Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-05-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς
  • [02] Ιταλία: Για «ανακριβή μετάφραση και απόδοση» κάνει λόγο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σχετικά με την συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ στην

  • [01] Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

    Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα συμφωνία αμοιβαία επωφελής δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο pressproject.

    Πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία γρήγορα, είπε ο υπουργός Επικρατείας για τις διαπραγματεύσεις και αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συμφωνίας που επιδιώκει η κυβέρνηση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιληφθούν σε αυτή τη φάση και παρεμβάσεις για το ασφαλιστικό.

    «Πρέπει πολύ γρήγορα να ολοκληρώσουμε, αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι δεν είναι το ζήτημα να βγει κάποιος να πει Σάββατο βράδυ, Δευτέρα πρωί, δεν είναι εκεί το ζήτημα», είπε ο κ. Παππάς.

    Για το περιεχόμενο της συμφωνίας, ο υπουργός είπε πως πρέπει να μην είναι υφεσιακή και να έχει μεγάλη επιρροή στην καθημερινότητα.

    Ερωτηθείς για τον τρόπο που προχωρούν οι διαπραγματεύσεις αλλά και τον ρόλο του Brussels Group, ο υπουργός είπε ότι προφανώς υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αντίληψης και διαφορετικές ταχύτητες και στο Brussels Group υπάρχουν τεχνοκράτες που έχουν στο μυαλό τους το προηγούμενο πρόγραμμα και μια κεκτημένη ταχύτητα οποιαδήποτε αλλαγή να την ονομάζουν πισωγύρισμα.

    [02] Ιταλία: Για «ανακριβή μετάφραση και απόδοση» κάνει λόγο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σχετικά με την συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, με αναφορά σε Grexit, σύμφωνα με τα ιταλικά μμε

    Aνακριβή χαρακτήρισε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την μετάφραση και την απόδοση της συνέντευξης που η Κριστίν Λαγκάρντ παραχώρησε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung.

    Κατά την γερμανική εφημερίδα, η διευθύντρια του ΔΝΤ, κατά την συνέντευξη της , τόνισε ότι «το Grexit είναι μια πιθανότητα». Όπως αναφέρουν με έμφαση, όμως, απόψε, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις «προχώρησε σε διάψευση».

    Σύμφωνα με τον Ράις «οι δηλώσεις που η Frankfurter Allgemeine Zeitung απέδωσε στην κυρία Λαγκάρντ δεν είναι ακριβείς, υπάρχουν λανθασμένες αναφορές».

    Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου πρόσθεσε, επίσης, ότι «υπήρξαν προβλήματα με την μετάφραση της εν λόγω συνέντευξης».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 28 May 2015 - 22:30:23 UTC