Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε επίταξη των εργαζομένων στο μετρό προχωρά η κυβέρνηση
  • [02] Διάλεξη για το νεολιθικό οικισμό της Αυγής Καστοριάς
  • [03] Αποφυλακίζεται ο Σταύρος Ψωμιάδης, με βούλευμα του Σ. Πλημμελειοδικών
  • [04] Επιπλέον 13,1 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο
  • [05] Χάος σε αεροδρόμια της Γερμανίας λόγω απεργίας προσωπικού ασφαλείας
  • [06] ΕΕΕ: «Απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης οι δηλώσεις Γ. Παπανδρέου για ΕΛΣΤΑΤ»
  • [07] Ξεκίνησε στο Πρωτοδικείο η συζήτηση προσφυγής Αντρ. Παπανδρέου κατά Π. Καμμένου
  • [08] Κερδισμένοι και χαμένοι από την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • [09] "Αισιοδοξία χωρίς εφησυχασμό" προτείνει για την οικονομία ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ

  • [01] Σε επίταξη των εργαζομένων στο μετρό προχωρά η κυβέρνηση

    Σε επίταξη των εργαζομένων στο μετρό προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, μετά την πολύωρη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό.

    Ούτε η κυβέρνηση, ούτε η κοινωνία μπορεί να είναι όμηροι συντεχνιακών συμφερόντων, δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, ενώ τόνισε ότι στον διάλογο που είχε διεξαχθεί έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο εξαίρεσης από το ενιαίο μισθολόγιο, για κανένα εργαζόμενο.

    [02] Διάλεξη για το νεολιθικό οικισμό της Αυγής Καστοριάς

    «Ανιχνεύοντας νοικοκυριά, ανθρώπους και νοήματα: Δέκα χρόνια ερευνητικής δραστηριότητας στο νεολιθικό οικισμό Αυγής Καστοριάς» είναι ο τίτλος της ενδιαφέρουσας διάλεξης που θα δώσει η Δρ. Γεωργία Στρατούλη, αρχαιολόγος της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Μητσαίων 9, σταθμός μετρό Ακρόπολη), την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, στις 7 μμ.

    Η ομιλία, που γίνεται στο πλαίσιο των διαλέξεων της Εταιρείας Αιγαιακής Προϊστορίας «Αιγεύς», σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών, δεν είναι συνηθισμένη. «Λίγες νεολιθικές θέσεις έχουν ανασκαφεί σε έκταση στη βορειοδυτική Ελλάδα και δη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, της οποίας το προϊστορικό πολιτισμικό απόθεμα παραμένει ακόμη άγνωστο. Η άλλη γνωστή στο πανελλήνιο θέση της ίδιας περιφέρειας είναι ο λιμναίος νεολιθικός οικισμός του Δισπηλιού στη νοτιοδυτική όχθη της Λίμνης Ορεστίδος. Η νεολιθική Αυγή αξιοποίησε εντελώς διαφορετικά μικροπεριβάλλοντα από εκείνα του Δισπηλιού, με το οποίο ήσαν σύγχρονοι οικισμοί μεταξύ 5700 και 4500 π. Χ.», δηλώνει στο ΑΜΠΕ η κ. Στρατούλη, επιστημονική υπεύθυνη του 10ετούς ερευνητικού προγράμματος (2002-2012), στο οποίο συμμετέχει μια πολυάριθμη επιστημονική ομάδα, τα ονόματα και το έργο των οποίων μπορεί κανείς να πληροφορηθεί στην εξαιρετική ιστοσελίδα www.neolithicavgi.gr .

    Κάποια από τα βήματα που απαιτούνται για την προώθηση των στόχων του ανασκαφικού και ερευνητικού προγράμματος έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία. Η ανάπλαση του πέτρινου διώροφου κτηρίου στην πλατεία της Αυγής σε «Κέντρο Τεκμηρίωσης και Προβολής των Ανασκαφών του Νεολιθικού Οικισμού Αυγής», που ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2008 με χρηματοδότηση από το Διασυνοριακό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG III/γειτνίαση Ελλάδα-Αλβανία, ήταν σίγουρα ένα από αυτά. Το κέντρο λειτούργησε μεταξύ 2009 και 2012, από τέλη Μαΐου / αρχές Ιουνίου ως τέλη Οκτωβρίου, όταν τα μέλη της επιστημονικής ομάδας βρίσκονταν εκεί για να καταγράψουν και να μελετήσουν το αρχαιολογικό υλικό, καθώς και από Σεπτέμβριο ως τον Οκτώβριο, όταν υποδέχονταν τάξεις σχολείων.

    Η θέση βρίσκεται σε λοφώδη περιοχή, 500 μ. βόρεια του σύγχρονου οικισμού της Αυγής, 7 χλμ. δυτικά από το 'Αργος Ορεστικό και 10 χλμ. νοτιοδυτικά της Λίμνης Ορεστίδος. Ο εκτεταμένου τύπου νεολιθικός οικισμός αναπτύσσεται σε έκταση περίπου 55-60 στρέμματα. Μεταξύ 2002 και 2008, στα ανασκαμμένα 2.000 τμ. έχουν αναγνωριστεί τρεις διασωζόμενες διακριτές οικιστικές φάσεις.

    [03] Αποφυλακίζεται ο Σταύρος Ψωμιάδης, με βούλευμα του Σ. Πλημμελειοδικών

    Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Σταύρος Ψωμιάδης, γιος του Μάκη Ψωμιάδη.

    Ο Σταύρος Ψωμιάδης είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων του ποδοσφαίρου, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και φοροδιαφυγή για την εμπλοκή του σε παράνομες, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, επιχειρηματικές δραστηριότητες του προσωρινά κρατούμενου πατέρα του.

    Με το βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αντικαθιστά την κράτηση του Στάυρου Ψωμιάδη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα και επιπλέον με την καταβολή χρηματικής εγγυοδοσίας 30 χιλιάδων ευρώ.

    [04] Επιπλέον 13,1 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο

    Σημαντική αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο που έφθασαν συνολικά τα 56,6 δισ. ευρώ (από αυτά 13,178 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν το 2012) αλλά και μη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ από μεγάλο αριθμό επιτηδευματιών και επιχειρήσεων, δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

    - Τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο που δημιουργήθηκαν το 2012 ανήλθαν σε 13,178 δισ. ευρώ. Από αυτά εισπράχθηκαν 1,4 δισ. ευρώ.

    - Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που είχαν συσσωρευτεί ως το τέλος του 2011 ανέρχονταν σε 43,421 δισ. ευρώ. Αυτό το ποσό αυτό εισπράχθηκε 1,099 δισ. ευρώ και διαγράφηκαν 371 εκατ. ευρώ.

    - Το 2012 υποβλήθηκαν συνολικά 4.140.911 δηλώσεις ΦΠΑ ενώ έπρεπε να υποβληθούν 5.319.711 δηλώσεις.Μόνο μετά από τις προειδοποιήσεις και τις οχλήσεις των εφοριακών υπαλλήλων υποβλήθηκαν τελικά άλλες 73.628 δηλώσεις.

    -Το 2012 πραγματοποιήθηκαν 444 τακτικοί έλεγχοι στις μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ μόνο τον Δεκέμβριο έγιναν 247 έλεγχοι στην ίδια κατηγορία επιχειρήσεων. Εισπράχθηκαν τελικά 72,9 εκατ. ευρώ, ενώ είχαν βεβαιωθεί 111,3 εκατ. ευρώ. Επίσης πραγματοποιήθηκαν 807 προσωρινοί έλεγχοι στην ίδια κατηγορία και εισπράχθηκαν 91 εκατ. ευρώ έναντι 188 εκατ. ευρώ που βεβαιώθηκαν.

    Εξάλλου, έγιναν 495 έλεγχοι στον χώρο των αυτοαπασχολούμενων και των φορολογούμενων μεγάλου πλούτου, οι οποίοι απέδωσαν στο δημόσιο 17,4 εκατ. ευρώ από το σύνολο των 22,2 εκατ. ευρώ που βεβαιώθηκαν.Επίσης από τους 21.057 ελέγχους που διεξήχθησαν για την απόδοση του ΦΠΑ βεβαιώθηκαν 434 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκαν 93,5 εκατ. ευρώ.

    [05] Χάος σε αεροδρόμια της Γερμανίας λόγω απεργίας προσωπικού ασφαλείας

    Χάος στα αεροδρόμια της Κολωνίας/Βόννης και του Ντίσελντορφ προκλήθηκε σήμερα από την απεργία του προσωπικού ασφαλείας τους, γεγονός που οδήγησε στη ματαίωση δεκάδων πτήσεων.

    Και στα δύο αεροδρόμια από νωρίς σήμερα το πρωί σχηματίζονταν μεγάλες ουρές στους τερματικούς σταθμούς εξαιτίας της απεργίας που κήρυξε τη νύχτα το συνδικάτο εργαζομένων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Verdi .

    Πριν από την κήρυξη της απεργίας, το αεροδρόμιο της Κολωνίας/Βόννης είχε προγραμματισμένες 80 αναχωρήσεις πτήσεων με 9.000 επιβάτες, ενώ του Ντίσλεντορφ--το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας--528 αναχωρήσεις με 22.400 επιβάτες.

    Επιμέλεια: Μ. Μιχαλοπούλου

    [06] ΕΕΕ: «Απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης οι δηλώσεις Γ. Παπανδρέου για ΕΛΣΤΑΤ»

    «Απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει, με σκληρή ανακοίνωσή της, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

    Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αναφέρει ότι παρά την αντίδραση των δικαστικών ενώσεων για τις πρόσφατες δηλώσεις «των εκπροσώπων της εκτελεστικής και νομοθετικής λειτουργίας» (του υπουργού Προστασίας του Πολίτης Ν. Δένδια, κ.λπ.) για την τρομοκρατία, «συνεχίστηκαν ομοίου χαρακτήρα δηλώσεις, προερχόμενες μάλιστα από τον τέως πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου».

    «Με αφορμή παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης, που έδωσε ο Οικονομικός Εισαγγελέας σε εκκρεμή ποινική έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ, ο πρώην Πρωθυπουργός, σε ανακοίνωσή του, εκφράζεται απαξιωτικά για τον Οικονομικό Εισαγγελέα (η θέση αυτού συστήθηκε σημειωτέον επί των ημερών της κυβέρνησής του, με το Ν 3943/2011), προσδίδοντας πολιτικές σκοπιμότητες στις ενέργειές του. Ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται να αγνοεί ότι η Εισαγγελική Αρχή, εκ του Συντάγματος και του νόμου, ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την αρχή της νομιμότητας, τούτο έχει δε πράξει διαχρονικά, χωρίς επηρεασμούς ή σκοπιμότητες πολιτικές ή άλλες» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΕΕ, στην οποία επισημαίνεται:

    «Ανεξάρτητα από τις ενέργειες του Οικονομικού Εισαγγελέα που προξένησαν τη δυσφορία του πρώην Πρωθυπουργού, για λόγους που εκείνος γνωρίζει -και τις οποίες το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος από λόγους συμμόρφωσης με το Σύνταγμα και σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν σχολιάζει, ούτε κρίνει-, απαιτείται να υπογραμμιστεί ότι οι δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού συνιστούν απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και επιβεβαιώνουν την εντύπωση ότι τινές, όταν αισθάνονται απειλούμενοι από το σύστημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, αναζητούν ευθύνες από τρίτους ή τη Δικαιοσύνη».

    Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος διαπιστώνει ότι «στις επάλληλες, πρόσφατες δηλώσεις παρέμβασης στα της Δικαιοσύνης εκ μέρους πολιτικών προσώπων, εμφιλοχωρεί η ίδια εκείνη σκοπιμότητα που οι τελευταίοι -δήθεν- εντοπίζουν σε δικαστικές ενέργειες» και καταλήγει: «είναι αυτονόητο, όμως, ότι υπάρχουν όρια, που πρέπει να τηρούν κάποτε όσοι διατείνονται ότι σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

    [07] Ξεκίνησε στο Πρωτοδικείο η συζήτηση προσφυγής Αντρ. Παπανδρέου κατά Π. Καμμένου

    Ξεκίνησε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η εκδίκαση της αγωγής που έχει υποβάλει ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, σε βάρος του Πάνου Καμμένου, για όσα έχει υποστηρίξει ο ιδρυτής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.

    Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

    Παρόντες στο δικαστήριο είναι και οι δύο αντίδικοι.

    [08] Κερδισμένοι και χαμένοι από την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς

    Στις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν στις 15 Ιανουαρίου, είχε ποντάρει την ύπαρξή της η συντριπτική πλειονότητα του εμπορικού κόσμου του κέντρου της Αθήνας. Σχεδόν ταυτόχρονα, όμως, ξεκίνησαν οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως στο μετρό, με αποτέλεσμα να αποδειχθούν φρούδες και οι τελευταίες ελπίδες των εμπόρων της Αθήνας για ανάκαμψη, ώστε να μην αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στα καταστήματά τους.

    Η κατάσταση, ωστόσο, δεν έχει μόνον αρνητικά αποτελέσματα, καθώς από την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς φαίνεται ότι κάποιοι κερδίζουν. Περιφερειακά εμπορικά καταστήματα, πάρκινγκ, αλλά και ταξί βλέπουν τον τζίρο τους να αυξάνεται, μετριάζοντας έτσι τις απώλειες.

    Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, απεύθυνε έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση, σημειώνοντας ότι «μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων αυτή η απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τον πολύπαθο εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

    Μάλιστα, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες των εκπτώσεων στις 15 και στις 16 τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά, όπως είπε, πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι και σε σχέση με τις γιορτές που πέρασαν, με την έναρξη των απεργιών η κατάσταση ανατράπηκε πλήρως και αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφεται μείωση στην κίνηση κατά 18-20%.

    «Απευθύνω έκκληση να σταματήσουν οι απεργίες άμεσα, να πάψουν να υπάρχουν αυτοί οι κοινωνικοί αυτοματισμοί, είναι απόλυτα αναγκαία η κοινωνική ειρήνη και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις ειδικά σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων, όταν όλοι πλήττονται τόσο ακραία» τονίζει ο κ. Κορκίδης.

    Όπως λέει, το 2012 έκλεισαν συνολικά 36.000 επιχειρήσεις, ενώ άλλες 63.000 είναι στο κόκκινο, αν και υπήρξε μείωση του ρυθμού των λουκέτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, την περίοδο 2011-2012 χάθηκαν συνολικά 135.000 θέσεις εργασίας, ενώ 40.000 έμποροι έκλεισαν τα μαγαζιά τους. Από την πλευρά του ο Νίκος Γιαννέτος, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τόνισε ότι «τα μέσα μαζικής μεταφοράς καλύπτουν πολύ μεγάλες ανάγκες, καθώς 80% των πολιτών που σπεύδουν στο κέντρο της Αθήνας τα χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους. Οι απεργίες που ξεκίνησαν μέσα στις εκπτώσεις προκαλούν πολύ μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι εκπτώσεις είναι η μοναδική ευκαιρία για τους εμπόρους της Αθήνας για να κυκλοφορήσει ρευστό στην αγορά. Γι αυτό δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βάζει εμπόδια».

    [09] "Αισιοδοξία χωρίς εφησυχασμό" προτείνει για την οικονομία ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ

    Οι προοπτικές της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών - ΙΟΒΕ και το Konrad-Adenauer-Stiftung - KAS.

    Στόχος της ημερίδας ήταν να προσφέρει το βήμα για συζήτηση ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς ειδικούς των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ποιες είναι οι λανθάνουσες πηγές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας; Ποιες είναι οι θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα επιταχύνουν την ανάκαμψη και θα ενισχύσουν τη δυναμική της στη συνέχεια; Πώς θα συμβάλουν στην ανάπτυξη ο εξαγωγικός προσανατολισμός της οικονομίας και οι ξένες επενδύσεις;

    O πρόεδρος του ΙΟΒΕ Οδυσσέας Κυριακόπουλος επισήμανε ότι το 2013 ξεκίνησε με θετικά δεδομένα μεταξύ των οποίων η επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, η συνέχιση της επιστροφής καταθέσεων (έχουν εισρεύσει 11 δισ. ευρώ) καθώς και η δρομολόγηση των διαδικασιών ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος. Το ζητούμενο, είπε ο κ.Κυριακόπουλος, είναι να περάσει το μήνυμα "αισιοδοξία χωρίς εφησυχασμό" και υλοποίηση όσων έχουν συμφωνηθεί και αποφασισθεί.

    Μιλώντας στην εκδήλωση, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Καθηγητής Πλούταρχος Σακελλάρης ανέφερε ως βασικούς παράγοντες για την επιστροφή της οικονομικής ανάπτυξης την επανακεφαλαιοποίηση και αναδιάρθρωση των τραπεζών, τη βελτίωση της παραγωγικότητας, την αύξηση των επενδύσεων, και την ενεργή επανακατάρτιση των ανέργων. Η υλοποίηση των απαραίτητων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και η εξομάλυνση της χρηματοδότησης από το τραπεζικό σύστημα της παραγωγικής διαδικασίας θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και στην τόνωση των επενδύσεων.

    Ειδικά για την τόνωση των επενδύσεων, πρότεινε τη δημιουργία Ταμείου Επενδύσεων στην Ελλάδα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 January 2013 - 11:30:27 UTC