Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στους "8" του Κυπέλλου Πανθρακικός και Λεβαδειακός
  • [02] Θέμα χρόνου το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου στο usb
  • [03] Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ο Η. Κλης
  • [04] «Κούρεμα» χρέους 70% σε άνεργο πατέρα 2 παιδιών
  • [05] Ολυμπιακός-Φενερμπαχτέ/Ούλκερ 43-37 στο ημίχρονο
  • [06] Εισαγγελική έρευνα για τον Τζιμπούρ

  • [01] Στους "8" του Κυπέλλου Πανθρακικός και Λεβαδειακός

    Ο Πανθρακικός επικράτησε στην Κομοτηνή με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τζανής (5΄), Σερφά (35'), Βαϊρουά (80΄) και Λουσέρο (86΄), ενώ για τον Απόλλωνα είχε μειώσει με πέναλτι ο Κατσίκης στο 65'.

    Κέρκυρα-Λεβαδειακός 0-1

    Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, πήρε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας, στον αγώνα ρεβάνς για την 4η φάση, και, σε συνδυασμό με το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης, πανηγύρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ροτζέριο στο 32ο λεπτό σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

    [02] Θέμα χρόνου το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου στο usb

    Αύριο αναμένεται να φτάσει στο γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το usb που αντέγραψε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης. Την πραγματογνωμοσύνη έχει διενεργήσει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και, σύμφωνα με πληροφορίες μελών της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο οικονομικός εισαγγελέας προτίθεται να τη διαβιβάσει άμεσα στη Βουλή.

    Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση της Χρύσας Χατζή η οποία ήταν διευθύντρια στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η κ. Χατζή που παρέλαβε το CD, αρνήθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε και τη φύλαξή του όταν έφτασε από το Παρίσι στην Αθήνα το 2010. Δήλωσε επίσης ότι αγνοεί ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD για φύλαξη.

    [03] Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ο Η. Κλης

    «Παρέμεινα πρέσβης στο Παρίσι μέχρι το 2002. Το 2004 ήταν η τελευταία φορά που επισκέφθηκα τη Γαλλική πρωτεύουσα», φέρεται να κατέθεσε ο πρώην πρεσβευτής της Ελλάδας στη Γαλλία Ηλίας Κλης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στη διαβίβαση της λίστας Λαγκάρντ στην Αθήνα. Ο κ. Κλης φέρεται επίσης να απάντησε, σε σχετική ερώτηση, ότι δεν βλέπει τίποτε παράδοξο στους χειρισμούς του πρεσβευτή της Ελλάδας στο Παρίσι Κωνσταντίνου Χαλαστάνη για να φτάσει το CD με τα αρχεία των Ελλήνων καταθετών στην Αθήνα.

    [04] «Κούρεμα» χρέους 70% σε άνεργο πατέρα 2 παιδιών

    Με απόφαση του Εφετείου Ηρακλείου «κουρεύτηκε» κατά 70% το χρέος υπερχρεωμένου άνεργου πατέρα 2 παιδιών.

    Ο υπερχρεωμένος πολίτης κατέφυγε στο νομικό τμήμα της Ένωσης Καταναλωτών Ηρακλείου - Κρήτης λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στις δανειακές υποχρεώσεις του μετά την δραματική μείωση των εισοδημάτων του καθώς από το 2010 απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

    Το σύνολο των οφειλών του σε τρεις τράπεζες ανερχόταν σε 151.749,93 ευρώ και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο είναι μια κατοικία επιφάνειας 70,30 τ.μ, που βρίσκεται στο Ηράκλειο, στην οποία έχει ποσοστό 1/2 εξ αδιαιρέτου και η οποία αποτελεί την κύρια κατοικία της οικογένειάς του.

    Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου ορίσθηκε επί τετραετία, μηνιαία καταβολή του ποσού των 300 ευρώ συμμέτρως κατανεμημένο προς τους πιστωτές του.

    [05] Ολυμπιακός-Φενερμπαχτέ/Ούλκερ 43-37 στο ημίχρονο

    Τη Φενερμπαχτέ/Ούλκερ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για τη φάση των "16" της Ευρωλίγκας.

    [06] Εισαγγελική έρευνα για τον Τζιμπούρ

    Στο «στόχαστρο» των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός που πριν από λίγες μέρες ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για την ανανέωση του συμβολαίου του, ελέγχεται για ένα «ύποπτο» έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατατέθηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς το 2011 από εταιρεία στοιχημάτων.

    Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, ζήτησαν από την Οικονομική Αστυνομία να διερευνηθεί πως έφτασε το προαναφερόμενο ποσό στον παίκτη των "ερυθρόλευκων" και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα.

    Για την διαλεύκανση του θέματος αναμένεται οι αρμόδιες αρχές να ζητήσουν και την δικαστική συνδρομή της χώρας όπου εδρεύει η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2007 παρόλο που ήταν υποχρεωμένος από το νόμο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 31 January 2013 - 21:30:21 UTC