Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ένας χρόνος από το ναυάγιο του Costa Concordia
  • [02] Η πύρινη λαίλαπα απειλεί κατοικημένες περιοχές στην Αυστραλία
  • [03] Αυτοκτόνησε σε ηλικία 26 ετών ο "γκουρού" του Διαδικτύου, ¶αρον Σουόρτζ
  • [04] Οι Παριζιάνοι διαδηλώνουν κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων
  • [05] Κλοπές, ληστείες και γκαζάκια τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής
  • [06] Η Βρετανία στο πλευρό της Γαλλίας στο Μαλί
  • [07] Η Κάϊλι Μινόγκ εγκαταλείπει το τραγούδι για την υποκριτική
  • [08] Στο "κόκκινο" η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Πεκίνο
  • [09] 'Εξι άνδρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία

  • [01] Ένας χρόνος από το ναυάγιο του Costa Concordia

    Τελετές μνήμης οργανώνονται σήμερα στο νησί Τζίλιο της κεντρικής Ιταλίας, στα ανοικτά του οποίου, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 13 Ιανουαρίου του 2013, το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia προσέκρουσε σε ύφαλο.

    Στο ναυάγιο είχαν χάσει τη ζωή τους τριάντα δύο άτομα, και εκατόν δέκα τραυματίσθηκαν.

    Ο κυβερνήτης του πλοίου, Φραντσέσκο Σκεττίνο, κατηγορείται από τους Ιταλούς εισαγγελείς για εξ αμελείας ανθρωποκτονία, σε δίκη που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

    Στις εννέα σήμερα το πρωί, ώρα Ιταλίας, κομμάτι του βράχου που αποκολλήθηκε λόγω της βίαιης πρόσκρουσης της καρίνας του Concordia, πρόκειται να επανατοποθετηθεί στην αρχική του θέση.

    Παράλληλα, θα κατατεθεί στεφάνι στο «Πούντα Γκαμπιανάρα», το ακρωτήρι του νησιού που βρίσκεται κοντά στο σημείο της ναυτικής τραγωδίας.

    Στην εκκλησία των αγίων Λορέντσο και Μαμιλιάνο, όπου την νύχτα της 13ης Ιανουαρίου του 2012 μπόρεσαν να βρουν καταφύγιο δεκάδες ναυαγοί, θα ψαλεί, σήμερα από τον καθολικό επίσκοπο της περιοχής, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των επιβατών και μελών του πληρώματος που έχασαν την ζωή τους στην τραγική, όπως αποδείχθηκε, κρουαζιέρα.

    Στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ- την ώρα κατά την οποία, δηλαδή, πριν τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το Costa Concordia προσέκρουσε στον ύφαλο εξαιτίας λανθασμένης και επικίνδυνης πορείας πλεύσης- σε όλο το νησί πρόκειται να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Αμέσως μετά, τα καράβια που βρίσκονται στο λιμάνι του Τζίλιο θα σφυρίξουν με τα φουγάρα τους και οι ναύτες τους θα ρίξουν στην θάλασσα, δεκάδες, αναμμένα φανάρια.

    Ο δήμος του Τζίλιο, αποφάσισε, τέλος, να ανακηρύξει επίτιμους πολίτες του, όλους τους αστυνομικούς, πυροσβέστες, δύτες, καραμπινιέρους και εθελοντές που βοήθησαν στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών του ναυαγίου.

    [02] Η πύρινη λαίλαπα απειλεί κατοικημένες περιοχές στην Αυστραλία

    Δεκάδες σπίτια απειλούνται άμεσα από φωτιά που μαίνεται στην περιοχή Κουναμπάραχ της βόρειας Νέας Νότιας Ουαλίας.

    Η ευρύτερη περιοχή εκκενώνεται καθώς υπάρχει κίνδυνος να καούν κατοικημένες περιοχές.

    Η φωτιά αυτή είναι μία από τις πολλές δεκάδες που μαίνονται στην ανεξέλεγκτες στη Νέα Νότια Ουαλία αλλά και σε άλλες πολιτείες της Αυστραλίας.

    Η Νέα Νότια Ουαλία, η πιο πολυπληθής πολιτεία, έχει τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες στη δύναμη της πυροσβεστικής της υπηρεσίας και περίπου 70.000 εθελοντές.

    Οι πυροσβέστες δίνουν σκληρή μάχη για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα εκμεταλλευόμενοι τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας και πριν από την αναμενόμενη επιστροφή του καύσωνα.

    «Προσπαθούμε να κάνουμε το μέγιστο και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση πριν από την επιστροφή του καύσωνα και των συνθηκών ξηρασίας», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης των πυρκαγιών Σέιν Φιτζίμονς.

    Οι θερμοκρασίες, οι οποίες είχαν υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου υποχώρησαν, δίνοντας ένα στενό «παράθυρο» χρόνου στους πυροσβέστες πριν επιστρέψει σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καύσωνας.

    Από τις πυρκαγιές, που μαίνονται για σχεδόν μια εβδομάδα, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες σπίτια ειδικά στο νησί της Τασμανίας στο νότιο τμήμα της χώρας.

    Τουλάχιστον 350.000 εκτάρια δάσους, θάμνων, καλλιεργειών και βοσκοτόπων κάηκαν στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αυστραλίας. Από τις πυρκαγιές έχουν καεί χιλιάδες πρόβατα. Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

    Στην Τασμανία άνθρωποι επιστρέφουν σε ένα τοπίο που έχει γίνει κρανίου τόπος και ανακαλύπτουν ότι το σπίτι τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας σωρός από στάχτη και λιωμένο μέταλλο.

    Στο Κουίνσλαντ ο καύσωνας συνεχίζεται με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών σε ορισμένες περιοχές με αποτέλεσμα να σταματήσουν και τα δρομολόγια τρένων λόγω διαστολής των σιδηροδρομικών γραμμών.

    Από τις πυρκαγιές απειλείται και το μεγάλο αυστραλιανό διαστημικό παρατηρητήριο, στο οποίο λειτουργούν πολλά διεθνή τηλεσκόπια.

    Οι αγροτικές υπηρεσίες για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη Νέα Νότια Ουαλία εξέδωσαν προειδοποίηση σύμφωνα με την οποία φωτιά κατευθύνεται στο Παρατηρητήριο Siding Spring, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή οροσειράς, 500 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σίδνεϊ και τόνισαν ότι αστυνομικοί, πυροσβέστες και πυροσβεστικά αεροσκάφη βρίσκονται στην περιοχή.

    Στο διαστημικό αυτό παρατηρητήριο, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα του κόσμου και το μεγαλύτερο στην Αυστραλία, υπάρχουν δέκα γιγανταία τηλεσκόπια, τα οποία λειτουργούν με αυστραλούς, πολωνούς, βρετανούς, κορεάτες και αμερικανούς επιστήμονες. Το παρατηρητήριο διαχειρίζεται η υπηρεσία αστρονομίας και αστροφυσικής του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας.

    [03] Αυτοκτόνησε σε ηλικία 26 ετών ο "γκουρού" του Διαδικτύου, ¶αρον Σουόρτζ

    Ένα από τα «μεγάλα μυαλά» της πληροφορικής και ενεργός υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο, ο ¶αρον Σουόρτζ, βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο διαμέρισμά του σε ηλικία μόλις 26 ετών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία δι απαγχονισμού.

    Μόλις στα 14 του χρόνια, ο Σουόρτζ ήταν ένας από τους δημιουργούς του RSS (Rich Site Summary), του εργαλείου που προσφέρει στους χρήστες του Διαδικτύου τη δυνανατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο ιστοσελίδων, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, όπως τα ειδησεογραφικά sites και τα blogs.

    Αργότερα ο Σουόρτζ αφοσιώθηκε στην πεποίθηση του ότι οι πληροφορίες πρέπει να διανέμονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, ενώ δήλωνε ότι «οι πληροφορίες αποτελούν εξουσία. Αλλά όπως σε κάθε εξουσία, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους».

    Σε μανιφέστο που είχε εκδώσει το 2008, είχε γράψει ότι «ολόκληρη η επιστημονική και πολιτιστική κληρονομιά, που έχει δημοσιευτεί ανά τους αιώνες σε βιβλία και περιοδικά, μετατρέπεται σε ψηφιοποιημένο υλικό και κρατείται στα χέρια ορισμένων ιδιωτικών εταιρειών. Ο επιμερισμός των πληροφοριών δεν είναι κάτι ανήθικο αλλά αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη. Μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι από την απληστία θα αρνηθούν σε κάποιον φίλο ένα αντίγραφο».

    Τον Ιούλιο του 2011 ο Σούορτζ είχε συλληφθεί από τις ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών με κατηγορίες ότι έκλεψε εκατομμύρια ακαδημαϊκά κείμενα και βιβλία από το ψηφιακό αρχείο του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).

    Ο Σουόρτζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δίκης είχε δηλώσει αθώος, αντιμετώπιζε 35 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που καταδικαζόταν.

    Ο 26χρονος είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι έπασχε από κατάθλιψη, ενώ είχε αναφέρει ότι πολλές στιγμές στη ζωή του είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

    [04] Οι Παριζιάνοι διαδηλώνουν κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων

    Από τα χαράματα άρχισαν να καταφθάνουν στο Παρίσι τα άτομα που αντιτίθενται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ονομάζεται «Γάμος για όλους » και που στην πράξη μεταφράζεται «Γάμος για τους ομοφυλόφιλους».

    Με έξι αμαξοστοιχίες οργανωμένες από τις μεγάλες γαλλικές πόλεις και 900 λεωφορεία, ο νεοσυσταθής σύλλογος « Διαδήλωση για όλους» (Manif pour tous), μεταφέρει τον κόσμο που θα συμμετέχει στη διαδήλωση.

    Αναμένεται ότι θα συγκεντρωθούν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, όλων των ηλικιών και των πολιτικών αποχρώσεων.

    Πέρα από τον σύλλογο «Διαδήλωση για όλους», που έχει για ιδρυτικά μέλη ακόμα και ομοφυλόφιλους αντίθετους στο γάμο, στην κινητοποίηση συμμετέχουν και άλλες πολιτικές αλλά και καθολικές οργανώσεις.

    Στο μεταξύ, η ομάδα των καθολικών φονταμενταλιστών που είναι γνωστοί ως Civitas, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην πορεία.

    ¶μεση ήταν η αντίδραση της υπερδραστήριας επικεφαλής του συλλόγου «Διαδήλωση για όλους» χιουμορίστας Φριζίντ Μπαρζό (ψευδώνυμο με αναφορά στην Μπριζίτ Μαρντό), που δεν θέλει να δοθεί ομοφοβικός χαρακτήρας στο κίνημα. Ζήτησε επισήμως από τις αρχές να επιβληθεί στην Civitas μια εκ διαμέτρου αντίθετη αφετηρία για την πορεία της.

    Υπάρχει πρόβλεψη για τρεις διαφορετικές αφετηρίες, χωρίζοντας έτσι την πορεία στα τρία, λόγω του αναμενόμενου μεγάλου όγκου, αλλά και ανάλογα με τις πολιτικές ευαισθησίες.

    Ξεκινούν από τις «πόρτες» του Παρισιού νότια και δυτικά με σημείο σύγκλισης για τον τερματισμό τους στο Champs de Mars (Πεδίο του Αρεως), πεδίο που καταλήγει στον Πύργο του Αϊφελ.

    Για τη Civitas η Μπαρζό ζητάει να ξεκινήσει από τα βόρεια.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έξι σταθμοί του μετρό στις αφετηρίες και στον τερματισμό, θα παραμείνουν κλειστοί.

    Το ραντεβού έχει δοθεί για τις δύο το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

    Η μεγάλη αυτή διαδήλωση πραγματοποιείται ενώ ο Φρανσουά Ολάντ αποφάσισε χθες την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας ασφάλειας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, γνωστού ως « Βιζιπιράτ » (Vigipirate).

    Από χθες το απόγευμα η σοβαρότητα του συστήματος έφτασε στη βαθμίδα « ενισχυμένου κόκκινου » που είναι ένα μόλις στάδιο πριν την ανώτατη βαθμίδα. Πέρα από τα δημόσια κτίρια, μεγαλοκαταστήματα ή ναούς, η ενίσχυση αυτή αφορά κυρίως σε μετρό, τραίνα και μεγάλες συγκεντρώσεις.

    Ανάμεσα σε δύο ανακοινώσεις για τη διπλή στρατιωτική παρέμβαση της Γαλλίας σε Μάλι και Σομαλία ο Γάλλος πρόεδρος αναγνώρισε χθες ότι: «ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας μας υποχρεώνει να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα εδώ στη Γαλλία ».

    [05] Κλοπές, ληστείες και γκαζάκια τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής

    Αρκετά ήταν τα περιστατικά που κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορα σημεία της Αττικής.

    Αρχικά στις 12.20 τα ξημερώματα στην σε μίνι-μάρκετ στην οδό Ασκληπιού 24, στην Αθήνα, 2 άτομα απείλησαν τον υπάλληλο που βρισκόταν εκεί με πιστόλι και μαχαίρι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τσιγάρα.

    Στις 1.20 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 82 στο Βύρωνα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας έγινε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Δέκα λεπτά αργότερα και λίγα μέτρα πιο κάτω συγκεκριμένα στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 σε υποκατάστημα της PROTON BANK αυτή τη φορά έγινε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο πήρε φωτιά ενώ έγινε και θραύση της τζαμαρίας της τράπεζας.

    Στις 1.30 επίσης στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι, τοποθετήθηκαν γκαζάκια σε υποκατάστημα της ΔΕΗ και προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος.

    Στις 2.55 στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Δάφνη τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται εκεί και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

    Τέλος στις 4.04 στην διασταύρωση των οδών, Αιόλου και Πλαστήρα στους Αγίους Αναργύρους, έγινε κλοπή σε σούπερ μάρκετ όταν 4 άτομα με Ι.Χ. προσέκρουσαν στην είσοδο και εισήλθαν στο κατάστημα αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια αφού άφησαν εκεί το αυτοκίνητο διέφυγαν με άγνωστο τρόπο.

    [06] Η Βρετανία στο πλευρό της Γαλλίας στο Μαλί

    Η Βρετανία θα παράσχει επιμελητειακή στρατιωτική βοήθεια στη Γαλλία στις επιχειρήσεις κατά των ισλαμιστών ανταρτών του Μαλί, ανακοίνωσε χθες η βρετανική κυβέρνηση.

    Η Βρετανία θα διαθέσει μεταγωγικά αεροσκάφη για τη γρήγορη μεταφορά στρατευμάτων και εξοπλισμού στο Μαλί στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αναχαίτιση των ανταρτών, ωστόσο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν θα εμπλακούν βρετανικά στρατεύματα.

    Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι η βοήθεια προς τη Γαλλία συμφωνήθηκε στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

    [07] Η Κάϊλι Μινόγκ εγκαταλείπει το τραγούδι για την υποκριτική

    Μετά από 25 χρόνια παραμονής στην κορυφή της ποπ μουσικής η διάσημη Αυστραλή ερμηνεύτρια Κάϊλι Μινόγκ θα εγκαταλείψει το τραγούδι για να αφοσιωθεί στην υποκριτική.

    Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου που προσθέτουν ότι η 44χρονη τραγουδίστρια διέκοψε και τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον μάνατζερ της Τέρι Μπλάνεϊ, τον ανθρωπο που κατά δική της ομολογία την ανέδειξε.

    Η Μινόγκ ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε αυστραλιανό σίριαλ στη δεκαετία του '80.

    [08] Στο "κόκκινο" η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Πεκίνο

    Στο χειρότερο επίπεδο έφθασε χθες και σήμερα η ποιότητα του αέρα στο Πεκίνο σύμφωνα με περιβαλλοντολόγους και οι αρμόδιες αρχές συνέστησαν στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι 45 με 50 φορές πάνω από τα όρια ασφαλείας.

    'Ενα πυκνό νέφος αιθαλομίχλης έχει καλύψει τον ουρανό πάνω από την κινεζική πρωτεύουσα των περίπου 20 εκατομμυρίων κατοίκων, περιορίζοντας την ορατότητα και προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα.

    Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η συγκέντρωση μικροσωματιδίων σε ορισμένα κέντρα ελέγχου στο Πεκίνο ήταν πάνω από 600 μικρογραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο και στα 900 μικρογραμμάρια χθες το βράδυ.

    Οι ίδιες συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και τις επόμενες δυο ημέρες.

    Η ρύπανση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους κινέζους ηγέτες. Ο απερχόμενος πρόεδρος Χου Τζιντάο στην ομιλία του στο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος το Νοέμβριο τόνισε ότι "πρέπει να σταματήσει η οικολογική υποβάθμιση και να οικοδομηθεί μια ωραία Κίνα".

    Οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν στα τέλη του περασμένου έτους ότι θ΄αρχίσουν να δίνουν στη δημοσιότητα ωριαία δεδομένα για τη ρύπανση στις μεγαλύτερες κινεζικές πόλεις.

    Οι αρχές του Πεκίνου έχουν ήδη κάνει βήματα για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα με τη μετεγκατάσταση των περισσοτέρων ρυπογόνων βιομηχανιών, όμως δεν έχει συμβεί το ίδιο και στις γύρω περιοχές, οι οποίες φαίνεται ότι δεν έχουν θέσει ως στόχο τη μείωση της καύσης του άνθρακα.

    [09] 'Εξι άνδρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία

    'Εξι άνδρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, λιγότερο από ένα μήνα από μια ανάλογη υπόθεση που προκάλεσε μαζικές διαδηλώσεις σ΄ολόκληρη τη χώρα.

    "'Εξι άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το βιασμό μιας γυναίκας 29 ετών στις 11 Ιανουαρίου", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τον οποίο αναζητείται ένας ακόμα ύποπτος.

    Η γυναίκα, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να επισκεφθεί τα πεθερικά της, στο κρατίδιο Πουντζάμπ. Οι δράστες την οδήγησαν σε ένα σπίτι κοντά στην πόλη Αμριτσάρ, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

    Τη νεαρή γυναίκα βίασαν ο οδηγός του λεωφορείου και πέντε ακόμα άνδρες. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε δρόμο κοντά στο χωριό στο οποίο διαμένει η οικογένεια του συζύγου της.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 13 January 2013 - 9:30:22 UTC