Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-11-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, περίπου 550 Γερμανοί
  • [02] Μια νέα κούκλα με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, το αντίπαλον δέος της Μπάρμπι
  • [03] Θανάσιμος τραυματισμός φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, στην Κωνσταντινούπολη

  • [01] Στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, περίπου 550 Γερμανοί

    Περίπου 550 Γερμανοί έχουν φύγει από την χώρα τους προκειμένου να πολεμήσουν στις τάξεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ, ένας αριθμός που είναι σαφώς μεγαλύτερος σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αρχών μέχρι σήμερα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.

    «Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις που διαθέτουμε, ο αριθμός έχει περαιτέρω αυξηθεί. Υπολογίζουμε ότι έχει ανέλθει στους περίπου 550. Πριν από κάποιες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για 450» επισήμανε ο Μεζιέρ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης χθες στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix.

    «Σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια μεγάλη αύξηση» προσέθεσε ο υπουργός, που διευκρίνισε ότι αν και η πλειονότητα των υποψηφίων τζιχαντιστών που φεύγουν για τις περιοχές αυτές είναι άνδρες, υπάρχουν αρκετές γυναίκες που επίσης έχουν ταξιδέψει προς τη Συρία και το Ιράκ.

    [02] Μια νέα κούκλα με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, το αντίπαλον δέος της Μπάρμπι

    Πιο κοντή, καστανή, με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, ακόμη και με δυνατότητα προσθήκης κυτταρίτιδας: η κούκλα Λάμιλι, η οποία εμφανίζεται ως το αντίπαλον δέος της Μπάρμπι και επιθυμεί να παρουσιάσει το «κανονικό» σώμα μιας νεαρής γυναίκας, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στις ΗΠΑ.

    Ένας νεαρός γραφίστας από το Πίτσμπεργκ, ο Νικολάι Λαμ 26 ετών, δημιούργησε την κούκλα αυτή που θα αρχίσει να πωλείται από την επόμενη εβδομάδα. Στόχος του ήταν να δείξει ότι «είναι ωραίο να είσαι μια κανονική γυναίκα», όπως είναι και το σλόγκαν του προϊόντος.

    «Θυμάμαι ότι έψαχνα μια κούκλα για να κάνω δώρο», είπε ο Λαμ. «Όλες έμοιαζαν με μοντέλα». «Δεν έχω κάτι με τα μοντέλα, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ήθελα να δείξω ότι είναι πολύ ωραίο να μοιάζεις με έναν κανονικό άνθρωπο», πρόσθεσε.

    [03] Θανάσιμος τραυματισμός φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, στην Κωνσταντινούπολη

    Στις τουρκικές Αρχές και στους διοργανωτές του αγώνα Μπάσκετ Γαλατασαράι - Ερυθρού Αστέρα επιρρίπτει ευθύνες το Βελιγράδι για τον θάνατο του Σέρβου φιλάθλου στην Κωνσταντινούπολη.

    Ένας 25χρονος Σέρβος τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι, χθες βράδυ, στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια συμπλοκής Σέρβων και Τούρκων φιλάθλων. Το περιστατικό συνέβη έξω από το κλειστό στάδιο Αμπντί Ιπεκτσί, όπου διεξάγονταν ο αγώνας των δύο ομάδων.

    Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ομόλογό του της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το έγκλημα, απαιτώντας να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης.

    Ο κ. Βούτσιτς ενημέρωσε τον Τούρκο πρωθυπουργό ότι ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατασαράι, Εργίν Αταμάν, είναι ανεπιθύμητος στη Σερβία, διότι μετά τον αγώνα χαρακτήρισε «τρομοκράτες» όλους τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αχμέτ Νταβουτόγλου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του νεαρού Σέρβου και υποσχέθηκε ότι οι Αρχές θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος.

    Ο πρόξενος της Σερβίας στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς, ανέφερε με δηλώσεις του στον Τύπο ότι είχε ζητήσει πριν από δύο ημέρες από την τουρκική αστυνομία να αποδώσει τον χαρακτηρισμό «υψηλού κινδύνου» στον αγώνα και να λάβει μέτρα για την προστασία των επισκεπτών - φιλάθλων από τη Σερβία. Το αίτημα απορρίφθηκε και τα μέτρα ήταν «χαλαρά» δήλωσε ο Ζ. Μάρκοβιτς. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για «άθλια» διοργάνωση του αγώνα και κατήγγειλε ότι οι Τούρκοι χούλιγκαν επιτέθηκαν με μαχαίρια τη στιγμή που η αστυνομία έριξε δακρυγόνα κατά των Σέρβων φιλάθλων και δημιουργήθηκε πανικός.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 22 November 2014 - 11:30:31 UTC