Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-09-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κινητοποιήσεις προετοιμάζουν οι εισαγγελείς όλης της χώρας
  • [02] Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Τα μέτρα θα φέρουν αδιέξοδο»
  • [03] Πάνω από 3 εκατομμύρια οι άνεργοι στη Γαλλία
  • [04] Έως το 2016 ο Παπαδόπουλος στη Σάλκε

  • [01] Κινητοποιήσεις προετοιμάζουν οι εισαγγελείς όλης της χώρας

    Σειρα κινητοποιήσεων αποφάσισαν το Διοικητικο Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, που συνεδριασε σήμερα , εκτάκτως, με αφορμη τις πληροφορίες για περικοπές στους μισθούς των δικαστικών λειτουργών.

    Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος,αποφάσισε να προτείνει στα μέλη της Ένωσης τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Πανδικαστική Συγκέντρωση, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012 στον Άρειο Πάγο, και στις Πανδικαστικές Συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις λοιπές Εφετειακές έδρες την πρώτη ημέρα του νέου δικαστικού έτους, 17 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.30 μμ ?όπως αποφασίστηκε κατά την κοινή συνάντηση των Δικαστικών Ενώσεων της 31-8-2012-, με ταυτόχρονη διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων και της λειτουργίας των εισαγγελικών γραφείων, κατά το χρόνο των εν λόγω συγκεντρώσεων.

    [02] Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Τα μέτρα θα φέρουν αδιέξοδο»

    «Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να προσέλθουν στις εφορίες και να πληρώσουν ακόμη και την πρώτη δόση των φόρων που τους έχουν επιβληθεί, η κυβέρνηση της δήθεν διαπραγμάτευσης, της δήθεν απαγκίστρωσης και της δήθεν επιμήκυνσης ετοιμάζεται να επιβάλλει μέτρα των οποίων το μόνο εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η φτώχεια, η ανεργία, η απελπισία και το αδιέξοδο» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

    «Ποιο νόημα έχουν οι διαβεβαιώσεις ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις για την εφαρμογή ενός προγράμματος το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι δεν βγαίνει; Η μόνη απάντηση βρίσκεται στην καταγγελία του μνημονίου και αντικατάσταση του από ένα εθνικό σχέδιο δράσης με αξιοποίηση των φυσικών πόρων της χώρας και την ανάδειξη της αξίας της γεωπολιτικής της θέσης» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

    [03] Πάνω από 3 εκατομμύρια οι άνεργοι στη Γαλλία

    Ο Γάλλος υπουργός Εργασίας Μισέλ Σαπέν αναγνώρισε σήμερα ότι οι άνεργοι στη Γαλλία έχουν ήδη ξεπεράσει το συμβολικό όριο των 3 εκατομμυρίων.

    «Την επόμενη χρονιά ποιό θα είναι το ποσοστό της ανεργίας; Κανείς δεν ξέρει. Τα 3 εκατομμύρια τα έχουμε ήδη φτάσει. Οι αριθμοί που σχολιάζετε, οι οποίοι αποτελούν τα στοιχεία του Ιουλίου, έχουν σήμερα ξεπεραστεί, βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο. Δεν χρειάζεται καν να αναρωτηθούμε για το 10% (της ανεργίας). Αυτό το έχουμε ήδη φτάσει», δήλωσε ο υπουργός στον ραδιοσταθμό Radio J.

    Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που δεν έχουν καμία απασχόληση είχε αυξηθεί τον Ιούλιο κατά 41.300. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη άνοδος του αριθμού των ανέργων που σημειώνεται στη χώρα εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια. Η ανεργία τον Ιούλιο αυξήθηκε για 15ο συνεχόμενο μήνα και έφτασε τα 2,987 εκατομμύρια ανθρώπους.

    Επιμέλεια: Σ. Μπέκου

    [04] Έως το 2016 ο Παπαδόπουλος στη Σάλκε

    Τη φανέλα της Σάλκε έως τις 30 Ιουνίου 2016 θα φοράει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς σήμερα ο γερμανικός σύλλογος γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του ότι έφτασε σε συμφωνία με τον 20χρονο διεθνή για την επέκταση της συνεργασίας τους για ένα επιπλέον χρόνο, αναπροσαρμόζοντας προφανώς το οικονομικό μέρος του συμβολαίου του παίκτη, ύστερα και από την δελεαστική πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των «βασιλικών μπλε», το μόνο που χρειάζεται για να «κλείσει» το θέμα είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 2 September 2012 - 14:30:48 UTC