Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-03-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ελβετία: 28 Βέλγοι νεκροί, μεταξύ τους 22 παιδιά, σε τροχαίο
  • [02] Στο υψηλότερο σημείο της την τελευταία 4ετία έκλεισε η Ουόλ Στριτ
  • [03] Η Disney θα προσφέρει εργασία σε 1.000 παλαίμαχους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους

  • [01] Ελβετία: 28 Βέλγοι νεκροί, μεταξύ τους 22 παιδιά, σε τροχαίο

    Είκοσι οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους 22 μαθητές από το Βέλγιο, σκοτώθηκαν αργά χθες βράδυ σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Σιέρε, στο καντόνι Βαλέ της νότιας Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία, μετέδωσε σήμερα το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων SDA-ATS.

    Το πούλμαν έφερε βελγικές πινακίδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με το SDA-ATS.

    Το όχημα που κατευθυνόταν προς την περιοχή Σιόν, προσέκρουσε σε τοίχο σήραγγας της εθνικής οδού μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής εξόδου της Σιέρε. Το πούλμαν παρεξέκλινε τις πορείας του για λόγο που παραμένει άγνωστος και σφηνώθηκε στον τοίχο της σήραγγας.

    Το πούλμαν μετέφερε 52 άτομα, δηλαδή δύο σχολικές τάξεις από την περιοχή της Φλάνδρας, από τις πόλεις Λόμελ και Χεβερλι. Τα παιδιά επέστρεφαν από διακοπές στα χιόνια και ετοιμάζονταν να γυρίσουν στη χώρα τους. Οι δύο οδηγοί του πούλμαν σκοτώθηκαν στο τροχαίο. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία του Βαλέ, διευκρίνισε το SDA-ATS.

    [02] Στο υψηλότερο σημείο της την τελευταία 4ετία έκλεισε η Ουόλ Στριτ

    Στο υψηλότερο επίπεδό του την τελευταία τετραετία έκλεισε χθες το Αμερικανικό Χρηματιστήριο, ενισχυμένο από την ανακοίνωση της JPMorgan Chase για αύξηση της τιμής των μερισμάτων της.

    Ο γενικός δείκτης Dow Jones με κέρδη 217,97μονάδων κατέγραψε άνοδο 1,68% και έκλεισε στις 13.177,68 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq ενισχυμένος κατά 56,22 μονάδες σημείωσε άνοδο 1,88% και έκλεισε στις 3.039,88 μονάδες.

    [03] Η Disney θα προσφέρει εργασία σε 1.000 παλαίμαχους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους

    Η Walt Disney Company προτίθεται να προτείνει απασχόληση σε τουλάχιστον 1.000 παλαιμάχους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους από το μέτωπο μέσα στην επόμενη τριετία, υποστηρίζει σε χθεσινό της ανακοινωθέν η εταιρεία.

    Στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι ήρωες εργάζονται εδώ», που παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η Disney θα χρηματοδοτήσει επίσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώσεις που προσφέρουν επιμόρφωση, ή άλλες υπηρεσίες σε πρώην οπλίτες.

    Η ανακοίνωση αυτού του προγράμματος γίνεται τη στιγμή που πολυάριθμοι παλαίμαχοι στρατιώτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, κυρίως μετά την ανάκληση των δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

    «Καθώς μία νέα γενεά ανδρών και γυναικών οπλιτών ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον πολιτικό βίο, εμείς ενισχύουμε την υποστήριξή μας και τη δέσμευσή μας απέναντι στους ήρωες των νέων καιρών», τονίζει ο Μπομπ Άιγκερ, πρόεδρος της Disney.

    Η Disney θα προτείνει «τουλάχιστον 1.000 θέσεις εργασίες και ευκαιρίες για σταδιοδρομία» στους παλαιούς μαχητές. Οι θέσεις εργασίας θα διασπαρούν σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων του ομίλου: στα τηλεοπτικά του δίκτυα, στις παραγωγές, στα στούντιο και στα θεματικά πάρκα του», προσδιορίζει ο Άιγκερ.

    Η εταιρεία θα δρομολογήσει επίσης μία εκστρατεία εθνικής ευαισθητοποίησης, προκειμένου να παρακινήσει τις αμερικανικές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 14 March 2012 - 6:30:25 UTC