Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-12-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σαμαράς: Πρέπει να αναδιοργανώσουμε το κράτος
  • [02] «Η έξοδος από την κρίση θα γίνει με πολιτικές κοινωνικής ανάπτυξης»
  • [03] Πουλόβερ για 32.000 πιγκουίνους
  • [04] ΔΗΜΑΡ: "Όχι" με κομματικές επιλογές η στελέχωση του κράτους
  • [05] Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναγορά ομολόγων, λέει ο ΟΔΔΗΧ
  • [06] Σπουδαίες αναμετρήσεις στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ
  • [07] Έτος Κωνσταντίνου Καβάφη το 2013
  • [08] Αξιοκρατικές διαδικασίες στην στελέχωση των ΔΟΥ ζητά η Ευ. Χριστοφιλοπούλου
  • [09] Ρουπακιώτης: Νομοσχέδιο για την ταχεία εκδίκαση σοβαρών ποινικών αδικημάτων
  • [10] Ταμίας του πρώην δήμου Νεάπολης Λασιθίου καλείται να επιστρέψει 962.846 ευρώ
  • [11] Το υπουργείο Οικονομικών για το ομόλογο που δεν εντάχθηκε στο PSI
  • [12] Ικανοποιημένος για την πορεία της ρωσικής οικονομίας ο Πούτιν

  • [01] Σαμαράς: Πρέπει να αναδιοργανώσουμε το κράτος

    Την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και να εξυπηρετεί καλύτερα τον πολίτη, αλλά και τα ζητήματα της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας στο δημόσιο, εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τη συμμετοχή υπουργών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

    Στη σύσκεψη, εξετάστηκαν όλες οι προσπάθειες και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει το αρμόδιο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί το κράτος, παράλληλα με τη μείωση του κόστους λειτουργίας του. Επίσης, συζητήθηκε και η πορεία της αξιολόγησης των δομών των υπουργείων, με την οποία θα μειωθούν οι υπηρεσιακές μονάδες πάνω από 30%, κάτι που θα μειώσει τη γραφειοκρατία.

    Υπενθυμίζεται δε ότι, πριν λίγες εβδομάδες με επιστολή του προς τους υπουργούς, ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει να υπάρξουν δραστικές αλλαγές στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση, να περιορίσουν δραστικά τη γραφειοκρατία και τις άσκοπες χρονοβόρες διαδικασίες που ταλαιπωρούν τους πολίτες και να εγγυηθούν τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

    Σημειώνεται ότι, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης είχε ζητήσει η Task Force από τον προηγούμενο χρόνο και χαιρέτισε τη σύστασή του -στην πρόσφατη τελευταία έκθεσή της- η Ομάδα Δράσης χαρακτηρίζοντας «απόφαση σταθμό» την υλοποίησή του.

    «Στόχος είναι η ανάπτυξη» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι, το 2013 είναι έτος αξιολόγησης υπηρεσιών και ικανοτήτων, ώστε το κράτος να γίνει αποτελεσματικότερο.

    «Με τη συμμετοχή και των ίδιων των δημοσίων υπαλλήλων, όλοι μαζί, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες για αναδιοργάνωση του κράτους και εξυπηρέτηση του πολίτη» συνέχισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου.

    Τέλος, ο πρωθυπουργός, ύστερα από σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι δεν έγινε κουβέντα για απολύσεις, αλλά για αξιολόγηση.

    [02] «Η έξοδος από την κρίση θα γίνει με πολιτικές κοινωνικής ανάπτυξης»

    «Η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να γίνει με μνημόνια λιτότητας παρά μονάχα με πολιτικές κοινωνικής συνοχής, ανάπτυξης και αναδιανομής». Αυτό είναι το μήνυμα της Βραζιλίας στον ελληνικό λαό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας των επαφών του στη Βραζιλία και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αργεντινή, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στη Νότια Αμερική.

    «Οι επαφές μας με τις πολιτειακές και πολιτικές αρχές της Βραζιλίας, της 5ης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο επιβεβαιώνουν την αρχική μας εκτίμηση ότι η χώρα μπορεί να βρει ισχυρούς συμμάχους στη γεωπολιτική σκακιέρα αν χαράξει μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Επιβεβαιώνει επίσης την ανάλυση μας αλλά και την ανησυχία μας ότι η κρίση μπορεί να γενικευτεί το 2013 αν δεν αναχαιτιστεί άμεσα η στρατηγική της λιτότητας, αν δεν αναχαιτιστεί άμεσα η στρατηγική της κ. Μέρκελ στην Ευρώπη» είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Μόνο που τη στιγμή που η κ. Μέρκελ απομονώνεται διεθνώς δυστυχώς βρίσκει συμμάχους στην Ελλάδα, τους μερκελιστές των τριών κομμάτων του μνημονίου των τριών κομμάτων της κυβέρνησης Σαμαρά».

    Τόνισε μάλιστα ότι «Το μήνυμα της Βραζιλίας στον ελληνικό λαό, το μήνυμα μιας χώρας που απελευθερώθηκε από το ΔΝΤ και στάθηκε στα πόδια της και σήμερα είναι μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη είναι ένα: Η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να γίνει με μνημόνια λιτότητας παρά μονάχα με πολιτικές κοινωνικής συνοχής, ανάπτυξης και αναδιανομής.»

    [03] Πουλόβερ για 32.000 πιγκουίνους

    Πουλόβερ για όλη τους την ζωή έχουν οι 32.000 μικροί πιγκουίνοι που ζουν στο νησί Φίλιπς στην Αυστραλία, χάρη στην πρωτοβουλία γερμανών φιλόζωων που οργάνωσαν πανευρωπαϊκή εκστρατεία για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα για τα πτηνά αυτά.

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη γενναιοδωρία τους", δήλωσε η Ντανίν Τζόουνς εκπρόσωπος του πάρκου στο οποίο ζουν οι συγκεκριμένοι πιγκουίνοι, οι πιο μικρόσωμοι του είδους.

    Η Ατζέλικα Ρεγκενστάιν από το Αμβούργο συντόνισε την επιχείρηση συγκέντρωσης των πουλέβερ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Μελβούρνη 40.000 πουλόβερ που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του πάρκου.

    Οι πιγκουίνοι χρειάζονται τα μάλλινα πουλόβερ για να μην καταπίνουν τις τοξικές ουσίες όταν καθαρίζουν το πτέρωμα τους με το ράμφος τους. Επίσης τα πουλόβερ αυτά ζεσταίνουν τους μόλις 40 εκατοστών ύψους πιγκουίνους, γιατί η επαφή με το πετρέλαιο χωρίζει τα φτερά τους, αφήνει το νερό να περάσει από αυτά με αποτέλεσμα τα πουλιά να βαραίνουν και να μην μπορούν να αναζητήσουν την τροφή τους.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου

    [04] ΔΗΜΑΡ: "Όχι" με κομματικές επιλογές η στελέχωση του κράτους

    Με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια, μακριά από κομματικά ιδιοτελείς επιλογές πρέπει να γίνεται η στελέχωση του κράτους σ΄όλες τις δομές του, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την διαφαινόμενη πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε αλλαγές των επικεφαλείς εφοριών και ελεγκτικών υπηρεσιών του.

    Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι "η απόδοση και λειτουργία του δημοσίου δεν εξασφαλίζεται με την αναπαραγωγή πελατειακών σχέων του παρελθόντος".

    [05] Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναγορά ομολόγων, λέει ο ΟΔΔΗΧ

    Την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαναγοράς ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

    Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΔΔΗΧ σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως "η Ελληνική Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι χθες ολοκλήρωσε την ανταλλαγή αξιών (ονομαστικής) αξίας περίπου 31,9 δισ.ευρώ, που είχαν προσφερθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης της 3 Δεκεμβρίου 2012, με αξίες ύψους 11,29 δισ.ευρώ, εκ εξάμηνων γραμματίων, μηδενικού τοκομεριδίου, έκδοσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας".

    [06] Σπουδαίες αναμετρήσεις στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

    Δύο μεγάλα ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν. Η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μία κόντρα δύο εκ των κορυφαίων προπονητών του πλανήτη (Ζοζέ Μουρίνιο εναντίον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον), στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους «κόκκινους διαβόλους», μετά την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» για τη Μαδρίτη.

    Η Μπαρτσελόνα θα παίξει με τη Μίλαν, η οποία, έστω κι αν δεν διανύει την καλύτερη χρονιά της, είναι πάντα μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη, την ώρα που οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πέρυσι στα προημιτελικά με νικητές τους Καταλανούς. Η περσινή φιναλίστ Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την προβληματική φέτος Άρσεναλ, η πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους θα βρεθεί στο δρόμο της Σέλτικ και του Γιώργου Σαμαρά, ενώ η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου στάθηκε μάλλον τυχερή, καθώς κληρώθηκε με τη Γαλατάσαραϊ.

    [07] Έτος Κωνσταντίνου Καβάφη το 2013

    Έτος «Ετος Κ.Π. Καβάφη» ανακηρύσσει το 2013 το υπουργείο Πολιτισμού με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου ποιητή .

    Ο Κωνσταντίνος Καβάφης (1863 - 1933) είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

    Τον κεντρικό σχεδιασμό του προγράμματος δράσεων θα έχουν η Γεν.Δ/νση Σύγχρονου Πολιτισμού, η Διεύθυνση Γραμμάτων και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ ) και θα συνεργασθούν με το Ίδρυμα Ωνάση (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών) το οποίο έχει στη δικαιοδοσία του το πλήρες αρχείο του ποιητή, τις ξένες πρεσβείες χωρών στην Ελλάδα, τις Έδρες Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού των Πανεπιστημίων εξωτερικού στα οποία διδάσκεται ο Καβάφης, την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και το Ελληνικό Ίδρυμα στην Αλεξάνδρεια, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, λογοτεχνικά σωματεία και άλλους φορείς.

    [08] Αξιοκρατικές διαδικασίες στην στελέχωση των ΔΟΥ ζητά η Ευ. Χριστοφιλοπούλου

    «Εδώ και καιρό, συζητούσαμε ότι δεν πρέπει οι τοποθετήσεις να είναι κομματικές, ότι πρέπει να πάμε σε ένα άλλο σύστημα όπου η χώρα χρειάζεται τα καλύτερα των στελεχών της» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, εκφράζοντας τη διαφωνία της στο ενδεχόμενο μετακινήσεων στελεχών των ΔΟΥ.

    Η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει στείλει επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας όπου θέτει το ζήτημα της αξιολόγησης, με κριτήρια και αποτίμηση των επιδόσεων του κάθε στελέχους. Και αυτό δεν αφορά μόνο το υπουργείο Οικονομικών και τις εφορίες, αφορά όλα τα υπουργεία. Χρειαζόμαστε ένα σύστημα το οποίο να έχει ανοιχτές προκηρύξεις, αδιάβλητες διαδικασίες και κριτήρια».

    [09] Ρουπακιώτης: Νομοσχέδιο για την ταχεία εκδίκαση σοβαρών ποινικών αδικημάτων

    Την άμεση κατάθεση νόμου για την ταχεία εκδίκαση σοβαρών ποινικών αδικημάτων, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, καυτηριάζοντας έντονα το γεγονός ότι έχουν «βαλτώσει οι φορολογικές υποθέσεις, για τις οποίες υπήρχε πρόγραμμα να έχει εκδικαστεί το 20% από αυτές, από τον περασμένο Ιούνιο».

    «Υπάρχει δραματική υστέρηση στην οργάνωση της δικαιοσύνης. Είναι όνειδος να βγαίνουν έξω ακόμα και κρατούμενοι που βαρύνονται με βαριές κατηγορίες, λόγω παρέλευσης του 18μηνου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουπακιώτης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Χρ. Μαρκογιαννάκη.

    «Στο νομοσχέδιο που προωθείται έχουμε διατάξεις για εκείνους που διέπραξαν σοβαρά οικονομικά αδικήματα ώστε να επισπεύδονται οι αποφάσεις. Είναι μια εκρηκτική κατάσταση. Υπήρχε πρόγραμμα να τελειώσουν στο 20% οι φορολογικές υποθέσεις, μέχρι τέλος του Ιουνίου, αλλά έχουν βαλτώσει» υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, αποδίδοντας το πρόβλημα, πέρα από τη μηχανογράφηση και στη μεγάλη έλλειψη δικαστικών υπαλλήλων.

    Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης απηύθυνε έκκληση στους εισαγγελείς και τους δικαστές να σκεφτούν το χρέος τους και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ελληνικής κοινωνίας.

    «Η κρίση, που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, γεννά και πολλές δίκες. Υπάρχει σωρεία αδικημάτων στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης, τα εγκλήματα με τα λευκά κολάρα. Μετά τις 19 Ιανουαρίου, πιστεύω να σκεφτούν το χρέος τους στην ελληνική κοινωνία, γιατί η πολιτεία θα πράξει αυτό που όφειλε. Ήρθε η ώρα και οι δικοί τους υπάλληλοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ελληνικής κοινωνίας» σημείωσε ο κ. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ελαχιστοποιήσουμε αυτούς που αφήνονται ελεύθεροι μετά το 18μηνο και να περιορίσουμε εκείνους που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα με τρόπο που δεν πρέπει. Μέσα από το e- justice, δεν θα υπάρχει δικαστήριο που δεν θα είναι μηχανογραφημένο».

    [10] Ταμίας του πρώην δήμου Νεάπολης Λασιθίου καλείται να επιστρέψει 962.846 ευρώ

    Πρώην ταμίας του δήμου Νεάπολης Λασιθίου καλείται να επιστρέψει 962.846 ευρώ, τα οποία λείπουν διαπιστωμένα, σύμφωνα με το διαχειριστικό-οικονομικό έλεγχο, από το ταμείο του πρώην δήμου Νεάπολης (με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης έχει ενταχθεί στον δήμο Αγίου Νικολάου) και τα ταμεία των νομικών προσώπων του δήμου.

    Το ποσό καταλογίστηκε και είναι απαιτητό από την ειδική ταμία του δήμου Νεάπολης, με βάση τον έλεγχο των οικονομικών επιθεωρητών.

    [11] Το υπουργείο Οικονομικών για το ομόλογο που δεν εντάχθηκε στο PSI

    Το Ελληνικό Δημόσιο έλαβε ισοδύναμη μείωση του χρέους για το ομόλογο με ISIN XS 0292467775 ονομαστικής αξίας 1.600 εκατ. ευρώ που δεν κουρεύτηκε κατά τη διαδικασία του PSI και οι επενδυτές κάτοχοί του είναι ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα.

    Έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, σχετικά με τους λόγους που δεν κουρεύτηκε το συγκεκριμένο ομόλογο παρέχει πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δεν εντάχθηκε στη διαδικασία του PSI. Ο βουλευτής είχε ζητήσει επίσης να ενημερωθεί ποιος ήταν ο κάτοχος του συγκεκριμένου ομολόγου κατά την περίοδο της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων στο πλαίσιο του PSI.

    Όπως, ειδικότερα, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, «το ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου με ISIN XS 0292467775 ονομαστικής αξίας 1.600 εκατομμυρίων ευρώ ήταν επιλέξιμος τίτλος κατά τη διαδικασία του PSI. Η γενική συνέλευση των ομολογιούχων του συγκεκριμένου ομολόγου δεν απεδέχθη την πρόταση του Ελληνικού Δημοσίου περί ανταλλαγής. Ονομαστικό ποσόν 600 εκατομμυρίων ευρώ προσφέρθηκε εθελοντικά προς ανταλλαγή».

    [12] Ικανοποιημένος για την πορεία της ρωσικής οικονομίας ο Πούτιν

    Την ικανοποίησή του για την πορεία της ρωσικής οικονομίας, η οποία διατήρησε ένα επίπεδο βιώσιμης ανάπτυξης παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, εξέφρασε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της ετήσιας συνέντευξη Τύπου, η οποία μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.

    "Τα αποτελέσματα είναι καλά", τόνισε ο ρώσος πρόεδρος παρουσιάζοντας την οικονομική κατάσταση της Ρωσίας.

    Ο Πούτιν υπογράμμισε ότι το ΑΕΠ σημείωσε αύξηση κατά 3,7% στο διάστημα από τον Ιανουάριο ως τον Οκτώβριο παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, με ύφεση στις περισσότερες χώρες της ευρωζώνης και με την επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας.

    Ο Πούτιν εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη μείωση του ποσοστού ανεργίας στο 5,4% το Νοέμβριο, έναντι 6,6% στις αρχές του έτους, "ένας καλός δείκτης" και "ένας από τους καλύτερους των αναπτυγμένων οικονομιών".

    "Αυτό είναι αποτέλεσμα του έργου της κυβέρνησης", υπογράμμισε.

    Η κυβέρνηση υπολογίζει για το 2012 μια οικονομική ανάπτυξη της τάξης του 3,5% του ΑΕΠ, μετά το 4,3% του 2011, ενώ το ΔΝΤ περιμένει μια επέκταση κατά περίπου 3,75% στο διάστημα 2012-2013.

    Ο ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η ύφεση στην ερωζώνη αποτέλεσε εμπόδιο για την οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας και ότι η φτωχή σοδειά έπληξε την οικονομία κατά το τρίτο και τέταρτο τετράμηνο, αυξάνοντας τον πληθωρισμό σε πάνω από 6%.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 20 December 2012 - 11:30:33 UTC