Read the Bulletin of New Terminology for the Greek Language (by the Academy of Athens) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-11-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη Μάλτα σήμερα ο πρωθυπουργός
  • [02] Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου
  • [03] Πρόστιμο "μαμούθ" στην BP για την έκρηξη του αγωγού πετρελαίου στο Μεξικό
  • [04] Ξεκινά το 25ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
  • [05] "Απόλυτη στήριξη" των ΗΠΑ στο Ισραήλ για τη Γάζα
  • [06] Νεκρές 11 φάλαινες "πιλότοι" στη Νέα Ζηλανδία
  • [07] «Περικόπτοντας την Υγεία οδηγούμε ασθενείς με AIDS στο θάνατο»
  • [08] Ανακαλύφθηκε «ορφανός» πλανήτης
  • [09] Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας
  • [10] Πιλοτικό πρόγραμμα για μαθητές περί αντισύλληψης και HPV στην Κρήτη
  • [11] Υπέρ της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων ο νέος ηγέτης της Κίνας

  • [01] Στη Μάλτα σήμερα ο πρωθυπουργός

    Στη Μάλτα μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι κεντρικός ομιλητής στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με θέμα «Η Απάντηση είναι περισσότερη Ευρώπη-Ολοκληρώνοντας τη Νομισματική και Οικονομική Ένωση».

    Ο κ. Σαμαράς, επίσης, θα έχει κατ? ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Λόρενς Γκόνζι.

    [02] Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

    Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου.Oι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν το Σάββατο ημέρα της πορείας.

    Επίσης, θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

    [03] Πρόστιμο "μαμούθ" στην BP για την έκρηξη του αγωγού πετρελαίου στο Μεξικό

    Πρόστιμο ρεκόρ θα καταβάλει η ΒΡ για τις ευθύνες της στην έκρηξη που σημειώθηκε στην πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου Deepwater Horizon το 2010, ύστερα από συμφωνία, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, δήλωσε πηγή που πρόσκειται στις συνομιλίες αυτές.

    Η πηγή αυτή δεν αποκάλυψε το ύψος του ποσού που θα καταβάλει η ΒΡ, αλλά τόνισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποινική κύρωση στην ιστορία των ΗΠΑ.

    Το ρεκόρ αυτό κατέχει σήμερα η εταιρεία Pfizer Inc, η οποία πλήρωσε 1,3 δισ. για απάτη μάρκετινγκ σε σχέση με το παυσίπονο Bextra.

    [04] Ξεκινά το 25ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

    Η πολυαναμενόμενη «Αννα Καρένινα» με την Κίρα Νάιτλι στον ομώνυμο ρόλο,σήκωσε την αυλαία του Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, χθες, στον κινηματογράφο Αστυ, στα επίσημα εγκαίνια της 25ης διοργάνωσης του θεσμού.

    Το επετειακό 25ο Πανόραμα, θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 25 Νοεμβρίου, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος και τον κινηματογράφο Τιτάνια, με περισσότερες από 90 ταινίες.

    Ταινίες σε πρώτη προβολή, ευρωπαϊκές που δεν έχουν βρει ακόμα διανομή στις ελληνικές αίθουσες και αφιερώματα στις ταινίες τρόμου, το νεοαναζισμό στον κινηματογράφο, σε γουέστερν, στο νέο τουρκικό κινηματογράφο, τον κυπριακό κινηματογράφο και στους Ελληνες σκηνοθέτες της διασποράς, χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πανοράματος.

    Σε πρώτη προβολή είναι, ανάμεσα σε άλλες, και οι ελληνικές «11 Συναντήσεις με τον Πατέρα μου» του Νίκου Κορνήλιου, «Χαιρετίσματα στην Ευρώπη» του Νίκου Αλευρά.

    Στο διαγωνιστικό τμήμα, το βραβείο του Πανοράματος θα διεκδικήσουν ταινίες όπως «La noche d' enfrente», κύκνειο άσμα του σκηνοθέτη Ραούλ Ρουίζ, «Death of a Μan in the Balkans» του Μιροσλάβ Μομτσίλοβιτς, μία μαύρη κωμωδία για τη βαλκανική ιδιοσυγκρασία, «Either Way» του Χάφσταν Γκούναρ Σίγκουρσαν, μια βραβευμένη κωμωδία στην αχανή φύση της Ισλανδίας της δεκαετίας του 80 (για το οποίο ήδη ετοιμάζεται το αμερικανικό ριμέικ).

    Ανάμεσα στις ταινίες του διαγωνιστικού και οι ελληνικές , η «10η Μέρα» του Βασίλη Μαζωμένου, σχετικά με τη ζωή ενός Αφγανού μετανάστη στην Ελλάδα της κρίσης και «Η Χαρά και η Θλίψη του Σώματος» του Ανδρέα Πάντζη, μία ταινία για τα διλήμματα του παρελθόντος και τα ερωτήματα του μέλλοντος.

    Η κριτική επιτροπή του εφετεινού Πανοράματος αποτελείται από τους σκηνοθέτες Μενέλαο Καραμαγγιώλη και Νίκο Τριανταφυλλίδη, τους ηθοποιούς Τάκη Σπυριδάκη και Δήμητρα Χατούπη και τη διευθύντρια φωτογραφίας Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

    Το βραβείο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κινηματογράφου (FIPRESCI) θα απονείμουν τρία μέλη της: η Κάρμεν Γκρέη (κριτικός κινηματογράφου στην εφημερίδα The Guardian και το περιοδικό Sight & Sound), η Εσιν Κιουτσιουκτεπεπινάρ (κριτικός κινηματογράφου στην εφημερίδα Sabah) και από την Ελλάδα, ο Νέστορας Πουλάκος (κριτικός κινηματογράφου στην εφημερίδα Δρόμος και το κινηματογραφικό portal, sevenart.gr).

    Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια το Πανόραμα έχει θεσπίσει και το βραβείο κοινού που απονέμει 5μελής επιτροπή αναγνωστών του «Αθηνοράματος».

    Όσον αφορά τα αφιερώματα που διοργανώνει το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου αυτά είναι :

    - Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου, και με τίτλο «Fright Night: From Dusk Till Dawn», επιλέγει και προβάλει την «Audition» του Τακάσι Μιίκε, «Dawn of the Dead» του Τζώρτζ Ρομέρο και την «Η Έβδομη Πύλη της Κολάσεως», του Λούτσιο Φούλτσι.

    -Τα γουέστερν του Μπάντ Μπέτικερ, έναν μοναχικό, παραγνωρισμένο στην εποχή του σκηνοθέτη, ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο γνωστός, με αποτέλεσμα το έργο του να θαυμάζουν σήμερα σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Κλιντ Ίστγουντ. Ανάμεσα στα έξι γουέστερν που γύρισε στην δκαετία του 50, και που προβάλλονται στο αφιέρωμα, είναι το «The Tall T» και «Η Συμμορία των Επτά Δολοφόνων» (Seven Men From Now), το πιο διάσημο γουέστερν του Μπαντ Μπέτικερ και κατά πολλούς, το αποκορύφωμα της τέχνης του.

    -O Νεοναζισμός στο Σινεμά: Ένα επίκαιρο αφιέρωμα πάνω σε ένα κοινωνικό φαινόμενο καταγεγραμμένο στην κινηματογραφική τέχνη με -συχνά- αριστουργηματικά αποτελέσματα, και με ταινίες όπως το πασίγνωστο «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» (American History X) του Tony Kaye, το «Αυτή είναι η Αγγλία» (This is England) του Shane Meadows και το «Romper Stomper» του Geoffrey Wright (το οποίο και ανέδειξε τον σημερινό σταρ και βραβευμένο με Όσκαρ, Russell Crow).

    -Νέο Τουρκικό Σινεμά - Από το Γιλμάζ Γκιουνέι στον Μπιλγκέ Τσειλάν: Μια από τις πιο δημιουργικές, σύγχρονες κινηματογραφίες των Βαλκανίων αποτυπώνεται στο παρόν αφιέρωμα με ταινίες όπως τα «Κλίματα Αγάπης» του Nuri Bilge Ceylan, «Έκπτωτος 'Αγγελος» του Σεμίχ Καπλάνογλου και «Τα Σύννεφα του Μάη» του Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν .

    -Έλληνες Σκηνοθέτες της Διασποράς: Η αναδρομή σε σκηνοθέτες ελληνικής καταγωγής που κυρίως λόγοι πολιτικοί και οικονομικοί, τους εξανάγκασαν στην μετανάστευση, παραπέμπει στη σύγχρονη πραγματικότητα, που οδηγεί τους νέους μας σκηνοθέτες στον ίδιο δρόμο. Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν τόσο ταινίες καταξιωμένων σκηνοθετών (Ελία Καζάν, Νίκος Παπατάκης, Τζον Κασσαβέτης, Ροβήρος Μανθούλης), όσο και εκείνες του 'Αδωνι Κύρου, γνωστού στη χώρα μας μόνο για το μεταφρασμένο στα ελληνικά βιβλίο του «Ο Σουρρεαλισμός στον κινηματογράφο» και την ταινία του «Το μπλόκο».

    -Κυπριακός Κινηματογράφος: Επικεντρωμένο στους δημιουργούς κυπριακής καταγωγής που, στην περίοδο του 1970-2012, έχουν δώσει ξεχωριστά δείγματα κινηματογραφικής γραφής, το αφιέρωμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ταινίες όπως το «Το Νησί που Μοιραζόμαστε» της Δανάης Στυλιανού, το «Τάμα» του Ανδρέα Πάντζη, και το «Σπιρτόκουτο» του Γιάννη Οικονομίδη.

    Τέλος, στα πλαίσια των αφιερωμάτων θα προβληθούν οι 15 μικρού μήκους ταινίες φιναλίστ των βραβείων (2011) της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (European Film Academy).

    [05] "Απόλυτη στήριξη" των ΗΠΑ στο Ισραήλ για τη Γάζα

    Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες, με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον αιγύπτιο πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, όπου εξέτασαν την κατάσταση, μετά τις επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας και την έκρηξη της βίας στη Γάζα με τις ισραηλινές επιδρομές, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Ο Ομπάμα επανέλαβε στον Νετανιάχου την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στο δικαίωμα του Ισραήλ για αυτοάμυνα και τον προέτρεψε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποφευχθούν παράπλευρες απώλειες από τις επιδρομές του ισραηλινού στρατού στη Γάζα.

    Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ο Ομπάμα και ο Νετανιάχου συμφώνησαν, ότι η Χαμάς πρέπει να σταματήσει τις επιθέσεις της κατά του Ισραήλ για να υπάρξει αποκλιμάκωση της κρίσης.

    Εν τω μεταξύ, τρεις παλαιστίνιοι μαχητές σκοτώθηκαν σήμερα, δεύτερη ημέρα της ισραηλινής επιχείρησης.

    Επίσης, ηπρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της χώρας της προς το Ισραήλ για τις συγκεκριμένες επιδρομές.

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα έκτακτη, κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση για το θέμα.

    [06] Νεκρές 11 φάλαινες "πιλότοι" στη Νέα Ζηλανδία

    Έντεκα φάλαινες "πιλότοι" βρέθηκαν νεκρές την Πέμπτη στο Farewell Spit στο βόρειο τμήμα, του νότιου νησιού της Νέα Ζηλανδίας κοντά στο Ουέλινγκτον ανέφεραν οι αρχές της χώρας.

    Άλλες 17 φάλαινες που έχουν επίσης εξοκείλει στην ίδια περιοχή της Νέας Ζηλανδίας διατηρούν ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

    Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας ανέφερε ότι θα ήταν μάλλον απίθανο να καταφέρουν να διατηρήσουν στη ζωή τις φάλαινες, οι οποίες έχει διαπιστωθεί ότι είναι άρρωστες, έως την επόμενη παλίρροια 12 ώρες αργότερα.

    Στην περιοχή πάντως βρίσκονται εθελοντές που προσπαθούν να βοηθήσουν τα τεράστια κήτη.

    Στη συγκεκριμένη περιοχή η οποία είναι ένας κόλπος με μια στενή λωρίδα γης μήκους 24 χιλιομέτρων οι «προσαράξεις» φαλαινών είναι κοινό γνώρισμα για τους κατοίκους καθώς τα μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά εγκλωβίζονται στην παραλία εξ αιτίας της συχνής πλημμυρίδας.

    [07] «Περικόπτοντας την Υγεία οδηγούμε ασθενείς με AIDS στο θάνατο»

    Ο ιρλανδός αστέρας της ροκ και ακτιβιστής στη μάχη κατά της φτώχειας, Μπόνο, δήλωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από AIDS, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν περικοπές στην αποκαλούμενη αναπτυξιακή βοήθεια, ώστε να μειώσουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

    Ο Μπόνο, μιλώντας στην Παγκόσμια Τράπεζα, δήλωσε ότι πιθανή συρρίκνωση των χρημάτων του προϋπολογισμού των ΗΠΑ, που κατευθύνονται στην υγεία, θα αφήσει περισσότερους από 275.000 ανθρώπους, χωρίς θεραπεία και θα οδηγήσει 63.000 πάσχοντες από AIDS στο θάνατο.

    Ο τραγουδιστής των U2 ανέφερε στοιχεία που συνέλεξε από το amfAR, το ίδρυμα για την έρευνα του AIDS.

    «Ξέρουμε ότι υπάρχουν περικοπές, το καταλαβαίνουμε αυτό. Αλλά όχι περικοπές που θα κοστίσουν ζωές», είπε ο Μπόνο στο κατάμεστο αίθριο της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην Ουάσιγκτον. Κατά τον Μπόνο μια οικονομική ύφεση, δεν πρέπει να είναι αυτομάτως και ηθική κρίση.

    Ο αστέρας της ροκ επισκέπτεται την Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει από τους πολιτικούς των ΗΠΑ, να συνεχίσουν την αναπτυξιακή βοήθεια, αλλά το Κογκρέσο έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις για τις πιθανές αυξήσεις στους φόρων και στις περικοπές των δαπανών

    Αν οι πολιτικοί δεν καταφέρνουν να έρθουν σε συμφωνία, οι αυτόματες περικοπές δαπανών θα μπορούσαν να μειώσουν περισσότερο από 1 δισ. δολάρια τον προϋπολογισμό για την παγκόσμια υγεία και την ανάπτυξη, σύμφωνα με τα στοιχεία από το αμερικανικό γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού.

    [08] Ανακαλύφθηκε «ορφανός» πλανήτης

    Ευρωπαίοι και καναδοί αστρονόμοι εντόπισαν έναν ασυνήθιστο εξωπλανήτη που δεν βρίσκεται σε τροχιά γύρω από κάποιο μητρικό άστρο, αλλά περιπλανιέται μόνος του στο διάστημα.

    Ο «άστεγος» πλανήτης, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 ετών φωτός από τη Γη και εκτιμάται ότι έχει μεγάλη μάζα σχεδόν πενταπλάσια του Δία, είναι ο πρώτος του είδους του που ανακαλύπτεται.

    Οι ερευνητές τόνισαν, ότι περαιτέρω μελέτες θα επιβεβαιώσουν πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι όντως πρόκειται για πλανήτη χωρίς άστρο.

    Τέτοιοι «ορφανοί» πλανήτες, σύμφωνα με τις επιστημονικές εκτιμήσεις, προκύπτουν συνήθως όταν «εκτροχιάζονται» εξαιτίας εξωγενών βαρυτικών επιδράσεων και εκτινάσσονται έξω από το ηλιακό τους σύστημα. Οι αστρονόμοι θεωρούν πιθανό, ότι τέτοιοι πλανήτες είναι πολύ συνηθισμένοι στο σύμπαν, απλώς δεν είναι εύκολο να παρατηρηθούν από τη Γη.

    [09] Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το μεσημέρι το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Λοκρίδος όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

    [10] Πιλοτικό πρόγραμμα για μαθητές περί αντισύλληψης και HPV στην Κρήτη

    Μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου του Ηρακλείου, επισκέφθηκανχθες τα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να ενημερωθούν για τις μεθόδους αντισύλληψης και για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV).

    Τους μαθητές, καλωσόρισαν οι υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Άννα Τριχοπούλου και Γιώργος Νεοφώτιστος, καθώς και άλλοι γιατροί, οι οποίοι ανέπτυξαν και ανέλυσαν τρεις θεματικές ενότητες που αφορούσαν στη σεξουαλική ζωή, την αναπαραγωγή και τη μητρότητα, τον ιό HPV και το Τεστ ΠΑΠ, καθώς και την αντισύλληψη στην εφηβεία.

    Από την πρώτη αυτή ενημέρωση προκύπτει συμπερασματικά, σύμφωνα με την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, πως η πλειονότητα των μαθητριών που παρακολούθησαν, είχαν εμβολιασθεί κατά του HPV, ενώ είχαν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την προστασία τους τόσο από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων και τα στελέχη του, όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

    Στόχος της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, είναι η ανάπτυξη αυτού του πιλοτικού προγράμματος, που ξεκίνησε από τα γραφεία της, σε όλα τα σχολεία της Κρήτης, σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την επιστημονική υποστήριξη των γιατρών των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας αρμοδιότητάς της.

    [11] Υπέρ της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων ο νέος ηγέτης της Κίνας

    Ο νέος ηγέτης του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε σήμερα ότι η Κϊνα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και την πολιτική του ανοίγματος.

    Στην πρώτη δημόσια ομιλία του από τη νέα του θέση, στην οποία διαδέχθηκε τον Χου Τζιντάο, ο Σι τόνισε ότι η ηγεσία του κόμματος έχει μπροστά της "τεράστιες ευθύνες" και παραδέχθηκε ότι το κόμμα έχει να αντιμετωπίσει "τεράστια προβλήματα" μεταξύ των οποίων η διαφθορά και η έλλειψη επαφής με τον κόσμο.

    "Το κόμμα πρέπει να παραμείνει σε επαγρύπνηση", τόνισε ο Σι στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αλλαγών στην ηγεσία του ΚΚΚ εδώ και δέκα χρόνια.

    Ο Σι κάλεσε τους αξιωματούχους του κόμματος να εφαρμόσουν "αυστηρή πειθαρχία...να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας και να διατηρήσουμε στενούς δεσμούς με το λαό".

    Ο 59χρονος Σι διαδέχθηκε τον Χου και στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής και τον Μάρτιο αναμένεται να τον διαδεχθεί και στην προεδρία της χώρας.

    Επιμέλεια: Κ. Λευτάκη


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 15 November 2012 - 7:30:31 UTC