Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου
  • [02] Σόιμπλε: Βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι την Δευτέρα
  • [03] Γ. Σταθάκης: Οι τράπεζες θα ανοίξουν μόλις ψηφισθεί η νέα συμφωνία από τα κοινοβούλια της Ευρωζώνης
  • [04] Κομισιόν: Η παροχή κονδυλίων από τον EFSM, είναι μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται αυτή τη στιγμή για τη «χρηματοδότηση - γέφυρα»
  • [05] ΔΝΤ: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους πολύ μεγαλύτερη από ό,τι προβλέπει η ΕΕ
  • [06] Στην Αθήνα αύριο η ηγεσία των γερμανών Πρασίνων
  • [07] Φρανσουά Ολάντ: Ήταν θαρραλέος ο Αλέξης Τσίπρας
  • [08] Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο αύριο
  • [09] Χωρίς Μετρό αύριο ως τις 9 το πρωί, κανονικά τα δρομολόγια σε ηλεκτρικό και τραμ
  • [10] Δριμύ κατηγορώ κατά Σόιμπλε από Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινους

  • [01] Συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου

    Συνεχείς συσκέψεις έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με υπουργούς και στελέχη, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα μέτρα. Στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γάννης Δραγασάκης. Από το Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποχωρήσει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης Αποχώρησαν επίσης η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

    Εν τω μεταξύ τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου έχουν περάσει ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

    Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος προσερχόμενος παρέπεμψε στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προσθέτοντας ότι «το πραξικόπημα που πήγε να γίνει μέσα στην Ευρώπη, δεν θα γίνει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων».

    [02] Σόιμπλε: Βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι την Δευτέρα

    «Πρέπει να έχουμε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης για την Ελλάδα έως τη Δευτέρα για να αποφύγουμε μεγαλύτερα προβλήματα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε, σε δηλώσεις του μετά το Ecofin, ενώ προέταξε το θέμα της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων.

    Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα, προέβλεψε ότι θα είναι μακρές και δύσκολες και ισχυρίστηκε ότι η ευθύνη για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ανήκει στην ελληνική πλευρά. Ήμασταν σύμφωνοι ότι σε κάθε φάση των διαβουλεύσεων θα πρέπει να υλοποιούνται οι αποφάσεις μίας χώρας ανεξάρτητα από τις εσωτερικές εξελίξεις, δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών στην Ελλάδα. Απαντώντας για την πρότασή του για grexit είπε ότι το έκανε γιατί πολλοί παράγοντες μεταξύ των οποίων ορισμένοι στην γερμανική κυβέρνηση, πιστεύουν ότι θα ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας, ότι θα ήταν μία καλύτερη λύση. Πρόσθεσε όμως ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος.

    Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει χρηματοδότηση ώστε να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στην Ελλάδα ο κ. Σόιμπλε είπε ότι η Σύνοδος Κορυφής αποφάσισε ότι αυτό που προέχει είναι η πληρωμή των διεθνών υποχρεώσεων της Ελλάδας προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

    Είπε ακόμη ο κ. Σόιμπλε ότι "Εδώ και χρόνια, από το 2010, έχουν καταστρέψει μεγάλη ποσότητα εμπιστοσύνης. Δεν είναι μόνο ευθύνη της τελευταίας κυβέρνησης. Το θέμα όμως είναι για πόσο μπορείς να το κάνεις, χωρίς να καταστρέψεις την αξιοπιστία της Ευρώπης". Εναπόκειται στην Ελλάδα να κάνει τις κινήσεις που πρέπει αλλά εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος για την έκβαση της διαπραγμάτευσης.

    [03] Γ. Σταθάκης: Οι τράπεζες θα ανοίξουν μόλις ψηφισθεί η νέα συμφωνία από τα κοινοβούλια της Ευρωζώνης

    Οι τράπεζες θα ανοίξουν μόλις επανέλθει η χρηματοδότηση από την ΕΚΤ μέσω του μηχανισμού ELA, «το οποίο θα συμβεί, μόλις τα κοινοβούλια στην Ελλάδα, τη Γερμανία και αλλού ψηφίσουν τη νέα συμφωνία» της Ελλάδας με τους θεσμούς, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο άρσης των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls), ο υπουργός είπε ότι αυτό θα συμβεί «πιθανόν σε δύο μήνες, γιατί τα capital controls είναι πιο σύνθετο θέμα».

    Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων, καθώς η συμφωνία προβλέπει 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

    Σε ερώτηση, αν είναι δυνατόν να γίνουν αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ, όπως αναφέρεται στη συμφωνία για το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, ο υπουργός είπε ότι το νέο ταμείο θα λειτουργήσει περισσότερο ως ένα ταμείο εγγυήσεων παρά υλοποίησης τόσο μεγάλης κλίμακας ιδιωτικοποιήσεων, που προφανώς δεν υπάρχουν.

    Αναφορικά με το νέο πρόγραμμα, ο κ. Σταθάκης είπε ότι θα έχει λιγότερη λιτότητα, καθώς τα δημοσιονομικά πλεονάσματα που προβλέπονται με αυτό είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με το τρέχον πρόγραμμα.

    [04] Κομισιόν: Η παροχή κονδυλίων από τον EFSM, είναι μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται αυτή τη στιγμή για τη «χρηματοδότηση - γέφυρα»

    Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βλ. Ντομπρόβσκις επιβεβαίωσε σήμερα, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του Ecofin στις Βρυξέλλες, ότι η παροχή κονδυλίων από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSM) στην Αθήνα, είναι μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται αυτή τη στιγμή για τη «χρηματοδότηση - γέφυρα» της Ελλάδας.

    Ο Βλ. Ντομπρόβσκις επιβεβαίωσε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Ecofin υπήρξαν χώρες εκτός ευρωζώνης, που εξέφρασαν ανησυχία για μια ενδεχόμενη κάλυψη των βραχυπρόθεσμων δανειακών αναγκών της Αθήνας, μέσω του EFSM. Συνέχισε δε λέγοντας ότι εξετάζεται ποιές είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για τη «χρηματοδότηση - γέφυρα» της Ελλάδας.

    Σημείωσε, ωστόσο, ότι σχεδόν όλες οι επιλογές είναι δύσκολες. «Πρέπει να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτήν την περίπλοκη κατάσταση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ανέφερε ο Β. Ντομπρόβσκις, τονίζοντας ότι αν η οποιαδήποτε λύση αφορά τα 28 κράτη - μέλη φυσικά θα συμμετάσχουν και τα «28» στις διαβουλεύσεις.

    [05] ΔΝΤ: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους πολύ μεγαλύτερη από ό,τι προβλέπει η ΕΕ

    Η Ελλάδα θα χρειαστεί ελάφρυνση χρέους πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είναι προετοιμασμένοι να εξετάσουν οι εταίροι της στην ευρωζώνη λόγω των καταστροφών που υπέστησαν η οικονομία της και οι τράπεζές της τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην οποία είχε πρόσβαση το Reuters.

    Η επικαιροποιημένη ανάλυση βιωσιμότητας χρέους εστάλη στις κυβερνήσεις της ευρωζώνης αργά χθες, μερικές ώρες μετά την συμφωνία επί της αρχής μεταξύ της Αθήνας και των 18 εταίρων της να ανοίξουν τις διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης ύψους έως 86 δισεκ. ευρώ.

    «Η δραματική επιδείνωση στη βιωσιμότητα του χρέους υποδεικνύει την ανάγκη για ελάφρυνση του χρέους σε κλίμακα που θα χρειαστεί να υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που εξετάζεται μέχρι σήμερα ? και αυτό που έχει προταθεί από τον ESM», τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, επισημαίνεται από το ΔΝΤ.

    Οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να δώσουν στην Ελλάδα μια 30ετή περίοδο χάριτος για την εξυπηρέτηση όλου του ευρωπαϊκού χρέους, συμπεριλαμβανομένων και των νέων δανείων, και μια πολύ δραστική παράταση των περιόδων ωρίμανσης, ή διαφορετικά να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες ετήσιες δημοσιονομικές μεταβιβάσεις στον ελληνικό προϋπολογισμό ή να δεχθούν βαθύ κούρεμα εκ των προτέρων των δανείων τους προς την Αθήνα, αναφέρεται στην έκθεση.

    [06] Στην Αθήνα αύριο η ηγεσία των γερμανών Πρασίνων

    Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο η ηγεσία των Γερμανών Πρασίνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, οι δύο Πρόεδροι, Σιμόνε Πέτερ και Τζεμ Έζντεμιρ, θα συναντηθούν με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, τους έλληνες Πράσινους και εκπροσώπους άλλων κομμάτων, ενώ θα παραστούν στην αυριανή συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων.

    [07] Φρανσουά Ολάντ: Ήταν θαρραλέος ο Αλέξης Τσίπρας

    Η συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Ελλάδα, ήταν το πρώτο θέμα για το οποίο ερωτήθηκε ο Γάλλος πρόεδρος, κατά την παραδοσιακή συνέντευξη μετά την παρέλαση της εθνικής εορτής της 14ης Ιουλίου.

    Τα ερωτήματα των δύο δημοσιογραφούν που ήταν απέναντι στον Φρανσουά Ολάντ αφορούσαν την «ταπείνωση ή μη» της Ελλάδας με τα σκληρά μέτρα που ζητούνται, την εμπιστοσύνη που ο ίδιος μπορεί να έχει στον Αλέξη Τσίπρα για την υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και ποιος ο ρόλος της Γαλλίας σε σχέση με την Γερμανία, για την επίτευξη της συμφωνίας.

    «Η Ελλάδα θα είχε ταπεινωθεί εάν είχε βγει από την ευρωζώνη, έχοντας εγκαταλειφθεί, απολυθεί, αφεθεί. Αυτό θα ήταν ταπείνωση. (...) Οι μεταρρυθμίσεις είναι σκληρές γιατί δεν είχαν υλοποιηθεί στο παρελθόν. Ο ελληνικός λαός υπέφερε, εγώ θέλησα να γίνουν μεταρρυθμίσεις που να φέρουν την ανάπτυξη» είπε και πρόσθεσε: « Εγώ δεν δέχομαι το να ταπεινώνεται ένας λαός, κυρίως μέσα στην Ευρώπη, γιατί αυτό δεν είναι το ευρωπαϊκό όραμα. Η Ευρώπη δεν δημιουργήθηκε για να είναι ενάντια στους λαούς. Δημιουργήθηκε ώστε κάθε χώρα να νιώθει πιο δυνατή και αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μέλημα της Γαλλίας».

    Αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα της συμφωνίας που εξασφάλισε η Ελλάδα ο Γάλλος πρόεδρος αναρωτήθηκε :

    «Ξέρετε πολλές χώρες που πήραν πρόσθετη χρηματοδότηση 85 δις και άλλα 35 δις για επενδύσεις και μια αναδιάρθρωση του χρέους και ακόμα ένα βραχυπρόθεσμο δάνειο για την κάλυψη των άμεσων αναγκών. Τελικά υπήρξε μια πραγματική αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα και γι' αυτό δραστηριοποιήθηκα τόσο πολύ».

    Ο Φρανσουά Ολάντ αναγνώρισε στη συνέχεια ότι υπήρξαν στιγμές κρίσιμες, με την ιδέα μιας προσωρινής εξόδου.

    «Ένιωσα στους εταίρους μας ή τουλάχιστον σε ορισμένους, καθώς και στην κοινή γνώμη των λαών τους, την ύπαρξη της ιδέας (...) σας απολύουμε για μερικά χρόνια και τα ξαναβλέπουμε αργότερα. Ήταν μια στιγμή δοκιμασίας για την αλήθεια. Ήταν μια στιγμή που η Γερμανία και η κα Μέρκελ έθεταν ερωτήματα και θα έπρεπε να καθησυχαστούν, να υπάρξουν εγγυήσεις ότι θα ετίθεντο προϋποθέσεις και ότι η Γερμανία θα πρέπει να δώσει το παρόν στο ραντεβού για την Ευρώπη. Τελικά η κα Μέρκελ το κατάλαβε πολύ καλά» υπογράμμισε ο Φ. Ολάντ.

    Σε άλλο ερώτημα, τι τον κάνει σήμερα να εμπιστεύεται τον Α. Τσίπρα και να πιστεύει ότι οι Έλληνες θα υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, ο Φρανσουά Ολάντ εξήγησε :

    «Αυτή τη φορά οι Έλληνες υπέβαλαν οι ίδιοι τις προτάσεις για μεταρρυθμίσεις για τις οποίες ο Α.Τσίπρας είχε εξασφαλίσει την ψήφο ( της Βουλής) πριν έλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Θα επανέλθει στη Βουλή σήμερα και αύριο και θα εθνικά μας κοινοβούλια επίσης θα εγκρίνουν ώστε να δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη στην Ελλάδα».

    Αναφορικά με τον αγώνα που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την τελική εξασφάλιση της συμφωνίας πρόσθεσε :«Ήταν θαρραλέος ο Αλέξης Τσίπρας, όταν στις 6,00 το πρωί έσωσε τη μάχη ώστε το Ταμείο που θα δημιουργηθεί για την εγγύηση των πιστωτών να είναι στην Ελλάδα ( και όχι στο Λουξεμβούργο) γι αυτό και τον υποστήριξα.

    Τελικά έδωσε τη συμφωνία του, διακινδυνεύοντας να χάσει μέρος των υποστηρικτών του. Διότι τελικά εκείνο που χαρακτηρίζει έναν ηγέτη, ο οποίος σαφώς έχει εκλεγεί με ένα άλφα πρόγραμμα, όταν φθάσει μια στιγμή όπου ξεπερνιέται ο ίδιος, βάζει πάνω απ' όλα την πατρίδα ( και όχι το πρόγραμμα) και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας» κατέληξε ο Φρανσουά Ολάντ.

    [08] Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο αύριο

    Σε 24 ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

    Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε εθνικό και προαστιακό δίκτυο, ενώ λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και σημερινά βραδινά δρομολόγια.

    Επίσης, οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

    Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο επιβατικό κοινό από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

    [09] Χωρίς Μετρό αύριο ως τις 9 το πρωί, κανονικά τα δρομολόγια σε ηλεκτρικό και τραμ

    Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο η Αθήνα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί λόγω τηςπροειδοποιητικής στάσης εργασίας που αποφάσισετο Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

    Κανονικά θα λειτουργήσουν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ.

    [10] Δριμύ κατηγορώ κατά Σόιμπλε από Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινους

    Δριμύτατη κριτική άσκησε οKάρστεν Σνάιντερ, οικονομικός εμπειρογνώμονας του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος(SPD)στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατηγορώντας τον ότι διέπραξε σοβαρά σφάλματα κατά τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

    «Με το σχέδιο για προσωρινή έξοδο τη Ελλάδας από τα ευρώ ο Γερμανός υπουργός οικονομικών απομόνωσε τη Γερμανία στην Ευρώπη», είπε ο Σνάιντερ στο πρώτο δημόσιο γερμανικό κανάλιARDκαι πρόσθεσε: «Επανέφεραν την εικόνα του «πολύ σκληρού Τεύτονα?Δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο αυτό που έκανε ο κύριος Σόιμπλε ήταν χρήσιμο».

    Ο Κάρστεν Σνάιντερ τόνισε ακόμη ότι «ο κύριος Σόιμπλε ήθελε στην πραγματικότητα την έξοδο της Ελλάδας (από την ευρωζώνη),αλλά αυτός δεν ήταν ο στόχος μας. Οι σοσιαλδημοκράτες θεωρούνπολύ υψηλό ρίσκο το να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ,ιδίως για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. «Με το να τα παίζει όλα για όλα, κατά την άποψή μου, ο Σόιμπλε περισσότερο έβλαψε παρά ωφέλησε».τόνισε ο σοσιαλδημοκράτης εμπειρογνώμονας.

    Ο Σνάιντερ απέρριψε το επιχείρημα των Χριστιανοδημοκρατών ότι η απειλή βοήθησε τις διαπραγματεύσεις. «Εκ των υστέρων όλα εξηγούνται ως στρατηγική και μάλιστα ότι συνέβαλαν στην επιτυχία», είπε. «Υπήρχε σε αυτό το σημείο μια διαφορά ανάμεσα στον κύριο Σόιμπλε, ο οποίος προτιμούσε να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και της κυρίας Μέρκελ η οποία είχε κατά νου συνασπισμούς σε όλη την Ευρώπη »

    Αλλά και οιπράσινοι (DIE GR?NEN)επέκριναν με δριμύ τρόπο τον Γερμανό υπουργό οικονομικών για την πρότασή του αυτή. «Το γεγονός ότι η γερμανική κυβέρνηση προωθεί μιαενδεχόμενη προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ είναι ένα ιστορικό λάθος»,δήλωσαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των Πρασίνων ,Κάτριν Γκέρινγκ-Εκαρντ και Αντον Χοφράιτερ». Τα σχέδιά του Σόιμπλε«δεν είναι μόνο απαράδεκτα, αλλά και αντισυνταγματικά». δεδομένου ότι η γερμανική βουλή δεν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο του εγγράφου που έγινε γνωστό το Σάββατο,σημείωσαν οι εκπρόσωποι των Πρασίνων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 14 July 2015 - 14:32:10 UTC