Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-01-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ. Τσίπρας: «'Ηρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να δώσει την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αριστερά»
  • [02] «Mια ανάσα από την απόκτηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης
  • [03] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιδιώκει μόνιμο διαζύγιο με τα μεσαία στρώματα
  • [04] «Είμαστε οι εγγυητές του αύριο» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος
  • [05] Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ θα είναι στην επόμενη Βουλή τόνισαν Φ. Κουβέλης και Ν. Χρυσόγελος
  • [06] Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει την εκλογική του δύναμη για να ενισχύσει την πάλη του λαού
  • [07] Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της «Αγγελικής» και του «Θεοχάρη»
  • [08] Κύπρος: Eμμένει στην απόφαση του για παραίτηση από την ηγεσία της ΕΔΕΚ ο Γ. Ομήρου
  • [09] Επαφές για το Κυπριακό θα έχει στο Νταβός ο Νίκος Αναστασιάδης

  • [01] Αλ. Τσίπρας: «'Ηρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να δώσει την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αριστερά»

    «Ζητάμε από τον ελληνικό λαό λίγες μέρες, λίγες ώρες πριν την κάλπη να ψηφίσει με την καρδιά και την ψυχή του. Και του ζητάμε να μας δώσει μία ευκαιρία ολόκληρη όχι μισή, απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές. Έδωσε και στο παρελθόν ολόκληρη ευκαιρία πολλές φορές. Και στον Σημίτη και στον Καραμανλή και στο Γιώργο Παπανδρέου και στον Σαμαρά. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει και την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αριστερά και να μας δώσει την δυνατότητα, όχι να φέρουμε την ρεβάνς της ιστορίας αλλά να ενώσουμε δυνάμεις».

    Αυτά μεταξύ άλλων, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην Άρτα όπου και του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από οπαδούς και φίλους του κόμματός του.

    «Απλώνουμε το χέρι σε κάθε πολίτη δεξιό και αριστερό όλοι μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό για να ξαναγίνουμε μία ευρωπαϊκή χώρα με αξιοπρέπεια γιατί τα 2,5 τελευταία χρόνια έχουμε χάσει και την ιδιότητα της ισοτιμίας στη Ευρώπη και την αξιοπρέπεια.

    Απαντάμε σε όσους λένε ότι ζητάμε αυτοδυναμία όπως ζητούσαν άλλοι στο παρελθόν.

    Τους απαντάμε: Εμείς δεν ζητάμε αυτοδυναμία αλαζονείας. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή. Εμείς ζητάμε να έχουμε εκείνη την πλειοψηφία στη Βουλή, ώστε να έχουμε τα χέρια μας λυμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους πάνω στην στρατηγική που έχουμε εξαγγείλει εδώ και χρόνια και που δικαιώνεται σήμερα στην Ευρώπη ως η μόνη ρεαλιστική που μπορεί να δώσει διέξοδο από την κρίση. Να έχουμε τα χέρια λυμένα και κανένας από τις δυνάμεις του χθες να μας βάλει τρικλοποδιά.

    Σας ζητούμε να δώσετε ολόκληρη την ευκαιρία με το χέρι στην καρδιά. Την άλλη Κυριακή σας καλούμε να δώσετε δύναμη στην Ελλάδα και να δώσετε μία ευκαιρία στην ελπίδα

    Διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δικαιώσει τους αγώνες και θα δώσει σκληρά την μάχη για την Ελλάδα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των πολλών». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εσείς, είναι όλος ο ελληνικός λαός» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

    [02] «Mια ανάσα από την απόκτηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας", δήλωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει κυβέρνηση από ένα ευρύτερο φάσμα και πως "η μπλόφα του Grexit έχει εξαφανιστεί από την Ευρώπη".

    "Μας μένουν λίγες ώρες μέχρι την κάλπη και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Δεν διεκδικούμε την αυτοδυναμία για λόγους μονοκομματικής αλαζονείας. Αν μας την δώσει ο λαός δεν θα συγκροτήσουμε μονοκομματική κυβέρνηση Συριζαίων, αλλά κυβέρνηση από ένα ευρύτερο φάσμα με έντιμους και ικανούς ανθρώπους διατεθειμένους να δουλέψουν για την υλοποίηση του προγράμματος που έχει εγκρίνει ο ελληνικός λαός", τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: "Τη διεκδικούμε την αυτοδυναμία γιατί θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη να διαπραγματευθούμε μια επωφελή για τον τόπο και τον λαό μας λύση στα ζητήματα του χρέους για να κάνουμε εκείνες τις δημοκρατικές και αναπτυξιακές τομές στο εσωτερικό της χώρας, κόντρα στην ασυλία των ισχυρών, κόντρα στους ολιγάρχες, κόντρα στις παθογένειες που κρατάνε τη χώρα μας γεμάτη ανισότητες και αναχρονισμούς.

    [03] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιδιώκει μόνιμο διαζύγιο με τα μεσαία στρώματα

    Διαστρέβλωση των δηλώσεων του Ευκλείδη Τσακαλώτου καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τη ΝΔ ότι λειτουργεί προεκλογική «μονταζιέρα» και ότι επιδιώκει μόνιμο διαζύγιο με τα μεσαία στρώματα.

    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έγινε αναφορά σε ταυτόχρονη φορολόγηση εισοδήματος και περιουσίας, όπως παραπλανεί η μονταζιέρα του Μαξίμου, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «ο ανώτατος συντελεστής φορολογίας εισοδήματος επιβάλλεται βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουν, μόνο στο κομμάτι που υπερβαίνει ένα όριο κι όχι στο σύνολο του εισοδήματος, όπως σκόπιμα και διαστρεβλωτικά υποστηρίζει η ΝΔ».

    «Έγινε αναφορά σε όσους έχουν ατομικό εισόδημα πάνω από 80.000 ευρώ, δηλαδή, περίπου 35.000 άτομα ή το πλουσιότερο 0,3% του πληθυσμού, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του 2011, αναφέρει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει πως «αν η ΝΔ θεωρεί ότι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει ατομικό εισόδημα πάνω από 80.000 ευρώ το χρόνο, τότε έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ταυτόχρονα ότι «η ΝΔ σήμερα επιβάλλει τον ανώτατο φορολογικό συντελεστή σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 42.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, η ΝΔ θεωρεί πλούσιο όποιον ξεπερνά τα 42.000 ευρώ όχι τα 80.000 που ανέφερε ενδεικτικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

    «Μετά την επιβολή του ΕΝΦΙΑ, του τέλους επιτηδεύματος και την κατάργηση του αφορολόγητου σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, η ΝΔ φαίνεται να επιδιώκει μόνιμο διαζύγιο από τα μεσαία στρώματα και να υποστηρίζει μόνο μια μικρή μειοψηφία, το πλουσιότερο 0,3% της κοινωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    [04] «Είμαστε οι εγγυητές του αύριο» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

    "Είμαστε οι εγγυητές του αύριο" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τους Ανεξάρτητους Ελληνες, και σημείωσε ότι η προπαγάνδα της χαμένης ψήφου δεν πιάνει πλέον και "χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ που τελείωσαν", όπως είπε.

    Στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τους πολίτες "να πάρουν από το χέρι εκείνους που φοβούνται και να τους πούνε ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αύριο" και πρόσθεσε: "Μην τρομοκρατείστε και μην αφήνετε να σας τρομοκρατούν οι επαγγελματίες του φόβου και του τρόμου. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι η ψήφος στις 25 του μήνα".

    Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αλλάζουν τις θέσεις τους και λένε την πραγματική αλήθεια και όχι αυτή που διαφημίζει στα προεκλογικά σποτ του ο κ. Σαμαράς.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και εξέφρασε την αντίθεση του στο κλείσιμο της ΕΒΖ και τη συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων. "Δεν είναι απλώς ότι κλείνουν μια υγιή βιομηχανία, μια βιομηχανία που συντηρεί ολόκληρη την περιοχή, όπως και στις Σέρρες και την Ορεστιάδα. Κλείνουν επίτηδες τη βιομηχανία αυτή, όχι μόνο για να διαλύσουν αυτό τον ιστό της τοπικής κοινωνίας, αλλά για να διαλύσουν και τους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι έχουν παραδώσει προϊόν στην εταιρεία, η εταιρεία το έχει παραλάβει και μεγάλο μέρος από αυτό έχει γίνει ζάχαρη", δήλωσε ο κ. Καμμένος

    [05] Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ θα είναι στην επόμενη Βουλή τόνισαν Φ. Κουβέλης και Ν. Χρυσόγελος

    Την πεποίθηση ότι η συμπαράταξη Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά θα είναι στη νέα Βουλή εξέφρασαν ο Φώτης Κουβέλης και ο Νίκος Χρυσόγελος, οι οποίοι μίλησαν σε προεκλογική συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

    "Οι πολίτες κρατάνε την πορεία του τόπου στα χέρια τους", είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: "Πρέπει να αλλάξει σελίδα ο τόπος, πρέπει να προχωρήσει στην προοδευτική αλλαγή. Η χώρα είναι δυνατόν να βγει από την κρίση και η κοινωνία να σταθεί όρθια, με την προϋπόθεση ότι το περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκηθεί θα πρέπει να είναι βαθιά προοδευτικό, με σταθερή και αταλάντευτη την πορεία της χώρας στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και στην Ευρωζώνη".

    Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της συμπαράταξης και σημείωσε: "Η συμπαράταξη Πράσινοι -Δημοκρατική Αριστερά δίνει τη δική της μάχη. Θα είναι παρούσα στην επόμενη Βουλή για να μπορέσει να συμβάλλει με τις θέσεις της, τις διεκδικήσεις της, τη φερεγγυότητα της στο άλλαγμα της σελίδας, στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας".

    Σχετικά με την επόμενη μέρα τόνισε πως αυτή θα έχει οπωσδήποτε σχέση με τους συσχετισμούς που θα προκύψουν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και είπε: "Θέλω να πιστεύω ότι οι συσχετισμοί αυτοί θα είναι συσχετισμοί προκειμένου ο τόπος να κινηθεί προς τα μπροστά και να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας".

    Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την "τεχνητή πόλωση" της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Από τη μια μεριά ο φόβος και από την άλλη η οργή είναι τα στοιχεία που συγκροτούν την πόλωση. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι Ελληνες πολίτες θα κινηθούν μακριά από την τεχνητή αυτή πόλωση και θα ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά αλλά και στο μυαλό».

    Από την πλευρά του ο κ. Χρυσόγελος επισήμανε: «Μια πολιτική που αποτυγχάνει αλλάζει. Νομίζω ότι κάθε λογικός άνθρωπος πρέπει να επιδιώξει μια πολιτική αλλαγή. Η κυβέρνηση, που διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια την κρίση, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που ήταν από τα δύο κόμματα εξουσίας, έχουν αποτύχει, γιατί μετέτρεψαν μια δημοσιονομική κρίση σε μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση».

    [06] Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει την εκλογική του δύναμη για να ενισχύσει την πάλη του λαού

    Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει την εκλογική του δύναμη για να ενισχύσει την πάλη του λαού, ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να είναι στη θέση της ισχυρής, της δυνατής αντιπολίτευσης σήμερα, γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνολικής σύγκρουσης, ανατροπής, με βάση φιλολαϊκά προγράμματα, για να συμμετέχει ή να δείχνει ανοχή σε μία κυβέρνηση».

    Εκτίμησε ότι μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών και ότι θα υπάρξει, το πιο πιθανό, κυβέρνηση συνεργασίας, είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με κορμό την ΝΔ, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού», καθώς τα κόμματα πλην ΚΚΕ, «τα βρίσκουν» στα ζητήματα της ΕΕ, της Ευρωζώνης, του ΝΑΤΟ, του χρέους και της διαπραγμάτευσής του και της δανειακής σύμβασης.

    «Τώρα στα ψίχουλα ή κάποια που μπορεί να δώσουν πάλι μπορεί να τα βρει μια κυβέρνηση διότι έχουν ίδια προγράμματα. Το θέμα είναι τι θα προσφέρει μια τέτοια κυβέρνηση στο λαό» πρόσθεσε.

    Σε ότι αφορά το θέμα του χρέους, είπε ότι η θέση του ΚΚΕ είναι η μονομερής και ολοσχερής διαγραφή του από μια κυβέρνηση λαϊκής εξουσίας, στην οποία το ΚΚΕ θα έδινε το «παρών», και η οποία θα αποδέσμευε την χώρα από την ΕΕ, με σχέδιο και πρόγραμμα και με κοινωνικοποίηση των μονοπωλιακών ομίλων, ώστε έχοντας τα «κλειδιά» της οικονομίας να προχωρήσει σε κεντρικό πανεθνικό επιστημονικό σχεδιασμό κατανομής πόρων, εργατικού δυναμικού και ανάπτυξης χωρίς ανεργία και με σταθερή δουλειά για όλους.

    [07] Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της «Αγγελικής» και του «Θεοχάρη»

    Δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών στοιχεία και φωτογραφίες ατόμων που σχετίζονται με την έρευνα που διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

    Πρόκειται για τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας της «Αγγελικής» που αναζητείται αλλά και του Αλβανού συλληφθέντα «Θεοχάρη». Το πλήρες όνομα της Αγγελικής είναι: Αγγελική Σπυροπούλου του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεννήθηκε στις 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας. Το όνομα του Αλβανού υπήκοου είναι Χάρι Κόκα του Τζάνι και της Σοφία, που γεννήθηκε στις 26/11/1976 στην Αλβανία.

    Παράλληλα, δίνονται στη δημοσιότητα, 33 φωτογραφίες της Αγγελικής Σπυροπούλου, από τις οποίες στην πρώτη απεικονίζεται στο Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και στις υπόλοιπες 32 απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και στις αρχές Ιανουαρίου του 2015.

    Τέλος, δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του πλαστού δελτίου ταυτότητας, με τα στοιχεία «Χρυσάκης Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του Αλβανού συλληφθέντα. Το συγκεκριμένο πλαστό δελτίο ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

    Μπορεί κανείς να δει τις σχετικές φωτογραφίες στο ακόλουθο link

    [08] Κύπρος: Eμμένει στην απόφαση του για παραίτηση από την ηγεσία της ΕΔΕΚ ο Γ. Ομήρου

    Ο Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, εξέφρασε έκπληξη για το γεγονός ότι «κάποιοι υποκριτικά», όπως είπε, χαρακτήρισαν την απόφαση της παραίτησης του από την προεδρία της ΕΔΕΚ , την περασμένη Τρίτη, κεραυνό εν αιθρία.

    Ο κ. Ομήρου, μιλώντας σε εκδήλωση συμπαράστασης προς αυτόν στην γενέτειρα του Πάφο, τόνισε ότι η απόφαση του είναι «οριστική και αμετάκλητη», παρά την έκκληση, που του απηύθυναν και σήμερα μέλη του Κινήματος να παραμείνει στη θέση του.

    Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΔΕΚ κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη της να διαφυλάξουν την ενότητα του Κινήματος.

    Είπε ακόμη ότι «θα πρέπει μέσα από καθαρτήριες διαδικασίες και διαδικασίες εξοβελισμού φαινομένων παραβίασης των κανόνων της πολιτικής ηθικής», να διασφαλιστούν συνθήκες πολιτικής εντιμότητας, συναγωνιστικότητας και πολιτικής συντροφικότητας.

    [09] Επαφές για το Κυπριακό θα έχει στο Νταβός ο Νίκος Αναστασιάδης

    Τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό θα συζητήσει με ηγέτες ξένων κρατών ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο των εργασιών του 45ου Ετήσιου Συνεδρίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και σε αυτό θα συμμετάσχει ο κ. Αναστασιάδης.

    Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο πρόεδρος Αναστασιάδης «με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση για το Νταβός».

    Το φετινό Φόρουμ θα έχει ως θέμα «Το Νέο Παγκόσμιο Πλαίσιο» σε σχέση με τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και τεχνολογικές αλλαγές που επισυμβαίνουν διεθνώς.

    Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός αναμένεται να συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων, καθώς και ηγετικά στελέχη διεθνών οικονομικών οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 17 January 2015 - 13:30:21 UTC