Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-04-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προγραμματικές δεσμεύσεις Ευ. Βενιζέλου για τη μείωση των τιμών
  • [02] «Συνταξιούχοι εν Δράσει»
  • [03] Πολυετείς καταδίκες για την αεροπορική τραγωδία της ΗΛΙΟΣ στο Γραμματικό
  • [04] Η ΕΕ θα επιβάλλει νέες κυρώσεις στη Συρία, ανακοινώνει η διπλωματία της Γαλλίας
  • [05] Σύσκεψη για ένταξη στο ΕΣΠΑ του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης
  • [06] Πρεμιέρα για το Citroen DS Numero 9 στην έκθεση του Πεκίνου
  • [07] Αλ. Τσίπρας: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση
  • [08] Τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης
  • [09] Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητεί θετική ψήφο στις εκλογές της 6ης Μαΐου
  • [10] Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α΄και Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης
  • [11] "Εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε", δηλώνει ο Αδ. Γεωργιάδης
  • [12] Φ. Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών και συναινέσεων

  • [01] Προγραμματικές δεσμεύσεις Ευ. Βενιζέλου για τη μείωση των τιμών

    «Συγκεκριμένα και ρεαλιστικά» μέτρα, για «το μεγάλο θέμα που απασχολεί κάθε οικογένεια», αυτό της ακρίβειας στις τιμές, παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Πρόκειται για πέντε θεσμικά μέτρα και τέσσερις άμεσες παρεμβάσεις που «μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής κοινοτικής έννομης τάξης, υπό συνθήκες κρίσης».

    Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ο πληθωρισμός, αλλά η ακρίβεια και είπε ότι παρ' όλο που ο πληθωρισμός έχει πέσει και προβλέπεται του χρόνου να έχουμε αρνητικό πληθωρισμό, η μείωση των εισοδημάτων δημιουργεί βαριά την αίσθηση της ακρίβειας.

    «Το πρόβλημα δεν είναι να μην ανεβαίνουν οι τιμές, αλλά να πέσουν. Σημασία έχει το πραγματικό εισόδημα, η αγοραστική δύναμη κάθε Έλληνα πολίτη», υπογράμμισε.

    [02] «Συνταξιούχοι εν Δράσει»

    Είναι συνταξιούχοι, αλλά αρνούνται να δηλώσουν «παραίτηση» από τη ζωή. Απογοητευμένοι από την κρίση, αλλά και τη μονότονη καθημερινότητά τους, οι «Συνταξιούχοι εν Δράσει» αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους ανακουφίζοντας ευπαθείς ομάδες, φυτεύοντας δέντρα, καθαρίζοντας σημεία της Αθήνας και γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ γενεών.

    Οι «Συνταξιούχοι εν Δράσει» δημιουργήθηκαν πριν από ένα χρόνο. Την ιδέα είχε όχι κάποιος συνταξιούχος, αλλά η νεαρή Έφη Πυργιαννάκη, που βλέποντας τον πατέρα της να «πέφτει» ψυχολογικά όταν πρωτοβγήκε στη σύνταξη, αποφάσισε να κάνει κάτι γι' αυτήν την ομάδα πληθυσμού, ενεργοποιώντας τους συνταξιούχους που έχουν ενέργεια και θέληση για προσφορά.

    «Ο αρχικός μας στόχος ήταν να φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν με όσους έχουν ανάγκη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο να γίνει, οπότε αποφασίσαμε να κινητοποιήσουμε τους συνταξιούχους προς τον εθελοντισμό», εξηγούν στο ΑΜΠΕ, ο Χάρης Ντάσσης και ο Σωτήρης Δρουβιώτης, ιδρυτικά μέλη των «Συνταξιούχων εν Δράσει».

    Σήμερα στους «Συνταξιούχους εν Δράσει» συμμετέχουν περίπου 20 άτομα, συνταξιούχοι άνω των 50 ετών, αλλά και άτομα νεότερης ηλικίας.

    [03] Πολυετείς καταδίκες για την αεροπορική τραγωδία της ΗΛΙΟΣ στο Γραμματικό

    Σχεδόν επτά χρόνια μετά το δυστύχημα με το αεροσκάφος της εταιρείας ΗΛΙΟΣ στο Γραμματικό, που κόστισε τις ζωές 121 ανθρώπων, η ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε την ετυμηγορία της καταδικάζοντας, ερήμην τους, τους υπευθύνους της εταιρείας για την τραγωδία.

    Μετά από πολύμηνη διαδικασία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε σε πολυετείς ποινές φυλάκισης τρία στελέχη της ΗΛΙΟΣ και τον μηχανικό που είχε ελέγξει το μοιραίο Boeing 737 που συνετρίβη το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό Αττικής, προερχόμενο από Κύπρο.

    Πρόκειται για τους Δημήτρη Πανταζή διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Κικκίδη διευθυντή Πτητικών Επιχειρήσεων, Γιάνκο Στοϊμένοφ αρχιπιλότο και τον μηχανικό 'Αλαν Ίργουϊν, απόντες όλοι από το δικαστήριο.

    Οι τρεις πρώτοι ομόφωνα κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία από ενσυνείδητη αμέλεια, ενώ ο μηχανικός, επίσης ομόφωνα, για ανθρωποκτονία από ασυνείδητη αμέλεια.

    [04] Η ΕΕ θα επιβάλλει νέες κυρώσεις στη Συρία, ανακοινώνει η διπλωματία της Γαλλίας

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να υιοθετήσει νέες κυρώσεις σε βάρος της Συρίας την Δευτέρα, υπό το φως της συνεχιζόμενης αιματοχυσίας παρά την εκεχειρία η οποία τέθηκε σε εφαρμογή στη χώρα την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας.

    Κατά τη σύνοδο της συμμαχίας των "Φίλων της Συρίας", η οποία διεξήχθη χθες στο Παρίσι, το σχέδιο του απεσταλμένου Κόφι Άναν, το οποίο υποστηρίζει ο ΟΗΕ, χαρακτηρίστηκε η τελευταία ελπίδα για την αποφυγή ενός ολοκληρωτικού εμφυλίου πολέμου στη Συρία και την επίλυση της 13μηνης κρίσης στη χώρα.

    Τα νέα μέτρα θα περιορίζουν τις εξαγωγές στη Συρία σε ό,τι αφορά δύο είδη εμπορευμάτων και αγαθών: προϊόντων πολυτελείας και ορισμένες πρώτες ύλες οι οποίες θα μπορούσαν να "χρησιμοποιηθούν για κατασταλτικούς σκοπούς".

    [05] Σύσκεψη για ένταξη στο ΕΣΠΑ του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης

    Έργο - σημαία για την περιφέρεια Πελοποννήσου χαρακτήρισε την κατασκευή του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για την ένταξη του έργου αυτού στο ΕΣΠΑ.

    Ο περιφερειάρχης επισήμανε τη μεγάλη σημασία του έργου και ζήτησε από όλους εγρήγορση, για την επιτάχυνση των διαδικασιών ωρίμανσής του.

    Συζητήθηκε, επίσης, η δημιουργία Μουσείου Λατομείων και Μαρμάρων στα Δολιανά Αρκαδίας.

    [06] Πρεμιέρα για το Citroen DS Numero 9 στην έκθεση του Πεκίνου

    Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου (23 Απριλίου - 2 Μαΐου) η Citroen θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο υβριδικό μοντέλο, που απαιτεί μόλις 1,7 λίτρα βενζίνης για να διανύσει απόσταση 100 χλμ. Πρόκειται για το νέο Citroen DS Numero 9, ένα καινοτομικό αυτοκίνητο που σηματοδοτεί την ανάπτυξη παρόμοιων κατασκευών με μικρό οικολογικό αποτύπωμα.

    Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι το υβριδικό σύστημα αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου και έναν ηλεκτροκινητήρα τελευταίας γενιάς. Ο πρώτος κινητήρας δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς ενώ ο ηλεκτρικός έχει αναλάβει την κίνηση των πίσω τροχών. Έτσι εξασφαλίζεται η τετρακίνηση, που μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα στην κίνηση του οχήματος σε περίπτωση απώλειας της πρόσφυσης. Η απόδοση του κινητήρα βενζίνης 1.600 κ.εκ. με την συνδρομή της υπερτροφοδότησης φθάνει τους 225 ίππους. Ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει από την πρώτη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ισχύ 70 ίππων καθώς και υψηλή ροπή που ξεπερνά τα 20,2 χλγμ. Συνολικά η ισχύς των δυο μονάδων φθάνει τους 295 ίππους.

    Το οικολογικό του προφίλ ενισχύεται και από την δυνατότητα που έχει να κινείται για 50 χλμ. χωρίς να ενεργοποιηθεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Σε αυτή την λειτουργία, την κίνηση του οχήματος βάρους 1.500 κιλών αναλαμβάνει αποκλειστικά ο ηλεκτροκινητήρας που τροφοδοτείται, με ρεύμα από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου.

    Τα επίσημα στοιχεία δίνουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2??.

    Η τεχνολογική του υποδομή τού επιτρέπει να χρειάζεται μόνο 1,7 λίτρα βενζίνης για 100 χλμ. ενώ οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 39 γραμ./χλμ.

    Η σφηνοειδής σχεδίαση του αμαξώματος μας προϊδεάζει για τη νέα φόρμα που θα έχουν τα επόμενα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας. Εξάλλου, το ύψος έχει μειωθεί σημαντικά και είναι μόλις 1,27 μ. Το μήκος αγγίζει τα 4,93 μ. και το μεταξόνιο φθάνει τα 4,93 μ.

    [07] Αλ. Τσίπρας: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση

    Τους εννέα βασικούς άξονες, που αποτελούν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ώστε η χώρα να αποφύγει την κατάρρευση και να ανασυγκροτηθεί η οικονομία και η κοινωνία, παρουσίασε το μεσημέρι από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε από τους πολίτες ψήφο εξουσίας.

    Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει:

    - Στήριξη του εισοδήματος, χτύπημα της ακρίβειας, ρύθμιση και διαγραφή χρεών.

    - Να καταπολεμηθεί η φτώχεια να αποτραπεί η ανθρωπιστική κρίση, να ενισχυθεί η κοινωνική ανάπτυξη.

    - Παραγωγική ανασυγκρότηση κλαδικά προγράμματα και πολιτικές, άμεσες, τόνωσης της απασχόλησης.

    - Αναδιάρθρωση εκ βάθρων των δημοσίων υπηρεσιών και εισαγωγή ενός νέου μοντέλου δημόσιας και συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας.

    - Στήριξη της αλληλέγγυας οικονομίας.

    - Πάγωμα των πληρωμών των εξοπλισμών, αναπροσανατολισμός του ΕΣΠΑ, αύξηση των δημοσίων επενδύσεων.

    - Ανακατανομή των βαρών, αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων, του κοινωνικού κράτους του μέλλοντος.

    - Στο ένατο σημείο της πρότασης του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, εξισορρόπηση των φορολογικών βαρών και προτείνει την εφαρμογή ενός μακροχρονίου σχεδίου αλλαγών στο κράτος την οικονομία και την κοινωνία.

    «Διεκδικούμε το πάγωμα των χρεών και την αναστολή των πληρωμών όσο η οικονομία βρίσκεται μέσα σε έναν φαύλο κύκλο. Μέχρι τότε κανένα ευρώ δεν μπορεί και δεν πρέπει να δοθεί για την εξυπηρέτηση του χρέους, διότι οι ανθρώπινες ανάγκες είναι πάνω από το χρέος», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

    [08] Τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης

    Στην παρουσίαση παρέστησαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης και στελέχη του κόμματος.

    Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης είναι τα εξής :

    Α' Θεσσαλονίκης

    Αμμανατίδης Ιωάννης,

    Αρβανιτίδης Ελευθέριος,

    Αρχοντόπουλος Γεώργιος,

    Γαϊτάνη Ιωάννα, Θεοδωρόπουλος Γεώργιος,

    Ιεραπετριτάκη Γεωργία,

    Καλφακάκου Γλυκερία,

    Καραγκιοζίδου Εύα,

    Κερσανίδης Ευστράτιος,

    Κουράκης Αναστάσιος,

    Λαμτζίδης Εμμανουήλ,

    Μοναστηρίδης Μηνάς,

    Μπένος Αλέξιος,

    Ξεφτέρης Χρήστος,

    Ουρειλίδης Ηλίας,

    Πέρκα Θεοπίστη,

    Σαμανίδης Νικόλαος,

    Τεκίρδαλης Γεώργιος,

    Χαραλαμπίδου Δέσποινα

    και Χατζηγεωργίου Ελευθερία.

    Β' Θεσσαλονίκης

    Αμμανατίδου - Πασχαλίδου Ευαγγελία (Λίτσα),

    Αμπατζάς Κωνσταντίνος,

    Ασβεστόπουλος Χαράλαμπος,

    Ζέρβα Ευαγγελία (Λίτσα),

    Μαϊκίδης Χρήστος,

    Μητιντζής Απόστολος, Πλωμαρίτης Ευστράτιος,

    Ρώσσιος Χρήστος και Τσέλου Ειρήνη-Αιμιλία.

    [09] Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητεί θετική ψήφο στις εκλογές της 6ης Μαΐου

    Τη βεβαιότητά της ότι δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία στις εκλογές και ότι εμφανίζεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, σίγουρος ο κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων, εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, η κοινωνία αναζητά το δρόμο, ο οποίος θα τη βγάλει από την κρίση.

    «Αυτό το οποίο η Δημοκρατική Συμμαχία διεκδικεί είναι η θετική ψήφος. Τιμωρία των δύο κομμάτων, αλλά ταυτόχρονα θετική ψήφο για ένα σίγουρο ευρωπαϊκό αύριο», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

    [10] Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α΄και Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης

    Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αλάνα της Τούμπας.

    Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Τσάμης, αναφέρθηκε στους υποψηφίους και σημείωσε πως «υπεύθυνα στελέχη κοσμούν τους συνδυασμούς μας και πιστεύω ότι θα δώσουν με ποιότητα, αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα την εκλογική μάχη μέχρι την τελευταία μέρα». Για τις εκλογές είπε ότι στις 7 Μαΐου η Ελλάδα ή θα μπει σε μία πορεία ακυβερνησίας και αβεβαιότητας ή θα σχηματίσει ένα δυνατό σχήμα σοβαρής, σταθερής και υπεύθυνης διακυβέρνησης.

    Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης είναι:

    1 Καραμανλής Κώστας, βουλευτής

    2 Γαλιατσάτου Δάφνη, οικονομολόγος

    3 Βεζυρτζής Νικόλαος, έμπορος

    4 Γκιουλέκας Κων/νος, βουλευτής

    5 Διαλυνά Άρτεμις, πολιτικός επιστήμων, φοιτήτρια Νομικής

    6 Ιωαννίδης Ιωάννης, βουλευτής

    7 Καζαντζίδης Παντελής, γυμναστής

    8 Καλαφάτης Σταύρος, βουλευτής

    9 Καραπαναγιωτίδου Μελίνα, δημοσιογράφος

    10 Κόκκορης Παναγιώτης, οικονομικός επιθεωρητής Υπ. Οικονομικών

    11 Κυριλλίδου Ευθυμία- Φαίη, επιχειρηματίας

    12 Μήτσιου Μαρία, καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής

    13 Ορφανός Γιώργος, πολιτικός μηχανικός, μηχαν. μηχανικός

    14 Πανοζάχος Δημήτρης, οικονομολόγος φοροτεχνικός

    15 Παπαϊωάννου-Γάκη Γεωργία, ιατρός αιματολόγος

    16 Προκοπίδου Μαρία, ελεύθερη επαγγελματίας

    17 Ράπτη Έλενα, βουλευτής

    18 Σιμόπουλος Ευστράτιος, ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος

    19 Στεργίου Αρμόδιος (Μάκης), καθηγητής-επιχ/τίας

    20 Τσαρτίδου Μάρθα, ιδιωτικός υπάλληλος.

    Στη Β΄Θεσσαλονίκης

    1 Αναστασιάδης Σάββας, βουλευτής

    2 Γραικός Κων/νος, ιατρός

    3 Καλαϊτζή Καλλιόπη, ιατρός

    4 Καραόγλου Θεόδωρος, βουλευτής

    5 Κοασίδου Δήμητρα, ιδιωτικός υπάλληλος

    6 Παλαιστής Ιωάννης, ταξίαρχος ε.α. οικονομολόγος

    7 Παντούσα Ευαγγελία, θεολόγος

    8 Ρεγκούζας Αδάμ, οικονομολόγος

    9 Τσακίρης Παντελής, επιχειρηματίας

    [11] "Εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε", δηλώνει ο Αδ. Γεωργιάδης

    «Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία», δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

    Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις τότε θα πρέπει όλοι να κρυφθούν. «Αν το "ΝΑΙ" είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!», σημείωσε.

    [12] Φ. Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών και συναινέσεων

    «Υπάρχει ορατός ένας κίνδυνος ακυβερνησίας την επόμενη μέρα των εκλογών και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν απόλυτα οι πολίτες, αλλά θέλω να επισημάνω ότι στην πραγματικότητα η προεκλογική εκστρατεία σχεδόν ξεκίνησε χθες» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά σχολιάζοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

    Εκτίμησε πάντως ότι θα υπάρξει αλλαγή της στάσης των πολιτών όσο πλησιάζουν οι εκλογές τονίζοντας ότι «θα υπάρξει αλλαγή, η οποία ήδη έχει αρχίσει και αποτυπώνεται στην ερώτηση, αν θα ψηφίσετε για να τιμωρήσετε, ή αν θα ψηφίσετε για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη πορεία την επομένη των εκλογών».

    «Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει ανάγκη από ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις, χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», σημείωσε η κ. Γεννηματά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 20 April 2012 - 12:30:35 UTC