Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αντ.Σαμαράς: «Βασικός στόχος η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας»
  • [02] "Ήρθε η ώρα για τη μετά πετρέλαιο εποχή"
  • [03] Ο Ι. Βρούτσης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
  • [04] Υπό κατάληψη σειρά Εφοριών σε όλη τη χώρα
  • [05] Με μειωμένο επιτόκιο δανείστηκε το Δημόσιο ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ
  • [06] Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου με τον γγ του ΑΚΕΛ Άντ. Κυπριανού
  • [07] Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίριο στην Κυψέλη
  • [08] Εικοσάχρονος είχε "χτυπήσει" έξι εκκλησίες στην Κρήτη με λεία 8.100 ευρώ
  • [09] ΙΟΒΕ: Σημαντική βελτίωση στο οικονομικό κλίμα, τον Δεκέμβριο
  • [10] Η Fitch απειλεί να αναθεωρήσει προς τα κάτω την αξιολόγηση των ΗΠΑ αν δεν υπάρξει συμφωνία για το χρέος
  • [11] Σε 1,3 δισ. ευρώ ανήλθε η αξία των ακάλυπτων επιταγών το 2012
  • [12] Μεγάλα μποτιλιαρίσματα λόγω χιονιού στην Ολλανδία

  • [01] Αντ.Σαμαράς: «Βασικός στόχος η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας»

    Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους επικεφαλής των παραγωγικών υπουργείων και με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας.

    "Βασικό μέλημα είναι μέσα σε αυτή τη χρονιά, να δούμε πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά και σκέφτονται να μεταναστεύσουν" τόνισε ο πρωθυπουργός.

    Ο πρωθυπουργός "έχει σημάνει συναγερμό", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος τόνισε: "ξεκινάμε πόλεμο κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο του πρωθυπουργού".

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλης, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

    Διαβάστε επίσης:

    Η αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας στο τραπέζι των πολιτικών αρχηγών

    [02] "Ήρθε η ώρα για τη μετά πετρέλαιο εποχή"

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απηύθυνε σήμερα έκκληση για την ανάληψη "δράσης" με στόχο την προετοιμασία για τη μετά πετρέλαιο εποχή, κατά την έναρξη σήμερα της παγκόσμιας συνόδου κορυφής για τις μελλοντικές πηγές ενέργειας που πραγματοποιείται στο Αμπού Ντάμπι.

    "Έχουμε κοινές ανησυχίες αλλά πρέπει επίσης να έχουμε και τις ίδιες φιλοδοξίες. Δεν είναι πλέον καιρός για διαφωνίες ή φιλοφρονήσεις αλλά για δράση", δήλωσε ο Ολάντ στην ομιλία του.

    "Οφείλουμε συνεπώς να ενωθούμε όλοι μαζί, να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, τους πόρους μας", είπε απευθύνοντας έκκληση για "περισσότερες επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας" ώστε να "προετοιμαστούμε για τη μετά πετρέλαιο εποχή".

    "Η Γαλλία θέλει η ενεργειακή μετάβαση να γίνει μεγάλη εθνική υπόθεση, ευρωπαϊκή και παγκόσμια και γνωρίζει ότι εδώ έχει εταίρους που θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη για το κλίμα το 2015", πρόσθεσε ο Ολάντ, υπενθυμίζοντας ότι η χώρα του έχει δηλώσει έτοιμη να φιλοξενήσει τη διάσκεψη αυτή.

    "Οφείλουμε να έχουμε θέληση και να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους, αλλά επίσης πρέπει να διασφαλίσουμε την ίση πρόσβαση σε όλες τις πηγές ενέργειας, σε όλες τις πρώτες ύλες", είπε ζητώντας να υπάρξει "αλληλεγγύη".

    Αντιπροσωπείες από 150 χώρες συμμετέχουν στην τριήμερη σύνοδο κορυφής του Αμπού Ντάμπι.

    [03] Ο Ι. Βρούτσης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

    Όλα τα στοιχεία για τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις που δεν καταβάλλουν καθόλου ή δεν καταβάλλουν «κανονικά» τον θεσπισμένο κοινωνικό πόρο 10% από τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους αγώνες που μεταδίδουν, απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης.

    Τα στοιχεία είχαν ζητήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Δούρου, Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς.

    Με έγγραφο του υπουργού γίνονται γνωστά τα εξής:

    1.Κανονική απόδοση υλοποιείται από την εταιρεία «FORTHNET (NOVA)», η οποία τηρεί απαρεγκλίτως την κείμενη νομοθεσία.

    2.Το ίδιο ισχύει και για την «ΕΡΤ Α.Ε.». Όμως, η εν λόγω εταιρεία δεν συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία κατά το μέρος που αφορά την μετάδοση αγώνων CHAMPION LEAGUE.

    3.Κανονική απόδοση έχει υλοποιηθεί από την εταιρεία «ANTENNA TV A.E.», εξαιρουμένης της απόδοσης για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες για το κύπελλο EUROPA LEAGUE, τους οποίους διοργανώνει η UEFA.

    4.Η εταιρεία «ΟΤΕ ΤV» εξυπηρετείται, διαχειριστικά, από τις εταιρείες:

  • «PROMOSPORT MARKETING & CONSULTING A.E.», η οποία απέδωσε κατόπιν παρεμβάσεων του Ταμείου, τις οφειλές των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με καθυστέρηση. Στην εταιρεία έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο για μη έγκαιρη διαβίβαση στο Ταμείο των προβλεπομένων Συμβάσεων, ενώ εκκρεμεί η εξέταση Αιτήσεως Θεραπείας της από το Δ.Σ. του Ταμείου.

  • Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας «FOOTBALL LEAGUE», η οποία απέδωσε με καθυστέρηση τον προβλεπόμενο κοινωνικό πόρο και της υπεβλήθησαν προς τούτο τόκοι υπερημερίας, ενώ κατατέθηκε εκ μέρους της Αίτηση Θεραπείας, η οποία ευρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης από το Δ.Σ. του Ταμείου

  • Κοινοπραξία «ASSET OGILVY-TAF», η οποία αποδίδει κανονικά τον προβλεπόμενο πόρο του Ταμείου.

  • Η εταιρεία «ΟΤΕ» μεταδίδει ποδοσφαιρικούς αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών, χωρίς να έχει αποδώσει στο Ταμείο τον εν λόγω πόρο, ούτε να έχει αποστείλει την σχετική Σύμβαση, χωρίς να κατονομάζει τον ενδιάμεσο υπέρ αυτής ενεργούντα.

    5.Η εταιρεία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», με τη διακριτική ονομασία «MEGA CHANNEL», απέδωσε, με καθυστέρηση 4 ετών περίπου, το οφειλόμενο Κεφάλαιο, ήτοι (675.000 ευρώ), ενώ επιβλήθηκε σε βάρος της Διοικητικό Πρόστιμο ύψους 1.417.500 ευρώ, για καθυστερημένη διαβίβαση στο Ταμείο των προβλεπομένων από τον νόμο Συμβάσεων και καθυστέρηση απόδοσης του οφειλομένου Κεφαλαίου.

    Ο υπουργός Εργασίας διαβίβασε στη Βουλή και τους πίνακες με τα χρηματικά ποσά των κοινωνικών πόρων τηλεοπτικών δικαιωμάτων που οφείλονται στο ΤΕΑΠΑΣΑ έως το έτος 2011 αλλά και με τα ποσά που έχουν αποδοθεί. Ειδικότερα για τα οφειλόμενα ποσά αναφέρεται ότι:

  • Για την ΕΡΤ ΑΕ, δεν προκύπτουν χρηματικά ποσά για την κατηγορία του CHAMPION LEAGUE, λόγω άρνησης ενημέρωσης.

  • Για τον ΑΝΤΕΝΝΑ TV A.E., δεν προκύπτουν χρηματικά ποσά για την κατηγορία του EUROPA LEAGUE, τους οποίους διοργανώνει η UEFA.

  • Από την PROMOSPORT MARKETING & CONSULTING A.E. οφείλεται διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

  • Από την FOOTBALL LEAGUE οφείλεται κεφάλαιο 23.289,26 ευρώ.

  • Από την ΟΤΕ δεν προκύπτουν χρηματικά ποσά λόγω άρνησης ενημέρωσης

  • Από την ΤΗΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., οφειλόμενο διοικητικό πρόστιμο 742.500 ευρώ.

    [04] Υπό κατάληψη σειρά Εφοριών σε όλη τη χώρα

    Υπό κατάληψη ήσαν χθες 9 εκ των συνολικά 51 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) σε όλη τη χώρα, η λειτουργία των οποίων ανεστάλη στο πλαίσιο του σχεδίου ενοποίησης που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών ενώ σήμερα υπό κατάληψη είναι και η ΔΟΥ Αιγάλεω από κατοίκους και δημοτικές αρχές.

    Συγκεκριμένα, χθες ήσαν υπό κατάληψη οι ΔΟΥ Δεσκάτης Γρεβενών, Καλλονής Λέσβου, Αταλάντης Φθιώτιδος, Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Καρύστου Ευβοίας, Λεωνιδίου Αρκαδίας, Μοιρών Ηρακλείου, Πύλου και Νάουσας.

    Σημειώνεται ότι στα Γρεβενά, μετά από επέμβαση της Αστυνομίας και αίτημα του εισαγγελέα, οι υπάλληλοι μπήκαν στο κτίριο. Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος. Οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου έδωσαν κατάθεση ενώ αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παρακώλυσης της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ.

    Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι καταλήψεις σημειώνονται κατόπιν πρωτοβουλιών των δημοτικών αρχών, οι οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους στο σχέδιο αναστολής λειτουργίας των ΔΟΥ που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, χθες, ημέρα ολοκλήρωσης της Β' φάσης του σχεδίου για την ενοποίηση των ΔΟΥ, η μετεγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων.

    Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, από χθες ανεστάλη η λειτουργία 51 ΔΟΥ σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι διοικητικές ρυθμίσεις έτσι ώστε οι πολίτες να μην υποχρεώνονται πλέον να προσέρχονται στις Εφορίες.

    [05] Με μειωμένο επιτόκιο δανείστηκε το Δημόσιο ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ

    Στην άντληση ποσού ύψους 1,625 δισ. ευρώ προχώρησε σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο μέσω δημοπρασίας εντόκων διάρκειας 13 εβδομάδων που διενήργησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

    Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 4,07% έναντι 4,11% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία στις 18 Δεκεμβρίου 2012. Για το δημοπρατούμενο ποσό ύψους 1,25 δισ.ευρώ υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 2,182 εκ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,75 φορές. Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατομμυρίων Ευρώ.

    Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013.

    Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπο-ρούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, στις 12μ.μ.

    Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.

    [06] Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου με τον γγ του ΑΚΕΛ Άντ. Κυπριανού

    Θέματα πολιτικής επικαιρότητας της Ελλάδας και της Κύπρου, εν όψει και των προεδρικών εκλογών, συζήτησαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

    Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που συνδέονται με τη διαπραγμάτευση που κάνει η Κυπριακή Δημοκρατία με την τρόικα, ενώ τονίστηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας των φορέων άσκησης οικονομικής πολιτικής των δύο χωρών.

    Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η Χριστίνα Μανωλοπούλου, γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    [07] Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίριο στην Κυψέλη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στο υπό κατάληψη κτίριο, στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννης και Δροσοπούλου, στην Κυψέλη.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπει στο κτίριο, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές και τι έχει βρεθεί.

    [08] Εικοσάχρονος είχε "χτυπήσει" έξι εκκλησίες στην Κρήτη με λεία 8.100 ευρώ

    Ένας 20χρονος από τη Βουλγαρία φέρεται, σύμφωνα με την αστυνομία, να είναι ο δράστης των έξι κλοπών από Ιερούς Ναούς στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος.

    Ο νεαρός, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, είχε «ρημάξει» εκκλησίες το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουνίου 2011 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου του 2012 με λεία 8.100 ευρώ από τα παγκάρια καθώς και τάματα πιστών.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα διαβιβασθεί στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

    [09] ΙΟΒΕ: Σημαντική βελτίωση στο οικονομικό κλίμα, τον Δεκέμβριο

    Ανοδικά κινήθηκε και τον Δεκέμβριο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα, 5 μονάδες υψηλότερα σε σχέση με το Νοέμβριο, φθάνοντας στις 84,1 μονάδες, στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας διετίας, σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

    Η άνοδος του δείκτη προέρχεται από την ανάκαμψη των προσδοκιών σε όλους τους τομείς, εκτός των Κατασκευών, αλλά και από τη βελτίωση στην καταναλωτική εμπιστοσύνη. Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενη έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ, η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα - παρά τις σημαντικές επιβαρύνσεις που επιφέρουν σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού - επενέργησε ως ένα βαθμό κατευναστικά στη διάχυτη αβεβαιότητα των οικονομικών μονάδων για την πορεία της χώρας.

    Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, η απόφαση του Eurogoup για έγκριση της εκταμίευσης πόρων ύψους 49,1 δισ. ευρώ, τα οποία θα διοχετευθούν στην οικονομία στο πρώτο τρίμηνο του 2013, επιτρέπει την εξόφληση μέρους των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, τη συνέχιση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και τη μερική άρση της πιστωτικής ασφυξίας στην οικονομία. Το πιο σημαντικό, όμως, όπως επισημαίνει ο ΙΟΒΕ, είναι ότι αίρεται η νομισματική αβεβαιότητα, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, ενώ επιβεβαιώνεται εμφατικά η βούληση των εταίρων μας για κοινή συμπόρευση στην επίλυση των δύσκολων προβλημάτων της χώρας. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων, αλλά και η πρόσφατη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, επιβεβαιώνουν τη σταδιακή αντιστροφή του κλίματος και διεθνώς. Θα πρέπει να επισημανθεί ωστόσο ότι παρά τη βελτίωση, η καταναλωτική εμπιστοσύνη παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθώς ο φόβος της ανεργίας είναι έντονος.

    [10] Η Fitch απειλεί να αναθεωρήσει προς τα κάτω την αξιολόγηση των ΗΠΑ αν δεν υπάρξει συμφωνία για το χρέος

    Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings απείλησε σήμερα να αναθεωρήσει προς τα κάτω το αξιόχρεο των Ηνωμένων Πολιτειών, στις οποίες δίνει αυτή τη στιγμή την ανώτατη βαθμολογία "ΑΑΑ", αν δεν βρεθεί συμφωνια στο Κογκρέσο για την αύξηση του ορίου του χρέους της χώρας.

    "Μια αποτυχία να αυξηθεί το όριο του χρέους εγκαίρως θα επιφέρει μια επίσημη εξέταση της αξιολόγησης των ΗΠΑ", προειδοποίησε ο Fitch , υπογραμμίζοντας πάντως πως είναι "εξαιρετικά μικρή" η πιθανότητα να σταματήσει η χώρα να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.

    [11] Σε 1,3 δισ. ευρώ ανήλθε η αξία των ακάλυπτων επιταγών το 2012

    Σε 1,3 δισ. ευρώ ανήλθε η αξία των ακάλυπτων επιταγών το 2012 ενώ σε τεμάχια σε 125.025, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ.

    Το 2011 οι ακάλυπτες επιταγές είχαν φθάσει σε τεμάχια σε 178.412 και σε αξία είχαν ξεπεράσει τα 2 δις.ευρώ.

    Οι απλήρωτες συναλλαγματικές το 2012 ανήλθαν σε τεμάχια σε 122.463 και σε αξία σε 193,1 εκατ.ευρώ. Το 2011 ανήλθαν σε 145.759 σε τεμάχια και σε 233,2 εκατ.ευρώ σε αξία.

    [12] Μεγάλα μποτιλιαρίσματα λόγω χιονιού στην Ολλανδία

    Οι σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν σήμερα στη διάρκεια της ώρα αιχμής τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα που έχουν σημειωθεί ποτέ στην Ολλανδία, έγινε γνωστό από την ANWD, την ένωση αυτοκινήτου της χώρας.

    Σύμφωνα με την ANWD, τα μποτιλιαρίσματα στους αυτοκινητοδρόμους έφτασαν συνολικά σε μήκος πάνω από 1.000 χιλιόμετρα.

    Οι σφοδρότερες χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στη νοτιοδυτική Ολλανδία καθώς και στις πόλεις Ρότερνταμ και Άμστερνταμ. Στο αεροδρόμιο Σίπχολ ακυρώθηκαν περίπου 40 πτήσεις. Ματαιώθηκαν επίσης πολλά δρομολόγια σιδηροδρόμων.

    Επιμέλεια: Γ. Αγγελόπουλος


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 15 January 2013 - 11:30:23 UTC