Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-03-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην τελική ευθεία το PSI
  • [02] Το μεσημέρι η ορκομωσία των νέων υπουργών
  • [03] Προγράμματα 1,2 δισ. ευρώ για την ενίσχυση της Απασχόλησης
  • [04] Σαρκοζί: "'Έχουμε πολλούς ξένους στη χώρα"
  • [05] Με γυναικείο άρωμα, η Τεχνόπολη στις 8 Μαρτίου
  • [06] Αποκαθιστώντας την παλιά πόλη της Κυπαρισσίας
  • [07] Το άγχος οδηγεί στην άνοια
  • [08] Συνάντηση με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ θα έχει σήμερα η Ντ. Μπακογιάννη
  • [09] Στη Νέα Υόρκη ο διαπραγματευτής της Β. Κορέας για το πυρηνικό της πρόγραμμα
  • [10] Στην Αθήνα της κρίσης «Η άνοδος και η πτώση της πόλης του Μαχαγκόννυ»

  • [01] Στην τελική ευθεία το PSI

    Πλήρως αποδέχονται οι ελληνικές τράπεζες την προσφορά του Δημοσίου για το «κούρεμα» και την ανταλλαγή των ομολόγων που κατέχουν (PSI). Αυτό έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, μετά τη συνάντηση των διοικήσεων των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Αυτό σημαίνει ότι στο «κούρεμα» θα συμπεριληφθούν τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες στις ΔΕΚΟ, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, και τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 5 δισ. ευρώ.

    Η προθεσμία για την εθελοντική συμμετοχή στο PSI λήγειαύριο το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, η συμμετοχή θα ανέλθει στο 75%- 80% του συνόλου των ελληνικών ομολόγων που θα «κουρευτούν».

    Θετικά ανταποκρίθηκαν και τα Διοικητικά Συμβούλια 7 ασφαλιστικών Ταμείων και της ΑΕΔΑΚ στην απομείωση των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που κατέχουν κατά 53%, στα πλαίσια του PSI.

    Τα Ταμεία που δέχθηκαν μετά από αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων να ενταχθούν στο πρόγραμμα του κουρέματος, είναι το ΙΚΑ και το Επικουρικό Ταμείο του ΙΚΑ, ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου, (ΟΠΑΔ), ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ) και η Ανώνυμη Εταιρεία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ασφαλιστικών Οργανισμών (ΑΕΔΑΚ).

    Δεν αποδέχθηκαν το κούρεμα των ομολόγων τους 5 συνολικά Ταμεία. Πρόκειται για το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ), στο οποίο ασφαλίζονται νομικοί, υγειονομικοί κ.λ.π., το Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ), το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΕΑΙΤ), το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας των Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ).

    Διαβάστε επίσης:

    Αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία ο Γ. Προβόπουλος

    Όλι Ρεν: Πιθανή η ανάκαμψη της ευρωζώνης

    [02] Το μεσημέρι η ορκομωσία των νέων υπουργών

    Μίνι ανασχηματισμό επέφερε τελικά η παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

    Μετά από πολυήμερες αναζητήσεις και ζυμώσεις, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή, τριπλή αλλαγή καθώς την θέση του κ. Παπουτσή κάλυψε ο μέχρι σήμερα υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

    Στην θέση του ως υπουργός Ανάπτυξης μετακινήθηκε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, την θέση της οποίας κατέλαβε ο ακαδημαϊκός καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης.

    Ακόμη, ορίζεται υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λευτέρης Οικονόμου, ενώ παραμένει στη θέση του ο νυν υφυπουργός Μανώλης Όθωνας.

    Η ορκομωσία θα γίνει στις 15.30 στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

    [03] Προγράμματα 1,2 δισ. ευρώ για την ενίσχυση της Απασχόλησης

    Νέα προγράμματα, για την υποστήριξη των ανέργων, θέτει σε εφαρμογή το Μάρτιο και τον Απρίλιο το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

    Τα προγράμματα έχουν προϋπολογισμό 1.236.010.000 ευρώ και αναμένεται να ωφεληθούν 289.294 άτομα.

    Στο περιεχόμενο των προγραμμάτων και στους στόχους του υπουργείου Εργασίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησεχθες, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.

    Ένα πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα και στοχεύει στην αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού είναι το «Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης».

    Αντικείμενο του έργου είναι η χρηματοδότηση Σχεδίων Δράσης που αφορούν στη δημιουργία ή τη συνέχιση της λειτουργίας Κοινωνικών Δομών, (π.χ. Κοινωνικά Παντοπωλεία, Φαρμακεία κτλ.) σε 40 Δήμους με πληθυσμό άνω των 80.000 κατοίκων και στόχος, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης 1.500 θέσεων εργασίας. Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται στα 36.000.000 ευρώ, ενώ το 80% του προϋπολογισμού αφορά στη επιδότηση των δημιουργούμενων θέσεων εργασίας και το υπόλοιπο 20% του προϋπολογισμού σε άλλα λειτουργικά έξοδα των Κοινωνικών Δομών.

    Παράλληλα, θα αναπτυχθούν νέες δράσεις για την ένταξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, με την εφαρμογή προγραμμάτων που θα αναλάβουν εξειδικευμένα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, με προϋπολογισμό 13.090.000 ευρώ και 1.480 ωφελούμενους.

    Επιπλέον, το υπουργείο Εργασίας έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για την ενεργοποίηση της χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας.

    [04] Σαρκοζί: "'Έχουμε πολλούς ξένους στη χώρα"

    Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, υποστήριξε ότι υπάρχουν «πολλοί ξένοι» στη Γαλλία, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει να λειτουργήσει καλά το σύστημα ενσωμάτωσης, κι υποσχέθηκε ότι εάν επανεκλεγεί θα μειώσει στο μισό τον αριθμό των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα κάθε χρόνο.

    « Το σύστημα ενσωμάτωσης που διαθέτουμε λειτουργεί όλο και πιο άσχημα, διότι έχουμε πολλούς ξένους στο έδαφός μας και δεν είμαστε πλέον σε θέση να τους βρίσκουμε στέγη, θέση εργασίας, σχολείο», δήλωσε ο Νικολά Σαρκοζί σε μια εκπομπή την οποία μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο France 2.

    «

    Εξάλλου θα μπορούν να λαμβάνουν το επίδομα αλληλεγγύης και άλλα κοινωνικά ωφελήματα εκείνοι οι μετανάστες οι οποίοι ζουν στη Γαλλία ήδη 10 χρόνια και έχουν εργαστεί στη χώρα τα 5 από αυτά, δήλωσε ο Σαρκοζί. Σήμερα, οι ξένοι που ζουν στη Γαλλία απολαμβάνουν των ίδιων κοινωνικών δικαιωμάτων με τους Γάλλους πολίτες.

    Ο Γάλλος πρόεδρος--ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κινδυνεύει να υποστεί βαριά ήττα στις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου και της 6ης Μαΐου από τον υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ--επανέρχεται τις τελευταίες ημέρες στις θεματικές της μετανάστευσης και της ασφάλειας, οι οποίες είχαν συμβάλει στη θριαμβευτική νίκη του το 2007.

    Η αριστερά κατηγορεί συχνά το Σαρκοζί και τους στενούς του συνεργάτες ότι προσεγγίζουν θέσεις της ακροδεξιάς προς άγρα ψήφων. Την επόμενη πενταετία, θεωρώ ότι για να ανακτήσουμε καλές συνθήκες ενσωμάτωσης, πρέπει να μειώσουμε στο μισό τον αριθμό των ανθρώπων που υποδεχόμαστε, δηλαδή να φθάσουμε από τους 180.000 [στους] περίπου 100.000», πρότεινε ο Γάλλος πρόεδρος.

    [05] Με γυναικείο άρωμα, η Τεχνόπολη στις 8 Μαρτίου

    Εκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα, με τίτλο «Αmarilis 20:1?», διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων (αίθουσα «Κωστής Παλαμάς»), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

    Η έκθεση παρουσιάζει υλικό- μαρτυρίες, από 20 γυναίκες καλλιτέχνες και έναν άντρα, που συμμετέχουν στην εικαστική ομάδα Template Life.

    Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστεί ο αγώνας των γυναικών «της διπλανής πόρτας» που με θάρρος και αποφασιστικότητα γράφουν καθημερινά ιστορία.

    Παράλληλα, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στις γυναίκες,αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 20:30 στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος».

    Η Συμφωνική Ορχήστρα, μαζί με τη Μεικτή Χορωδία του δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν το έργο Gloria του Antonio Vivaldi (1678 - 1741) για δύο σοπράνο, μία μέτζο σοπράνο, μεικτή χορωδία και ορχήστρα και τη 2η Συμφωνία του Ludwig van Beethoven (1770-1827). Σολίστ Μαρία Ίμπρη (σοπράνο), Κατερίνα Νουνοπούλου (σοπράνο), Σοφία Καρβουνά (σοπράνο), Ελένη Μπαρκαγιάννη (μέτζο σοπράνο) Ιωάννα Βρακατσέλη (μέτζο σοπράνο).

    Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

    [06] Αποκαθιστώντας την παλιά πόλη της Κυπαρισσίας

    Επιχειρούν να αποκαταστήσουν την παλιά πόλη της Κυπαρισσίας πέτρα-πέτρα. Μία οικογένεια «ρομαντικών» της περιοχής, με την υποστήριξη κατοίκων και όχι μόνο, έχει θέσει υπό την προστασία της καλντερίμια, αρχοντικά, κρήνες και νερόμυλους της Κυπαρισσίας, με στόχο την ανάδειξη της Ιστορίας της αγαπημένης της πόλης.

    Η οικογένεια Ιμιρζιάδη σύστησε πριν από δύο χρόνια την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας». «Στόχος μας ήταν να βγάλουμε την παλιά πόλη από την αφάνεια, μία υπέροχη παλιά πόλη, με την οποία δεν ασχολείται ούτε ο δήμος ούτε η πολιτεία», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Τζίμα Ιμιρζιάδη.

    «Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε μέσα από τα ταξίδια που πραγματοποιήσαμε στην Ευρώπη και όπου είδαμε πώς σέβονται και συντηρούν αντίστοιχους οικισμούς», προσθέτει.

    Στις δράσεις του «Προγράμματος για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας» συγκαταλέγεται η αποκατάσταση κτισμάτων και καλντεριμιών, η συνεργασία με αρμόδιους φορείς, η καταγραφή και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, αλλά και η διοργάνωση εκδηλώσεων που προβάλουν την πόλη, όπως το παζάρι με αντίκες που φιλοξενείται κάθε καλοκαίρι.

    [07] Το άγχος οδηγεί στην άνοια

    Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η πρόωρη συνταξιοδότηση, ο θάνατος αγαπημένου προσώπου, μία σοβαρή αρρώστια, μπορεί να πυροδοτήσει το μηχανισμό της άνοιας σε ηλικιωμένους. Καινούρια δεδομένα αποκαλύπτουν ότι προ της εμφάνισης της άνοιας, σε μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά το 80%, είχε υπάρξει ένα έντονα στρεσογόνο περιστατικό. Οι οδηγίες των επιστημόνων σε αυτή την περίπτωση είναι να μη στενοχωριόμαστε και να βρούμε τρόπους να ξεπερνάμε τα δύσκολα.

    «Η καθημερινότητά μας έχει γίνει μία δύσκολη αρένα με πολύ μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Επειδή τα στρεσογόνα ερεθίσματα δεν μπορούμε συνήθως να τα ξεπεράσουμε όταν βρισκόμαστε σε μεγάλες ηλικίες, πρέπει να βρούμε τρόπους να μένουμε απαθείς για να διατηρήσουμε τον εγκέφαλό μας σε άριστη κατάσταση».

    Τα παραπάνω επισήμανε η Μάγδα Τσολάκη, Nευρολόγος - Ψυχίατρος, καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Αλτσχάιμερ (Alzheimer), στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, με αφορμή τη διοργάνωση από το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων, επιστημονικής διημερίδας, με θέμα: «Νομικά και Κοινωνικά Θέματα στην Άνοια», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9 - 11 Μαρτίου.

    Σύμφωνα με την κ. Τσολάκη, η συχνότητα της νόσου στις αναπτυγμένες χώρες είναι 10% άνω των 70 ετών, ενώ στην Ελλάδα είναι 6% άνω των 70 ετών. Όμως η συχνότητα αυξάνεται τόσο στις αναπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, ώστε να μιλάμε για ένα φαινόμενο που θα πάρει διαστάσεις πανδημίας, καθώς υπολογίζεται ότι έως το 2050, 105 εκατομμύρια άτομα θα πάσχουν από άνοια.

    [08] Συνάντηση με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ θα έχει σήμερα η Ντ. Μπακογιάννη

    Με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθείσήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μεταβαίνει στο Λουξεμβούργο όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) ενώ θα επισκεφτεί και τον EFSF, προκειμένου να συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον γενικό γραμματέα και τον διευθυντή έρευνας και θεσμικών σχέσεων.

    Πριν την επιστροφή της στη Αθήνα, η κα Μπακογιάννη θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε όλες τις συναντήσεις της θα παρουσιάσει τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την ανάγκη εφαρμογής ενός δεύτερου "σχεδίου Μάρσαλ".

    [09] Στη Νέα Υόρκη ο διαπραγματευτής της Β. Κορέας για το πυρηνικό της πρόγραμμα

    Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Βόρειας Κορέας έφθασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αυξάνονται οι ελπίδες ότι ίσως σημειωθεί πρόοδος στις αποτελματωμένες τα τελευταία χρόνια συνομιλίες για τον τερματισμό του πυρηνικού προγράμματος της Πιονγκγιάνγκ.

    Ο Ρι Γιονγκ Χο εξέφρασε αισιοδοξία για τις εξαεθνείς συνομιλίες, οι οποίες έχουν ανασταλεί από το 2009. «Οι εξαμερείς συνομιλίες θα τα πάνε καλά», δήλωσε ο Ρι στο νοτιοκορεάτικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap, μιλώντας στο αεροδρόμιο JFK αργά χθες.

    Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νάλαντ είπε στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ρι επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ για άτυπες συνομιλίες από σήμερα ως και την Παρασκευή.

    Επίσημα έχει προσκληθεί από τη Σχολή Μάξγουελ στο Πανεπιστήμιο Σίρακιουζ στη Νέα Υόρκη, κοσμήτορας της οποίας είναι ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Τζιν Στάινμπεργκ, ανέφερε η Νάλαντ.

    Εξάλλου και ο υπουργός Εξωτερικών Κιμ Σουνγκ Χουάν αναμένεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για πενθήμερη επίσημη επίσκεψη.

    [10] Στην Αθήνα της κρίσης «Η άνοδος και η πτώση της πόλης του Μαχαγκόννυ»

    "Έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη του 2010 στη Μαδρίτη, μία μέρα μετά τη μεγαλύτερη απεργία στην πρόσφατη ιστορία της Ισπανίας. Παρουσιάστηκε στη Μόσχα των κοινωνικών ανισοτήτων και της ταραγμένης πολιτικής. Και τώρα στην Αθήνα της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης".

    Η Βαλεντίνα Καράσκο από τη φημισμένη καταλανική ομάδα θεάτρου Fura dels Baus μίλησε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής, για την "ιδιαίτερη" επικαιρότητα που έχει το έργο των Μπέρτολτ Μπρεχτ- Κουρτ Βάιλ "Ανοδος και Πτώση της πόλης του Μαχαγκόννυ" σήμερα.

    Οι συντελεστές της παράστασης έφτασαν στην Αθήνα μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (13/3) που εγκαινιάζει τη συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με το Teatro Real της Μαδρίτης. Μια συνεργασία "πρόκληση", για την οποία τόσο ο πρόεδρος του Μεγάρου Ιωάννης Μάνος, όσο και ο καλλιτεχνικός του διευθυντής Νίκος Τσούχλος, δηλώνουν «υπερήφανοι».

    Ο Κουρτ Βάιλ και ο Μπέρτολτ Μπρεχτ έγραψαν την «Άνοδο και την πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ» για να προκαλέσουν, να σατιρίσουν την όπερα και να καταγγείλουν με μια παραβολή την κουρελιασμένη Δημοκρατία της Βαϊμάρης που ετοιμαζόταν να παραδοθεί στο ζόφο του Ναζισμού.

    Στον κύκλο Μπρεχτ εντάσσονται και ησημερινή εκδήλωση με τίτλο "Ηχοχρωματική νοσταλγία- Δύο βωβές ταινίες", με τη συνοδεία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης του Μηνά Αλεξιάδη, αλλά και η διάλεξη του καλλιτεχνικού διευθυντή του Teatro Real Ζεράρ Μορτιέ στις 13 Μαρτίου λίγο πριν την πρεμιέρα της όπερας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 7 March 2012 - 7:30:28 UTC