Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενημέρωση Αλ. Τσίπρα από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ
  • [02] Για «σκηνοθετημένη προεδρολογία» έκανε λόγο ο Ν. Κωνσταντόπουλος στην κατάθεσή του
  • [03] Στους δρόμους βγαίνουν οι αγρότες τον Νοέμβριο
  • [04] Καταδίκη Ελλάδας από το ΕΔΑΔ σε υπόθεση συλλογικής απέλασης μεταναστών και αιτούντων άσυλο
  • [05] Και στα ΚΕΠ οι αιτήσεις για το επίδομα στο πετρέλαιο
  • [06] Ξεπέρασαν τα 70 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο
  • [07] Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. ευρώ το εννεάμηνο
  • [08] Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς, επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης
  • [09] Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού, πλέει το Barbaros
  • [10] Συνέρχεται αύριο η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ για τον Έμπολα

  • [01] Ενημέρωση Αλ. Τσίπρα από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

    Συνάντηση διάρκειας τρισήμισι ωρών με την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της οποίας- όπως είπε- είχε ο ίδιος και το επιτελείο του ουσιαστική ενημέρωση για τον γεωστρατηγικό σχεδιασμό της χώρας, την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Στις δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι η απόφαση της Τουρκίας να διεξάγει έρευνες, με τη συμμετοχή δύο πολεμικών σκαφών, στον χώρο της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ της Κύπρου, συνιστά απαράδεκτη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτά καθορίζονται από το διεθνές δίκαιο. Εκτιμούμε, συνέχισε, ότι η πρόκληση αυτή έχει στόχο να τορπιλίσει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και τορπιλίζει την ήδη εύφλεκτη κατάσταση στην περιοχή. «Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Μιλώντας για την «εγκληματική πολιτική διαχείριση της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης» που αντιμετωπίζει η χώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι η αποτρεπτική ικανότητά της παραμένει ισχυρή και αυτό οφείλεται στην αυταπάρνηση και το φιλότιμο του έμψυχου δυναμικού. Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να αποκατασταθούν οι μεγάλες αδικίες που έχει υποστεί το προσωπικό. Όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να υλοποιούνται, ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ότι περιβάλλεται με εμπιστοσύνη «διότι το κράτος θα έχει συνέχεια» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι η αποτρεπτική ικανότητα δεν σχετίζεται με εξοπλισμούς, αλλά και με τη δομή άμυνας, μεταξύ άλλων. Οι μεγάλες αδυναμίες του στρατεύματος, συνέχισε, δεν σχετίζονται με την παρούσα κρίση, αλλά με τους σκανδαλώδεις εξοπλισμούς του παρελθόντος που δεν συνδέονταν με τις προμήθειες ανταλλακτικών. Είναι ανάγκη να φύγουμε από το μοντέλο των εξοπλισμών του παρελθόντος και να θέσουμε νέες βάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και τη διατήρηση του αξιόμαχου, υπενθυμίζοντας τις σχετικές θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    [02] Για «σκηνοθετημένη προεδρολογία» έκανε λόγο ο Ν. Κωνσταντόπουλος στην κατάθεσή του

    Καταθέσεις από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο και τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση, έλαβε ο εισαγγελέας Εφετών Π. Παναγιωτόπουλος, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής. Πρώτος κατέθεσε το πρωί ο κ. Πανούσης, ο οποίος εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις για το περιεχόμενο της κατάθεσής του για την ερευνώμενη υπόθεση.

    Λίγο αργότερα στο γραφείο του εισαγγελέα προσήλθε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει αναφερθεί σε παρασκηνιακές προσπάθειες, κάνοντας λόγο για «παροχές και ανταλλάγματα», προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές. Κατά την αποχώρηση του από το Εφετείο, ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αν υπήρχε πολιτική θέληση για άπλετο φως θα είχαν αντιμετωπιστεί πολλά προβλήματα και δεν θα συνεχίζονταν οι πρακτικές ασκήσεις που αποτελούν θεσμική υποκρισία».

    Σύμφωνα με γραπτή του δήλωση, ο κ. Κωνσταντόπουλος στην κατάθεση του ενώπιον του εισαγγελέα επανέλαβε τη θέση που έχει διατυπώσει και δημόσια περί «σκηνοθετημένης προεδρολογίας για αντιδημοκρατικές σκοπιμότητες αποφυγής των εκλογών» . Επίσης, επισήμανε την άποψή του ότι «η πολιτική επικοινωνιακή επιχείρηση της κυβέρνησης για εξεύρεση διαθέσιμων βουλευτών, πέραν του κυβερνητικού συνασπισμού, για να την στηρίξουν, άνοιξε τον ολισθηρό δρόμο του παρασκηνίου, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα». Όπως αναφέρεται στη δήλωση, ο μάρτυρας τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να εξηγήσει τι εννοούσε όταν έλεγε "είναι δεδομένοι" ή "θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180 βουλευτές" αμέσως αφού έκλεισε βιαστικά τη Βουλή, χωρίς μέχρι τότε να έχει τη στήριξη άλλου, πέραν του εαυτού της». Στη δήλωσή του ο κ. Κωνσταντόπουλος υποστηρίζει ότι «αποτελούν πρόσθετα συμπτώματα της κρίσης, ασκήσεις πολιτικής υποκρισίας και θεσμικής αδυναμίας», ο «επικοινωνιακός τρόπος» που διαχειρίζεται η κυβέρνηση «την πολλαπλή κρίση ύπαρξης και ταυτότητας της Ελλάδας» και η «εμμονή στις πρακτικές σύγχυσης και όχι διάκρισης των εξουσιών που αποκαλύπτει η ευθυγράμμιση κυβερνητικών εξαγγελιών και εισαγγελικών παραγγελιών». Τέλος, αναφέρεται σε ανυπαρξία πολιτικής θέλησης των κυβερνήσεων να αντιμετωπιστεί «η διαβρωτική δράση του πολιτικού χρήματος», όταν αποκαλύπτονται σκάνδαλα στον ευρύτερο δημόσιο χώρο «και η κυβέρνηση συστηματικά εφαρμόζει την ευρεσιτεχνία της νομοθετικής άρσης του αξιοποίνου και μάλιστα αναδρομικά, από την υπόθεση SIEMENS μέχρι της υποθέσεως των υποβρυχίων, της λίστας Λαγκάρντ, των εξοπλιστικών και της έκθετης δράσης ΤΑΙΠΕΔ, ΤΧΣ και ΕΛΣΤΑΤ».

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέαο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

    Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας, ο Αιμ. Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας Κontra News, που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, ο Ν. Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης.

    [03] Στους δρόμους βγαίνουν οι αγρότες τον Νοέμβριο

    Για νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες, ξεκινώντας από την 1η Νοεμβρίου με την συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που διοργανώνεται στο Σύνταγμα, με σειρά δράσεων διαμαρτυρίας στη συνέχεια και με το βλέμμα στραμμένο σε κλιμάκωση του αγώνα μετά τα μέσα Ιανουαρίου. Τις σχετικές αποφάσεις έλαβαν εκπρόσωποι των μπλόκων που συμμετείχαν σε πανελλαδική σύσκεψη που έγινε την Κυριακή στη Λάρισα και ανακοίνωσαν σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

    Όπως επισημάνθηκε και σήμερα από αγρότες της Λάρισας, της Καρδίτσας και της Λαμίας, που εκπροσώπησαν και τα υπόλοιπα μπλόκα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι πολλά και οξυμένα.

    Και όπως εκτίμησαν είναι προβλήματα που θα χειροτερέψουν με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ η οποία σε βάθος χρόνου θα μειώσει περίπου 40% το ποσό των ενισχύσεων που λαμβάνουν σήμερα, θέτει νέους περιορισμούς στις καλλιέργειες, παραμένει αποσυνδεδεμένη η ενίσχυση από την παραγωγή.

    Τονίσθηκε δε ότι η άγρια φορολόγηση των αγροτών από φέτος με 13% από το πρώτο ευρώ, τα χαράτσια και ο ΕΝΦΙΑ, η αύξηση του κόστους παραγωγής, οι πολύ χαμηλές τιμές ειδικά σε βασικά προϊόντα, μειώνουν δραστικά το αγροτικό εισόδημα, οδηγούν χιλιάδες αγρότες στη φτώχεια και τον αφανισμό.

    [04] Καταδίκη Ελλάδας από το ΕΔΑΔ σε υπόθεση συλλογικής απέλασης μεταναστών και αιτούντων άσυλο

    Παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από Ιταλία και Ελλάδα, διαπίστωσε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην υπόθεση συλλογικής απέλασης μεταναστών και αιτούντων άσυλο την περίοδο 2008- 2009.

    Η υπόθεση Σχαρίφι και άλλοι κατά Ελλάδος και Ιταλίας, που εκδίκασε σήμερα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφορούσε την περιπέτεια 35 συνολικά μεταναστών (32 Αφγανοί, 2 Σουδανοί και ένας από την Ερυθραία), οι οποίοι εγκατέλειψαν τις χώρες τους που πλήττονταν από ένοπλες συγκρούσεις, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και κατόπιν πέρασαν στην Ιταλία.

    Οι ιταλικές Αρχές τους εντόπισαν και, με βάση τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ», τους έστειλαν πάλι πίσω στην Ελλάδα όπου, παρά την ενδιάμεση απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (άρθρο 39 του Κανονισμού) ν' ανασταλεί η απέλαση τους στις χώρες καταγωγής τους, οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν διαταγές απέλασης για δέκα απ' αυτούς.

    Το Δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία, σχετικά με τους Ρεζά Καριμί, Γιασέρ Ζαϊντί, Μοζαμίλ Αζίμι και Ζαζίμπ Χεϊμπερί ότι, στην περίπτωση τους, η Ελλάδα παραβίασε το άρθρο 13 της Σύμβασης (δικαίωμα πραγματικής προσφυγής), σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 3, που απαγορεύει την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, εξαιτίας της απαγόρευσης πρόσβασης που τους επιβλήθηκε, στη διαδικασία ασύλου.

    [05] Και στα ΚΕΠ οι αιτήσεις για το επίδομα στο πετρέλαιο

    Αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες και στα ΚΕΠ, από σήμερα έως και τις 30 Μαΐου 2015, υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

    Η δυνατότητα αυτή για τον «καθορισμό της διοικητικής διαδικασίας υποβολής αίτησης για καταβολή επιδόματος θέρμανσης», η οποία διεκπεραιώνεται και μέσω των ΚΕΠ, έχει καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών.

    Σύμφωνα με την απόφαση:

    - Η αίτηση στα ΚΕΠ υποβάλλεται μόνο αυτοπροσώπως και δεν προβλέπεται υποβολή αίτησης σε αυτά από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

    - Η αρμοδιότητα των ΚΕΠ εξαντλείται στην υποβολή της αίτησης και της παράδοσης στον ενδιαφερόμενο, της βεβαίωσης που εκδίδεται μέσω του πληροφοριακού συστήματος της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και δεν περιλαμβάνει την παρακολούθηση της πορείας των σχετικών αιτήσεων.

    - Ύστερα από την επιτυχή υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, η ηλεκτρονική εφαρμογή ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τη συνδρομή ή μη των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί για καταβολή του επιδόματος στο φορολογούμενο και επιστρέφει βεβαίωση με τα στοιχεία του φορολογουμένου καθώς και το αποτέλεσμα της αίτησης.

    [06] Ξεπέρασαν τα 70 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

    Ξεπέρασαν τα 70 δισ. ευρώ, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προ το Δημόσιο, τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Ειδικότερα, οι παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές (που είχαν δημιουργηθεί ως 31.12.2013) ανέρχονταν τον Σεπτέμβριο σε 60,680 δισ. ευρώ, έναντι 60,585 δισ. ευρώ που ήταν τον Αύγουστο. Ωστόσο, αύξηση σημειώθηκε στις νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο (που δημιουργήθηκαν από 1.1.2014) οι οποίες ανήλθαν σε 9,683 δισ. ευρώ, έναντι 8,654 δισ. ευρώ που ήταν τον Αύγουστο.

    Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται η τάση αύξησης κατά περίπου 1 δισ. ευρώ τον μήνα, των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών και λόγω της αδυναμίας των φορολογουμένων να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προς την εφορία.

    [07] Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. ευρώ το εννεάμηνο

    Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. ευρώ, παρουσίασε ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία του εννεαμήνου έναντι πλεονάσματος 2,632 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,551 δισ. ευρώ.

    Παράλληλα, το 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2014, το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης ανήλθε σε 2,285 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 2,657 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 και επικαιροποιημένου στόχου για έλλειμμα 3,661 δισ. ευρώ.

    Ειδικότερα από τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα προκύπτει ότι:

    Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 37,277 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 403 εκατ. ευρώ ή 1,1 % έναντι του στόχου.

    Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 33,869 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 327 εκατ. ευρώ ή 1% χαμηλότερα έναντι του στόχου.

    Το σύνολο των φορολογικών εσόδων διαμορφώθηκε σε 32,112 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 567 εκατ. ευρώ ή κατά 1,7% έναντι του στόχου.

    [08] Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς, επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης

    Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς, διαβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Η οικογενειακή στέγη πάντα θα προστατεύεται» επεσήμανε ο υπουργός.

    Σε ό,τι αφορά τα "κόκκινα" δάνεια των επιχειρήσεων και τον νόμο που θα καταθέσει είπε: «Το νομοθέτημα αφορά τις μικρές επιχειρήσεις, σκοπός είναι να απαλλάξουμε αυτές τις επιχειρήσεις από το βάρος της κρίσης, να μπορούν να είναι βιώσιμες, να απαλλαγούν από το βάρος των χρεών, να διατηρήσουν το προσωπικό και να προσλάβουν κι άλλο και να συμβάλουν στο ΑΕΠ της χώρας». Και πρόσθεσε: «Όποιος έχει φτωχή ή πάσχουσα επιχείρηση και ο ίδιος είναι πλούσιος, το νομοθέτημα δεν του χρειάζεται».

    [09] Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού, πλέει το Barbaros

    Το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Barbaros, το οποίο από χθες παραβιάζει την κυπριακή ΑΟΖ και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών Αρχών, πλέει από το μεσημέρι, μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, σε απόσταση περίπου 28 ναυτικών μιλίων από τη Λάρνακα και μεταξύ των οικοπέδων 2 και 1.

    Το Barbaros συνοδεύει από σήμερα η φρεγάτα του Πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας , «Giresun», η οποία κατά πάσα πιθανότητα θ' αντικαταστήσει την «Gelibolu». Την επιτήρηση του γεωτρύπανου της ENI/KOGAS Saipem 10000 στο κοίτασμα «Ονασαγόρας» του κυπριακού οικοπέδου 9, έχει αναλάβει η κορβέτα «Bafra».

    [10] Συνέρχεται αύριο η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ για τον Έμπολα

    Η Επιτροπή Επειγόντων Περιστατικών του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη για να εξετάσει την έκταση της επιδημίας του ιού Έμπολα και το αν απαιτείται η λήψη περαιτέρω μέτρων, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ΠΟΥ.

    "Αυτή είναι η τρίτη φορά από τον Αύγουστο που θα συγκληθεί η επιτροπή. Πολλά έχουν συμβεί, έχουν σημειωθεί κρούσματα στην Ισπανία και στις ΗΠΑ, ενώ η Σενεγάλη και η Νιγηρία έχουν αφαιρεθεί από τον κατάλογο με τις πληγείσες από τον Έμπολα χώρες", είπε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων η εκπρόσωπος του Οργανισμού Φαντέλα Σάιμπ.

    Οι 20 ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, οι οποίοι έκριναν στις 8 Αυγούστου ότι έπρεπε να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας στη δυτική Αφρική, ενδεχομένως να προτείνουν ταξιδιωτικούς και εμπορικούς περιορισμούς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 21 October 2014 - 12:30:29 UTC