Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φώφη Γεννηματά: Αποτρέψαμε το Grexit την ύστατη στιγμή
  • [02] Άμεση σύγκληση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με κοινή επιστολή τους 109 μέλη του κομματικού οργάνου
  • [03] Η ομιλία γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα
  • [04] Χρ. Σταϊκούρας: Να εργαστεί η κυβέρνηση χωρίς παλινωδίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας
  • [05] Επεισόδια στο Σύνταγμα
  • [06] Ο γενικός χάρτης των βάσεων: Ποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα τις επηρεάσουν
  • [07] Στ. Θεοδωράκης: Κλωτσήσαμε την ευκαιρία για μια καλύτερη συμφωνία
  • [08] Κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας
  • [09] Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό
  • [10] Πήρε Καπίνο ο Ολυμπιακός

  • [01] Φώφη Γεννηματά: Αποτρέψαμε το Grexit την ύστατη στιγμή

    Από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο και τον κάλεσε να δώσει τέλος στο θέατρο σκιών , όπως είπε.

    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από το πρωθυπουργό να εγκαταλείψει σκέψεις και να διαψεύσει σενάρια για πρόωρες εκλογές οι οποίες, όπως ανέφερε , «θα είναι καταστροφικές όπως και τα όσα λέγονται για κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

    «Υπάρχει εθνικός σκοπός που φτάνει μέχρι το τέλος ισχύος του προγράμματος. Πάψτε , λοιπόν, να πατάτε σε δύο βάρκες », τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι «η συμφωνία φέρει τη υπογραφή του κ. Τσίπρα». «Έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις» και επικαλούμενη του στίχους του Δ. Σαββόπουλου από το τραγούδι του «Άγγελος Εξάγγελος», είπε ότι «... τα νέα που μας έφεραν ήταν όλα μια ψευτιά κι ακούγονταν ευχάριστα στ΄αυτί μας».

    Η κ. Γεννηματά επεσήμανε τέσσερα κύρια σημεία στη συμφωνία που σύναψε η κυβέρνηση που αφορούν στα μέτρα για να είναι ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός , στην ανάγκη να διεκδικήσει την αναδιάρθρωση του χρέους , καθώς και να συμφωνηθεί και να εφαρμοστεί.

    « Θα μας βρείτε αρωγούς για το συμφέρον της χώρας . Χρειάζεται εθνική γραμμή για βιώσιμη λύση», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

    [02] Άμεση σύγκληση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με κοινή επιστολή τους 109 μέλη του κομματικού οργάνου

    Εκατόν εννέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους ζητούν την άμεση σύγκληση του κομματικού οργάνου και ταυτόχρονα καλούν «τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περιφρουρήσουν την ενότητα του κόμματος, στη βάση των συνεδριακών αποφάσεων και των προγραμματικών μας δεσμεύσεων».

    Στην κοινή δήλωση αναφέρεται ότι «στις 12 Ιουλίου συντελέστηκε στις Βρυξέλλες ένα πραξικόπημα που απέδειξε ότι στόχος των ευρωπαϊκών ηγεσιών ήταν η παραδειγματική εξόντωση ενός λαού που οραματίστηκε ότι μπορεί να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος πέραν και έξω από το νεοφιλελεύθερο μοντέλο της ακραίας λιτότητας. Ένα πραξικόπημα που στρέφεται ευθέως εναντίον κάθε έννοιας δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας».

    Η συμφωνία με τους «θεσμούς», προσθέτουν, «ήταν αποτέλεσμα απειλών άμεσου οικονομικού στραγγαλισμού και συνιστά ένα νέο μνημόνιο με επαχθέστατους και ταπεινωτικούς όρους επιτήρησης, καταστροφικό για τον τόπο και το λαό μας».

    Ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι αντιλαμβάνονται τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην ελληνική πλευρά, παρά ταύτα, σημειώνουν, θεωρούμε ότι το παλλαϊκό περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να υποκύψει στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών.

    [03] Η ομιλία γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα

    Το 2010 από το «λεφτά υπάρχουν» του Γ.Α. Παπανδρέου φτάσαμε στο βάρβαρο μνημόνιο 1. Το 2012, από το πρόγραμμα του Ζαππείου του κ. Σαμαρά και την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου, φτάσαμε στο μνημόνιο 2. Σήμερα, το 2015, από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το «θα σκίσουμε όλα τα μνημόνια» του κ. Τσίπρα, φτάσαμε στο μνημόνιο 3» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας στην αποψινή του ομιλία στην Βουλή.

    Σημείωσε δε, την απουσία του πρωθυπουργού από την Βουλή.

    Ανέφερε ότι «ο λαός θα πληρώσει το άθλιο μνημόνιο «Τσίπρα» και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι «δυστυχώς για εσάς, το παραμύθι της σκληρής, περήφανης διαπραγμάτευσης τελείωσε, δεν πείθει πλέον».

    Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι αποκαλύφθηκε πως «η ΕΕ είναι μία αντιδραστική, ιμπεριαλιστική συμμαχία, η οποία δεν αλλάζει με δημοψηφίσματα», όπως, επίσης και ότι «καμία αστική - ούτε με αριστερό πρόσημο- κυβέρνηση δεν μπορεί να βαρά τα νταούλια σε αυτούς που κρατούν τα κλειδιά της οικονομίας, στους μονοπωλιακούς ομίλους».

    Πρόσθεσε, ότι αντιλαϊκά σχέδια δεν έχει μόνο ο Σόιμπλε, αλλά και οι φίλοι του πρωθυπουργού, ο Ολάντ και ο Ομπάμα, που ο κ. Τσίπρας «παρουσιάζει ως δήθεν εχθρούς της λιτότητας».

    Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, χωρίς να προετοιμάσει και να παρουσιάσει στον λαό καμία εναλλακτική λύση, ενώ μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός βρέθηκε «αγκαλιά με τους ηγέτες του ΝΑΙ» να παρουσιάζει την υπογραφή νέας συμφωνίας ως μοναδική επιλογή, με τα ίδια επιχειρήματα, τον ίδιο εκφοβισμό που ακούγεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

    «Τώρα δηλώνετε έκπληκτος για τη σκληρή στάση της ΕΕ και της ΕΚΤ. Μα, όλα όσα έγιναν στις τράπεζες, τα παρουσίαζε ως πιθανό σενάριο ήδη προεκλογικά ο κ. Βαρουφάκης. Ποιον προσπαθείτε να κοροϊδέψετε;» πρόσθεσε.

    Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι το τερατώδες μνημόνιο συνοδεύεται από ένα νέο μύθο αποτελούμενο από δύο στοιχεία με πρώτο εκείνο της»δικαιότερης κατανομής των βαρών» και δεύτερο «στοιχείο του εμπορίου ελπίδας» την προοπτική επιστροφής στην καπιταλιστική ανάπτυξη, με το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ και τις υποσχέσεις αναδιάρθρωσης του κρατικού χρέους.

    «Όλοι θυμούνται ότι η προηγούμενη αναδιάρθρωση του χρέους, το μεγάλο κούρεμα που έγινε τότε συνοδεύτηκε με κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας «το ίδιο συμβαίνει και τώρα».

    Τα στηρίγματα του πρωθυπουργού είναι οι «τρεις πολιτικοί σωματοφύλακες του μεγάλου κεφαλαίου, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι» που στηρίζουν ενεργά την πολιτική του που υπηρετεί την αστική τάξη, είπε στην συνέχεια της ομιλίας του, προσθέτοντας ότι τον κ. Τσίπρα «χτυπούν φιλικά στην πλάτη οι βιομήχανοι και άλλοι εργοδοτικοί φορείς».

    Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε την νέα συμφωνία εξαιρετικά εύθραυστη, πρόσθεσε ότι «στην πλάτη του ελληνικού λαού οξύνεται η διαπάλη μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας για το μέλλον της ευρωζώνης, καθώς και μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας για την ηγεμονία στην Ευρώπη» και υπογράμμισε ότι «γι' αυτό το Grexit δεν μπορεί να αποκλειστεί το επόμενο διάστημα, αργότερα, παρά την προσωρινή συμφωνία».

    Είπε ότι δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για τον λαό η καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής, «λύση που επιθυμούν ο Σόιμπλε, η Λεπέν, ο Σόρος, οι Βρετανοί ευρωσκεπτικιστές, καθώς και διάφορα άλλα φασιστοειδή στη χώρα μας και στην Ευρώπη».

    «Οι μόνοι κερδισμένοι στην Ελλάδα απ΄τη συγκεκριμένη λύση θα ήταν ορισμένοι μονοπωλιακοί όμιλοι της ναυτιλίας, της φαρμακοβιομηχανίας, της ενέργειας, του εμπορίου όπλων» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι σε τέτοια περίπτωση, ο λαός θα συνεχίσει να θυσιάζει τις ανάγκες του στο βωμό της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων που θα εξακολουθούν να κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά της οικονομίας, ενώ θα πληρώσει και πάλι, με άλλο τρόπο, με τη μεγάλη άνοδο του πληθωρισμού, τη μαύρη αγορά, τις ακριβές εισαγωγές κλπ.

    Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει η πραγματική διέξοδος της ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του. Φτάνει ο λαός να πιστέψει στη δύναμή του και να οργανώσει την αντεπίθεσή του, με άμεση ανασύνταξη του εργατικού κινήματος με σαφή αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό, ανάπτυξη της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας και συμπαράταξη με το ΚΚΕ ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές και επιφυλάξεις.

    [04] Χρ. Σταϊκούρας: Να εργαστεί η κυβέρνηση χωρίς παλινωδίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας

    «Η επιλογή της συμφωνίας αυτής αυτής, αποτελεί το πρώτο βήμα για την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, για την ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας και αποφυγή της καταστροφής, της άτακτης χρεοκοπίας και την έξοδο από τον σκληρό πυρήνα της ενοποιούμενης Ευρώπης. Η χώρα πήρε μια ανάσα και ξένα Κοινοβούλια, όπως αυτό της Γαλλίας, ξεκίνησαν να εγκρίνουν την συμφωνία» τόνισε ο εισηγητής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την τοποθέτησή του στο νομοσχέδιο με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

    «Οφείλουμε να προχωρήσουμε το προσεχές διάστημα την συμφωνία» κάλεσε την κυβέρνηση επισημαίνοντας ωστόσο ότι είναι τόσο μεγάλοι οι κίνδυνοι ώστε δεν χωρούν κυβερνητικές αμφισημίες ως προς την δυνατότητα ολοκλήρωσης και υλοποίηση της συμφωνίας, δεν συγχωρούνται παλινωδίες, ολιγωρία και οπισθοχωρήσεις.

    «Η κυβέρνηση οφείλει να εργαστεί για την ολοκλήρωση και στη συνέχεια με επιμονή και σε συνεργασία με τους εταίρους να αναζητήσουμε τον βέλτιστο οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση με όρους καλού συγκερασμού οικονομικής αποτελεσματικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλάζοντας εσφαλμένες δημοσιονομικές πολιτικές που στραγγαλίζουν τον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας και υλοποιώντας παράλληλα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας

    [05] Επεισόδια στο Σύνταγμα

    Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετάνε μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

    Οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος κατά της επικύρωσης της συμφωνίας και ξαφνικά άρχισαν να επιτίθενται σε άνδρες των ΜΑΤ.Λόγω των επεισοδίων έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

    Στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος.Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έκαψαν ένα αυτοκίνητο στο Σύνταγμα, ενώ έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας.Η αστυνομία προχώρησε σε σαράντα προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος.

    Εν τω μεταξύ νωρίτερα σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων, που βρίσκονταν πολύ κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, προχώρησε η αστυνομία.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά κρατούσαν πανό, το οποίο σκόπευαν να αναρτήσουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

    [06] Ο γενικός χάρτης των βάσεων: Ποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα τις επηρεάσουν

    Μεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές, καταποντισμός σε κάποιες σχολές της περιφέρειας όπου αναμένεται να υπάρξουν ακόμη και κενές θέσεις, αλλά και μικρή άνοδος στις σχολές που κινούνται στα 11.000 με 13.000 μόρια. Αυτό είναι το γενικό περίγραμμα των βάσεων εισαγωγής καθώς απομένουν δύο ημέρες για τη λήξη της προθεσμίας της κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους κι ενώ οι οικονομικές εξελίξεις και η νέα, πιο αυστηρή ρύθμιση για τις μετεγγραφές οδηγούν πολλούς από αυτούς σε αναθεωρήσεις των επιλογών των επιλογών τους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

    Αστάθμητοι παράγοντες, όπως είναι το κλείσιμο των τραπεζών, δημιουργούν καινούργια δεδομένα στις επιλογές των υποψηφίων. «Πάρα πολλοί υποψήφιοι αλλάζουν το μηχανογραφικό τους διότι οι οικογένειες νιώθουν ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οικονομικά σε σπουδές σε άλλη πόλη και πιέζουν τα παιδιά να αλλάξουν το μηχανογραφικό τους και να δηλώσουν σχολές μόνο στην πόλη τους κάνοντας σημαντικές υποχωρήσεις στο αντικείμενο σπουδών» επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αναλυτής Στρατής Στρατηγάκης.

    Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούργιο. Πρωτοπαρατηρήθηκε το 2011 όταν είχαν εισαχθεί 54 υποψήφιοι σε περιζήτητες σχολές του πολυτεχνείου της Ξάνθης και δεν πήγαν ποτέ να εγγραφούν ακριβώς επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν σε άλλη πόλη από αυτή που ζούσαν οι οικογένειές τους. «Δεν αποκλείεται το φαινόμενο αυτό να παρουσιαστεί φέτος σε πολύ μεγαλύτερη έκταση και να έχουμε πολλές κενές θέσεις» εκτιμά.

    [07] Στ. Θεοδωράκης: Κλωτσήσαμε την ευκαιρία για μια καλύτερη συμφωνία

    Η μεγάλη μάχη δεν είναι μόνο για την Ευρώπη αλλά πολεμάμε να νικήσουμε τα παράσιτα τους ψεύτες τους λαϊκιστές και τους συνωμότες της δραχμής, ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής,.επί του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

    [08] Κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας

    Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών.

    Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των προέδρων, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.

    Όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα μιλήσουν κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ.), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

    [09] Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό

    Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 απο την Ντούκλα Πράγας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Αυστρία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιούρεντιτς στο 87΄. Το επόμενο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο απέναντι στην τουρκική Ριζεσπόρ.

    Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, o οποίος πραγματοποίησε σήμερα ανεπίσημο ντεμπούτο στην «ερυθρόλευκη» τεχνική ηγεσία, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα οι Τσέχοι να πάρουν την νίκη στο τέλος.

    Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή είχε τα ηνία του αγώνα, κάτι που ήταν αναμενόμενο δεδομένου την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία μόλις στο 2΄ με τον Χάρα να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του κατέληξε κόρνερ μετά την απόκρουση του Ράντα. Οι Τσέχοι στο 14΄ απείλησαν με την κεφαλιά του Γιέραμπεκ, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 17΄ ο Ρομπέρτο απέκρουσε σουτ του Πρικρίλ. Στο 35΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Σαλίνο μετά από ωραία εναλλαγή με τον Φορτούνη βρήκε με γύρισμα τον Χάρα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι.

    [10] Πήρε Καπίνο ο Ολυμπιακός

    Την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο από τη γερμανική Μάιντς ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο 21χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο σύλλογος όλους τους στόχους του!».
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 15 July 2015 - 20:32:17 UTC