Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-06-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Σαμαράς: Το κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή
  • [02] Αλ. Τσίπρας: Αυτοί που βούλιαξαν το πλοίο το 2009, απειλούν να ξανακυβερνήσουν
  • [03] Δωρεάν διακοπές με προσφορά εθελοντικής εργασίας
  • [04] Κλιματική αλλαγή και κυνήγι εξαφάνισαν τα μαμούθ
  • [05] "Κουπερατίβα", ένα νέο ρεύμα - απάντηση στην οικονομική κρίση
  • [06] Σταθερότητα και ανάπτυξη στην ατζέντα της G20
  • [07] Ιορδανία: ΄Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης
  • [08] Άνοιξε η αυλαία του Athens Fringe Live!
  • [09] "Φως" στο DNA του στενού συγγενούς του ανθρώπου, του πιθήκου μπονόμπο
  • [10] Έλληνας ερευνητής αποκαλύπτει τα "μυστικά" του εγκεφάλου

  • [01] Α. Σαμαράς: Το κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή

    «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο, για κάθε λαθρομετανάστη» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την ομιλία του στο Σύνταγμα και συνέχισε ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του «για ανάπτυξη και για δουλειές για τα νέα παιδιά».

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη», αλλά και ότι «το κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή όπως θέλει το λόμπυ της δραχμής και επιθυμούν και δυνάμεις στο εξωτερικό. Αν συνέβαινε αυτό θα πηγαίναμε πενήντα χρόνια πίσω».

    Επίσης καταφέρθηκε εναντίον «ξένων εντύπων» λέγοντας ότι «υποδείξεις και στημένες προβοκάτσιες να τις κάνουν αλλού» και πρόσθεσε ότι τα δημοσιεύματα αυτά βοηθάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και το λόμπυ της δραχμής.

    [02] Αλ. Τσίπρας: Αυτοί που βούλιαξαν το πλοίο το 2009, απειλούν να ξανακυβερνήσουν

    Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών της Κυριακής και θα σχηματίσει κυβέρνηση όλου του ελληνικού λαού, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

    Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορεία της χώρας, επισήμανε και χαρακτήρισε «πλασιέ των συμφερόντων των δανειστών» τους προέδρους της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και τον λαό από τη φιλοδοξία της Ν.Δ. να ξανακυβερνήσει αυτόν τον τόπο», τόνισε επίσης, εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ. «Αυτοί που βούλιαξαν το πλοίο το 2009 και πρώτοι το εγκατέλειψαν, μας απειλούν ότι θα μας ξανακυβερνήσουν», είπε.

    Αναφερόμενος στο δημοσίευμα των γερμανικών «Financial Times» το χαρακτήρισε «κατάπτυστο λίβελο» και κατήγγειλε ξεκάθαρη παρέμβαση των «αφεντικών» στην εκλογική μάχη της Ελλάδας.

    [03] Δωρεάν διακοπές με προσφορά εθελοντικής εργασίας

    Τι θα απαντούσατε στην πρόταση για δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές, σε συνδυασμό με την προσφορά εθελοντικής εργασίας για λίγες ώρες;

    Κι όταν λέμε διακοπές, εννοούμε γνωριμία με την Ινδία, τους παγετώνες της Ισλανδίας, τα τουρκικά παράλια ή ακόμα και τη Ρωσία και την Κένυα.

    Η πρόταση διατυπώνεται από τη μη κυβερνητική οργάνωση ELIX, που αποτελεί έναν από τους βασικούς φορείς διαχείρισης εθελοντικών προγραμμάτων στο εξωτερικό, τα οποία συνδυάζονται με τις διακοπές.

    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόλις στα 100 ευρώ και καλύπτει τη διαμονή, την πλήρη σίτιση και την 24ωρη υποστήριξη απο εκπαιδευμένους ομαδάρχες.

    Διακοπές, εθελοντική εργασία, εκδρομές, περιηγήσεις, γνωριμία με ανθρώπους και κουλτούρες από όλον τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά στα προγράμματα που προσφέρει η ELIX. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.elix.org.gr.

    [04] Κλιματική αλλαγή και κυνήγι εξαφάνισαν τα μαμούθ

    Η εξαφάνιση των τριχωτών μαμούθ δεν έγινε απότομα, αλλά σταδιακά, και σε αυτήν συντέλεσαν πολλοί παράγοντες, όπως η κλιματική αλλαγή και η άνοδος των θερμοκρασιών, οι αλλαγές στη βλάστηση, στα οικοσυστήματα και στην τροφική αλυσίδα, καθώς και η εξάπλωση των προϊστορικών ανθρώπων κυνηγών, σύμφωνα με μία νέα αμερικανο-ρωσική επιστημονική έρευνα.

    Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την τύχη αυτών των γιγάντων, συνδυάζοντας παλαιοντολογικά, παλαιοβοτανολογικά, παλαιοκλιματολογικά, αρχαιολογικά και γενετικά δεδομένα.

    Η νέα έρευνα έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες εκτιμήσεις ότι τα τριχωτά μαμούθ (Mammuthus primigenius) γνώρισαν ταχεία εξαφάνιση, είτε λόγω σοβαρής μεταδοτικής ασθένειας, είτε εξαιτίας ενός καταστροφικού γεγονότος όπως η πτώση ενός μεγάλου μετεωρίτη που οδήγησε ξαφνικά σε αλλαγή του κλίματος, είτε λόγω ενός μαζικού και γρήγορου «πολέμου» εκ μέρους των πεινασμένων προγόνων μας.

    Οι Αμερικανοί ερευνητές επεσήμαναν ότι δεν ήταν μία και μοναδική η αιτία που οδήγησε στην εξαφάνιση των μαμούθ από προσώπου Γης, ένα θέμα που εδώ και χρόνια έχει διχάσει την επιστημονική κοινότητα.

    Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα γιγάντια πλάσματα που κάποτε τριγυρνούσαν στην Ευρασία και τη Βόρεια Αμερική, αποδεκατίσθηκαν από το κυνήγι των ανθρώπων, ενώ άλλοι δίνουν έμφαση στην άνοδο της θερμοκρασίας που δημιούργησε δυσβάσταχτες οικολογικές προκλήσεις για ένα είδος, το οποίο επί χιλιάδες χρόνια είχε συνηθίσει να επιβιώνει σε ψυχρότερα κλίματα.

    [05] "Κουπερατίβα", ένα νέο ρεύμα - απάντηση στην οικονομική κρίση

    «Δεν με ικανοποιεί κάτι που συμβαίνει μαζικά σε χώρους δίχως προσωπικότητα, θα πάω σε ένα μαγαζί "κουπερατίβα" δηλαδή πολυσυλλεκτικό, όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό ή την μπύρα σου σε τιμές λογικές και προσιτές, για όλα τα βαλάντια, όπως και να παίξεις μία παρτίδα σκάκι, είτε να δεις μία απ τις ιδιαίτερες εκθέσεις που φιλοξενεί. Είμαι κι εγώ μία ακόμη alter bug (εναλλακτικό ρεύμα)», λέει στο ΑΜΠΕ, η Θεανώ Γεωργούδη 23 ετών, φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών.

    Μία νέα τάση που δημιουργείται λόγω της οικονομικής κρίσης είναι η στροφή της νεολαίας σε φθηνά και ποιοτικά μαγαζιά. Η ανάγκη της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης με λίγα χρήματα οδήγησαν στο άνοιγμα πολλών εναλλακτικών μαγαζιών. Μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμικό, στο Μεταξουργείο, στο Κουκάκι, αλλά και σε άλλους δήμους της Αττικής φανερώνει τη νέα μόδα που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διασκέδαση των νέων, αλλά και των μεγαλύτερων που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά για τη διασκέδασή τους.

    «Μου αρέσει να νιώθω κομμάτι μιας ομάδας και πηγαίνοντας σε ένα εναλλακτικό μαγαζί γίνεσαι και νιώθεις μέλος, πίνεις το ποτό σου στη λογική τιμή των δύο ευρώ και μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου» λέει στο ΑΜΠΕ ο Μιχάλης Δρακακάκης 24 ετών, απόφοιτος του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και άνεργος.

    Τα μαγαζιά «κολεκτίβες», δεν έχουν υπαλλήλους, έτσι ανήκουν σε όσους και όσες κάθε φορά το δουλεύουν μετέχοντας στη συλλογικότητα. Για τη δημιουργία του συνεισφέρουν όλα τα μέλη ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες αναλαμβάνοντας από κοινού το ρίσκο και την ευθύνη.

    [06] Σταθερότητα και ανάπτυξη στην ατζέντα της G20

    Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Βρετανίας της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, αλλά και η ευρωπαϊκή ηγεσία(Βαν Ρόμπεϊ και Μπαρόζο) έχουν δεσμευτεί "να εξασφαλίσουν την οικονομική σταθερότητα και να στηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη", ανήγγειλε το γραφείο του πρωθυπουργού της Βρετανίας.

    "Συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα λήψης των κατάλληλων οικονομικών μέτρων, ώστε να εξασφαλίζεται η οικονομική σταθερότητα και να στηρίζεται η οικονομική ανάπτυξη", αναφέρει το σχετικό επίσημο βρετανικό ανακοινωθέν.

    Αυτά τα ζητήματα "θα βρεθούν στο επίκεντρο της διαβούλευσης, που η G20 θα κάνει στην αρχή της νέας βδομάδας στο Μεξικό", και θα έπεται των ελληνικών βουλευτικών εκλογών, ενώ θα προηγείται το Ευρωπαϊκού συμβουλίου στο τέλος του μηνός, προστίθεται.

    [07] Ιορδανία: ΄Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης

    Την παραίτηση της κυβέρνησης αξίωσαν χιλιάδες Ιορδανοί που διαδήλωσαν χθες, καταγγέλλοντας τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων και τις καθυστερήσεις στην προώθηση δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.

    Σε μια μάλλον σπάνια επίδειξη ενότητας, ισλαμιστές, φιλελεύθεροι, εθνικιστές και νέοι ακτιβιστές διαδήλωσαν μαζί στις οκτώ από τις δώδεκα ιορδανικές επαρχίες εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για την απροειδοποίητη απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει, αυτή την εβδομάδα, τις τιμές των καυσίμων για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερες από δέκα ημέρες.

    Στο Αμάν, εκατοντάδες διαδηλωτές κάλεσαν τον πρωθυπουργό Φάιζ Ταραουνέχ, ο οποίος εφαρμόζει μέτρα λιτότητας που κατήγγειλαν ότι υπηρετούν τα συμφέροντα των πλουσίων στη χώρα, σε βάρος των «απλών πολιτών», να παραιτηθεί.

    Οι ακτιβιστές τόνισαν ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής ανάμεσα στο στενό κύκλο των συνεργατών του μονάρχη Αμπντάλα Β' και το λαό. «Βγείτε από το παλάτι και δείτε πώς ζουν οι Ιορδανοί», φώναζαν.

    [08] Άνοιξε η αυλαία του Athens Fringe Live!

    Οκτακόσιοι καλλιτέχνες, έντεκα χώροι διεξαγωγής, δύο εβδομάδες με μουσική, εικαστικά, θέατρο, χορό, φωτογραφία και δράσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει για φέτος το Athens Fringe Live πουξεκίνησε χθεςκαι θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

    Με περισσότερες συμμετοχές, διπλάσια διάρκεια, μειωμένη τιμή εισιτηρίου και δωρεάν εκδηλώσεις η γνωστή σε όλους διοργάνωση επιστρέφει και παρέχει για μια ακόμα χρονιά δωρεάν βήμα σε σε νέους δημιουργούς για να δείξουν τη δουλειά τους. Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα λείψουν και εκδηλώσεις σε αναπάντεχους χώρους ακόμα και μέσα σε ταξί!

    Με σύνθημα «Η Αθήνα μάς ανήκει», περισσότερες από 140 εκδηλώσεις καλλιτεχνών- θεατρικές δράσεις, παραστάσεις και μουσικές από όλον τον κόσμο θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης.

    Στο θεατρικό κομμάτι του Live , μεταξύ άλλων, οι δημιουργοί προτείνουν από έργα devised (επινοημένου θεάτρου) έως διασκευές έργων του Σαίξπηρ από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη καθώς και μια θεατροποιημένη εκδοχή του «Επιτάφιου» του Περικλή που θα ανεβάσουν ο 'Αγγελος Χατζάς και η Αργυρώ Λογαρά στις 29 Ιουνίου στο θέατρο Επί Κολωνώ.

    Έναν υπαρξιακό λαβύρινθο φιλοδοξούν να παρουσιάσουν οι Ανω Τελεία στην παράσταση «Τ' όνομά μου είναι...» (Πολυχώρος Πολιτισμού Vault, 29/6), ενώ η ομάδα Λόγω Χορού ανεβάζει το «Έρως και τέλος ή Τα δάκρυα του ψαριού μέσα στη θάλασσα» όπου πρωταγωνιστής είναι «ένας άνθρωπος χωρίς χρόνο, τόπο, ταυτότητα» (Θέατρο Επί Κολωνώ, 20/6).

    Κατά τη θεατρική ομάδα Καμμένο Παστίτσιο, τα μέλη της έχουν «μια βαθιά επιθυμία να ξαναζήσουν την εφηβεία» παρουσιάζοντας την παράσταση «Ψαρώνουμε, ε, ψαρώνουμε; Δεν ψαρώνουμε!» (Επί Κολωνώ, 21/6).

    Μουσικές ροκ, ελέκτρο-ποπ, τζαζ έως έντεχνο ελληνικό θα φέρουν σε διαφορετικές σκηνές εξήντα δύο μουσικά συγκροτήματα που φιλοδοξούν να καλύψουν φέτος όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των επισκεπτών του Live.

    [09] "Φως" στο DNA του στενού συγγενούς του ανθρώπου, του πιθήκου μπονόμπο

    Οι χιμπατζήδες θα πρέπει πλέον οριστικά και επίσημα να μοιρασθούν τον επίζηλο τίτλο του πιο στενού συγγενούς του ανθρώπου, με ένα άλλο είδος μεγάλου πιθήκου, τον ειρηνικό και ερωτύλο μπονόμπο, το γονιδίωμα του οποίου για πρώτη φορά αποκωδικοποιήθηκε. Είναι ο τελευταίος μεγάλος πίθηκος που αποκαλύπτει τα γενετικά μυστικά του, καθώς έχει προηγηθεί η ανάγνωση του DNA του χιμπατζή, του ουρακοτάγκου και του γορίλα.

    Μία μεγάλη διεθνής ομάδα ερευνητών, που «διάβασε» το DNA του «χίπη» πιθήκου (ο οποίος είναι πιστός οπαδός της άποψης «κάντε έρωτα όχι πόλεμο»!), επιβεβαίωσε ότι ο μπονόμπο έχει κοινό με τον άνθρωπο το ίδιο ποσοστό γενετικού κώδικα που έχει και ο χιμπατζής, δηλαδή σχεδόν 99%.

    Ειδικότερα, άνθρωποι και μπονόμπο (όπως επίσης άνθρωποι και χιμπατζήδες) έχουν κοινό το 98,7% του DNA τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι, σύμφωνα με τους γενετιστές, οι άνθρωποι έχουν κοινό ένα μικρό μέρος του DNA τους (περίπου 1,6%) μόνο με τους μπονόμπο αλλά όχι με τους χιμπατζήδες και, αντίστροφα, ένα παρόμοιο μικρό ποσοστό του ανθρώπου είναι κοινό με τους χιμπατζήδες αλλά όχι με τους μπονόμπο.

    Οι ερευνητές βρήκαν και μερικές καθοριστικές διαφορές στο DNA των τριών ειδών (ανθρώπου, χιμπατζή και μπονόμπο), που εξηγούν γιατί, παρά τη γενετική ομοιότητα, δεν μοιάζουν μεταξύ τους και δεν συμπεριφέρονται το ίδιο.

    Από τότε που διαβάστηκε το γονιδίωμα του χιμπατζή το 2005, οι επιστήμονες τούς θεωρούσαν τους πιο στενούς εν ζωή συγγενείς μας. Στην πραγματικότητα όμως οι χιμπατζήδες διαιρούνται σε δύο είδη, που έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους: τους κοινούς χιμπατζήδες (Pan troglodytes) και τους μπονόμπο (Pan paniscus). Ο πρόγονος των ανθρώπων διαχωρίστηκε εξελικτικά από τον κοινό πρόγονο χιμπατζήδων και μπονόμπο πριν από 5 έως 7 εκατ. χρόνια, κάπου στην Αφρική.

    Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο κοινός προγονικός πληθυσμός από τον οποίο προέκυψαν αργότερα τόσο οι άνθρωποι, όσο και οι πίθηκοι, ήταν αρκετά μεγάλος και γενετικά διαφοροποιημένος, καθώς υπολογίζεται ότι αριθμούσε γύρω στα 27.000 άτομα.

    [10] Έλληνας ερευνητής αποκαλύπτει τα "μυστικά" του εγκεφάλου

    Πρόσβαση στα «μυστικά» της λειτουργίας του εγκεφάλου παρέχει η μαγνητοεγκεφαλογραφία, μια απεικονιστική μέθοδος η οποία βρίσκει εφαρμογή στη διάγνωση της επιληψίας , στον εντοπισμό όγκων του εγκεφάλου και στην κατανόηση της διάσπασης προσοχής ενώ υπό διερεύνηση είναι η δυνατότητα διάγνωσης του αυτισμού.

    Τα παραπάνω επισήμανε ο Έλληνας επικεφαλής του Εργαστηρίου Μαγνητοεγκεφαλογραφίας του Απεικονιστικού Κέντρου Martinos του ΜΙΤ των ΗΠΑ, Δημήτρης Πανταζής, μιλώντας για τις τελευταίες ερευνητικές μελέτες που αποσκοπούν στην κατανόηση της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου

    «Κατά τη διάρκεια επιληπτικών επεισοδίων υπερενεργοποιούνται ανεξέλεγκτα περιοχές του εγκεφάλου. Με την μαγνητοεγκεφαλογραφία εντοπίζουμε αυτές τις περιοχές και στη συνέχεια οι γιατροί επεμβαίνουν είτε με φάρμακα είτε με χειρουργικές επεμβάσεις. Αρχικά γίνεται προσπάθεια αντιμετώπισης της επιληψίας με τη χορήγηση φαρμάκων τα οποία σταματούν την ενεργοποίηση αυτών των περιοχών του εγκεφάλου. Στην περίπτωση που τα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά μελετούμε σε πρώτο στάδιο την περιοχή του εγκεφάλου με μαγνητοεγκεφαλογράφημα , στην συνέχεια ανοίγουμε το κρανίο και με τη βοήθεια ηλεκτροδίων ελέγχουμε τις συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή ουσιαστικά κάνουμε μια λειτουργική χαρτογράφηση των περιοχών του εγκεφάλου. Εντοπίζουμε τις περιοχές που υπερδραστηριοποιούνται και αφαιρούνται χειρουργικά προσέχοντας να μη πειραχτούν οι περιοχές που είναι υπεύθυνες για λειτουργίες όπως η όραση , η ακοή κλπ» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο κ Πανταζής, με αφορμή τη σημερινή του διάλεξη με θέμα «Ανάλυση δικτύων του εγκεφάλου με χρήση μαγνητοεγκεφαλογραφίας» που δόθηκε στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ. Τέτοιου είδους χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε αρκετά νοσοκομεία ΗΠΑ.

    Η μαγνητοεγκεφαλογραφία εκτός από τις εφαρμογές στο χώρο των νευροεπιστημών έχει εφαρμογές και στην ογκολογία. «Με την μαγνητοεγκεφαλογραφία εντοπίζονται οι όγκοι οι οποίοι στη συνέχεια αφαιρούνται όσο καλύτερα γίνεται προσπαθώντας να μη πειραχθούν οι υγιείς περιοχές . Όμως όταν μιλάμε για ασθενείς με όγκους του εγκεφάλου, ξέρουμε ότι έχουν περιορισμένο χρόνο ζωής» αναφέρει ο κ Πανταζής.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 16 June 2012 - 6:30:30 UTC