Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-03-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την τρόικα "βλέπει" ο Αναστασιάδης μετά το "όχι" της Βουλής
  • [02] Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντά ο Πάπας
  • [03] Πορεία των εργαζομένων στα ναυπηγεία
  • [04] Ασθένεια νεκρώνει τα πλατάνια στην Ήπειρο
  • [05] Πώς μπορούμε να καθυστερήσουμε το γήρας
  • [06] "Φονικές" πλημμύρες στην Βραζιλία
  • [07] Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
  • [08] Αποκαταστάθηκε η ψύξη των αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα

  • [01] Την τρόικα "βλέπει" ο Αναστασιάδης μετά το "όχι" της Βουλής

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο.

    Συνάντηση με κλιμάκιο της τρόικα θα έχει σήμερα ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μετά την καταψήφιση από την Κυπριακή Βουλή του νομοσχεδίου για το «κούρεμα» των καταθέσεων των τραπεζών.Της συνάντησης θα προηγηθεί συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. Νωρίτερα, ο Κύπριος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

    Με δήλωσή του στο Reuters, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος έφθασε στη Μόσχα, διέψευσε πληροφορίες ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη.

    Επέλεξα την πιό οδυνηρή επιλογή, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος, ώστε να περιορισθούν οι συνέπειες στην οικονομία και στους κύπριους πολίτες, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδη, σε μήνυμά του.

    Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Ν. Αναστασιάδη, προκειμένου να εξετασθούν εναλλακτικά σχέδια για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Ο πρόεδρος της Κύπρου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να επικοινωνήσει και με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

    «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε, αλλά προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα», τόνισε κατ' επανάληψη αναφερόμενος στον δυσανάλογα μεγάλο τραπεζικό τομέα της Κύπρου ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

    [02] Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντά ο Πάπας

    Ο Πάπας Φραγκίσκος, πρόκειται να συναντηθεί, σήμερα το πρωί στο Βατικανό με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης πρόκειται να απευθύνει πρόσκληση στον Αργεντινό Ποντίφικα, να επισκεφθεί το Φανάρι.

    Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με έμφαση στον θερμό εναγκαλισμό του Πάπα Βεργκόλιο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, στο τέλος της χθεσινής «τελετής για την έναρξη του ιερατικού λειτουργήματος του επισκόπου της Ρώμης και διαδόχου του Πέτρου», όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο ποντίφικας.

    Σε ειδικό αφιέρωμά του, το τηλεοπτικό δίκτυο Rai Uno μετέδωσε, πριν λίγο ότι «ο νέος πάπας, με τις πρώτες του κινήσεις, δείχνει να θέλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει να έλθει όσο πιο κοντά γίνεται με τους ορθόδοξους, θέτοντας υπό συζήτηση, πιθανότατα, ακόμη και τα ίδια τα κύρια στοιχεία του πρωτείου του».

    Στα «ισχυρά κοινά σημεία» του Πάπα Βεργκόλιο και του Οικουμενικού Πατριάρχη, τονίζεται από την ιταλική τηλεόραση, η στράτευση για την προστασία του περιβάλλοντος, η απλότητα και η αμεσότητα στην σχέση τους με τους πιστούς και η διάθεση για ειλικρινή διάλογο με τις άλλες θρησκείες.

    [03] Πορεία των εργαζομένων στα ναυπηγεία

    Την επαναδραστηριοποίηση της ναυπηγικής βιομηχανίας, με ενεργότερη συμμετοχή του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ζητούν τα σωματεία των εργαζομένων από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ελευσίνας και ζώνης Περάματος.

    Εργαζόμενοι και από τα τρία ναυπηγεία θα πραγματοποιήσουνσήμερα στις 10 το πρωί, συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

    Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ», Βασίλης Καρακίτσος, θα πρέπει να υπάρξουν ενεργότερες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση για τη διάσωση της ναυπηγικής βιομηχανίας.

    Αναφερόμενος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή έχουν συγκροτηθεί νομικά και τεχνικά κλιμάκια από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη διοίκηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, προκειμένου να εξετάσουν τι θα μπορούσε να γίνει προκειμένου να υπάρξει επαναδραστηριοποίηση των ναυπηγικών εργασιών.

    Οι διαπραγματεύσεις, ανέφερε, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, ενώ τόνισε ότι αυτή τη στιγμή τα τέσσερα υποβρύχια που υπάρχουν μέσα στο ναυπηγείο, εκτός από το «Παπανικολής» που έχει παραδοθεί, θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους εργαζόμενους για δύο χρόνια.

    Το βασικότερο ζήτημα που θέτει η διοίκηση των ναυπηγείων, εκτός από τις καθυστερήσεις που είχαν γίνει στις πληρωμές με βάση τις συμβάσεις για τα υποβρύχια, είναι και η απαγόρευση από την ΕΕ να κατασκευάζει εμπορικά πλοία ή πολεμικά πλοία τρίτων χωρών.

    [04] Ασθένεια νεκρώνει τα πλατάνια στην Ήπειρο

    Τα νεκρά πλατάνια στις όχθες των ποταμών, στη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα, που εντοπίστηκαν την τελευταία διετία, λόγω της προσβολής τους από την ασθένεια "μεταχρωματικό έλκος", αλλά και δεκάδες άλλες εστίες προσβολής σε οικοσυστήματα πλατανιών στην περιοχή, ανησυχούν τους ειδικούς στην Ήπειρο, οι οποίοι επιδίδονται σε έναν "αγώνα δρόμου" για τη σωτηρία των δένδρων από την καταστροφική αυτή ασθένεια.

    Η ασθένεια "μεταχρωματικό έλκος" προκαλείται από τον μύκητα Ceratocystis platani, ο οποίος εισβάλει στον κορμό, τα κλαδιά ή τις ρίζες, από πληγές στον εξωτερικό φλοιό του δένδρου. Πρόκειται για μια σοβαρή νόσο, καθώς κατά την εξέλιξή της, νεκρώνει πλατάνια κάθε ηλικίας και μεγέθους, ενώ μεταδίδεται στα δένδρα, από τις συνενώσεις μεταξύ των ριζών τους. Ιδιαίτερα, ο πλάτανος που συναντάται στην Ελλάδα με την ονομασία orientalis, δηλαδή ανατολικός, είναι ευάλωτος από τον ένοχο αυτό μύκητα.

    Αποκαλυπτική για την καταστροφή στα οικοσυστήματα των πλατάνων στην Ήπειρο είναι έκθεση του Εργαστηρίου Δασικής Παθολογίας του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων, τον Ιανουάριο του 2013.

    Ο Γεώργιος Καρέτσος, ερευνητής του Εργαστηρίου, ο οποίος υπογράφει την έκθεση, αναφέρει:

    ".. Με την ολοκλήρωση των φυτουγειονομικών ελέγχων για τον εντοπισμό του παθογόνου καραντίνας Ceratocystis platani, παρατηρήθηκαν εκτεταμένες προσβολές σε φυσικά οικοσυστήματα πλατάνου, αρκετών περιοχών της Ηπείρου, που εντοπίζονται στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα:

    -Στον ποταμό Καλαμά, η ασθένεια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με νεκρά δένδρα να αριθμούνται σε χιλιάδες. Εντοπίστηκαν πάρα πολλές νέες εστίες προσβολής, οι οποίες θα συνεχίσουν να διευρύνονται με τη νέκρωση όλων των δένδρων πλατάνου σε αυτές τις θέσεις. Οι συνέπειες της ασθένειας, στο εγγύς μέλλον, αναμένεται να είναι τραγικές στον συγκεκριμένο ποταμό, με καταστροφή του μεγαλύτερου τμήματος της παρόχθιας βλάστησης των πλατάνων.

    -Το παθογόνο έχει επεκταθεί και στον ποταμό Λούρο, όπου οι προσβολές είναι σε αρχικά στάδια.

    -Η ασθένεια έχει εντοπιστεί στο χωριό Βουνοπλαγιά, που είναι σε μικρή σχετικά απόσταση από τη λίμνη των Ιωαννίνων.

    -Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης πρέπει να εφαρμοστούν στον ποταμό Αχέροντα, όπου οι προσβολές βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αλλά και στη νευραλγική θέση, πλησίον της συμβολής των ποταμών Αώου, Βοϊδομάτη και Σαρανταπόρου στην Κόνιτσα, όπου επίσης έχουν εντοπιστεί περιορισμένης έκτασης εστίες".

    Το Δασαρχείο Ιωαννίνων, από τα τέλη του 2010 οπότε και εντοπίστηκε η νόσος στα πλατάνια, εξέδωσε διάταξη,σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται ηυλοτομία πλατάνου σε δάση και χορτολιβαδικές εκτάσεις, ενώ κρίνειαπαραίτητη την άδεια, από το Δασαρχείο, για κοπή δένδρων που βρίσκονται μέσα σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

    Παράλληλα, συγκρότησε κλιμάκια ειδικών ελεγκτών, οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους στα οικοσυτήματα για τον εντοπισμό του μύκητα, αλλάασχολούνται και με τον περιορισμό της ασθένειας στις εστίες προσβολής.

    Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η προϊσταμένη του Δασαρχείου Ιωαννίνων Φωτεινή Κούτλα, "σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της ασθένειας έχειη έγκαιρη διάγνωση σε νέες εστίες".

    [05] Πώς μπορούμε να καθυστερήσουμε το γήρας

    Το γήρας είναι μια αναπότρεπτη διαδικασία, από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Η κάθε ανάσα που παίρνουμε μας οδηγεί σταδιακά προς το γήρας καθώς προκαλεί οξείδωση των κυττάρων. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να παρέμβει η επιστήμη ώστε να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία. Η απάντηση φαίνεται πως κρύβεται στην άσκηση και κυρίως στη διατροφή που περιέχει ικανές ποσότητες αντιοξειδωτικών.

    "Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι γερνούν βλέποντας την επιδερμίδα τους. Αυτό, όμως, είναι μόνο η επιφάνεια. Το δέρμα είναι ο καθρέφτης του οργανισμού. Ένας υγιής άνθρωπος έχει υγιή κύτταρα και όταν τα κύτταρα είναι υγιή, είναι υγιές και το δέρμα" επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, η ειδικευμένη σε θέματα αντιγήρανσης γιατρός, Ιωάννα Αρσενοπούλου.

    "Θεωρώ πως ένα πολύ - πολύ γερασμένο δέρμα δεν συμβαδίζει με έναν πολύ υγιή οργανισμό. Η διατροφή είναι ένας από τους δύο σημαντικούς παράγοντες, με τους οποίους μπορούμε να παρέμβουμε - όσο μπορούμε να παρέμβουμε - για να κρατήσουμε το σώμα μας υγιές, χωρίς φάρμακα, με φυσικούς τρόπους. Ο άλλος τρόπος είναι η άσκηση - η ελάχιστη άσκηση ή κίνηση. Για να μην τρομάζουμε τον κόσμο: δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο και να αθλείται με ειδικά όργανα. Απαραίτητο είναι να κινείται το ανθρώπινο σώμα. Η καθιστική ζωή είναι πολύ σημαντικός επιβαρυντικός παράγοντας για την υγεία. Θα πρέπει ο καθένας να βρει τρόπο να κινείται είτε περπατώντας, είτε ανεβοκατεβαίνοντας γρήγορα τις σκάλες, είτε πηγαίνοντας καθημερινά μια μεγάλη βόλτα ή, στην καλύτερη περίπτωση, γυμναζόμενος μια ώρα την ημέρα στο γυμναστήριο" αναφέρει η κ. Αρσενοπούλου.

    Πέρα απ' αυτό, όμως, η διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας καθυστέρησης της γήρανσης. Η κλασική παροιμία ότι, "είμαστε αυτό που τρώμε", είναι αλήθεια.

    "Η διατροφή έχει πολύ σημαντική σχέση με το γήρας. Στην Ελλάδα, οι ενήλικες αλλά και τα παιδιά τρώνε πολύ μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων - πολλά μακαρόνια, πολλά ψωμιά - και πάρα πολλή ζάχαρη που είναι, κατά τη γνώμη μου, η πρώτη αιτία νόσησης από τη διατροφή. Και τρώνε λιγότερο θρεπτικές τροφές, όπως είναι τα ψάρια, τα φρούτα και ειδικά τα λαχανικά" συνεχίζει η κ. Αρσενοπούλου.

    Εκείνο που συνιστά είναι η κατανάλωση 2 - 3 φρούτων την ημέρα και όχι μεγαλύτερη ποσότητα. "Κάποιοι τρώνε δύο κιλά φρούτα, αυτό δεν είναι σωστό. Τα φρούτα δεν πρέπει να καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες επειδή περιέχουν φρουκτόζη και όταν τα τρώει κανείς λειτουργούν σαν να τρώει πολλή ζάχαρη.Το σωστό είναι2 - 3 φρούτα την ημέρα" προσθέτει.

    Συνιστά, επίσης, κατανάλωση λελογισμένης ποσότητας κρέατος και κορεσμένων λιπαρών που βρίσκονται στο γάλα και στα κρέατα, αλλά όχι αποφυγή. Κι ακόμη, κατανάλωση μετρημένης ποσότητας ζυμαρικών και ψωμιού ολικής άλεσης μέσα στην ημέρα. Εκείνο το οποίο "απαγορεύεται", σύμφωνα με την κ. Αρσενοπούλου, είναι η κατανάλωση ζάχαρης.

    [06] "Φονικές" πλημμύρες στην Βραζιλία

    Τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές την Κυριακή το βράδυ και τη Δευτέρα στην τουριστική περιοχή Πετρόπολις, μια ορεινή ζώνη της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με ένα νεώτερο, επίσημο απολογισμό.

    Μεταξύ των θυμάτων είναι και δυο διασώστες.

    Οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν επίσης ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 18 άνθρωποι και 1.466 να μείνουν άστεγοι.

    Σε διάστημα 24 ωρών έπεσαν 390 χιλιοστά βροχής στην περιοχή, όταν ο μέσος όρος για το μήνα Μάρτιο είναι 270 χιλιοστά.

    Περίπου 250 στρατιώτες κινητοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής αυτής.

    Η πρόεδρος της χώρας Βίλμα Ρούσεφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες με τον κυβερνήτη της Πολιτείας Σέρτζιο Καμπράλ από τη Ρώμη όπου μετέβη για την ενθρόνιση του Πάπα.

    [07] Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

    Προβάδισμα 0,8% στην πρόθεση ψήφου παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

    Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ απαντά το 23,4% των ερωτηθέντων (σε σχέση με 23,1% τον Φεβρουάριο του 2013) και ΝΔ το 22,6% (22,8%). Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,7% (10%), το ΠΑΣΟΚ με 5,6% (5,3%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4% (5,3%), η ΔΗΜΑΡ με 4,7% (4,4%) και το ΚΚΕ με 4,4% (4,5%). 'Άλλο Κόμμα απάντησε το 6,7% (6%), 'Ακυρο/Λευκό/Αποχή το 9,3% (10,4%) και ΔΞ/ΔΑ (Δεν ξέρω/Δεν απαντώ) το 8,2% (8,2%).

    Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ λαμβάνει 28,4% και η ΝΔ 27,4%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 11,7%, ΠΑΣΟΚ με 6,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, ΔΗΜΑΡ με 5,7%, ΚΚΕ με 5,3% και 'Αλλο Κόμμα με 8,1%.

    Στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 47,4% των ερωτηθέντων και τον Αλέξη Τσίπρα το 32,4%, ενώ ένα 20,2% των ερωτηθέντων δεν απάντησε.

    Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ με 44,8% (σε σχέση με 38% τον Φεβρουάριο του 2013) και ακολουθεί η ΝΔ με 36,2% (48,3%). Άλλο Κόμμα απάντησε το 3,6% των ερωτηθέντων (3,2%) και ΔΞ/ΔΑ το 15,4% (10,5%).

    Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13 - 15 Μαρτίου 2013.

    [08] Αποκαταστάθηκε η ψύξη των αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα

    Τα συστήματα ψύξης των πυρηνικών υλικών, στους τρεις αντιδραστήρες του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, που σταμάτησαν να λειτουργούν χτες, εξ αιτίας διακοπής της ηλεκτρικής ισχύος, λειτουργούν και πάλι, καθώς η βλάβη αποκαταστάθηκε, όπως έγινε γνωστό στο Τόκιο.

    Τα συστήματα ψύξης σταμάτησαν να λειτουργούν στους αντιδραστήρες 1, 3 και 4 του πυρηνικού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας, Fukushima Daiichi και όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Tokyo Electric Power Co που έχει την ευθύνη λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού, η βλάβη αποκαταστάθηκε το βράδυ της Τρίτης.

    Στους αντιδραστήρες 1, 2 και 3, είχε σημειωθεί σοβαρή βλάβη και εκρήξεις με διαρροή ραδιενέργειας τον Μάρτιο του 2011, αμέσως μετά τον φονικό σεισμό και το τσουνάμι ? γίγας που είχε πλήξει την Ιαπωνία.

    Η αιτία της διακοπής ρεύματος, πιθανολογείται ότι έχει τις «ρίζες της » σε σοβαρή βλάβη του τηλεφωνικού κέντρου, και η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι δεν υπήρξε άμεση απειλή από το περιστατικό, που όμως αύξησε τις συνεχιζόμενες ανησυχίες για τους κινδύνους από τα πυρηνικά εργοστάσια στην εξαιρετικά σεισμογενή Ιαπωνία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 20 March 2013 - 6:30:23 UTC