔ, Ευγενία Τσουμάνη, η οποία δεσμεύθηκε στην προσπάθεια για ανατροπή της κατάστασης.

    Στους κοινωφελείς οργανισμούς, που συμμετέχουν στην Ένωση, «Μαζί για το Παιδί» βρίσκουν καταφύγιο παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά που για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων, παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, άπορα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική συμπαράσταση.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης, ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής, Χρήστος Μπαρτσόκας συνόψισε τις αιτίες για τα προβλήματα στην υπο-χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, την καθυστέρηση καταβολής νοσηλίων, από τα συμβαλλόμενα ασφαλιστικά ταμεία, την περικοπή τακτικών επιχορηγήσεων χωρίς καμία προειδοποίηση, τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας των κοινωφελών σωματείων και τη φορολόγηση των δωρεών.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] "Καμπανάκι" για μεταρρυθμίσεις

    «Βιώνω καθημερινά μια σχιζοφρενική κατάσταση, προκειμένου να συνδυαστεί αφενός η "κόπωση στήριξης" από τις χώρες του κοινοτικού Βορρά προς αυτές του κοινοτικού Νότου και αφετέρου η "μεταρρυθμιστική κόπωση" στις νότιες ευρωπαϊκές χώρες» δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ Όλι Ρεν, σε συνέδριο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους από την ευρωζώνη.

    Ο Όλι Ρεν προειδοποίησε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η διάσταση απόψεων, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα κινδυνεύει να υποστεί πλήγματα.

    Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην περίπτωση της ελληνικής κρίσης και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξεύρεση λύσης, ο κοινοτικός επίτροπος υπογράμμισε ότι παρουσιάζονται ορισμένα εμπόδια από τις "κόκκινες γραμμές" που θέτουν κάποια κράτη - μέλη, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, αλλά και "οι πολιτικοί περιορισμοί στην Ελλάδα". Στο πλαίσιο αυτό, ο Όλι Ρεν κάλεσε τους πάντες να μην θέτουν εμπόδια, να ξεπεράσουν αυτές τις "κόκκινες γραμμές" και τελικά να συμβάλουν εποικοδομητικά στην εξεύρεση λύσης.

    Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας (Eurogroup) Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζητά την εφαρμογή του προγράμματος εξυγίανσης της Ελλάδας και την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

    «Ο στόχος μείωσης του ελλείμματος που έχει τεθεί πρέπει να υλοποιηθεί και αυτό προϋποθέτει πρόσθετα μέτρα» λέει ο κ. Γιούνκερ σε προδημοσίευση συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα «Στουτγκάρτερ Τσάιτουνγκ».

    Αν γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα δέχεται ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση, προειδοποίησε ο Γιούργκεν Σταρκ, μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΕΚΤ.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] "Δεν θα γίνουν απολύσεις"

    Δεν τίθεται θέμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, μονίμων ή αορίστου χρόνου, αλλά μείωση των μισθοδοτούμενων από το δημόσιο στην επόμενη τριετία, κατά 150.000, από αποχωρήσεις ή εθελούσιες εξόδους, επανέλαβε χθες στη Βουλή, ο υπουργός των Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

    Επειδή από τον Οκτώβριο του 2009 -πολύ πριν έρθει το μνημόνιο και η τρόικα- η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε μείωση του αριθμού των απασχολούμενων στον δημόσιο τομέα περίπου κατά 100.000 άτομα, μειώνοντας το μισθολογικό κόστος από τα 22 δισ. ευρώ στα 16 δισ. ευρώ, και αυτό συνέβη λόγω της μείωσης των προσλήψεων με την αναλογία 1 προς 5, τη μη ανανέωση των σταζ (stage) και την περαιτέρω μείωση προσλήψεων συμβασιούχων, γι' αυτόν τον λόγο η τρόικα δεν θέτει τώρα θέμα απόλυσης 200.000 υπαλλήλων επί ποινή στάσης πληρωμών, είχε δηλώσει νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Αποζημιώσεις μέσω ΚΕΠ

    Οι πολίτες μπορούν να προσφεύγουν και στα ΚΕΠ, υποβάλλοντας αίτηση καταβολής χρηματικής αποζημίωσης, για τη μη τήρηση προθεσμιών διεκπεραίωσης υποθέσεών τους από τη Διοίκηση, αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών υπενθυμίζεται ότι, βάσει των διατάξεων του άρθρου 6 του Ν. 3242/2004 για τη διεκπεραίωση υποθέσεων των πολιτών από τις Δημόσιες υπηρεσίες, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τίθεται ο γενικός κανόνας, όλες οι υπηρεσίες να απαντούν σε αιτήματα πολιτών και να διεκπεραιώνουν τις σχετικές υποθέσεις, μέσα στην προθεσμία των 50 ημερών, κατβ ανώτατο όριο, από την ημερομηνία υποβολής τους στην υπηρεσία.

    Επισημαίνεται δε, ότι ο πολίτης αποκτά το δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση για την καταβολή πλήρους χρηματικής αποζημίωσης, εντός 60 ημερών, από την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [09] Απαξίωση και μαρασμός

    Μετά την απαξίωση και τον μαρασμό της πλατείας Ομονοίας, όπου πλέον επικρατεί η παραβατικότητα και η μικροεγκληματικότητα, άλλη μία ιστορική πλατεία, η Κλαυθμώνος, παραδίνεται σταδιακά στα χέρια τοξικομανών, εμπόρων ναρκωτικών ουσιών και μικροεγκληματιών.

    Η πλατεία Κλαυθμώνος «χρωστάει» το όνομα της στους δημοσίους υπαλλήλους, που πριν από την περίοδο του 1909 δεν ήταν μόνιμοι και μετά την απόλυσή τους, από κάθε αλλαγή κυβέρνησης, μαζεύονταν μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών, που βρίσκονταν στην πλατεία και με κλάματα και θρήνους (κλαυθμούς) παρακαλούσαν να τους επαναπροσλάβουν.

    Δεδομένου ότι τέτοιες απολύσεις συνέβαιναν τακτικά, με κάθε αλλαγή κυβέρνησης, οι σκηνές αυτές ήταν αρκετά συχνές στην πλατεία. Ανάδοχος της ονομασίας ήταν ο συγγραφέας και κατόπιν ακαδημαϊκός Δημ. Γρ.Καμπούρογλου, ο οποίος πρώτος ονόμασε την πλατεία «Κλαυθμώνος» σε ένα χρονογράφημα του στην «Εστία» το 1878.

    Σήμερα στην ιστορική αυτή πλατεία, τοξικομανείς κλέβουν καταστήματα και ανοίγουν αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι, συμμορίες αρπάζουν τσάντες και κοσμήματα από γυναίκες, ενώ το «παζάρι» ναρκωτικών εκτυλίσσεται όλο το 24ωρο.Τους τελευταίους μήνες έχει μετατοπιστεί μέρος της εγκληματικότητας από την ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας και του Μοναστηρακίου.

    Η υποβάθμιση έχει αντίκτυπο και στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας, ο τζίρος των καταστημάτων που βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη μειώθηκε πέρυσι κατά 30% σε σχέση με το 2009, ενώ τα πράγματα δεν βελτιώνονται ούτε τις περιόδους των εκπτώσεων και των προσφορών.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [10] Σε κατ΄ οίκον περιορισμό

    Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν θα ανακτήσει σήμερα την ελευθερία του, αφού πρώτα καταβάλει μια εγγύηση, όμως η εμπλοκή του με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία απήγγειλε σε βάρος του επισήμως κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα, θα παραταθεί για πολλούς μήνες.

    Κατηγορίες απαγγέλθηκαν χθες επισήμως εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για σεξουαλικά αδικήματα, στα οποία περιλαμβάνονται αυτά της απόπειρας βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel του Μανχάταν.

    Το δικαστήριο τον άφησε πάντως ελεύθερο υπό όρους, μετά την καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Εκτός από την καταβολή της εγγύησης αυτής, ο Στρος-Καν δεσμεύτηκε να καταθέσει εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα κατασχεθούν από τη δικαιοσύνη σε περίπτωση που παραβιάσει τους όρους της αποφυλάκισής του.

    Έπειτα από άλλη μια νύχτα στη φυλακή, ο κατηγορούμενος θα απελευθερωθεί σήμερα, αφού καταβάλει την εγγύηση. Ο Στρος-Καν θα τεθεί τότε υπό κατ' οίκον κράτηση στο Μανχάταν και θα πρέπει να παραδώσει στις αμερικανικές αρχές όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφά του.

    Θα παρακολουθείται με βιντεοκάμερες και ένας ένοπλος φρουρός θα είναι διαρκώς μαζί του, ανακοίνωσε το δικαστήριο. Θα πρέπει να φοράει ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι.

    Η επόμενη παρουσίαση του γάλλου πρώην υπουργού στο δικαστήριο ορίστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη για τις 6 Ιουνίου. Κατά την ακροαματική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τότε, ο κατηγορούμενος θα πρέπει να δηλώσει ένοχος ή αθώος για τις επτά κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 20 May 2011 - 6:45:23 UTC