Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ετοιμάζονται για το συνέδριό τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
  • [02] Ελεύθερη με όρους η κατηγορουμένη για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς"
  • [03] «Ο Άρμστρονγκ δεν ήταν όσο σαφής περίμενα» δήλωσε η Όπρα Γουίνφρι

  • [01] Ετοιμάζονται για το συνέδριό τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

    Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα είναι πρόεδρος της Κεντρικής Προσυνεδριακής Οργανωτικής Επιτροπής (ΚΠΟΕ), η οποία θα προετοιμάσει τις διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

    Η επιτροπή θα απαρτίζεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την Διοικούσα Επιτροπή, έναν εκπρόσωπο των συντονιστικών επιτροπών ανά εκλογική περιφέρεια, την εκπρόσωπο της νεολαίας, και την Γραμματεία Οργανωτικού.

    Επίσης στην επιτροπή θα συμμετάσχουν και οι πρώην βουλευτές κ.κ. Σμολοκτός Νικόλαος, Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Ευγένιος, Κωνσταντόπουλος Ιωάννης, Αρβανίτη -Πρεβεζάνου Ευγενία, Κουμπάνης Συμεών, και τα κομματικά στελέχη κ.κ Λιάπης Ευάγγελος, Καμπιώτης Σπύρος, Τοσουνίδης Θεόδωρος, Γούλιας Πέτρος, Γιάντση Άννα -Μαρία, Γεωργόπουλος Παναγιώτης, Τσαλίδης Φίλιππος, Τόμπρας Κυριάκος, Μαρκάτος Νικόλαος Μαζαράκη Έφη και Παπαλεξόπουλος 'Αγγελος. Πρόεδρος της ΚΠΟΕ ορίζεται ο πρόεδρος του Κινήματος.

    [02] Ελεύθερη με όρους η κατηγορουμένη για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς"

    Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη που συνελήφθη, μετά από στοιχεία της Αστυνομίας, ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

    Η νεαρή που αντιμετωπίζει αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή στην οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί οπλισμού, αρνήθηκε, απολογούμενη ενώπιον του Ειδικού Εφέτη ανακριτή - αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, τις κατηγορίες σε βάρος της και δήλωσε ότι δεν ανήκει στον αναρχικό χώρο και ότι αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας, που την εμπλέκουν στην υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη.

    [03] «Ο Άρμστρονγκ δεν ήταν όσο σαφής περίμενα» δήλωσε η Όπρα Γουίνφρι

    «Θόλωσε τα νερά» η Όπρα Γουίνφρι αναφορικά με την πολυ-αναμενόμενη συνέντευξη του Λανς Άρμστρονγκ, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε χθες και θα προβληθεί στις ΗΠΑ την Πέμπτη. Η διάσημη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του CBS και υποστήριξε ότι ο Αμερικανός ποδηλάτης δεν εμφανίστηκε όσο σαφής περίμενε η ίδια, αναφορικά με την υπόθεση ντόπινγκ στην οποία έχει εμπλακεί και η οποία του στοίχισε την αφαίρεση των επτά τίτλων του Γύρου Γαλλίας που κατέκτησε στην καριέρα του.

    Η Όπρα Γουίνφρι δεν επιβεβαίωσε δημοσίευμα της "USA Today", που ανέφερε νωρίτερα ότι ο Άρμστρονγκ παραδέχθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά -όπως είναι φυσιολογικό- δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε στην (διάρκειας δυόμισι ωρών) εκπομπή. «Δεν μπόρεσα να θέσω όλες τις ερωτήσεις, αλλά νομίζω ότι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που όλος ο κόσμος περίμενε να ακούσει απαντήθηκαν» αρκέστηκε να πει η Όπρα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 15 January 2013 - 17:30:24 UTC