Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Καψής: Συλλογική η απόφαση για την εκκένωση του κτιρίου της Αγ. Παρασκευής
  • [02] Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Φ. Κουβέλη
  • [03] Την «Αγορά του Καταναλωτή» εγκαινίασε ο πρωθυπουργός
  • [04] Αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον Π. Φύσσα στο Κερατσίνι
  • [05] Στο "Χαμόγελο του Παιδιού" το κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε οικισμό Ρομά
  • [06] Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο
  • [07] Καταδίκες της Ελλάδας από το ΔΑΔ για απαράδεκτες συνθήκες κράτησης
  • [08] Σκληρή γλώσσα από τον Άδ. Γεωργιάδη κατά συνδικαλιστών που φέρονται να εμπόδισαν τη διενέργεια ελέγχου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας
  • [09] Ανάκληση της άδειας εγκατάστασης της ναυτιλιακής εταιρείας του φυγόδικου Αν. Πάλλη στον Πειραιά
  • [10] «Κουμπώνει» ο νόμος για την οριστική διευθέτηση των αυθαιρέτων
  • [11] Για πρώτη φορά πλεονασματικό το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο οκτάμηνο

  • [01] Π. Καψής: Συλλογική η απόφαση για την εκκένωση του κτιρίου της Αγ. Παρασκευής

    "Απολύτως αναγκαίο να γίνουν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να αποδοθεί το κτίριο της Αγίας Παρασκευής στη Δημόσια Τηλεόραση. Είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρει η Κυβέρνηση συλλογικά", τονίζει σε ανακοίνωση του ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής απαντώντας στην ερώτηση των 32 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την κατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, χαρακτηρίζοντας "μείζον ζήτημα την τηλεοπτική κάλυψη της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ που δεν θα είναι δυνατή αν δεν πραγματοποιηθεί εγκαίρως η μεταφορά της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή".

    Όπως τονίζει οΠ. Καψής, "η κατάληψη του κτιρίου της πρώην ΕΡΤ είναι παράνομη, αδικαιολόγητη, και η συνέχισή της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και πρόσθετο κόστος στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης".

    [02] Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Φ. Κουβέλη

    Μέχρι να ολοκληρωθεί ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, θα παραμείνει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, ο οποίος εισήχθη το πρωί, μετά από αδιαθεσία.

    Στο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε πριν λίγο, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

    [03] Την «Αγορά του Καταναλωτή» εγκαινίασε ο πρωθυπουργός

    «Κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη είναι το τρίπτυχο σε μια Πολιτεία που θέλει να πετύχει», τόνισε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς εγκαινιάζοντας την Αγορά του Καταναλωτή στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στου Ρέντη.

    Ο πρωθυπουργός επισήμανε την ανάγκη στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων επισημαίνοντας πως με ανάλογες κινήσεις στηρίζονται οι ελληνικές οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές και αυτό, όπως είπε, σημαίνει κοινωνική πολιτική.

    «Να βοηθάμε τον αδύναμο πολίτη όχι με δανεικά αλλά με το νοικοκύρεμα του Δημοσίου» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.

    «Ξέρω ότι πολλές φορές το Δημόσιο δεν βρίσκεται εκεί που πρέπει δεν λειτουργούν τα πράγματα όπως πρέπει. Σας διαβεβαιώ όμως ότι βήμα-βήμα πηγαίνουμε καλύτερα» δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ζητώντας από τους πολίτες να θυμηθούν ποια ήταν η κατάσταση πριν από 16 μήνες. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο πρωθυπουργός στην καταπολέμηση της ακρίβειας τονίζοντας πως ήδη έχουν γίνει συγκεκριμένες κινήσεις προ αυτή την κατεύθυνση, όπως είναι το άνοιγμα των αγορών και των επαγγελμάτων, η μείωση της γραφειοκρατίας, η ενοποίηση φορέων και το άνοιγμα των μικρών καταστημάτων τις Κυριακές.

    «Η Πολιτεία, στους τομείς του εμπορίου, ασκεί κοινωνική πολιτική. Δεν σημαίνει να αυξάνεις το έλλειμμα σε βάρος των πολιτών. Πρέπει να αξιοποιείς το πλεόνασμα και να στηρίζεις τους πολίτες. Το πραγματικό κοινωνικό κράτος δεν χτίζεται με λαϊκισμό ή παρακρατικούς μηχανισμούς. Κτίζεται όταν με αξιοπρέπεια ο πολίτης να μπορεί να απολαμβάνει φθηνές υπηρεσίες» είπε ο κ. Σαμαράς.

    Η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 08:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα, επτά ημέρες της εβδομάδα, και εκτός από φρούτα και λαχανικά οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν κρέας, ψάρια, αλλά και ψωμί.

    Η Αγορά του Καταναλωτή δημιουργήθηκε προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα στη λιανική, αλλά σε τιμές χονδρικής.

    Προς το παρόν λειτουργούν περίπου τα μισά από τα 12 διαθέσιμα καταστήματα της αγοράς, που έχουν τη δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους σε οποιονδήποτε πελάτη, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι επαγγελματίας ή όχι.

    Τα προϊόντα στα καταστήματα αυτά πωλούνται φθηνότερα κατά 40% έως και 50%, λόγω της απευθείας διάθεσης τους από τους παραγωγούς και τους χονδρεμπόρους και διατίθενται σε μικρές συσκευασίες κατάλληλες για νοικοκυριά.

    [04] Αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον Π. Φύσσα στο Κερατσίνι

    Αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον ένα μήνα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα στο Κερατσίνι.

    Το συλλαλητήριο, που διοργανώνει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου- Δραπετσώνας- Περάματος, έχει οριστεί στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 34χρονος μουσικός.

    «Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να ξεριζώσει τη σκουριά του φασισμού και του συστήματός του από τις γειτονιές μας, όπως και το '40. Εμπρός να χτίσουμε ένα παλλαϊκό τείχος αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης. Αγώνας ενάντια στη φτώχεια, τα μνημόνια, την κυβέρνηση, τον ολοκληρωτισμό, τον φόβο και τον φασισμό», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού.

    Σημειώνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποφάσισε την ανέγερση μνημείου στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καθώς και την απόδοση του ονόματός του στην οδό Π. Τσαλδάρη.

    [05] Στο "Χαμόγελο του Παιδιού" το κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε οικισμό Ρομά

    Στο "Χαμόγελο του Παιδιού" παραδόθηκε το τετράχρονο κοριτσάκι που εντοπίσθηκε σε οικισμό Ρομά, στα Φάρσαλα, καθώς από τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν δεν πρόεκυψε γενετική συμβατότητα με το αθίγγανο ζευγάρι, το οποίο παρουσιαζόταν ως γονείς του.

    Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, σήμερα, για το θέμα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από την πρόοδο των ερευνών έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία σε σχέση με την περίπτωση της μικρής,αλλά και γενικότερα της "δράσης" των δυο αθιγγάνων που είχαν την κηδεμονία της. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό, ότι η40χρονη γυναίκα εμφανίζεται μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το 1993, να έχει γεννήσει τρία παιδιά και άλλα τρία σε διάστημα τρεισήμισι μηνών.

    Στο μεταξύ, σωρεία τηλεφωνημάτων έχει δεχθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας από ενδιαφερόμενους για το κοριτσάκι και την πιθανή αναγνώρισή του, ενώ σήμερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της πιθανής αναγνώρισής του

    [06] Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού, αλλά και τα θεσμικά και εργασιακά προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

    Μαθητές, γονείς και καθηγητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τα γραφεία τής περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης όπου επιδόθηκαν ψηφίσματα.

    Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, οι μαθητές του Μουσικού και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου με μουσικά όργανα και νότες, διαμαρτυρήθηκαν για τα κενά των εκπαιδευτικών αλλά και τις ελλείψεις των σχολείων τους.

    [07] Καταδίκες της Ελλάδας από το ΔΑΔ για απαράδεκτες συνθήκες κράτησης

    Με δύο διαφορετικές αποφάσεις του, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΑΔ) καταδίκασε την Ελλάδα, για παραβίαση των συνθηκών που απαγορεύουν την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής σε μία γρήγορη και δίκαιη δίκη.

    Η πρώτη υπόθεση αφορούσε την προσφυγή του Γεωργίου Ασλάνη, που είχε συλληφθεί το 2009 με την υπόνοια ότι συμμετείχε σε μία σειρά από κλοπές και βρέθηκε κρατούμενος στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας Σερρών, από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010.

    Ο Γ. Ασλάνης κατήγγειλε τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησής του (έλλειψη εξαερισμού, βρόμικες τουαλέτες, έλλειψη κλινών και πληθώρα κρατουμένων) και ισχυρίσθηκε ότι οι εν λόγω συνθήκες κράτησης ήταν αντίθετες με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύουν την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση. Με την απόφασή του το ΔΑΔ καταδίκασε την Ελλάδα και την υποχρέωσε να καταβάλει στον προσφεύγοντα 8.000 ευρώ για ηθική βλάβη και να πληρώσει και 2.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

    Η δεύτερη υπόθεση αφορούσε την περίπτωση του Αλβανού υπηκόου Πετρίτ Σχιούτι, που συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2009 για διακίνηση κοκαΐνης και διώχθηκε ποινικώς από δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Στο ΔΑΔ ο Π. Σχιούτι υποστήριξε ότι η αίτηση απελευθέρωσης που είχε υποβάλει, δεν εξετάσθηκε όσο γρήγορα έπρεπε και το Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα, για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής σε μία δίκαιη και γρήγορη δίκη, υποχρεώνοντάς την να καταβάλει στον προσφεύγοντα 4.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

    [08] Σκληρή γλώσσα από τον Άδ. Γεωργιάδη κατά συνδικαλιστών που φέρονται να εμπόδισαν τη διενέργεια ελέγχου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

    Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους συνδικαλιστές που φέρονται να παρεμπόδισαν τον έλεγχο των Επιθεωρητών Υγείας στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Ο υπουργός Υγείας είπε ότι έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ και επισήμανε ότι το αδίκημα είναι πειθαρχικό και ποινικό.

    «Είναι βαρύ αδίκημα», είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Ό,τι λέω δεν έχει να κάνει με τους αγώνες των εργαζομένων και τις διεκδικήσεις τους, αλλά με μια συγκεκριμένη ομάδα συνδικαλιστών». Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του, οι συνδικαλιστές δεν άφησαν τους ελεγκτές να μπουν στο νοσοκομείο γιατί έλειπαν εργαζόμενοι από τις θέσεις τους και τους καθυστέρησαν ώστε να προλάβουν να επιστρέψουν.

    Ο υπουργός ανέφερε, επίσης, ότι από τους 40 ελέγχους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε νοσοκομεία όλης της χώρας μόνο στο εν λόγω νοσοκομείο της Κέρκυρας εμφανίστηκε απροθυμία των συνδικαλιστών να γίνει έλεγχος από τους επιθεωρητές Υγείας, αλλά και παρεμπόδιση του έργου τους.

    Οι ελεγκτές θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει και να καταγράφουν τα πάντα σε κάθε νοσοκομείο, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και χαρακτήρισε προσχηματική και παραπλανητική τη συμπεριφορά των συνδικαλιστών.

    [09] Ανάκληση της άδειας εγκατάστασης της ναυτιλιακής εταιρείας του φυγόδικου Αν. Πάλλη στον Πειραιά

    Σε ανάκληση της άδειας εγκατάστασης ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, που είχε αιτηθεί ο φυγόδικος επιχειρηματίας Αν. Πάλλης, προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

    Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται ότι είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού μουσείου στο Κορωπί, στο οποίο η αστυνομία -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει βρει όπλα.

    [10] «Κουμπώνει» ο νόμος για την οριστική διευθέτηση των αυθαιρέτων

    «Η τακτοποίηση των αυθαιρέτων αποτελεί μονόδρομο για τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επωφελούμενοι των ευνοϊκών διατάξεων του Ν4178/2013, σπεύδουν να ρυθμίσουν οριστικά τα περιουσιακά τους στοιχεία», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σωκράτης Αλεξιάδης, γγ του υπουργείου Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος.

    Αφορμή της συζήτησης αποτέλεσε η τελευταία ρύθμιση που επιβάλλει τη συμπλήρωση του φακέλου με το δελτίο δομικής τρωτότητας ή τη μελέτη επαρκούς στατικότητας, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η πορεία εφαρμογής του νόμου, με δεδομένη την αυξανομένη έλλειψη ρευστότητας των νοικοκυριών, αλλά και την «υπερφορολόγηση» των ακινήτων (διαμαρτυρία βουλευτών στη διαβούλευση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων).

    «Υπάρχει προσέλευση γιατί προσφέρουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να αξιοποιήσουν το περιουσιακό τους δικαίωμα μέσω μιας ρύθμισης χρήσιμης και ωφέλιμης για όλους με πολλά κίνητρα και διευκολύνσεις», τονίζει ο κ. Αλεξιάδης και προσθέτει: «Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για την οριστική επίλυση του προβλήματος, εφεξής η πολιτεία έχει τα εργαλεία να σταματήσει την αυθαίρετη δόμηση και να εντοπίσει, προοδευτικά, τα αυθαίρετα κτίσματα».

    Σε ερώτηση εάν πρόκειται να ακολουθήσει διασταύρωση των ιδιοκτησιακών στοιχείων των πολιτών με αυτά της φορολογικής δήλωσης και του Ε9, ο κ. Αλεξιάδης υπογράμμισε ότι υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα και ότι η Πολιτεία «θα προχωρήσει σε αυτήν τη σύγκριση, ούτως ή άλλως, τα επόμενα χρόνια, είτε με τα τετραγωνικά που δηλώνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είτε στο Ε9, ή με την ταυτότητα του κτιρίου, που θεσπίζεται τώρα».

    Για την ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων διευκρίνισε ότι προβλέπεται σε Προεδρικό Διάταγμα σε εφαρμογή του ν. 3843/2010, και προσέθεσε πως είναι ένας ηλεκτρονικός φάκελος όλων των στοιχείων ενός ακινήτου, είτε ενός κτιρίου, είτε μιας οριζόντιας ιδιοκτησίας, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα όσα αφορούν στο κτίσμα.

    [11] Για πρώτη φορά πλεονασματικό το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο οκτάμηνο

    Πλεόνασμα εμφανίζει για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία του, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της χώρας στο οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου.

    Η εξέλιξη αυτή αντανακλά κατά κύριο λόγο τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό, τη μείωση των τόκων που καταβάλλει το δημόσιο για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, αλλά και τα έσοδα που εισέπραξε από το πρόγραμμα μεταφοράς των αποδόσεων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του ευρωσυστήματος (ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ).

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΤτΕ, στο οκτάμηνο, καταγράφεται πλεόνασμα 1,6 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 3,7 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

    Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε κατά κύριο λόγο η σημαντική μείωση του εμπορικού ελλείμματος κατά 2,9 δισ. ευρώ και ακολούθως η αύξηση των πλεονασμάτων των ισοζυγίων τρεχουσών μεταβιβάσεων κατά 2,1 δισ. ευρώ και υπηρεσιών κατά 961 εκατ. ευρώ, ενώ αντίθετα αυξήθηκε το έλλειμμα του ισοζυγίου εισοδημάτων.

    Στο εμπορικό ισοζύγιο καταγράφεται σημαντική μείωση των εισαγωγών κατά 6,2%, ενώ τα έσοδα από πάσης φύσεως εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 7%.

    Τα έσοδα από τον τουρισμό αυξήθηκαν κατά περίπου 13,7% (αντανακλώντας και την αύξηση του αριθμού αφίξεων των μη κατοίκων ταξιδιωτών κατά 14,7%, σύμφωνα με την έρευνα συνόρων της Τράπεζας της Ελλάδος), συμβάλλοντας έτσι στη διεύρυνση του πλεονάσματος στο ισοζύγιο υπηρεσιών κατά περίπου 9% στα 11,7 δισ. ευρώ. Το ισοζύγιο των τρεχουσών μεταβιβάσεων παρουσίασε πλεόνασμα 3,7 δισ. ευρώ, μεγαλύτερο κατά 2,1 δισ. ευρώ από ό,τι το οκτάμηνο του 2012.

    Το συνολικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαιακών μεταβιβάσεων (το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό) εμφάνισε πλεόνασμα 1,2 δισ. ευρώ τον Αύγουστο του 2013, έναντι πλεονάσματος 2,0 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2012. Το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2013 το εν λόγω ισοζύγιο παρουσίασε πλεόνασμα 4,4 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 2,1 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 18 October 2013 - 12:30:23 UTC