Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-09-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Καμένος "Η χειροβομβίδα εξερράγη, ζωή σε εμάς"
  • [02] Α. Σαμαράς: «Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο»

  • [01] Π. Καμένος "Η χειροβομβίδα εξερράγη, ζωή σε εμάς"

    Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πανος Καμμένος, με αφορμή την ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική.

    Ο κ.Καμμένος σχολίασε μεταξύ άλλων, την αποστροφή του πρωθυπουργού για την «χειροβομβίδα», που παρέλαβε όταν ανέλαβε την κυβέρνηση, και εκτίμησε ότι «η χειροβομβίδα εξερράγη» προσθέτοντας: «Ζωή σε εμάς».

    «Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του. Μιλά για πατρίδα εκείνος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας», είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε: «Μιλά για θρησκεία ο υπηρέτης της νέας τάξης πραγμάτων. Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα. Η χειροβομβίδα εξερράγη. Ζωή σε εμάς».

    [02] Α. Σαμαράς: «Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο»

    «Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.Στον ίδιο χώρο όπου το 1977 έγινε το προσυνέδριο και το 1979 το πρώτο συνέδριο της Ν.Δ., στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή και στη συμβολή και των άλλων προέδρων του κόμματος.

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η Ν.Δ. κράτησε πάντα υπεύθυνη στάση και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά ''λεφτά υπάρχουν'', εμείς δεν είπαμε ποτέ». Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν κατάφερε ακόμα να γίνει» και πρόσθεσε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο «λεφτά υπάρχουν» τρομάζει περισσότερο.

    «Παίζουν με πράγματα που είναι πιο πάνω από το μπόϊ τους», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε για «αθεράπευτο λαϊκισμό». Όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, είπε ο κ. Σαμαράς «πήρα μια χειροβομβίδα στα χέρια μου, την κράτησα και την εξουδετέρωσα». Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η χώρα δεν χρειάζεται άλλο Μνημόνιο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα χρειαστεί την επόμενη χρονιά ούτε τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού Μνημονίου, που απομένουν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 27 September 2014 - 12:30:23 UTC