Browse through our Interesting Nodes on the Middle East Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-09-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φ. Κουβέλης: Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας
  • [02] Το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων αναλαμβάνει ο Δ. Αβραμόπουλος
  • [03] Δ. Παπαδημούλης: Ετοιμάζεται νέο μνημόνιο το οποίο θα βαφτιστεί αλλιώς
  • [04] Αστυνομικές ταυτότητες σε 20 λεπτά και χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών
  • [05] Στο - 0,3% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο 2014
  • [06] Α. Μέρκελ: Απειλή για την ανάκαμψη της οικονομίας, η υπαναχώρηση στις μεταρρυθμίσεις
  • [07] Το Παρίσι μετέθεσε για το 2017 τον στόχο μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος
  • [08] Απεβίωσε ο πρόεδρος της ισπανικής τράπεζας Santander
  • [09] WSJ: Η ΕΚΤ θα κοινοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες στις τράπεζες προκαταρκτικά αποτελέσματα των stress tests
  • [10] Στη Βαγδάτη ο Αμερικανός ΥΠΕΞ για να εκφράσει την υποστήριξή του στην ιρακινή κυβέρνηση
  • [11] Δ. Σαββόπουλος: «Δεν μετανιώνω! Ας με πιάσανε κορόιδο. Ακολουθούσα το δρόμο της καρδιάς μου»
  • [12] Νέες αποκαταστάσεις στον Παρθενώνα

  • [01] Φ. Κουβέλης: Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας

    «Είμαι πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και θέλω να συμβάλλω στην ολική επαναφορά της ΔΗΜΑΡ στο πολιτικό σκηνικό. Δεν μου έχει γίνει καμιά πρόταση να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε καν νύξη, δεν υπάρχει καμιά συμφωνία, ούτε κρυφή ούτε φανερή».

    Με αυτά τα λόγια απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα σενάρια που τον εμπλέκουν στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρακάλεσε και τα στελέχη του κόμματος που μιλούν δημοσίως να μην κάνουν αναφορές στο όνομά του, στη συνέντευξη Τύπου, κατά την επίσκεψή του στην 79η ΔΕΘ.

    Σε ερώτηση αν κάποιοι πρότειναν το όνομα του για το «κάψουν»ο κ. Κουβέλης είπε ότι και ο ίδιος το πληροφορήθηκε, όπως και οι άλλοι πολίτες, και σημείωσε πως «υπάρχουν πολλές σκέψεις» για την ερμηνεία αυτού του γεγονότος.

    Για τη στάση που θα κρατήσουν ο ίδιος και η ΔΗΜΑΡ στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά «όλα στην ώρα τους» και τόνισε πως δεν είναι αποδεκτά πολιτικά παιγνίδια, ούτε μικροκομματικά συμφέροντα.

    Υπάρχουν συνταγματικές διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μέχρι να ανοίξουν αυτές «έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

    Σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο προσεχές συνέδριο, απάντησε πως όλα βρίσκονται στα χέρια των συνέδρων.

    Σχετικά με τη βουλευτική έδρα που διατηρεί ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ, επισήμανε πως «το μέτρο των ενεργειών του καθενός κρίνεται από τις αξίες που έχει και εφαρμόζει ο οποιοσδήποτε».

    [02] Το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων αναλαμβάνει ο Δ. Αβραμόπουλος

    Το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων εξασφάλισε ο νέος επίτροπος της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη σύνθεση της Κομισιόν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίοδο 2014-2019. Ο επίτροπος της Κύπρου, Χρήστος Στυλιανίδης, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

    [03] Δ. Παπαδημούλης: Ετοιμάζεται νέο μνημόνιο το οποίο θα βαφτιστεί αλλιώς

    Την άποψη ότι «ετοιμάζεται νέο δάνειο για να καλύψει και το χρηματοδοτικό κενό μέχρι το 2016 και φυσικά νέο μνημόνιο, που θα βαφτιστεί αλλιώς» διατυπώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

    «Το μόνο που ενδιαφέρει κυβέρνηση και δανειστές είναι η αλλαγή της συσκευασίας, να μην ονομαστεί μνημόνιο, αλλά κάπως αλλιώς και να αλλάξει και το σχήμα της τρόικας παραμένοντας όμως η αυστηρή επιτήρηση, ενδεχομένως και χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.

    Ερωτηθείς για το πότε βλέπει να ξεκινούν οι συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Ο αρμόδιος επίτροπος, ο κ. Κατάινεν σε σχετική ερώτησή μου, απάντησε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσει η συζήτηση προκειμένου να εξεταστούν ενδεχόμενα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι η πλήρης συμμόρφωση με τους όρους του μνημονίου από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Είναι μία ακόμη παταγώδης διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών περί του δήθεν τέλους του μνημονίου και είναι άλλη μία απόδειξη ότι η Κομισιόν εμμένει στη γραμμή των νεοφιλελεύθερων Ταλιμπάν. Χρειάζεται μια εγκατάλειψη του καταστροφικού δόγματος Μέρκελ, που δεν οδηγεί μόνο την ελληνική οικονομία και κοινωνία σε μια καταστροφική πορεία, αλλά έχει οδηγήσει την ίδια την ευρωζώνη στα πρόθυρα ενός νέου κύκλου ύφεσης και με σοβαρό τον κίνδυνο του αποπληθωρισμού.

    Αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει: «Έχουμε μια κυβέρνηση που με τον ΕΝΦΙΑ καταλογίζει το 2014 σε μια νεκρωμένη αγορά ακινήτων, με τις εμπορικές τιμές των ακινήτων στα τάρταρα, τέσσερα δισεκ. ευρώ φόρο στα ακίνητα. Είναι διπλάσιος φόρος από το μέσο όρο που ισχύει στην ευρωζώνη, πολύ πάνω από το 2% του σημερινού ΑΕΠ της χώρας. Όταν ο φόρος για ακίνητα στην Ευρωζώνη είναι κατά μέσο όρο το 1% του ΑΕΠ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα τον αντικαταστήσει με έναν ευρωπαϊκού τύπου φόρο για την ακίνητη περιουσία με ισχυρό αφορολόγητο και με κλιμακωτή φορολόγηση έτσι ώστε αυτοί που έχουν περισσότερα να πληρώνουν περισσότερα».

    [04] Αστυνομικές ταυτότητες σε 20 λεπτά και χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών

    Αστυνομικές ταυτότητες μέσα σε 20 λεπτά, με μία επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά, θα μπορούν πλέον να εκδίδουν οι πολίτες, μετά την ηλεκτρονική διασύνδεση του POLIS ONLINE της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του υπουργείου Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με τη νέα διαδικασία, όταν ο πολίτης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα για έκδοση ταυτότητας θα ζητούνται ηλεκτρονικά από τα μητρώα των δημοτολογίων, το πιστοποιητικό γέννησης και άλλα έντυπα και θα προχωράει αμέσως η διαδικασία έκδοσης.

    Τονίστηκε, επίσης, ότι ο τρόπος αυτός είναι και πιο ασφαλής, αφού εκτός από τα πιστοποιητικά που θα λαμβάνονται ηλεκτρονικά, οι αστυνομικοί θα θέτουν ερωτήσεις ασφαλείας στους δήμους, τις απαντήσεις των οποίων δεν τις ξέρει ούτε ο ενδιαφερόμενος.

    [05] Στο - 0,3% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο 2014

    Σε συνθήκες αποπληθωρισμού παρέμεινε και τον Αύγουστο εφέτος η ελληνική οικονομία, καθώς ο πληθωρισμός μειώθηκε κατά 0,3%.

    Πάντως, το γεγονός ότι ο ρυθμός μείωσης επιβραδύνθηκε σημαντικά, τόσο σε μηνιαία βάση (-0,7% τον Ιούλιο), όσο και σε ετήσια (-1,3% τον Αύγουστο 2013), αποτελεί μια πρώτη ένδειξη της επιβράδυνσης και του ρυθμού περιορισμού της καταναλωτικής ζήτησης, η οποία επηρεάζει το ΑΕΠ.

    Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μεταξύ Αυγούστου και Ιουλίου εφέτος, οι κυριότερες ανατιμήσεις καταγράφηκαν σε φάρμακα (4,2%, λόγω αύξησης της συμμετοχής των ασφαλισμένων στις λιανικές τιμές), νωπά ψάρια (1,5%), κρέατα (0,8%) και αυτοκίνητα- για πρώτη φορά μετά από σειρά μηνών- (0,6%).

    Μειώσεις τιμών, αντίθετα, υπήρξαν σε νωπά λαχανικά (6,7%), νωπά φρούτα (4,3%) και βενζίνη (1,6%), ενώ ο πληθωρισμός «ελαφρύνθηκε» και από τις εκπτώσεις.

    [06] Α. Μέρκελ: Απειλή για την ανάκαμψη της οικονομίας, η υπαναχώρηση στις μεταρρυθμίσεις

    Η υπαναχώρηση από την εφαρμογή των δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων εγείρει τη μεγαλύτερη απειλή για την ανάκαμψη της οικονομίας στην Ευρώπη, έκρινε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, χαρακτηρίζοντας το σχέδιο προϋπολογισμού της Γερμανίας ως υπόδειγμα για το πώς μια χώρα μπορεί να απομακρυνθεί από την ανάπτυξη που χρηματοδοτείται με χρέος. «Οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα όταν η [Ευρωπαϊκή] Επιτροπή σωστά προειδοποιεί πως η αναστροφή σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την περαιτέρω ανάκαμψη», είπε η καγκελάριος της Γερμανίας στην Μπούντεσταγκ, την ομοσπονδιακή κάτω Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του σώματος για να συζητηθεί ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους. «Το να τηρούμε τις δεσμεύσεις τις οποίες κάνουμε εμείς οι ίδιοι στην Ευρώπη, ειδικά στην ευρωζώνη, πρέπει να γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ευρωζώνης», επέμεινε η καγκελάριος.

    [07] Το Παρίσι μετέθεσε για το 2017 τον στόχο μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος

    Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν ανακοίνωσε σήμερα ότι η Γαλλία θα επιτύχει το 2017 τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της στο 3% του ΑΕΠ, παρά τη δέσμευσή της να επιτύχει τον στόχο αυτό έως το 2015.

    Πρόκειται για την τελευταία από μία σειρά αποτυχιών του Παρισιού να επιτύχει τους δημοσιονομικούς του στόχους. Ο κ. Σαπέν δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η Γαλλία δεν ζητά οποιαδήποτε αλλαγή των κανόνων της ΕΕ για τα δημοσιονομικά όρια, αλλά ότι θέλει οι Βρυξέλλες να λάβουν υπόψη τους τη συνεχιζόμενη αδυναμία της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης. «Με την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό να είναι ασθενείς, η μείωση του ελλείμματος που σχεδιάζουμε για το 2015 θα περιορισθεί στο 4,3% του ΑΕΠ και θα υποχωρήσει κάτω από το όριο του 3% το 2017», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός.

    Η απόδοση των 10ετών γαλλικών ομολόγων έμεινε ουσιαστικά αμετάβλητη στο 1,37% μετά την ανακοίνωση.

    [08] Απεβίωσε ο πρόεδρος της ισπανικής τράπεζας Santander

    Ο Εμίλιο Μποτίν, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους της Ισπανίας ο οποίος μεταμόρφωσε την Santander από μικρό εγχώριο πιστωτή στη μεγαλύτερη τράπεζα της ευρωζώνης, απεβίωσε χθες, Τρίτη, το βράδυ σε ηλικία 79 ετών από καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της τράπεζας. Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας θα συνεδριάσει σήμερα για να ορίσει ένα διάδοχο, αναφέρεται στη δήλωση.

    [09] WSJ: Η ΕΚΤ θα κοινοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες στις τράπεζες προκαταρκτικά αποτελέσματα των stress tests

    Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα συναντηθούν τις επόμενες εβδομάδες με στελέχη των τραπεζών για να τους κοινοποιήσουν ορισμένα αποτελέσματα των «ασκήσεων αντοχής» (stress tests) που διεξάγει η ΕΚΤ αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal που επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος.

    Με την κοινοποίηση στις τράπεζες των προκαταρκτικών και μερικών αποτελεσμάτων, η ΕΚΤ θα δώσει σε αυτές την ευκαιρία να καλύψουν ενδεχόμενα κεφαλαιακά κενά ή να επισημάνουν λανθασμένους υπολογισμούς πριν από τη δημοσιοποίηση όλων των αποτελεσμάτων στο τέλος Οκτωβρίου. Αν και στις ασκήσεις αξιολογούνται τα μεγέθη που είχαν οι τράπεζες το 2013, αυτές θα περιλαμβάνουν μία σύνοψη των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

    Αυτό, σημειώνει το δημοσίευμα, επιτρέπει στην ΕΚΤ να επιτύχει δύο στόχους που είναι κάπως αντιφατικοί: Να αποτύχουν κάποιες τράπεζες στις ασκήσεις για να είναι αυτές πιο αξιόπιστες απ' ότι στο παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα να μην τρομάξουν οι αγορές με την αποκάλυψη σημαντικών προβλημάτων σε μεγάλες τράπεζες. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η διαδικασία των stress tests θα καταλήξει σε θετικά αποτελέσματα για τις περισσότερες τράπεζες.

    [10] Στη Βαγδάτη ο Αμερικανός ΥΠΕΞ για να εκφράσει την υποστήριξή του στην ιρακινή κυβέρνηση

    Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι έφθασε σήμερα στη Βαγδάτη για μια επίσκεψη που δεν είχε ανακοινωθεί, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στη νέα ιρακινή κυβέρνηση στον αγώνα της κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι ελέγχουν πλέον ένα μέρος της χώρας. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Χαϊντάρ αλ-Αμπάντι στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, στόχος της οποίας είναι η δημιουργία και εδραίωση μιας συμμαχίας τουλάχιστον 40 χωρών που θα καταπολεμήσει τους ακραίους τζιχαντιστές οι οποίοι σκορπίζουν τον τρόμο στο Ιράκ και τη Συρία.

    Ο Κέρι έφθασε στην ιρακινή πρωτεύουσα από την Ιορδανία, πρώτο σταθμό της περιοδείας του η οποία θα τον οδηγήσει στη Σαουδική Αραβία και πιθανόν σε άλλες αραβικές πρωτεύουσες.

    [11] Δ. Σαββόπουλος: «Δεν μετανιώνω! Ας με πιάσανε κορόιδο. Ακολουθούσα το δρόμο της καρδιάς μου»

    Ο Διονύσης Σαββόπουλος γιορτάζει 50 χρόνια μουσικής διαδρομής και τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου γεννήθηκε, την πόλη που, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σώζουν δύο πράγματα: «Το λείψανο του Αγίου Δημητρίου και η θάλασσα».

    Θλίβεται για τη διαχρονικότητα των στίχων του, στους οποίους αποτυπώνεται ότι, ως λαός επιλέξαμε τη «φτηνιάρικη» πλευρά μας. Αν και αισιόδοξος, πιστεύει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

    Στα πενήντα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, εκείνο που τον κράτησε δημιουργικό και γεμάτο έμπνευση ήταν «η χαζομάρα» του. Ενώ εκείνο που κράτησε δυνατή τη σχέση του με την αγαπημένη του σύζυγο Άσπα, ήταν η γενναιοδωρία και η ευγένεια, εκτός από την αγάπη.. Ακούγοντας τα τραγούδια σας κάποιοι στίχοι έρχονται και κάθονται βαριά στα αυτιά μου: «Σ' αυτόν τον κόσμο όσοι αγαπάνε τρώνε βρώμικο ψωμί» «αιτήσεις για τη Γερμανία» - «Δεν υπάρχει ελπίς στην Ελλάδα ζεις»... Δεν νομίζετε ότι έχουν μια θλιβερή διαχρονικότητα, αφού καταφέρνουν να είναι ακόμη τόσο επίκαιροι;

    Όταν μου λένε «Μεγάλε! Σαν να το έγραψες σήμερα! ως καλλιτέχνης κολακεύομαι αλλά ως πολίτης νιώθω απαίσια. Θα προτιμούσα να είχαν προχωρήσει λιγάκι τα πράγματα και να είχαν ξεπεραστεί τα τραγουδάκια...»

    [12] Νέες αποκαταστάσεις στον Παρθενώνα

    Πολυάριθμα αυθεντικά αρχιτεκτονικά μέλη από το δυτικό μέρος του Παρθενώνα που βρίσκονται καταγής οδεύουν προς το μνημείο. Αυτός είναι και ο στόχος των δυο μελετών, που εκπονήθηκαν για λογαριασμό της Επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (ΕΣΜΑ) και παρουσιάστηκαν χτες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ). Ωστόσο, τίποτα που να αφορά το λαμπρό οικοδόμημα του 5ου αι. π. Χ. δεν είναι απλό, καθώς για να υλοποιηθούν οι μελέτες αποκατάστασης του δυτικού πτερού (κιονοστοιχία), αλλά και του δυτικού τοίχου του σηκού (κυρίως τμήμα ναού), απαιτούνται μια σειρά από εργασίες που πρέπει να προηγηθούν. Αυτές αφορούν ενισχύσεις αρχιτεκτονικών μελών, όπως κιόνων, γείσων, διαζωμάτων και δοκών, διεξαγωγή αντισεισμικών μελετών για τη διασφάλιση της στατικότητας του μνημείου, αλλά και αποκατάσταση του υπερθύρου του σηκού.

    Σύμφωνα με τις μελέτες, οι εργασίες δεν έχουν τον χαρακτήρα του σωστικού και του επείγοντος, ωστόσο ο χρόνος πιέζει διαφορετικά: «Οι μελέτες είναι μέσα στο πλαίσιο της νυν προγραμματικής περιόδου και των έργων που γίνονται στην Ακρόπολη, αλλά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη προγραμματική περίοδο. Είναι λοιπόν σημαντικό να έχουμε ωριμότητα των μελετών ώστε με την έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 να συνεχιστούν χωρίς καμία διακοπή οι εργασίες», δήλωσε στο Συμβούλιο η γγ του ΥΠΠΟΑ, Λ. Μενδώνη, που έκανε λόγο για την πολύ καλή πορεία των εργασιών στην Ακρόπολη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 10 September 2014 - 10:30:30 UTC