Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-06-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χρηστικός οδηγός για τις εκλογές από το ΑΜΠΕ
  • [02] Μετά...μουσικής τα τρίτα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης
  • [03] Μερική απαγόρευση απόπλου σε ισχύ
  • [04] Ένας νεκρός μετά την κατάρρευση οροφής υπαίθριας σκηνής στο Τορόντο
  • [05] Συγκρούσεις και συλλήψεις πέντε οπαδών στο Βρότσλαβ της Πολωνίας
  • [06] Σε τροχιά κινεζικό διαστημόπλοιο με πλήρωμα μία γυναίκα και δύο άντρες
  • [07] Τα οργανικά φωτοβολταϊκά στο επίκεντρο διεθνούς συνεδρίου
  • [08] Κ. Μητσοτάκης: "Η πρωτιά της ΝΔ θα δώσει κυβέρνηση στον τόπο"
  • [09] Ευ. Βενιζέλος: Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης για έξοδο από την κρίση
  • [10] Ι. Κοντούλη: «Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική»
  • [11] Ηλικιωμένος άντρας συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα

  • [01] Χρηστικός οδηγός για τις εκλογές από το ΑΜΠΕ

    Είναι η πρώτη φορά, στα χρόνια της μεταπολίτευσης, που θα κληθούμε να ψηφίσουμε, για δεύτερη φορά εντός 40 ημερών, σε βουλευτικές εκλογές και επομένως είναι νωπή σε όλους τους ψηφοφόρους η εκλογική διαδικασία. Ωστόσο, επειδή η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως, το ΑΜΠΕ παρουσιάζει έναν χρηστικό οδηγό της εκλογικής διαδικασίας, καθώς και ορισμένες σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, προκειμένου να ψηφίσουν οι εκλογείς, δίχως προβλήματα και ταλαιπωρίες.

    Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Singular Logic εμφανίζεται βέβαιη ότι θα μπορεί να δώσει, έως τις 9.30 το βράδυ, της 17ης Ιουνίου, ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, καθώς τα στοιχεία είναι πρόσφατα, με όλα τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στις προηγούμενες εκλογές και, βεβαίως, χωρίς την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία της καταμέτρησης των σταυρών.

    Άλλωστε, μια από τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι η εκλογή των βουλευτών με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης, όπως ορίζει ο εκλογικός νόμος, στην περίπτωση που οι εκλογές διενεργούνται πριν από τη συμπλήρωση 18 μηνών, από τις προηγούμενες εκλογές.

    Σημειώνεται ότι οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μόνο το ψηφοδέλτιο, με το κόμμα που επιθυμούν να ψηφίσουν, χωρίς να βάλουν σταυρούς προτίμησης, υπέρ των υποψήφιων βουλευτών. Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης δεν λαμβάνονται υπόψη, ως άκυρα.

    Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές εκλέγονται, κατά τη σειρά που αναγράφονται στον συνδυασμό του κόμματος, δηλαδή στη λίστα (όπως, αντίστοιχα, συμβαίνει με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας), ενώ ανάλογα με το ποσοστό που θα λάβει το κάθε κόμμα στην κάθε περιφέρεια ορίζονται και οι βουλευτικές έδρες. Διατηρείται η εκλογή των 12 βουλευτών Επικρατείας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

    Το υπουργείο Εσωτερικών εφιστά την προσοχή σε όλους τους ψηφοφόρους, επισημαίνοντας ότι τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 έχουν αλλάξει.

    Επομένως, τα ΠΑΛΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ των εκλογών τις 6ης Μαΐου 2012 ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και, αν βρεθούν μέσα στην κάλπη, θα εκληφθούν ως ΑΚΥΡΑ. Είναι αυτονόητο ότι οι εκλογείς εφοδιάζονται με ψηφοδέλτια, μόνον από την εφορευτική επιτροπή του εκλογικού τμήματος που ψηφίζουν.

    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Όπως ενημερώνει το υπουργείο Εσωτερικών, οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου παραμένουν ίδιοι, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (ypes.gr) ή να καλέσουν στα τηλέφωνα: 213 136 1500 και 213 136 4500, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή.

    Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

    Στερούνται το δικαίωμα της ψήφου όσοι διατελούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση. Επίσης, όσοι το στερήθηκαν, λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.

    Σημειώνεται ότι νόμιμο δικαίωμα να μην ψηφίσουν έχουν:

    α) Αυτοί που έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους.

    β) Όσοι θα βρίσκονται, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, στο εξωτερικό.

    γ) Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών, λόγω μη συμπλήρωσης, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια, του αριθμού των σαράντα (40) τουλάχιστον ετεροδημοτών εκλογέων της ίδιας εκλογικής περιφέρειας.

    δ) Υπάλληλοι του δημοσίου και νομικών προσώπων, για τους οποίους, λόγω σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών, δεν είναι δυνατή η απουσία τους από την υπηρεσία ή δεν μπορούν να λάβουν χορήγηση αδείας μετάβασης στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.

    ε) Εκλογείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος για λόγους υγείας.

    ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.

    Εκλογείς, που από σωματική αδυναμία δεν μπορούν να κάνουν τα πιο πάνω, έχουν το δικαίωμα, για το σκοπό αυτό, να απευθυνθούν στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν.

    Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη: α) αν το ψηφοδέλτιο δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και β) αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στο παραβάν. Στον εκλογέα που ψήφισε χορηγείται, εφόσον ζητηθεί, σχετική βεβαίωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και σφραγίζεται με τη σφραγίδα της.

    [02] Μετά...μουσικής τα τρίτα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης

    Με πολύ και καλή μουσική θα γιορτάσει φέτος, τα τρίτα του γενέθλια, το Μουσείο της Ακρόπολης, προσκαλώντας το κοινό σε ένα μοναδικό ολοήμερο ταξίδι, την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

    Οι εκδηλώσεις θα αποτελέσουν μία ζωντανή αναζήτηση της αρχαιότητας σε συνδυασμό με τη μουσική.

    Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία -από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ- να ανακαλύψουν στις αίθουσες του Μουσείου μικρά μουσικά σύνολα και διακεκριμένους σολίστες σε ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία τον αρχαίο ήχο και σταθμούς στην Αναγέννηση, το Μπαρόκ, την κλασική και ρομαντική εποχή, αλλά και σε ξεχωριστά έργα του 20ού αιώνα.

    [03] Μερική απαγόρευση απόπλου σε ισχύ

    Μερική απαγόρευση απόπλου είναι σε ισχύ απο το πρωί, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

    Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε ο απόπλους από Ραφήνα για Κυκλάδες και Μαρμάρι, από Λαύριο για Κέα, Κύθνο ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα Νέα-Στύρα.

    Επίσης δεν εκτελέστηκε το πρωϊνό δρομολόγιο του ταχύπλοου «super Jet» από Πειραιά για Μήλο, Φολέγανδρο, Θήρα, Αμοργό, Κουφονήσια Νάξο και Μύκονο με 140 επιβάτες.

    Στο μεταξύ με το «Νήσος Μύκονος» θα προωθηθούν σήμερα στους προορισμούς οι 473 επιβάτες του ταχύπλοου "Highspeed- 5", οι οποίοι χθες με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της Σύρου.

    [04] Ένας νεκρός μετά την κατάρρευση οροφής υπαίθριας σκηνής στο Τορόντο

    Η οροφή της σκηνής που στήθηκε στο πάρκο Downsview του Τορόντο όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία το βρετανικό ροκ συγκρότημα Radiohead, κατέρρευσε στη διάρκεια ελέγχου του ήχου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα μέλος της ομάδας των τεχνικών που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Η συναυλία ματαιώθηκε, ενώ έρευνα διεξάγεται για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της σκηνής για τα οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες ενδείξεις.

    Το θύμα είναι ένας 30χρονος. Τρία ακόμα άτομα τραυματίσθηκαν.

    [05] Συγκρούσεις και συλλήψεις πέντε οπαδών στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

    Πέντε Πολωνούς συνέλαβε η αστυνομία του Βρότσλαβ σε συγκρούσεις που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης, μετά την χθεσινοβραδυνή ήττα 1-0 της συνδιοργανώτριας του EURO 2012 από την Τσεχία, αποτέλεσμα που άφησε τους «οικοδεσπότες» εκτός προημιτελικών.

    Οργισμένοι για τον αποκλεισμό και υπό την επήρεια αλκοόλ, οι οπαδοί της Πολωνίας «ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια προς την κατεύθυνση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας, Πάβελ Πετρικόφσκι, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και η κατάσταση τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Τέθηκαν υπό κράτηση οι πέντε πιο επιθετικοί παραβάτες.

    Εκτός από αυτό το ένα περιστατικό, όλοι πέρασαν καλά και ειρηνικά, τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι».

    [06] Σε τροχιά κινεζικό διαστημόπλοιο με πλήρωμα μία γυναίκα και δύο άντρες

    Η κινεζική κρατική τηλεόραση μετέδωσε το Σάββατοεικόνες απ την επιτυχημένη εκτόξευση στο Διάστημα πυραύλου, χάρη στον οποίο το διαστημόπλοιο 'Shenzhou 9' (Θείο διαστημόπλοιο),"με πλήρωμα μια γυναίκα και δύο άντρες κοσμοναύτες" περίπου ένα δεκάλεπτο μετά την εκτόξευση ετέθη επιτυχώς σε διαστημική τροχιά.

    "Η φιλοδοξία του κινεζικού διαστημικού προγράμματος είναι η λειτουργία, στο εγγύς μέλλον, ενός διαστημικού επιστημονικού εργαστηρίου, του Tiangong 1", ανέφερε ο εκφωνητής της κρατικής τηλεόρασης της Κίνας. Η εκτόξευση έγινε στην έρημο του Γκόμπι (βορειο-δυτική Κίνα), στη διαστημική βάση κοντά στο Τζιουκουάν της επαρχίας Γκανσού. Η ώρα της εκτόξευσης ήταν οι 18.37 τοπική ώρα, δηλαδή οι 13.37 ώρα Ελλάδας.

    Πρώτη φορά η Κίνα στέλνει μια γυναίκα στο Διάστημα.

    Επιμέλεια: Μ. Ιωσήφ

    [07] Τα οργανικά φωτοβολταϊκά στο επίκεντρο διεθνούς συνεδρίου

    Τα νέου τύπου οργανικά φωτοβολταϊκά, φτιαγμένα μεταξύ άλλων, από νανοσωματίδια, θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς συνεδρίου για τα εύκαμπτα ηλεκτρονικά (ISFOE12), που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη,στο πλαίσιο του Nanotechnology 2012.

    Τα νέου τύπου φωτοβολταϊκά, εκτυπωμένα πάνω σε μια εύκαμπτη επιφάνεια, έχουν τη δυνατότητα να παράγουν μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, να είναι πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και να εφάπτονται απόλυτα σε κάθε είδους επίπεδη και κυρτή επιφάνεια.

    «Η φωτοβολταϊκή μεμβράνη που έχει δημιουργηθεί θα έχει εφαρμογή σε μικρές επιφάνειες, καθώς και ηλεκτροχρωμικές οθόνες φωτισμού, που -μελλοντικά- θα αντικαταστήσουν τον κλασικό φωτισμό, εξοικονομώντας ενέργεια σε ποσοστό 100%», εξήγησε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Nanotechnology, καθηγητής Φυσικής του ΑΠΘ, Στέργιος Λογοθετίδης.

    [08] Κ. Μητσοτάκης: "Η πρωτιά της ΝΔ θα δώσει κυβέρνηση στον τόπο"

    Την άποψη ότι η πρωτιά της ΝΔ στις σημερινές εκλογές δίνει την δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση, κάτι που -όπως είπε- έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 253o Εκλογικό Τμήμα Χανίων, στην Χαλέπα.

    Ο κ Μητσοτάκης βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα δήλωσε:

    «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για να ψηφίσω στις εκλογές που είναι πολύ σημαντικές. Δεν πρόκειται για συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια.

    Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον, τουλάχιστον των δυο επομένων ελληνικών γενεών. Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά.

    Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα η πρωτιά της ΝΔ δεν ασφαλίζει μόνο απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ο τόπος: δυνατότητα να σχηματισθεί κυβέρνηση.

    Γιατί το φάσμα της ακυβερνησίας, εγώ το έχω δηλώσει επανειλημμένως, είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο, γιατί θα συνοδευτεί από κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει πού θα φθάσει.

    Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι και ελπίζω ότι από αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα».

    Ο κ Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το ποιό κατά την εκτίμησή του θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε.

    «Θα σας έλεγα απλώς ότι όλες οι προβλέψεις αυτή την ώρα είναι ευνοϊκές για την ΝΔ. Αλλά, αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη της ΝΔ να συνεχίσουν να μάχονται, μέχρι και την τελευταία ώρα. Η εκλογή τελειώνει όταν οι ψηφοφόροι και του τελευταίου τμήματος έχουν καταμετρηθεί και έχουν βγει τα αποτελέσματα».

    [09] Ευ. Βενιζέλος: Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης για έξοδο από την κρίση

    Μόνο μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο δημοτικό σχολείο «Γ. Σκεπάρνης», στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Βενιζέλος έφτασε, στις 10 το πρωί, στο εκλογικό κέντρο, όπου τον υποδέχθηκαν υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    «Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει, σήμερα, τη συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους. Πρέπει, αύριο, η χώρα να έχει κυβέρνηση. Και η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, να την κρατήσει όρθια και να της δώσει προοπτική είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Πρόσθεσε, δε, ότι «εάν σκεφθούμε τα δεδομένα, θα δούμε ότι κανένα άλλο σενάριο δεν προσφέρει τη λύση που απαιτεί η χώρα. Πρέπει να έχουμε αρραγές εσωτερικό μέτωπο και διεθνή αξιοπιστία για να μπορέσουμε, με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, να κάνουμε το καλύτερο για τον Έλληνα και την Ελληνίδα, κρατώντας όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης, όλα τα θετικά της ευρωπαϊκής ιδιότητας της χώρας, αλλά με ανάπτυξη, με απασχόληση, με προοπτική».

    [10] Ι. Κοντούλη: «Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική»

    «Από χθες, η Αττική καίγεται. Ας μη ρίξουμε στην κάλπη, σήμερα, τα αποκαΐδια ενός πολιτικού συστήματος» δήλωσε η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 6ο Γυμνάσιο - Λύκειο Ζωγράφου. Καί πρόσθεσε:

    «Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική, όχι για να αναγεννήσουμε φοίνικες που σημειώνουν και παραπέμπουν σε παλιές εποχές», τόνισε η κ. Κοντούλη και πρόσθεσε: «Ελπίδα και προσπάθεια για μία νέα Ελλάδα, που δεν θα χαίρεται μόνο με τις νίκες της Εθνικής. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν λόγο και ρόλο σε αυτή τη νέα Ελλάδα και θα είναι παρόντες».

    [11] Ηλικιωμένος άντρας συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα

    Ένας 83χρονος συνελήφθη σήμερα από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, του Πυροσβεστικού Σώματος, για εμπρησμό από αμέλεια, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στον οικισμό Αύρα, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.

    Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από σπινθήρες ηλεκτρικού τροχού κατά την διάρκεια εργασιών που γίνονταν στο σπίτι του 83χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 17 June 2012 - 8:30:29 UTC