Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Όχι" Ρουπακιώτη σε προωθούμενη διάταξη για συμβασιούχους
  • [02] Τους 30 βαθμούς θα φθάσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες
  • [03] Παγκόσμια Ημέρα κατά της ελονοσίας η σημερινή
  • [04] Χωρίς τρόλεϊ η πρωτεύουσα 11.00 - 16.00
  • [05] Αντιδράσεις για την καθυστέρηση των επιδοτήσεων στα φωτοβολταϊκά
  • [06] "Στενή παρακολούθηση" στους τρεις που δημοσίευσαν γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον
  • [07] FT: Το Βερολίνο πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες που έχει μια ευρωπαϊκή Γερμανία
  • [08] Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλουν οι τραπεζικοί υπάλληλοι
  • [09] Επιχειρηματικές συμφωνίες με την Κίνα αναζητεί ο Ολάντ
  • [10] Κινήσεις προσέγγγισης Νότιας και Βόρειας Κορέας
  • [11] Τουλάχιστον 165 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπανγκλαντές

  • [01] "Όχι" Ρουπακιώτη σε προωθούμενη διάταξη για συμβασιούχους

    Ουπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, δεν προτίθεται να συνυπογράψει ρύθμιση στο νομοσχέδιο του συναδέλφου του, υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, με το οποίο προβλέπεται η κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και η έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.

    Σύμφωνα με το επίμαχο νομοσχέδιο, μεταξύ των άλλων, καταργείται η πρόσφατη διάταξη (20.3.2013) του υπουργού Δικαιοσύνης που ψηφίστηκε από την Βουλή (άρθρο 64 Ν. 4139/2013) και προβλέπει ότι «σε περίπτωση υπερημερίας του εργοδότη ως προς την αποδοχή της εργασίας του εργαζομένου το δικαστήριο μπορεί να διατάξει ως ασφαλιστικό μέτρο την προσωρινή απασχόληση του εργαζόμενου μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αγωγής για την κυρία υπόθεση».

    Παράλληλα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο καταργούνται και όσες αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν εκδοθεί και διατάσσουν την επαναπρόσληψη εργαζομένων, ενώ αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν εργαζομένους μπορούν να εκδοθούν μόνο για τυπικούς λόγους. Όπως είναι για μη έγγραφη απόλυση (αλλά προφορική) εργαζομένου, για απόλυση χωρίς καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης, κ.λπ. Αντίθετα, στις περιπτώσεις απολύσεως εργαζομένων δεν μπορεί να εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων επί της ουσίας, δηλαδή, για τις περιπτώσεις εκείνες που η καταγγελία της σύμβασης είναι καταχρηστική.

    [02] Τους 30 βαθμούς θα φθάσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

    Καλό και ζεστό καιρό θα έχουμε στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου, τουλάχιστον μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

    Σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Αντώνη Λάλο, οι υψηλές θερμοκρασίες, για το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο.

    Μιλώντας στο ΑΠΕ?ΜΠΕ, ο κ. Λάλος ανέφερε πως και παλαιότερα έχουν σημειωθεί θερμοκρασίες μέχρι και 31 βαθμούς Κελσίου κατά τον Απρίλιο και αυτό, συμπλήρωσε, οφείλεται σε πολλούς λόγους, όπως η μεταφορά θερμών αέριων μαζών από την Αφρική και η αραιή συννεφιά, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ελάχιστων θερμοκρασιών.

    Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα, ενώ λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν, κυρίως στα ορεινά, όπου το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώνουν και θα εκδηλώνονται τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και αλλά και της Ροδόπης.

    Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ήπιος και ζεστός καιρός, με νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

    Πιθανότητα για μπόρες υπάρχει και στα υπόλοιπα ορεινά -βουνά της Πίνδου- αλλά και στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες, στα πελάγη στα 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο σε όλη την Ελλάδα.

    [03] Παγκόσμια Ημέρα κατά της ελονοσίας η σημερινή

    Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της ελονοσίας βρίσκονται περίπου 3,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ο μισός πληθυσμός του πλανήτη.

    Ο αριθμός των θανάτων από ελονοσία που καταγράφονται κάθε χρόνο ανέρχεται στις 660.000, ενώ πιο ευάλωτοι είναι οι άνθρωποι που ζουν στις φτωχότερες χώρες.

    Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θέσει ως στόχο τον μηδενισμό των θανάτων από ελονοσία ως το 2015.

    Στην Ελλάδα, η ελονοσία εκριζώθηκε το 1974, ύστερα από επίπονο και συντονισμένο αγώνα που αποτέλεσε παγκόσμιο παράδειγμα. Το 2011, όμως, εμφανίστηκε στην περιοχή του Ευρώτα Λακωνίας, στην Πελοπόννησο, μία συρροή κρουσμάτων στους κατοίκους χωρίς ιστορικό ταξιδιού σε ενδημική χώρα. Πριν από το γεγονός αυτό, στη χώρα μας καταγράφονταν 30-50 περιστατικά ανά έτος, που όμως όλα ήταν "εισαγόμενα".

    Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), με αφορμή την 25η Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας), το ενδεχόμενο "επανεγκατάστασης" της νόσου στον ελλαδικό χώρο είναι πλέον υπαρκτό.

    Αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οφείλεται στο ότι: τα κουνούπια που μεταδίδουν τη νόσο κυκλοφορούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, η οποία και αποτελεί τόπο διαμονής και εργασίας μεταναστών στις οποίες ενδημεί η νόσος και μπορεί αυτοί να είναι φορείς.

    Επίσης, στο ότι, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών, έχουμε αύξηση του πληθυσμού και της δραστηριότητας των κουνουπιών.

    [04] Χωρίς τρόλεϊ η πρωτεύουσα 11.00 - 16.00

    Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουνσήμερα οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, λόγω της Γενικής Συνέλευσής τους.

    Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται μία ώρα πριν, από τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται να επέλθει έως τις 17:00.

    Tα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα θέματα που θα τεθούν στη Γενική Συνέλευση είναι μεταξύ άλλων η υπογραφή ΣΣΕ και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός - προϋπολογισμός .

    [05] Αντιδράσεις για την καθυστέρηση των επιδοτήσεων στα φωτοβολταϊκά

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να πραγματοποιήσουναύριο το πρωί αγρότες από την Αιτωλοακαρνανία που έχουν κατασκευάσει φωτοβολταϊκούς σταθμούς, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η επιτροπή αγώνα που συνέστησαν.

    Αγρότες της περιοχής είχαν πραγματοποιήσει ανάλογες κινητοποιήσεις στην Αθήνα και πριν από λίγες ημέρες, ζητώντας την επιτάχυνση των σχεδίων βελτίωσης που έχουν υποβληθεί και περιλαμβάνουν και επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και τη διάθεση στη ΔΕΗ επιπλέον ποσότητας του ρεύματος που θα παράγουν.

    [06] "Στενή παρακολούθηση" στους τρεις που δημοσίευσαν γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

    Υπό επίσημη έρευνα τέθηκε συντάκτης γαλλικού περιοδικού για παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων της προσωπικής ζωής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, εξαιτίας δημοσίευσης φωτογραφιών της όπου απεικονίζεται γυμνόστηθη. Επίσης, ερευνάται ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε την Τετάρτη δικαστική πηγή.

    Το περιοδικό Closer, ένα εβδομαδιαίο κουτσομπολίστικο περιοδικό, δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο μια σειρά από φωτογραφίες της Δούκισσας γυμνόστηθη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη νότια Γαλλία. Η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών προκάλεσε την οργή μεγάλου μέρους του βρετανικού κοινού.

    Στις εικόνες, η Μίντλετον φαίνεται να βγάζει το πάνω μέρος του μπικίνι της και να χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα. Το Μπάκινγκχαμ είχε χαρακτηρίσει τη δημοσίευση των φωτογραφιών ως «αποκρουστική» παραβίαση της ιδιωτική ζωής του βασιλικού ζεύγους.

    Έρευνες έχουν ξεκινήσει σε βάρος του εκδότη του περιοδικού και των παπαράτσι που τράβηξαν τις φωτογραφίες από απόσταση, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς δικαστική πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας. Ωστόσο, οι διεξαγωγή των ερευνών δεν συνεπάγεται ότι θα ασκηθούν αναγκαστικά διώξεις.

    Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήταν διαθέσιμοι να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, αναφέρει το Ρόιτερς.

    [07] FT: Το Βερολίνο πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες που έχει μια ευρωπαϊκή Γερμανία

    Από μια πρώτη ανάγνωση, θα έλεγε κανείς ότι η αδυναμία της Γαλλίας αντιμετωπίζεται με ήρεμη ικανοποίηση από τη Γερμανία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Φρανσουά Ολάντ στη χώρα του δεν τον αφήνουν να αμφισβητήσει τις οικονομικές συνταγές του Βερολίνου. Η πολιτική της ευρωζώνης, όμως, είναι πιο πολύπλοκη από αυτό. Η αδυναμία της Γαλλίας αποτελεί πρόβλημα για τη Γερμανία.

    Είναι αλήθεια ότι πολλοί γερμανοί αξιωματούχοι μιλούν με συγκατάβαση για τον Ολάντ, υπενθυμίζοντας ότι και πριν από τριάντα χρόνια ο Φρανσουά Μιτεράν είχε σπαταλήσει δύο χρόνια σε μια μάταιη προσπάθεια να αμφισβητήσει την οικονομική ορθοδοξία. Οι ίδιοι αξιωματούχοι, όμως, αναγνωρίζουν ότι η Αγγελα Μέρκελ έχει ανάγκη τον γαλλογερμανικό άξονα. Μια αδύναμη Γαλλία έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζεται η Γερμανία ως ο κακός ηγεμόνας της Ευρώπης. Και οποιοσδήποτε γνωρίζει λίγη ευρωπαϊκή ιστορία ξέρει ότι αυτό μόνο δεινά μπορεί να φέρει στη Γερμανία.

    Η γερμανοφοβία είναι εμφανής στη σημερινή Ευρώπη, σημειώνει ο Φίλιπ Στίβενς στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς. Στην Ελλάδα και την Κύπρο, διαδηλωτές κρατούν πανό που απεικονίζουν τη Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία, οι αντίπαλοι της λιτότητας μιλούν για ένα νέο «Ράιχ». Και στο Παρίσι, πολλοί είναι αυτοί που λυπούνται για την απώλεια του ηγετικού ρόλου της Γαλλίας - παρόλο που η ισορροπία στις γαλλογερμανικές σχέσεις έχει διαταραχθεί εδώ και πολλά χρόνια.

    Η γερμανική ισχύς δεν απορρέει από το ευρώ. Το βάρος και η γεωγραφία της Γερμανίας ενοχλούσαν την Ευρώπη πριν ακόμη τα πριγκιπάτα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ενωθούν υπό τον Βίσμαρκ.

    Η ειρωνεία είναι ότι το κοινό νόμισμα υποτίθεται πως θα αποκαθιστούσε την ισορροπία δυνάμεων.

    Το ευρώ δεν ήταν ένα γερμανικό σχέδιο. Το αντίθετο: οι γερμανοί ψηφοφόροι ήθελαν να κρατήσουν το δικό τους νόμισμα. Αναγκάστηκαν όμως να υποχωρήσουν κάτω από την πίεση της Γαλλίας που ήθελε να διασπάσει τη ζώνη του μάρκου. Το ευρώ ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο Χέλμουτ Κολ στον Μιτεράν για να γίνει αποδεκτή η ενοποίηση της Γερμανίας.

    Η κρίση του 2008 δεν ξεκίνησε στην ευρωζώνη. Το επίκεντρο ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι αλήθεια ότι η νομισματική ένωση προσέφερε στις περιφερειακές οικονομίες της Ευρώπης κάλυψη για τον υπερδανεισμό τους, που τις οδήγησε στη συνέχεια σε κατάρρευση. Αν όμως για όλα φταίει το ευρώ, γιατί η βρετανική οικονομία βρίσκεται σε τόσο κακή κατάσταση;

    Οι επισημάνσεις αυτές, όμως, δεν προσφέρουν μεγάλη παρηγοριά στη Μέρκελ.

    Η Αγγελα Μέρκελ θα πρέπει να αποδεχθεί ότι η ευρωπαϊκή ευθυγράμμιση πρέπει να είναι συμμετρική. Για να μειώσουν οι άλλοι τα ελλείμματά τους, πρέπει και η Γερμανία να ξεφορτωθεί ένα μέρος των πλεονασμάτων της. Αν το Βερολίνο δεν θέλει να κατηγορείται ότι κτίζει μια γερμανική Ευρώπη, πρέπει να δείξει ότι αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που έχει μια ευρωπαϊκή Γερμανία.

    [08] Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλουν οι τραπεζικοί υπάλληλοι

    Απεργιακές κινητοποιήσεις για την κλαδική σύμβαση αποφασίζει σήμεραη ΟΤΟΕ, σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση.

    Στην απόφαση για την έκτακτη σύγκληση της εκτελεστικής γραμματείας και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων οδηγήθηκε η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της, «μετά την παρελκυστική τακτική των εργοδοτών» στις διαπραγματεύσεις για την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

    «Μετά τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις που διατύπωσαν στην έναρξη των διαπραγματεύσεων και ενώ στη συνέχεια άλλαξαν συμπεριφορά δηλώνοντας ότι θέλουν να υπάρξει συμφωνία για την Κλαδική ΣΣΕ, σήμερα, εντελώς αιφνιδιαστικά, άλλαξαν εκ νέου την στάση τους κάνοντας επίδειξη αδιαλλαξίας και προκλητικότητας. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις την Μεγάλη Εβδομάδα είναι μονόδρομος για την ΟΤΟΕ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

    «Τα περιθώρια τελείωσαν. Αν οι Τραπεζίτες δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους και συνεχίσουν τις προκλήσεις, τις παλινωδίες και την παρελκυστική τακτική, όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα? με απρόβλεπτες συνέπειες», αναφέρει η ΟΤΟΕ.

    [09] Επιχειρηματικές συμφωνίες με την Κίνα αναζητεί ο Ολάντ

    Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έφθασε σήμερα στην Κίνα για διήμερη επίσημη επίσκεψη στη διάρκεια της οποίας θα έχει συνομιλίες για τη διμερή συνεργασία.

    Ο Ολάντ αναμένεται να συναντηθεί το απόγευμα με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε τελετή υπογραφής πολλών διμερών συμφωνιών.

    Το γάλλο πρόεδρο συνοδεύει στο ταξίδι του αυτό 100μελής αντιπροσωπεία.

    Ο Ολάντ αναμένεται να συναντηθεί αύριο με τον κινέζο πρωθυπουργό πριν αναχωρήσει για τη Σανγκάη.

    Ο γάλλος πρόεδρος αναμένεται να μιλήσει σε φόρουμ επιχειρηματιών στο Πεκίνο και στο Πανεπιστήμιο Τζιαοτόνγκ της Σανγκάης.

    Σύμφωνα με αναλυτές, οι δυο πλευρές πρόκειται να υπογράψουν περαιτέρω συμφωνίες για την πώληση αεροσκαφών Airbus και γαλλικής πυρηνικής τεχνολογίας στην Κίνα.

    Ο Ολάντ είναι ο πρώτος ηγέτης μεγάλης δυτικής χώρας επισκέπτεται την Κίνα από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η νέα κινεζική ηγεσία, τον περασμένο μήνα.

    [10] Κινήσεις προσέγγγισης Νότιας και Βόρειας Κορέας

    Το ξεκίνημα επίσημων συνομιλιών με τη Βόρεια Κορέα πρότεινε η Νότια, προκειμένου να συζητηθεί η επανεκκίνηση των εργασιών στην κοινή βιομηχανική ζώνη, οι οποίες είχαν ανασταλεί από τις αρχές του Απριλίου εξαιτίας εντάσεων μεταξύ των δύο χωρών.

    Η Βόρεια Κορέα είχε αρνηθεί σε εργαζόμενους και προμήθειες της Νότιας να εισέλθουν στη βιομηχανική ζώνη που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το εσωτερικό των συνόρων. Περίπου 180 εργαζόμενοι από τη Νότια Κορέα παραμένουν στην περιοχή, ενώ εικάζεται ότι τα τρόφιμα και οι προμήθειές τους έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.

    Οι εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών ξεκίνησαν μετά τη βύθιση ενός νοτιοκορεάτικου ναυτικού πλοίου το 2010, γεγονός για το οποίο είχε κατηγορηθεί η Πιονγκγιάνγκ. Το ίδιο έτος η Βόρεια Κορέα είχε πραγματοποιήσει βομβαρδισμούς σε νησί της Νότιας.

    [11] Τουλάχιστον 165 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπανγκλαντές

    Τουλάχιστον 165 είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι νεκροί από την κατάρρευση του οχταώροφου κτιρίου στην πόλη Σαβάρ, στην περιφέρεια της πρωτεύουσας του Μπανγκλαντές, Ντάκα, το οποίο στέγαζε κυρίως βιοτεχνίες κλωστοϋφαντουργίας.

    Σύμφωνα με αξιωματούχους, πάνω από 1.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

    Τα θύματα είναι στην πλειοψηφία τους γυναίκες.

    Εργάτες των βιοτεχνιών κλωστοϋφαντουργίας είχαν παρατηρήσει την προηγουμένη ημέρα ρωγμές στο κτίριο, ωστόσο οι υπεύθυνοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις τους.

    Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στη χώρα σήμερα, ημέρα εθνικού πένθους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 25 April 2013 - 6:30:23 UTC