Visit the Infoxenios - Tourist information about Greece Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-05-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Προεδρική Φρουρά
  • [02] Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα σταματήσει να ποτίζει τον κήπο της έπαυλής της στην Καλιφόρνια, έπειτα από επικρίσεις που δέχτηκε

  • [01] Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Προεδρική Φρουρά

    «Ένας λαός παρακμάζει μόνον όταν ξεχνάει την ιστορία του» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε χαιρετισμό που απηύθυνε στους ευζώνους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σήμερα το πρωί, στην Προεδρική Φρουρά.

    Ο Πρόεδρος ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Φρουράς για την αποστολή της Μονάδας και στη συνέχεια περιηγήθηκε στους χώρους κατασκευής και συντήρησης ευζωνικού ιματισμού και υποδημάτων.

    [02] Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα σταματήσει να ποτίζει τον κήπο της έπαυλής της στην Καλιφόρνια, έπειτα από επικρίσεις που δέχτηκε

    Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αναγκάστηκε να σταματήσει να ποτίζει τον κήπο της έπαυλής της στο Μαλιμπού έπειτα από τη δημοσιοποίηση αεροφωτογραφιών που τον δείχνουν καταπράσινο παρότι η Καλιφόρνια αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία στην ιστορία της, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

    Πολλοί κάτοικοι της Καλιφόρνιας γκρεμίζουν τις πισίνες των σπιτιών τους, περιορίζουν τα μπάνια τους και αφήνουν τους κήπους τους να ξεραθούν έπειτα από τις εκτιμήσεις των ειδικών ότι τα αποθέματα του πόσιμου νερού μέχρι το τέλος του 2015 θα αρκούν για λιγότερο από έξι μήνες.

    Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα, πρόσφατες αεροφωτογραφίες δείχνουν ότι πολλοί καλλιτέχνες εξακολουθούν να ποτίζουν τους τεράστιους κήπους των σπιτιών τους.

    Πηγή που γνωρίζει το θέμα δήλωσε στην New York Post ότι η Στρέιζαντ αποφάσισε να αφήσει τα φυτά του κήπου της να ξεραθούν, ενώ εκπρόσωπός της, με ανακοίνωσή του στην Post, αναφέρει ότι η καλλιτέχνις έχει μειώσει κατά 50% τη χρήση νερού στην έπαυλή της, παρότι οι φωτογραφίες έδειχναν την πισίνα της γεμάτη και τον κήπο ποτισμένο.

    Ανάλογες επικρίσεις δέχτηκαν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες που διατηρούν ποτισμένους τους κήπους στις επαύλεις τους στην Καλιφόρνια, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και το ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 16 May 2015 - 12:30:23 UTC