Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-06-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στις 27 Ιουνίου η απολογία του βουλευτή της ΧΑ Αντ.Γρέγου
  • [02] Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης, στη Νέα Μάκρη, χωρίς ελαφρυντικά
  • [03] Έρχονται βροχές και καταιγίδες
  • [04] Η Αργεντινή απειλεί με στάση πληρωμών μετά από απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου
  • [05] Η Moody' s αξιολογεί θετικά την πορεία της οικονομίας και των τραπεζών στην Ελλάδα
  • [06] Τους τρόπους απορρόφησης του ΕΣΠΑ από τις ΜμΕ εξέτασαν Ν. Δένδιας - Γ. Χαν
  • [07] Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης θα παρουσιάσει στο Eurogroup ο Γκ. Χαρδούβελης
  • [08] Μήνυμα στο Twitter προειδοποιεί για «πόλεμο στον μουσουλμανικό κόσμο»
  • [09] Ο Φελίπε, δεσμεύθηκε για μία βασιλεία με «ακεραιότητα και διαφάνεια»
  • [10] Η ιστοσελίδα του Facebook έπεσε στις 11.15
  • [11] Βρέθηκαν 20 αδημοσίευτα ποιήματα του Πάμπλο Νερούδα
  • [12] Συνεδριάζει στη Λέσβο η Σύνοδος του Γραφείου Γεωπάρκων της UNESCO

  • [01] Στις 27 Ιουνίου η απολογία του βουλευτή της ΧΑ Αντ.Γρέγου

    Στις 27 Ιουνίου θα επανέλθει στο γραφείο των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Αντώνης Γρέγος, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα σε απολογία κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Η μετάθεση της απολογίας του βουλευτή έγινε καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμη το Συμβούλιο Εφετών επί της αίτησης εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου, την οποία έχει καταθέσει ο προσωρινά κρατούμενος αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος. Αποχωρώντας από το Εφετείο, τόσο ο κληθείς σε απολογία βουλευτής, όσο και ο συνάδελφος του Ηλίας Παναγιώταρος, επανέλαβαν σε δηλώσεις τους ότι οι διώξεις σε βάρος των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές. Χαρακτήρισαν δε, «γελοιότητες» όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των ανακριτριών σε βάρος της Χρυσής Αυγής πρώην υψηλόβαθμο στέλεχός της, που κατέθεσε αυτοβούλως πριν λίγες ημέρες.

    [02] Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης, στη Νέα Μάκρη, χωρίς ελαφρυντικά

    Την ενοχή του Βαγγέλη Στεφανάκη για τα θανάσιμα χτυπήματα σε βάρος της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, στις 6 Απριλίου 2013 στη Νέα Μάκρη, πρότεινε η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η οποία ζήτησε από τακτικούς δικαστές και ενόρκους να μην αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό στον 26χρονο. Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο να καταδικάσει τον 26χρονο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και να μην ενδώσει στη θέση της υπεράσπισής του, που ζητά να κριθεί ένοχος για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Επίσης, η εισαγγελέας έκανε καταδικαστική εισήγηση για την αδελφή του θύματος και ερωμένη του κατηγορούμενου, πριν εκείνος συνδεθεί με την 23χρονη, Μαριαλένα Μπλάχα, καθώς και τον φίλο του δράστη Βικ Σαρέλ, για τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας. Και για τους συγκατηγορούμενους του Β. Στεφανάκη, η εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί ελαφρυντικό. Η Μαριαλένα Μπλάχα φέρεται να μην είπε την αλήθεια για τον θάνατο της αδελφής της, προκειμένου, κατά το κατηγορητήριο, να καλύψει τον 26χρονο. Η ίδια υποστηρίζει πως δεν κατέδωσε τον Β. Στεφανάκη γιατί την απειλούσε πως θα δημοσιοποιούσε βίντεο με προσωπικές στιγμές τους. Η εισαγγελέας, στην αγόρευσή της, αναφέρθηκε στη σχέση του Β. Στεφανάκη με τις δύο αδελφές, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για επιφανειακές σχέσεις αλληλεξαρτήσεων, ανταγωνισμού ανάμεσα στις δύο αδελφές, επιρροών και κολακείας που αισθανόταν ο κατηγορούμενος ως «αντικείμενο διένεξης» μεταξύ των δύο αδελφών.

    [03] Έρχονται βροχές και καταιγίδες

    Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα Πέμπτη (19-06-2014) και αύριο Παρασκευή (20-06-2014) στην κεντρική και βόρεια χώρα.

    Πιο αναλυτικά: 1. Σήμερα Πέμπτη (19-06-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν τις επόμενες ώρες το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

    2. Αύριο Παρασκευή (20-06-2014) τα έντονα φαινόμενα της παραγράφου 1 είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημεριανές και απογευματινες ώρες στη Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την κεντρική και ανατολική Στερεά.

    [04] Η Αργεντινή απειλεί με στάση πληρωμών μετά από απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου

    Η Αργεντινή απείλησε με στάση πληρωμών, καθώς η κυβέρνησή της χαρακτήρισε «αδύνατο» να κάνει τις προβλεπόμενες για τις 30 Ιουνίου πληρωμές τοκομεριδίων των ομολόγων της, επικαλούμενη νεότερη απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου. Το δεύτερο εφετείο των ΗΠΑ (circuit court of appeals) αποφάσισε χθες να άρει την αναστολή της απόφασης του δικαστή Τόμας Γκρίσα, με την οποία απαγορευόταν η πληρωμή των αναδιαρθρωμένων (κουρεμένων) ομολόγων της Αργεντινής από αμερικανικές τράπεζες, εάν δεν πλήρωνε η χώρα ταυτόχρονα και το ποσό των 1,33 δισ. δολαρίων στα επενδυτικά ταμεία αντιστάθμισης κινδύνου (hedge funds) που δεν είχαν δεχθεί το κούρεμα των ομολόγων τους.

    «Η άρση της αναστολής από το δεύτερο Εφετείο καθιστά αδύνατο να προχωρήσουμε στην επόμενη πληρωμή του αναδιαρθρωμένου χρέους στη Νέα Υόρκη και δείχνει την πλήρη έλλειψη βούλησης για διαπραγμάτευση με διαφορετικούς όρους από αυτούς που αποφάσισε ο δικαστής Γκρίσα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών της Αργεντινής που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ. Συζητήσεις, ωστόσο, μεταξύ της Αργεντινής και των επενδυτικών ταμείων αναμένεται να ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. Στην ανακοίνωση, το υπουργείο Οικονομικών «εξέφρασε τη λύπη του» για την άρση της αναστολής και τόνισε ότι παραμένει πρόθυμο να πληρώσει τους κατόχους των αναδιαρθρωμένων ομολόγων της χώρας, αλλά πρόσθεσε ότι η Αργεντινή δεν μπορεί να πληρώσει ταυτόχρονα τα ταμεία που ζητούν την αποπληρωμή των ομολόγων στο 100% της ονομαστικής αξίας τους.

    [05] Η Moody' s αξιολογεί θετικά την πορεία της οικονομίας και των τραπεζών στην Ελλάδα

    Θετικά αξιολογεί ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τόσο αναφορικά με τις καλύτερες από τους στόχους δημοσιονομικές επιδόσεις όσο και με την ανάκαμψή της, ενώ θετική είναι η αξιολόγησή του και για την πορεία των ελληνικών τραπεζών.

    Σε έκθεσή του, ο οίκος αναθεωρεί στο 0,4% από 0% την πρόβλεψή του για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας εφέτος και θεωρεί θετικό ως προς την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας (credit positive) το γεγονός ότι στο διάστημα Ιανουαρίου- Μαΐου 2014 καταγράφηκε πρωτογενές πλεόνασμα 711 εκατ. ευρώ, έναντι 208 εκατ. ευρώ που ήταν ο στόχος.

    Θεωρεί, επίσης, credit positive το γεγονός ότι η χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος μειώθηκε τον Μάιο στα 50,7 δισ. ευρώ- κατά 18,2% σε σχέση με τον Απρίλιο και κατά 40,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

    Ο οίκος σημειώνει, ότι αν και η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο στη δημοσιονομική προσαρμογή τα δύο τελευταία χρόνια, το αποτέλεσμα του φετινού πρώτου πενταμήνου θεωρείται credit positive, επειδή η καλύτερη απόδοση σε σχέση με τους στόχους καταγράφηκε παρά το δύσκολο πολιτικό περιβάλλον, εν μέσω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η υπεραπόδοση έρχεται ως αποτέλεσμα της καλύτερης φορολογικής διοίκησης και του ελέγχου των δαπανών, σημειώνει ο οίκος.

    [06] Τους τρόπους απορρόφησης του ΕΣΠΑ από τις ΜμΕ εξέτασαν Ν. Δένδιας - Γ. Χαν

    Η κυβέρνηση μένει απόλυτα πιστή στην πορεία των μεταρρυθμίσεων. Η συνέχεια και η εμβάθυνση των μεταρρυθμίσεων είναι ο μόνος τρόπος η Ελλάδα να βγει από την κρίση. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο, με τον επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν. Ο κ. Χαν σημείωσε: «Πρέπει να στηρίξουμε τις ΜμΕ, να τις χρηματοδοτήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα για τη δημιουργία νέων ακόμη και μέσω clusters» και πρόσθεσε: «Μπορούμε να μετρήσουμε τον βαθμό της επιτυχίας της Ελλάδας μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

    Ο υπουργός ανέφερε ότι συζητήθηκαν, σε αυτή την πρώτη συνάντηση με τον επίτροπο, η απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται καθώς και της νέας προγραμματικής περιόδου και στόχος είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αποτελέσματα ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

    «Τα εργαλεία του ΕΣΠΑ πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο» είπε ο κ. Δένδιας.

    [07] Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης θα παρουσιάσει στο Eurogroup ο Γκ. Χαρδούβελης

    H πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής αναμένεται να εξεταστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο.

    Όπως ανέφερε πηγή της ευρωζώνης, οι υπουργοί Οικονομικών του ευρώ αναμένουν από τον νέο Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη να τους παρουσιάσει τις πολιτικές προτεραιότητες λαμβάνοντας υπόψη ότι το Eurogroup έχει ήδη εκφράσει την ικανοποίησή του για το αναπτυξιακό σχέδιο της ελληνικής οικονομίας.

    Εξάλλου, αναμένεται να τονιστεί ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην απελευθέρωση της ελληνικής οικονομίας, ενώ σε ό,τι αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί χαρακτηρίζονται επιτεύξιμοι με την επισήμανση ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι στη σωστή τροχιά.

    Στη συνεδρίαση, στην οποία θα συμμετάσχει η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και θα είναι η τελευταία του επιτρόπου Οικονομίας Όλι Ρεν, ο οποίος έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, αναμένεται να συζητηθεί ακόμη η πρόοδος σχετικά με την ικανοποίηση των προαπαιτούμενων που συνιστούν βασική προϋπόθεση για την εκταμίευση των δύο δόσεων που εκκρεμούν προς την Ελλάδα, συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θέση της ευρωζώνης είναι ότι η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας, η οποία συνδέεται με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δεν θα ξεκινήσει, εάν προηγουμένως η Ελλάδα δεν έχει ικανοποιήσει τα δώδεκα προαπαιτούμενα (σ.σ.: τα έξι προαπαιτούμενα του Μαΐου και τα έξι του Ιουνίου).

    Τέλος, το Eurogroup αναμένεται να εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 600 εκατ. ευρώ για την Κύπρο, στις αρχές Ιουλίου.

    [08] Μήνυμα στο Twitter προειδοποιεί για «πόλεμο στον μουσουλμανικό κόσμο»

    Μήνυμα που εμφανίσθηκε στα αγγλικά σε λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος θεωρείται ότι συνδέεται με το ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ , αναφέρει ότι οι σουνίτες μαχητές θέλουν να φέρουν τον πόλεμο στον μουσουλμανικό κόσμο.

    Στο μήνυμα που εμφανίζεται στον λογαριασμό @khamenei_ir αναφέρεται ότι οι μαχητές αυτοί θέλουν να ενσπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα στους σουνίτες και τους σιίτες, έναν στόχο που μοιράζονται μαζί με τις "αλαζονικές" δυνάμεις, όρος που στο Ιράν χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους δυτικούς συμμάχους τους και το Ισραήλ.

    Αναφερόμενο σε μαχητές «τακφίρι» - σουνίτες που θεωρούν τους ανήκοντες σε άλλα δόγματα του Ισλάμ άπιστους και κατά συνέπεια νόμιμους στόχους του τζιχάντ -, το μήνυμα προειδοποιεί: «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν τον κοινό στόχο των τακφίρι και των αλαζόνων για την πρόκληση πολέμου στον μουσουλμανικό κόσμο - τόσο οι σιίτες, όσο και οι σουνίτες πρέπει να επαγρυπνούν».

    Η σουνιτική και αντίπαλος του Ιράν Σαουδική Αραβία έχει επίσης εκφράσει ανησυχίες για τις εξελίξεις στο Ιράκ και τους κινδύνους που περικλείουν για την ασφάλεια και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

    [09] Ο Φελίπε, δεσμεύθηκε για μία βασιλεία με «ακεραιότητα και διαφάνεια»

    Ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε VI δήλωσε πίστη στην ενότητα της Ισπανίας, απέναντι στην άνοδο των καταλανικών αυτονομιστικών τάσεων, και δεσμεύθηκε για μία βασιλεία που θα χαρακτηρίζεται από «ακεραιότητα και διαφάνεια» μετά τα σκάνδαλα που έπληξαν το κύρος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

    Ο Ισπανός βασιλιάς ορκίστηκε ενώπιον του ισπανικού κοινοβουλίου πίστη στο ισπανικό Σύνταγμα, τους νόμους, τα δικαιώματα των πολιτών και των αυτόνομων περιοχών της Ισπανίας.

    Τιμώντας τον πατέρα του, αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισε για τη συμφιλίωση των Ισπανών μετά την δικτατορία του Φράνκο. «Μία εξαιρετική βασιλεία γίνεται σήμερα μέρος της ιστορίας μας» δήλωσε ενώπιον των ισπανών βουλευτών ο νέος βασιλιάς.

    [10] Η ιστοσελίδα του Facebook έπεσε στις 11.15

    Η ιστοσελίδα του Facebook Inc έπεσε στις 11.15 σήμερα, εμφανίζοντας το μήνυμα "Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά" και αναγράφοντας ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί "το συντομότερο δυνατόν". Η εταιρεία δεν απάντησε σε email που ζητούσε τον σχολιασμό του συμβάντος.

    [11] Βρέθηκαν 20 αδημοσίευτα ποιήματα του Πάμπλο Νερούδα

    Είκοσι αδημοσίευτα ποιήματα του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Χιλιανού ποιητή Πάμπλο Νερούδα ανακαλύφθηκαν μέσα σε κούτες κι ανάμεσα σε άλλα χειρόγραφά του και πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος στη Λατινική Αμερική και το 2015 στην Ισπανία.

    Τα ποιήματα ανακαλύφθηκαν από ανθρώπους του "Ιδρύματος Πάμπλο Νερούδα" οι οποίοι συγκέντρωναν χειρόγραφα του ποιητή για τις ανάγκες καταλόγου.

    Όπως ανακοίνωσε χθες το Ίδρυμα, πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες ότι πρόκειται για αυθεντικά έργα του Νερούδα. Έξι από αυτά έχουν ως θέμα τους την αγάπη, ενώ τα υπόλοιπα έχουν διάφορα θέματα και χρονολογούνται από το 1956 κι έπειτα.

    Ο Νερούδα, ο σημαντικότερος ποιητής του 20ού αιώνα στη Λατινική Αμερική, πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1973.

    [12] Συνεδριάζει στη Λέσβο η Σύνοδος του Γραφείου Γεωπάρκων της UNESCO

    H Σύνοδος του Γραφείου Γεωπάρκων της UNESCO, του διεθνούς συμβουλευτικού οργάνου που έχει την ευθύνη της λειτουργίας και της ανάπτυξης του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, θα πραγματοποιηθεί στο γεωπάρκο της Λέσβου στις 25 Ιουνίου 2014.

    Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση για το μέλλον και τη λειτουργία του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO και του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο διευθυντής Γεωεπιστημών της UNESCO καθηγητής Πάτρικ Μακίβερ (Patrick McKeever), οι εκπρόσωποι του Δικτύου Γεωπάρκων Ασίας- Ειρηνικού καθηγητές Ιμπραΐμ Κομού (Ibrahim Komoo) και Τσανσίνγκ Λονγκ (Changxing Long), οι εκπρόσωποι του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων καθηγητής Νικόλαος Ζούρος και Κρίστιν Ράνγκνες (Kristin Rangnes), καθώς και τα μέλη του Γραφείου του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO Γκι Μαρτινί (Guy Martini) και Μαρίε-Λουίζε Φρέι (Marie-Luise Frey). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν αναλυτικά οι στρατηγικές και το σχέδιο απόφασης που ζητά από την UNESCO την ενίσχυση της υποστήριξης του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων και την αναβάθμιση της λειτουργίας και ανάπτυξης των γεωπάρκων.

    Επίσης, θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας στους τομείς της ανάδειξης και διαχείρισης φυσικών γεωλογικών μνημείων, της οργάνωσης και λειτουργίας των γεωπάρκων, καθώς και τρόποι στενότερης συνεργασίας για την προβολή των γεωπάρκων και την ανάπτυξη του γεωτουρισμού μέσω κοινών δράσεων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 19 June 2014 - 10:30:28 UTC