Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-05-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έως 100 δόσεις η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
  • [02] Αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό στρατιώτη στο Λονδίνο
  • [03] Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 17χρονος
  • [04] Στο "Χ" έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος
  • [05] Πάγια ρύθμιση νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών σε έως και 24 δόσεις

  • [01] Έως 100 δόσεις η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

    Τη δυνατότητα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως 31.12. 2012 σε έως και 48 δόσεις έχουν οι οφειλέτες, σύμφωνα με την εγκύκλιο του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεχάρη που δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι δόσεις μπορούν να φθάσουν και τις 100 σε περιπτώσεις οφειλετών που έχουν οικονομική αδυναμία να ανταποκριθούν στις 48 δόσεις.

    Στην εγκύκλιο διευκρινίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στη ρύθμιση.

    Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων (από την 1.1.2013 και μετά ) θα εξοφλούνται σε μέχρι 12 μηνιαίες δόσεις.

    [02] Αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό στρατιώτη στο Λονδίνο

    Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε σήμερα πως άνοιξε πυρ εναντίον δύο προσώπων που θεωρεί ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας σήμερα στο προάστιο Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ενός άνδρα που σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες ήταν στρατιώτης.

    Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον από τις Βρυξέλλες καταδίκασε την «αληθινά σοκαριστική δολοφονία στο Γούλγουϊτς και ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να συγκαλέσει και να προεδρεύσει στην συνεδρίαση της (επιτροπής εθνικής ασφάλειας) Cobra».

    Εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει μια σαφή απάντηση ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο εάν η δολοφονία αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια, όπως ανέφεραν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

    [03] Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 17χρονος

    Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο θα παραμείνει μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ο 17χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της μητέρας του τα ξημερώματα.

    Νωρίτερα, ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή Αγρινίου, απ΄ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος έχει παραδεχθεί την πράξη του, ενώ οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάθεση του πατέρα τού μαθητή σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι, αφού, εκτός από τον γιο του και τη σύζυγό του, ήταν ο μόνος που βρισκόταν σε αυτό την ώρα του φόνου.

    [04] Στο "Χ" έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος

    Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα και είχε σκόρερ τους Καραγκούνη (3΄) και Τσουκαλά (34΄).

    [05] Πάγια ρύθμιση νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών σε έως και 24 δόσεις

    Σε μέχρι 12 μηνιαίες δόσεις θα εξοφλούνται οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων (από την 1.1.2013 και μετά ) σύμφωνα με την πάγια ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών.

    Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και την εγκύκλιο για τον τρόπο εφαρμογής της πάγιας ρύθμισης που προβλέπει εξόφληση οφειλών έως 12 μηνιαίες δόσεις και μπορεί να φθάνουν και τις 24 δόσεις όταν πρόκειται για οφειλές που προέρχονται από έκτακτη αιτία.

    Και την περίπτωση της πάγιας ρύθμισης για την υπαγωγή του οφειλέτη απαραίτητη προϋπόθεση τίθεται οι ίδιοι όροι που προβλέπονται για την υπαγωγή στη ρύθμιση για τις παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 22 May 2013 - 18:30:21 UTC