Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-04-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σεισμός 4,2 ρίχτερ στη Σκύρο
  • [02] Χίλαρυ Κλίντον: «Είμαι υποψήφια για την προεδρία»
  • [03] Η ταινία The Fault in Our Stars ο μεγάλος νικητής των MTV Movie Awards

  • [01] Σεισμός 4,2 ρίχτερ στη Σκύρο

    Μεγέθους 4,2 ρίχτερ ήταν η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 6. 49 το πρωί στη Σκύρο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 22 χλμ. βόρεια βορειοδυτικά της Σκύρου ή 142 χλμ. βόρεια της Αθήνας.

    [02] Χίλαρυ Κλίντον: «Είμαι υποψήφια για την προεδρία»

    Η Χίλαρι Κλίντον επισημοποίησε χθες με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hillaryclinton.com την υποψηφιότητά της, για δεύτερη φορά, για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016. "Είμαι υποψήφια για την προεδρία", δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας μία εδώ και μήνες αναμενόμενη υποψηφιότητα.

    Προς το παρόν, είναι η μόνη υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις. "Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας", δήλωσε η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον.

    Οι προκριματικές εκλογές θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016 στην Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν το Νοέμβριο του 2016. Η Κλίντον έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία και τη φιλία του πρώην πολιτικού της αντιπάλου στις προκριματικές του 2008, του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε χθες ότι "θα είναι μία εξαιρετική πρόεδρος".

    Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το χρίσμα δεν έχει κρύψει ο γόνος αμερικανικής πολιτικής δυναστείας, Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, που δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της Χίλαρι Κλίντον ανήρτησε στο Twitter βίντεο στο οποίο υπόσχεται ότι θα προχωρήσει σε προτάσεις "τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες".

    [03] Η ταινία The Fault in Our Stars ο μεγάλος νικητής των MTV Movie Awards

    Η ταινία Το Λάθος Αστέρι πραγματεύεται την ιστορία μιας έφηβης που πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα και που ερωτεύεται ένα αγόρι που έχει το ένα του πόδι ακρωτηριασμένο. Η 23χρονη πρωταγωνίστρια αφιέρωσε το βραβείο της στο συγγραφέα Τζον Γκριν, που έγραψε το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ταινίας.

    Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έλαβε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία «American Sniper» του Κλιντ Ίστγουντ που αφηγείται την ζωή ενός Αμερικανού στρατιώτη, του Κρις Κάιλ, και την εμπειρία του στον πόλεμο του Ιράκ.

    Στη Μέριλ Στριπ απονεμήθηκε το βραβείο της «καλύτερης κακιάς» της χρονιάς για το ρόλο της στην ταινία «Τα Μυστικά του Δάσους» (Into the Woods), ενώ ο Τσάνινγκ Τέιτουμ διακρίθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία «22 Jump Street».Επιπλέον οι Ζακ Έφρον και Ντέιβ Φράνκο τιμήθηκαν με το βραβείο του «καλύτερου διδύμου» για την ταινία «Ανυπόφοροι Γείτονες» (Neighbours).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 13 April 2015 - 8:30:23 UTC