Visit the Cyprus Press & Information Office (CYPIO) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-04-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Σακελλαρίδης: Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να αποτελέσει μια ασπίδα κοινωνικής προστασίας
  • [02] Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ
  • [03] ΣΥΡΙΖΑ: «Ομολογία ενοχής» συνιστούν οι σημερινές δηλώσεις Σαμαρά
  • [04] Διαψεύδουν συνομιλίες με βουλευτές της ΧΑ, οι Ν. Βούτσης και Στ. Παναγούλης
  • [05] Σ. Χαλβατζής: Επιβεβαιώθηκε ότι η ΧΑ έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό
  • [06] Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες κλειδαρότρυπας
  • [07] Χ. Αθανασίου: Αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημά μου με τους ανακριτές, εγώ θα παραιτηθώ
  • [08] Τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Ρωσία αξιολογούν οι 28 ΥΠΕΞ στο Ζάππειο
  • [09] Δ. Παπαδημούλης: Η χώρα δεν θα γίνει όμηρος των νεοναζί
  • [10] Διαψεύδει περί κυκλωμάτων στην ΕΥΠ ο Σίμος Κεδίκογλου
  • [11] Αναρτήθηκε στο Taxisnet το βιβλίο οδηγιών της εφορίας
  • [12] Υπογραφή πενταετούς κοινοπρακτικού δανείου 2,2 δισ. ευρώ από τη ΔΕΗ
  • [13] Αρ. Γιατσενιούκ: Η λιτότητα είναι το τίμημα της ανεξαρτησίας μας
  • [14] Ο Μίχαελ Σουμάχερ εμφανίζει ενδείξεις συνείδησης και αφύπνισης

  • [01] Γ. Σακελλαρίδης: Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να αποτελέσει μια ασπίδα κοινωνικής προστασίας

    «Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να αποτελέσει μια ασπίδα κοινωνικής προστασίας για όλα τα νοικοκυριά, για όλες τις μικρές επιχειρήσεις που νιώθουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους» τονίζει σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, και προσθέτει: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η κοινωνική κατάσταση, την οποία βιώνουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες».

    Σημειώνει ότι «το μήνυμα που θα σταλεί στις δημοτικές εκλογές θα είναι και πολιτικό. Εμείς πιστεύουμε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας, δυστυχώς, έχουν να κάνουν και με τις επιλογές της κεντρικήςπολιτικής. Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες στις εκλογές του 2006, διαφορετική προτεραιότητα του 2010, και διαφορετικές του 2014, γιατί έχει αλλάξει πραγματικά η κοινωνική κατάσταση».

    Περιγράφοντας το όραμά του, ο κ. Σακελλαρίδης λέει:«Πρέπει να δοθεί έμφαση στις γειτονιές της πόλης μας. Αυτή τη στιγμή η Αθήνα, κάτω από την Ομόνοια, από την Ομόνοια και πέρα, μέχρι τα Πατήσια, Κολωνό, Σεπόλια, Ακαδημία Πλάτωνος, Μεταξουργείο, είναι περιοχές, οι οποίες φαντάζουν ρημαγμένες, τριτοκοσμικές και σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινότητας πολύ βασικά, όπως είναι τα ζητήματα της ασφάλειας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δώσουμε σε καθεμιά από αυτές τις περιοχές μια συγκεκριμένη ταυτότητα, να μπορέσουμε μέσα από δράσεις να εκμεταλλευθούμε την πολύ μεγάλη ανάγκη πολλών νέων για πολιτιστική έκφραση και δημιουργία και να μετατρέψουμε αυτή την ανάγκη σε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης μας. Να χτίσουμε τη νέα πολιτιστική ταυτότητα της Αθήνας πάνω στις υπάρχουσες πολιτιστικές δυνατότητες».

    [02] Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι συνήγορος της Χρυσής Αυγής και υπονομευτής της σταθερότητας της χώρας.

    [03] ΣΥΡΙΖΑ: «Ομολογία ενοχής» συνιστούν οι σημερινές δηλώσεις Σαμαρά

    «Οι σημερινές δηλώσεις Σαμαρά συνιστούν ομολογία ενοχής» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και προσθέτει ότι «αντί να μιλήσει ο πρωθυπουργός για τις δικές του ευθύνες, κατέφυγε στην προσφιλή του μέθοδο, της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ». Μια ανέξοδη αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του κ. Μπαλτάκου δεν φτάνει, επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και σημειώνει ότι «ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν κλητήρας στη Bουλή, αλλά έμπιστος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, κεντρικό στέλεχος της κυβέρνησης με ιδιαίτερα νευραλγικό ρόλο. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν ο δίαυλος επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με την νεοναζιστική ΧΑ». «Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μαξίμου. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Bουλή και να ετοιμάσει την "ηρωική" του έξοδο» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    [04] Διαψεύδουν συνομιλίες με βουλευτές της ΧΑ, οι Ν. Βούτσης και Στ. Παναγούλης

    Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, τον ισχυρισμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε μέσο ενημέρωσης, ότι είχε συνομιλήσει μαζί του. «Διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση, ή συνομιλία, για οποιοδήποτε θέμα με τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο κ. Βούτσης στη Βουλή.

    «Μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη» είπε, μιλώντας στο Βήμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλης, για τον οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

    Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα tovima.gr, ο κ. Παναγούλης αρνήθηκε ότι ο κ. Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις».

    [05] Σ. Χαλβατζής: Επιβεβαιώθηκε ότι η ΧΑ έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό

    «Επιβεβαιώθηκε -και με την περίπτωση Μπαλτάκου- η θέση του ΚΚΕ ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό, με στελέχη του αστικού πολιτικού συστήματος και του κράτους» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, μετά τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη περί συνομιλίας τού πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό. «Ο αντικομουνισμός και ο φασισμός πάνε χέρι-χέρι» είπε ο κ. Χαλβατζής κάνοντας λόγο για «μεγάλες πολιτικές ευθύνες της συγκυβέρνησης, που είχε γενικό γραμματέα έναν γνωστό πατενταρισμένο αντικομουνιστή, έναν συνομιλητή της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ».

    [06] Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες κλειδαρότρυπας

    Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της κυβέρνησης προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο ισχυρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ότι «ο πρωθυπουργός είχε απευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε "παναθηναϊκάκια", έχει τρισύλλαβο όνομα και τελειώνει σε "άκος" και η μόνη σχέση με Μπαλτάκο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα». Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που του απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα». «Το πράγμα αποδεικνύεται ότι έχει ουρά. Όπως καταγγέλθηκε, έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι φανταστήκατε κάποιοι συνάδελφοι, όταν ξεκινήσατε τη διαδικασία ταύτισής σας με τον ναζισμό. Σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» επισήμανε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

    [07] Χ. Αθανασίου: Αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημά μου με τους ανακριτές, εγώ θα παραιτηθώ

    «Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές μου συνομιλίες και αν υπάρχει επικοινωνία με δικαστικό, θα παραιτηθώ και από υπουργός και από βουλευτής» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαρ. Αθανασίου, μιλώντας στον ΒΗΜΑ fm.

    Αναφερόμενος στην απαίτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί παραίτησης τόσο του ίδιου όσο και του υπουργού προστασίας του Πολίτης και Δημόσιας Τάξης, ο κ. Αθανασίου σημείωσε πως πρόκειται περί αστειότητας, διευκρινίζοντας: «Παραιτούνται μόνο όσοι υπονομεύουν το κυβερνητικό έργο και τα συμφέροντα της χώρας, όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και όσοι παραβαίνουν τις αρχές του κράτους δικαίου. Δεν νομίζω ότι ούτε εγώ ούτε ο κ. Δένδιας εμπίπτουμε σ' αυτές τις κατηγορίες».

    Ο κ. Αθανασίου κατέληξε: «Είπα και ξαναλέω ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δεν έγινε καμία παρέμβαση και μπορεί όποιος θέλει και δίνω το δικαίωμα σε όποιον θέλει να ανοιχθούν τα τηλέφωνα και αν βρεθεί έστω και ένα τηλέφωνο με τους ανακριτές, τότε εγώ θα παραιτηθώ όχι από υπουργός, αλλά και από βουλευτής. Για το κύρος της Δικαιοσύνης. Αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημά μου- τηλεφώνημα, όχι περιεχόμενο- με τους ανακριτές. Σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Από πριν (τις διώξεις) και μετά, μέχρι σήμερα που μιλάμε. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται, όταν η χώρα πάει να ανασάνει...

    [08] Τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Ρωσία αξιολογούν οι 28 ΥΠΕΞ στο Ζάππειο

    Τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Ρωσία αξιολογούν σήμερα οι 28 υπουργοί Εξωτερικών και η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, βαρόνη Κάθριν Άστον, στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών, που συγκαλείται στο Ζάππειο, σε συνδυασμό με τη χάραξη της στρατηγικής της ΕΕ για τους γείτονές της. Το ζητούμενο είναι η αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή και η επιλογή των τρόπων που η ΕΕ θα δείξει τη συνδρομή της στην Ουκρανία, διατηρώντας τη θέση της έναντι της Ρωσίας. Η βαρόνη Άστον τόνισε σχετικά πως πρέπει «να σκεφτούμε προσεκτικά τις μελλοντικές μας σχέσεις με τη Ρωσία», που «είναι ένας «κολοσσιαίος γείτονας», ο οποίος όμως πρέπει να συμβάλει στην «εκτόνωση» της κρίσης, και ταυτόχρονα «να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στην Ουκρανία». «Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις», σημείωσε και προσέθεσε πως «η περιγραφή ότι κάποια στρατεύματα υποχωρούσαν, δεν έχει ακόμη επαληθευθεί από το ΝΑΤΟ». «Είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό να δείξει η Ρωσία ότι είναι σοβαρή όταν μιλά για εκτόνωση, αποσύροντας στρατεύματά της. Και αυτό είναι κάτι που ελπίζουμε να δούμε. Πάντως τώρα παρακολουθούμε με μεγάλη έννοια» τόνισε. Για το ίδιο θέμα, ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Φρανς Τίμερμανς παρατήρησε ότι υπάρχουν τρία εργαλεία βοήθειας προς την Ουκρανία: η συμφωνία σύνδεσης της ΕΕ με την Ουκρανία, το πρόγραμμα του ΔΝΤ και οι επικείμενες προεδρικές εκλογές. Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ υπογράμμισε πως «δεν έχουμε δει μια τάση αποκλιμάκωσης εκ μέρους της Ρωσίας» και κάλεσε την ΕΕ «να μην επαναπαύεται, προετοιμάζοντας σκληρότερες κυρώσεις». «Το γεγονός ότι η Ρωσία παραβίασε την ανεξαρτησία και την κυριαρχία γειτονικής χώρας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την Ευρώπη τον 21ο αιώνα» τόνισε ο Βρετανός υπουργός και προσέθεσε πως «πρέπει να μειώσουμε την ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τη Ρωσία» και να παραμείνουν σε ισχύ οι κυρώσεις.

    [09] Δ. Παπαδημούλης: Η χώρα δεν θα γίνει όμηρος των νεοναζί

    «Δεν μπορεί να είναι όμηρος η πολιτική ζωή, η δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα, της εγκληματικής δράσης των νεοναζί της ΧΑ» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει χρόνια ότι έπρεπε να τιμωρηθούν, να δικασθούν για την εγκληματική τους δράση οι νεοναζί που μαχαίρωναν και έδερναν. Αλλά τότε επικρατούσε ατιμωρησία σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη γραμμή Μπαλτάκου και χρειάστηκε ο πρώτος Έλληνας νεκρός για να επικρατήσει η άλλη γραμμή στη ΝΔ και να τους οδηγήσει τελικά στην δικαιοσύνη». Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε, μεταξύ άλλων: «η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τα πάντα, ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός να έρθει στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις καθώς και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση που κανονικά για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί. Σημαντικό είναι ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να αφορά μόνο στη νομιμότητα της βιντεοσκόπησης, αλλά και στο περιεχόμενο του βίντεο».

    [10] Διαψεύδει περί κυκλωμάτων στην ΕΥΠ ο Σίμος Κεδίκογλου

    Διαψεύδει, με ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναρτήσεις στο διαδίκτυο για εντοπισμό κυκλωμάτων στην ΕΥΠ και συσκέψεις στη Γενική Γραμματεία Τύπου. «Οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί συσκέψεων στη Γενική Γραμματεία Τύπου, εντοπισμού κυκλωμάτων στην Ε.Υ.Π κ.λπ. είναι παντελώς αναληθείς και ανυπόστατες» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

    [11] Αναρτήθηκε στο Taxisnet το βιβλίο οδηγιών της εφορίας

    Το βιβλιαράκι της εφορίας με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Στο πρώτο μέρος του φυλλαδίου, τον πρόλογο του οποίου υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, παρέχονται πληροφορίες για τις βασικές υποχρεώσεις που έχουν οι φορολογούμενοι για την υποβολή της δήλωσης, ενώ στο δεύτερο μέρος δίνονται οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης. Οι φορολογούμενοι όπως επισημαίνεται στον πρόλογο των οδηγιών θα πρέπει κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης να προσέξουν τα ακόλουθα: - Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η ηλεκτρονική υποβολή είναι υποχρεωτική για κάθε φυσικό πρόσωπο, που έχει την κατοικία του στην Ελλάδα, έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν αποτελεί προστατευόμενο μέλος καθώς και για τους κατοίκους εξωτερικού. Η μοναδική εξαίρεση είναι οι δηλώσεις που υποβάλλονται από τους κληρονόμους για λογαριασμό αποβιωσάντων. - Αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια, οι ημερομηνίες υποβολής θα τηρηθούν μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο νόμος με ημερομηνία έναρξης στις 20 Μαρτίου και λήξης στις 30 Ιουνίου 2014. - Για πρώτη φορά εισάγεται η καινοτομία της προ-συμπλήρωσης, αφού όλοι όσοι δίνουν βεβαιώσεις σε μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και για εμπορικές συναλλαγές, υποχρεώθηκαν σε αποστολή στοιχείων που θα συμπληρώσουν τα εισοδήματα της κάθε δήλωσης.

    [12] Υπογραφή πενταετούς κοινοπρακτικού δανείου 2,2 δισ. ευρώ από τη ΔΕΗ

    Δανειακή σύμβαση ύψους 2.227.750.000 ευρώ, πενταετούς διάρκειας με κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων, υπέγραψε χθες (3 Απριλίου 2014) η ΔΕΗ, σε συνέχεια της υπογραφής των βασικών όρων στις 21 Μαρτίου 2014. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με το δάνειο αυτό, η εταιρεία επιτυγχάνει σημαντική επιμήκυνση των δανειακών της υποχρεώσεων και ενίσχυση της κεφαλαιακής της διάρθρωσης. Σημειώνεται ότι η εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

    [13] Αρ. Γιατσενιούκ: Η λιτότητα είναι το τίμημα της ανεξαρτησίας μας

    Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα προσηλωθεί στα μέτρα λιτότητας, τα οποία είναι «το τίμημα της ανεξαρτησίας της» από την Ρωσία, την ώρα που η Μόσχα αυξάνει την πίεση με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας, ακόμη και μέσω της αύξησης της τιμής του ρωσικού φυσικού αερίου, δηλώνει ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ρόιτερς.

    Παραδεχόμενος ότι «υπό την σημερινή ρωσική παρουσία» θα είναι δύσκολο για το Κίεβο να κάνει κάτι για να ανατρέψει «το διεθνές έγκλημα» της Ρωσίας στην Κριμαία, πρόσθεσε ότι η Ουκρανία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την κατάληψη της χερσονήσου της Μαύρης Θάλασσας με αντάλλαγμα την αποκατάσταση καλών σχέσεων ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα.

    [14] Ο Μίχαελ Σουμάχερ εμφανίζει ενδείξεις συνείδησης και αφύπνισης

    Η κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο και ο πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα εμφανίζει σημάδια αφύπνισης από το τεχνητό κώμα, όπως δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του. «Ο Μίχαελ σημειώνει πρόοδο στην πορεία του. Για κάποια λεπτά εμφανίζει ενδείξεις συνείδησης και αφύπνισης» αναφέρει η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ σε ανακοίνωσή της.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 4 April 2014 - 12:30:25 UTC