Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-12-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παράταση 24 ωρών για την επαναγορά ομολόγων
  • [02] «Πόθοι και πάθη στην παλιά Αθήνα»
  • [03] «Άναψε ένα κερί για ανθρώπους που κινδυνεύουν»
  • [04] Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα
  • [05] Κύπρος: Παρατείνεται η εξέταση έκθεσης για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών
  • [06] "Σάρωσε" ο κεντροαριστερός συνασπισμός στη Ρουμανία
  • [07] "Ταξίδι" στην παλιά Αθήνα η έκθεση με έργα του λαϊκού ζωγράφου Γ.Σαββάκη
  • [08] Παρατείνεται για μια εβδομάδα η εκτόξευση πυραύλου της Βόρειας Κορέας
  • [09] Θα επιζήσουν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι, λένε επιστήμονες
  • [10] Αυστραλία: Πρόταση να γράφεται το βάρος των μαθητών στους σχολικούς ελέγχους
  • [11] Ο Κλάους Ρέγκλινγκ ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία
  • [12] Απεργεί το προσωπικό ασφαλείας στα γερμανικά αεροδρόμια

  • [01] Παράταση 24 ωρών για την επαναγορά ομολόγων

    Την παράταση της δυνατότητας συμμετοχής στη διαδικασία επαναγοράς χρέους, έως αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 14:00 (12:00 ώρα Λονδίνου) για τους κατόχους σειράς ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, ανακοίνωσε πριν λίγο ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, (ΟΔΔΗΧ).

    Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, ομόλογα που είχαν ήδη υποβληθεί στο πλαίσιο της διαδικασίας η οποία προκηρύχθηκε στις 3 Δεκεμβρίου και ολοκληρωνόταν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου δεν μπορούν να ανακληθούν.

    Ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, κ.Στ.Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στη διαδικασία, δήλωσε ότι "αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την πρόσκληση προσφοράς των καθορισμένων για ανταλλαγή αξιόγραφων έως τις 11 Δεκεμβρίου 2012. Κάτοχοι οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής (τα ομόλογά τους) μπορούν ακόμη να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία ρευστότητας, η οποία προσφέρεται μέσω της πρόσκλησης. Οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ακόμη και εάν η Ελλάδα αποδεχθεί όλα τα ομόλογα που θα προσφερθούν μέσω της πρόσκλησης αυτής, θα συνεχίσει να εξετάζει με τους πιστωτές της του επίσημου τομέα περαιτέρω βήματα για την επαναφορά του χρέους της σε βιώσιμο δρόμο. Μελλοντικά μέτρα ενδέχεται να μην συμπεριλαμβάνουν μια ευκαιρία αποεπένδυσης από τα καθορισμένα αξιόγραφα, στα επίπεδα που προσφέρονται μέσω της (τρέχουσας) επαναγοράς".

    [02] «Πόθοι και πάθη στην παλιά Αθήνα»

    Ένας βέρος Αθηναίος, ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου έχει γράψει ότι η παλιά Αθήνα θυμίζει θεατρικό σκηνικό. Αυτό που λίγοι σημερινοί κάτοικοι της πρωτεύουσας γνωρίζουν είναι ότι αυτή η γοητευτική πρόσοψη είχε και μια αθέατη όψη. Ανομολόγητη, κρυφή, προκλητική, μια Αθήνα που κανείς σήμερα δεν μπορεί να φανταστεί.

    Στο βιβλίο «Πόθοι και πάθη στην παλιά Αθήνα 1834-1938» ο συγγραφέας Θωμάς Σιταράς ανέτρεξε στη περίοδο που ξεκινά από τα ρομαντικά χρόνια του Οθωνισμού, τη Μπελ Επόκ μέχρι τον Μεσοπόλεμο, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος.

    Πονηρή και ερωτική, άπιστη, παιχνιδιάρικη και απρόβλεπτη η ζωή των κατοίκων της φαίνεται να εμπνέεται και να γαντζώνεται από το πρότυπο τους, το Παρίσι, αλλά δεν έχει απολύτως να ζηλέψει σε κάτι τη γαλλική πρωτεύουσα. Ο ερευνητής και συγγραφέας ανακαλύπτει στα αρχεία της Βιβλιοθήκης της Βουλής και του δήμου Αθηναίων ένα ογκώδες υλικό, αρκετό για να γράψει όχι μόνο ένα αλλά, πολλά βιβλία.

    Βεβαίως η Οθωνική περίοδος (1862-1880) είναι συντηρητική και δύσκολη για τις γυναίκες όλων των τάξεων.

    «Αυτά είναι τα Άγουρα Χρόνια, όπως τα αποκαλώ στο βιβλίο, ακριβώς για να φανεί η διαφορά με τις δύο περιόδους που ακολούθησαν» εξηγεί ο συγγραφέας που μίλησε στο ΑΜΠΕ για την έρευνα και το βιβλίο που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες, από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

    Η παρουσίασή του βιβλίου θα γίνει στο PUBLIC Συντάγματος την Τρίτη (19:00).

    [03] «Άναψε ένα κερί για ανθρώπους που κινδυνεύουν»

    Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Γραμμάτων 2012 της Διεθνούς Αμνηστίας, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πραγματοποιείται στις 18.00 στα σκαλιά της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η εκδήλωση «Άναψε ένα κερί για ανθρώπους που κινδυνεύουν», με την παρότρυνση να «γίνουμε όλοι ακτιβιστές έστω και για μια ώρα, γράφοντας ένα γράμμα αλλά και φτιάχνοντας το δικό μας φαναράκι, προκειμένου να φωτίσουμε τις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας».

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Στέγης Γραμμάτων με το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και στόχο να συγκεντρώσει 7.000 γράμματα συμπαράστασης σε ανθρώπους που κινδυνεύουν και υπογραφές διαμαρτυρίας προς τις κυβερνήσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Ο Μαραθώνιος Γραμμάτων αποτελεί μία από τις παλαιότερες ακτιβιστικές δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

    [04] Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

    Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα. Στη Φλώρινα ο υδράργυρος έπεσε το πρωί στους -5 βαθμούς Κελσίου και με απόφαση της δημοτικής αρχής δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

    «Ήλιος με δόντια» από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 8 το πρωί η θερμοκρασία έπεσε στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Προβλήματα κυκλοφορίας παρουσιάστηκαν το πρωί στην Περιφερειακή οδό, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως, στο ρεύμα προς δυτικά, όπου σχηματίστηκε πάγος στο οδόστρωμα. Σημειώθηκαν μικροατυχήματα, ενώ η Τροχαία έκλεισε στο σημείο αυτό για περίπου μία ώρα τις δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων.

    Ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο επικρατούν στην Κεντρική Μακεδονία, όπου η θερμοκρασία θα παραμείνει όλη τη μέρα σε μονοψήφιες τιμές. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στη Δυτική Μακεδονία, όπου το πρωί οι θερμοκρασίες ήταν αρνητικές στους -4 στην Καστοριά).

    Νεφώσεις επικρατούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου σε κάποιες περιοχές θα εκδηλωθούν στη διάρκεια της ημέρας βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία στη μέγιστη τιμή του θα φτάσεις τους 10 βαθμούς Κελσίου (Κομοτηνή).

    Εξαιτίας των χιονοπτώσεων των τελευταίων 24ώρων και των συνθηκών παγετού, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

    [05] Κύπρος: Παρατείνεται η εξέταση έκθεσης για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

    Παρατείνεται, ενδεχομένως μέχρι αργά απόψε, η εξέταση της έκθεσης Πίμκο για διακρίβωση του ποσού που θα χρειασθεί για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών.

    Παρότι είχε ανακοινωθεί πως η μελέτη από την ειδική συντονιστική επιτροπή θα τέλειωνε χθες το απόγευμα, η εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού δήλωσε το πρωί πως το έργο συνεχιζόταν έως αργά χθες βράδυ χωρίς να υπάρξει κατάληξη. Όπως ανέφερε, τέθηκαν αρκετά διευκρινιστικά ερωτήματα, γι' αυτό και η διαβούλευση θα συνεχισθεί έως αργά το απόγευμα.

    Επίσης, διατύπωσε την εκτίμηση ότι είναι πολύ δύσκολο να ανακοινωθεί οτιδήποτε εντός της ημέρας, αν και είπε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν εκπλήξεις στην έκθεση της Πίμκο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα χρειασθεί για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, λόγω των απωλειών τους από την έκθεση στο ελληνικό χρέος αναμένεται να είναι κατ' ανώτατο όριο 9,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

    [06] "Σάρωσε" ο κεντροαριστερός συνασπισμός στη Ρουμανία

    Ο κυβερνών κεντροαριστερός συνασπισμός στη Ρουμανία κερδίζει στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής με ποσοστό περίπου 60%, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα με καταμετρημένο το 80% των ψήφων.

    Η Σοσιαλφιλελεύθερη Ένωση του πρωθυπουργού Βίκτορ Πόντα, στην εξουσία από τον Μάιο, έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να σχηματίσει κυβέρνηση, αλλά πρέπει να περιμένει τον κεντροδεξιό πρόεδρο Τράιαν Μπασέσκου να διορίσει πρωθυπουργό.

    Η κεντροδεξιά αντιπολίτευση που πρόσκειται στον Μπασέσκου συγκεντρώνει περίπου 17% και ακολουθεί με 14% το Κόμμα του Λαού Νταν Ντιακονέσκου, που ίδρυσε ο επιχειρηματίας των μέσων ενημέρωσης.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου

    [07] "Ταξίδι" στην παλιά Αθήνα η έκθεση με έργα του λαϊκού ζωγράφου Γ.Σαββάκη

    Η παλιά Αθήνα «ξαναζωντανεύει» στον φιλόξενο χώρο του Ιωνικού Κέντρου, στην Πλάκα, μέσα από μια έκθεση με έργα του λαϊκού ζωγράφου Γιώργου Σαββάκη. Το Ιωνικό Κέντρο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πλακιωτών και Φίλων Πλάκας, διοργανώνει, από τις 16 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 13 Ιανουαρίου 2013, έκθεση αφιερωμένη στον εικαστικό που ύμνησε την ομορφιά της ζωής στην παλιά Αθήνα, πραγματοποιώντας έτσι και την επιθυμία του καλλιτέχνη να εκτεθούν τα έργα του στον τόπο που δημιούργησε.

    Οι τοιχογραφίες και οι πίνακες του Γιώργου Σαββάκη κοσμούν περισσότερους από 40 χώρους εστίασης στην Πλάκα, αλλά και στην Ελβετία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ενώ έργα του υπάρχουν σε πολλά μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως στο Διεθνές Μουσείο Λαϊκής Τέχνης στη Γαλλία, και βέβαια σε ιδιωτικές συλλογές.

    Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν επίσης εκδηλώσεις για τον καλλιτέχνη, την τέχνη του, αλλά και την εποχή που αγάπησε, όπως ομιλία ιστορικού τέχνης για τον Γιώργο Σαββάκη και τους λαϊκούς Αθηναίους ζωγράφους, ξεναγήσεις στα έργα της έκθεσης, περιηγήσεις στις ταβέρνες της Πλάκας που φιλοξενούν έργα του, προβολές ντοκιμαντέρ, καθώς και μουσικές βραδιές με παραδοσιακά όργανα και Αθηναϊκά τραγούδια. Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο Πάνος Δημητρόπουλος.

    Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα, τηλ. 210 3246614) την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι. Οι μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι Τρίτη ως Παρασκευή 11 πμ. - 2 μμ. και 5 μμ. - 8 μμ., το δε Σαββατοκύριακο από τις 11 πμ. ως τις 6 μμ. Στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι και το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ).

    [08] Παρατείνεται για μια εβδομάδα η εκτόξευση πυραύλου της Βόρειας Κορέας

    Η Βόρεια Κορέα παρατείνει κατά μια εβδομάδα το διάστημα μέσα στο οποίο θα πραγματοποιήσει δοκιμή πυραύλου για να επισκευάσει "μηχανική βλάβη" στον πρώτο όροφο της πλατφόρμας εκτόξευσης, ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο του βορειοκορεατικού καθεστώτος.

    Η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε πως η εκτόξευση του πυραύλου Unha-3 που είχε αρχικά προγραμματιστεί για το διάστημα 10 ως 22 Δεκεμβρίου θα γίνει τελικά από τις 10 ως της 29 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαστημικής Τεχνολογίας, σύμφωνα με το πρακτορείο KCNA.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου

    [09] Θα επιζήσουν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι, λένε επιστήμονες

    Η γενική πεποίθηση και οι επιστημονικές ανακοινώσεις ότι οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος δεν ανταποκρίνονται απολύτως στην πραγματικότητα! Αυτό υποστηρίζουν τώρα άλλοι επιστήμονες. Τα πορίσματα τους δημοσιεύονται στο περιοδικό Nature:Climate Change. Το Ινστιτούτου Θαλάσσιας Επιστήμης της Αυστραλίας (AIMS) είχε αναφέρει πρόσφατα πως ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος έχει καταστραφεί σε ποσοστό 50% τα τελευταία 30 χρόνια.

    Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Υφαλος είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο. Απαρτίζεται από 2.900 ξεχωριστούς υφάλους και 940 νησιά, και εκτείνεται σε μήκος μεγαλύτερο των 2.600 χιλιόμετρων σε μία θαλάσσια περιοχή έκτασης περίπου 344.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο ύφαλος βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλιών, έξω από τις ακτές του Κουίνσλαντ της βορειοανατολικής Αυστραλίας και είναι ορατός από το Διάστημα.

    Οι ερευνητές μελέτησαν 214 περιοχές του Υφάλου και συνέκριναν τα ευρήματα τους με δεδομένα από 2.258 προηγούμενες έρευνες για να εντοπίσουν το ποσοστό της καταστροφής των κοραλλιών από το 1985 ως σήμερα. Διαπίστωσαν ότι κάθε χρόνο καταστρέφεται περίπου το 3,5% του Υφάλου και ότι τα τελευταία 27 χρόνια το συνολικό ποσοστό της καταστροφής έχει αγγίξει το 50%. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην καταστροφή του Υφάλου, όπως οι τροπικοί τυφώνες και η αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων. Τώρα νέες επιστημονικές έρευνες, τα πορίσματα των οποίων δημοσιεύονται στο Nature:Climate Change κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η φύση «βρίσκει τρόπους» για να αποκαθιστά τις ισορροπίες και οι κοραλλιογενείς ύφαλοι θα επιζήσουν.

    [10] Αυστραλία: Πρόταση να γράφεται το βάρος των μαθητών στους σχολικούς ελέγχους

    Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παιδικής παχυσαρκίας, που λαμβάνει διαστάσεις μάστιγας στην Αυστραλία, στους σχολικούς ελέγχους θα πρέπει να αναφέρεται και το βάρος του μαθητή για να ελέγχεται!

    Αυτό προτάθηκε σε συνέδριο για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας από τον πρώην πρύτανη του πανεπιστημίου Μελβούρνης, καθηγητή Ντέιβιντ Πένιγκτον.

    «Η αναφορά του βάρους στους σχολικούς ελέγχους θα δώσει τη δυνατότητα σε δασκάλους και γονείς να παρακολουθούν την διατροφή αλλά και την άσκηση των μαθητών μιας και η παχυσαρκία αρχίζει από την παιδική ηλικία» είπε ο καθηγητής Πένιγγκτον.

    Ο ίδιος κάλεσε την κυβέρνηση να αυξήσει τον ΦΠΑ για όλες τις τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά.

    Ο ομογενής πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αυστραλίας, 'Αντζελο Γαβριελάτος, συμφώνησε ότι τα σχολεία μπορούν και πρέπει να συμβάλουν στον περιορισμό της παχυσαρκίας αλλά πρόσθεσε ότι «χρειάζονται υποδομή και έξτρα πόρους».

    [11] Ο Κλάους Ρέγκλινγκ ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία

    Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία, όπου ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι ανακοίνωσε την επικείμενη παραίτησή του και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε έτοιμος να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

    "Η Ιταλία υιοθέτησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις τη χρονιά που πέρασε. Μέχρι σήμερα οι αγορές έχουν αντιδράσει θετικά, ωστόσο αντέδρασαν με ανησυχία στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας", δηλώνει ο Κλάους Ρέγκλινγκ στην γερμανική εφημερίδα.

    Αντιδρώντας στις ανακοινώσεις του πρώην και του σημερινού πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο επικεφαλής του ΕΜΣ θεωρεί ότι είναι σημαντικό η Ρώμη να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία προς το συμφέρον της Ιταλίας, αλλά και της ευρωζώνης.

    [12] Απεργεί το προσωπικό ασφαλείας στα γερμανικά αεροδρόμια

    Προβλήματα θα δημιουργηθούν σήμερα στα αεροδρόμια της Γερμανίας αφού το σωματείο Verdi κήρυξε στη διάρκεια της νύχτας προειδοποιητική απεργία του προσωπικού ασφαλείας.

    Η απεργία άρχισε νωρίς σήμερα το πρωί και θα κρατήσει λίγες ώρες. Σύμφωνα με το σωματείο, η απόφαση ελήφθη γιατί οι διαπραγματεύσεις για τους μισθούς έχουν παγώσει.

    Το προσωπικό ασφαλείας που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των αποσκευών και των επιβατών θα απεργήσει στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Μπαντεν-Μπάντεν/Καρλσρούης, του Βερολίνου, της Βρέμης, του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου, του Ανόβερο, της Κολωνίας-Βόννης και της Στουτγάρδης.

    "Αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις", δήλωσε εκπρόσωπος του σωματείου Verdi το οποίο εκπροσωπεί 15.000 εργαζόμενους στο τομέα ασφάλειας των γερμανικών αεροδρομίων.

    Τα αιτήματα των απεργών είναι κανονικό ωράριο εργασίας, συμβάσεις αορίστου χρόνου και αύξηση μισθών.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 10 December 2012 - 9:30:31 UTC