Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται στοχευμένη περικοπή δημοσίων δαπανών και όχι αύξηση φόρων
  • [02] Το Δουβλίνο-2 είναι ατελέσφορο, λέει στο Πρακτορείο 104,9, ο Ν.Ξυδάκης
  • [03] Β. Μεϊμαράκης: Μη διανοηθεί ο κ. Τσίπρας να φέρει νέα μέτρα στη Βουλή
  • [04] ΣΕΒ: Οκτώ προϋποθέσεις για την ανάπτυξη
  • [05] Βουλευτής έριξε δακρυγόνο μέσα στην αίθουσα της Βουλής του Κοσόβου
  • [06] Οι υπουργοί Εσωτερικών θέλουν να αυξήσουν τις επιστροφές μεταναστών στις χώρες προέλευσής
  • [07] Ανοιχτός τις καθημερινές ο αρχαιολογικός χώρος του ναού του Επικούριου Απόλλωνα
  • [08] Το Νόμπελ Λογοτεχνίας στη Σβετλάνα Αλεξίεβιτς
  • [09] FIFA: Προσωρινός αποκλεισμός 90 ημερών σε Μπλάτερ, Πλατινί
  • [10] Νίκος Παππάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι ψυχοφθόρο...»
  • [11] Επίθεση με πέτρες δέχθηκε στα Τίρανα το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε η εθνική Σερβίας

  • [01] Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται στοχευμένη περικοπή δημοσίων δαπανών και όχι αύξηση φόρων

    Την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να είναι εφικτή η πρόσβαση της ελληνικής οικονομίας στις διεθνείς αγορές πριν από το 2017, διατύπωσε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη στην Λευκωσία.

    Σε δηλώσεις, έπειτα από συνάντηση με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η Ελλάδα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές στα μέσα του 2014 και είχαν εισρεύσει στην ελληνική οικονομία, και ειδικά στο τραπεζικό σύστημα, σημαντικά κεφάλαια και με αυτόν τον τρόπο είχε δοθεί σε εκείνη τη χρονική συγκυρία, η εντύπωση ότι η Ελλάδα είχε καταφέρει, αργά αλλά σταθερά, να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών. «Τους τελευταίους μήνες η ελληνική οικονομία πήγε πολύ πίσω, έχουμε ενταχθεί σε ένα τρίτο, εξαιρετικά επώδυνο πρόγραμμα», σημείωσε.

    Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η προσπάθεια επιστροφής της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης στηρίζεται πάνω από όλα στην υλοποίηση δύσκολων, πλην όμως απαραίτητων μεταρρυθμίσεων. «Η πολιτική αυτή, κατά την άποψή μας δεν πρέπει να στηρίζεται στην περαιτέρω αύξηση των φόρων, αλλά στη στοχευμένη περικοπή δημοσίων δαπανών, διότι δυστυχώς στην Ελλάδα, το μείγμα οικονομικής πολιτικής που υιοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και διαπραγματεύτηκε το τρίτο μνημόνιο, δίνει περισσότερη έμφαση στην αύξηση των φόρων, πιέζοντας περισσότερο με αυτόν τον τρόπο έναν ιδιωτικό τομέα, ο οποίος ήδη δοκιμάζεται», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

    [02] Το Δουβλίνο-2 είναι ατελέσφορο, λέει στο Πρακτορείο 104,9, ο Ν.Ξυδάκης

    «Στη συζήτηση Γιούνκερ -Ερντογάν για τις προσφυγικές ροές θα πρέπει ασφαλώς να έχει λόγο και συμμετοχή η Ελλάδα», δήλωσε, στο Πρακτορείο 104,9, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Νίκος Ξυδάκης.

    Ο κ.Ξυδάκης σημείωσε, ότι η Ελλάδα πιστεύει πως «τα hotspots για υποδοχή και ταυτοποίηση των προσφύγων πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και οι πρόσφυγες πρέπει να μπορούν να μοιραστούν στις χώρες υποδοχής, σύμφωνα με τις ποσοστώσεις».

    «Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να μπαίνουν στη θάλασσα, γεγονός το οποίο έχει δύο κινδύνους, αφενός να πνιγούν και αφετέρου να ανθεί το δίκτυο της λαθραίας διακίνησης», είπε ο αν. Υπουργός, διαψεύδοντας, ότι η χώρα δέχεται πιέσεις να «ανοίξει» ο Έβρος.

    «Δεν τίθεται θέμα να ανοίξει ο Έβρος», ανέφερε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την τοποθέτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου υπέρ της αλλαγής της συνθήκης του Δουβλίνου, είπε ότι «είναι φυσικό να μας ενδιαφέρει μια προσαρμογή των συμφωνιών, γιατί η συμφωνία του Δουβλίνου έχει φανεί εν τοις πράγμασι ατελέσφορη».

    [03] Β. Μεϊμαράκης: Μη διανοηθεί ο κ. Τσίπρας να φέρει νέα μέτρα στη Βουλή

    Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατηγορώντας την πως έχει αποκρύψει από τον ελληνικό λαό πρόσθετα μέτρα, τα οποία συνοδεύουν το μνημόνιο.

    Εισερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στα πρόσθετα μέτρα, τα οποία το ΔΝΤ ζητά να ληφθούν από την κυβέρνηση και διεμήνυσε στον Αλέξη Τσίπρα να μη διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα στο Κοινοβούλιο.

    «Πριν από λίγες μέρες, ο κ. Τσίπρας μάς έλεγε ότι βρήκε ευήκοα ώτα όταν επισκέφθηκε την Αμερική. Σήμερα, το ΔΝΤ μάς στέλνει εγκύκλιο για νέα μέτρα, ύψους 1,5 δισ. Επιβεβαιώνεται, έτσι, αυτό που έλεγα χθες για ουρές και κρυφή ατζέντα. Μη διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα στη Βουλή» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, εξαπολύοντας παράλληλα νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την πρόθεσή του να φέρει τα μέτρα την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή σε ένα άρθρο.

    [04] ΣΕΒ: Οκτώ προϋποθέσεις για την ανάπτυξη

    Οκτώ προϋποθέσεις θέτει ο ΣΕΒ για τη σταθεροποίηση της οικονομίας, την ανάπτυξη και την επιστροφή στις αγορές. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο επισκόπησης των οικονομικών εξελίξεων που εκδίδει ο Σύνδεσμος, οι προϋποθέσεις αυτές είναι:

    -Να έχουμε επιτυχημένη 1η αξιολόγηση από τους θεσμούς περί (σε διαφορετική περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα έχει χρήματα να καλύψει τις υποχρεώσεις της λόγω μη εκταμίευσης των Euro3 δισ. που έχουν ήδη συμφωνηθεί να δοθούν από τον Αύγουστο),

    -Να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα

    -Να αρχίσουν να επιστρέφουν σταδιακά οι καταθέσεις στο τραπεζικό σύστημα,

    -Να αντιμετωπισθεί με ταχύτατες διαδικασίες το απόθεμα των προβληματικών δανείων, με πώλησή τους στην αγορά, όπως προβλέπει το Μνημόνιο,

    -Να αρχίσουν να αίρονται οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων,

    -Να συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίηση του Μνημονίου και η χώρα να εξακολουθεί να χρηματοδοτείται μετά από μία επιτυχημένη 2η αξιολόγηση τον Φεβρουάριο του 2016,

    -Η χώρα να διαπραγματευθεί με επιτυχία την ελάφρυνση του χρέους,

    -Να δημιουργηθούν συνθήκες επανόδου της χώρας στις αγορές, ακόμη και από το τέλος του 2016.

    [05] Βουλευτής έριξε δακρυγόνο μέσα στην αίθουσα της Βουλής του Κοσόβου

    Ο πρώην αρχηγός και νυν βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κινήματος «Αυτοδιάθεση», Αλμπίν Κούρτι έριξε σήμερα δακρυγόνο στην αίθουσα της Βουλής του Κοσόβου, την ώρα που διεξαγόταν συνεδρίαση παρουσία εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας.

    Μετά από πρωινή διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής, τις εργασίες της οποίας εμποδίζει τις τελευταίες εβδομάδες με διάφορους τρόπους η αντιπολίτευση, οι βουλευτές και ο πρόεδρος του Σώματος, Κάντρι Βεσέλι επέστρεψαν στην αίθουσα για τη συνέχιση της συνεδρίασης.

    Ο βουλευτής της «Αυτοδιάθεσης» έριξε δακρυγόνο και η αίθουσα γέμισε καπνό. Κάποιοι από τους βουλευτές ένιωσαν έντονη δυσφορία και η βουλευτής του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος Κοσόβου, Φλιόρα Μπροβίνα λιποθύμησε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρίστινας.

    Στη συνεδρίαση ήταν παρών ο ειδικός εκπρόσωπος της ΕΕ στο Κόσοβο, Σάμουελ Ζμπόγκαρ, ο οποίος κατόρθωσε με μεγάλη δυσκολία να εξέλθει από τη γεμάτη καπνό αίθουσα. Ορισμένα ΜΜΕ στην Πρίστινα μετέδωσαν ότι και ο κ. Ζμπόγκαρ λιποθύμησε.

    Πριν από τη ρίψη δακρυγόνου υπήρξε έντονη φιλονικία μεταξύ βουλευτών της αντιπολίτευσης και του κυβερνητικού συνασπισμού και σε μία στιγμή η βουλευτής της «Αυτοδιάθεσης» Αλμπουλιένα Χατζίου έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της Βουλής του Κοσόβου, Τζαβίντ Χαλίτι.

    [06] Οι υπουργοί Εσωτερικών θέλουν να αυξήσουν τις επιστροφές μεταναστών στις χώρες προέλευσής

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σκληρύνει την πολιτική της για την επιστροφή των οικονομικών μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους, η οποία επικρίνεται σήμερα για την αναποτελεσματικότητά της, εκτίμησαν σήμερα πολλοί υπουργοί Εσωτερικών φθάνοντας για μια σύνοδο στο Λουξεμβούργο.

    "Μπορούμε να δεχθούμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη προστασίας (σ.σ. τους πρόσφυγες) μόνο αν εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη δεν έρχονται ή στέλνονται γρήγορα πίσω", εξήγησε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τομάς ντε Μεζιέρ.

    "Οι επιστροφές είναι πάντα σκληρές", έτσι είναι, "αλλά εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη προστασίας πρέπει να εγκαταλείψουν την Ευρώπη", επέμεινε.

    "Πρέπει να σπάσουμε τον δεσμό ανάμεσα στο να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη και το να μπορούν να μένουν στην Ευρώπη", υπερθεμάτισε από την πλευρά της η βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι.

    [07] Ανοιχτός τις καθημερινές ο αρχαιολογικός χώρος του ναού του Επικούριου Απόλλωνα

    Ανοιχτός τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 15:00, είναι ο αρχαιολογικός χώρος του ναού του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες Φιγαλείας, που βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου, εκεί όπου συναντιούνται η Ηλεία, η Αρκαδία και η Μεσσηνία.

    Ωστόσο, το πρώτο ελληνικό μνημείο που εντάχθηκε στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα, καθώς το προσωπικό που διατέθηκε για τη φύλαξή του δεν δικαιούται αμοιβής για τα Σαββατοκύριακα.

    Το πρόβλημα ανέκυψε πρόσφατα μετά τη συνταξιοδότηση του τελευταίου μόνιμου αρχαιοφύλακα του χώρου, ο οποίος εδώ και χρόνια εργαζόταν με αυταπάρνηση, χωρίς να παίρνει άδειες και ρεπό, όπως πληροφορήθηκε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Το θέμα γνωστοποίησε χτες με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), η οποία έκανε λόγο για «εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη», «με συνέπειες τόσο για το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού όσο και για την τοπική κοινωνία», ενώ, όπως ανέφεραν οι αρχαιοφύλακες, μεγάλο είναι και το πρόβλημα που δημιουργείται στην ασφάλεια του μνημείου.

    «Η λύση πρέπει να είναι μόνιμη, καθώς ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα είναι ένα μνημείο απομακρυσμένο, με πολλές ιδιαιτερότητες, οπότε για να λειτουργήσει σωστά και με ασφάλεια χρειάζεται τουλάχιστον έναν μόνιμο φύλακα», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, Ερωφίλη-Ίριδα Κόλλια. Η Εφορεία έχει ήδη γνωστοποιήσει το πρόβλημα στην κεντρική υπηρεσία, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ενέργειες για την αύξηση του προσωπικού. Στο μεταξύ, για να μην υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία του χώρου, το κενό καλύφθηκε με μόνιμο προσωπικό άλλων ειδικοτήτων, που εκτελεί χρέη φύλακα. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ωστόσο δεν έχουν δικαίωμα να δουλέψουν Σαββατοκύριακο, καθώς δεν καλύπτονται νομικά και ασφαλιστικά, αλλά ούτε και πρακτικά, καθώς δεν μπορούν να πληρωθούν.

    [08] Το Νόμπελ Λογοτεχνίας στη Σβετλάνα Αλεξίεβιτς

    Η Λευκορωσίδα Σβετλάνα Αλεξίεβιτς τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2015, ανακοίνωσε η Σουηδική Ακαδημία.

    Δημοσιογράφος και συγγραφέας, τιμάται για «το πολυφωνικό της έργο, μαρτυρία για τα δεινά και το θάρρος στην εποχή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ακαδημίας.

    [09] FIFA: Προσωρινός αποκλεισμός 90 ημερών σε Μπλάτερ, Πλατινί

    Ο (απερχόμενος) πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, και ο πιθανός διάδοχός του, ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, τιμωρήθηκαν με προσωρινό αποκλεισμό 90 ημερών από την επιτροπή δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας. Η επιτροπή επέβαλε επίσης αποκλεισμό 90 ημερών και στον γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βαλκ, ο οποίος είχε τεθεί σε άδεια από την παγκόσμια συνομοσπονδία, ενώ τιμώρησε με αποκλεισμό έξι ετών και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων τον πρώην αντιπρόεδρο της FIFA, Τσουνγκ Μονγκ-τζουν. «Οι λόγοι γι' αυτές τις αποφάσεις είναι οι έρευνες που διεξάγονται από το αρμόδιο τμήμα της επιτροπής δεοντολογίας» αναφέρει η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

    Σε αυτήν η επιτροπή υπογραμμίζει ότι, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα εν λόγω άτομα αποκλείονται από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ οι ποινές τους τίθενται άμεσα σε ισχύ. Παράλληλα, η επιτροπή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι προσωρινοί αποκλεισμοί στους Πλατινί, Μπλάτερ και Βαλκ να επεκταθούν για μια επιπρόσθετη περίοδο που δεν θα ξεπερνάει τις 45 ημέρες.

    [10] Νίκος Παππάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι ψυχοφθόρο...»

    Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού τον βρίσκει στην ίδια θέση με αυτή που ήταν στο κλείσιμο της «αυλαίας» της περσινής αγωνιστικής περιόδου... Με ντέρμπι «αιωνίων» και τον ίδιο ανήμπορο να συνεισφέρει λόγω τραυματισμού.

    Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει (19π.) στον περσινό «ηχηρό» αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ από τους μετέπειτα Κυπελλούχους Ελλάδας των πολλών απουσιών, και πάλι στα προημιτελικά του θεσμού, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον νοκ-άουτ αγώνα στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και όχι μόνο...

    «Είναι ψυχοφθόρο που δεν θα μπορέσω να πατήσω στο παρκέ» επισήμανε ο «πράσινος» γκαρντ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος όμως ανυπομονεί για τις επόμενες «μάχες αιωνίων» που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά και ευελπιστεί να είναι «παρών».

    Παράλληλα, ο Παππάς μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό, τις προσθήκες, τους στόχους, αλλά και για το «κεφάλαιο» Εθνική Ομάδα, εκφράζοντας την επιθυμία να ενισχύσει άμεσα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, χωρίς όμως αυτή η επιθυμία να αποτελεί και απωθημένο...

    [11] Επίθεση με πέτρες δέχθηκε στα Τίρανα το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε η εθνική Σερβίας

    Επίθεση με πέτρες δέχθηκε στα Τίρανα το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε η εθνική ομάδα της Σερβίας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Σάβο Μιλόσεβιτς.

    Το επεισόδιο συνέβη στο δρόμο από το αεροδρόμιο των Τιράνων έως το ξενοδοχείο, όπου η εθνική ομάδα της Σερβίας διανυκτέρευσε ενόψει του αγώνα στο Ελμπασάν, όπου θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Αλβανίας για τα προκριματικά του EURO 2016.

    Από την επίθεση με πέτρες δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές, έσπασε τζάμι σε παράθυρο του λεωφορείου, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας της Σερβίας σοκαρίστηκαν από τη βίαιη συμπεριφορά υποστηρικτών της ομάδας της Αλβανίας, τόνισε ο κ. Μιλόσεβιτς.

    Κατά τη διαδρομή από το αεροδρόμιο προς την αλβανική πρωτεύουσα το λεωφορείο συνόδευαν ισχυρές δυνάμεις ασφάλειας. Όταν όμως έφθασε στο κέντρο της πόλης, πολίτες των Τιράνων σφύριζαν, φώναζαν και έκαναν αγενείς χειρονομίες εναντίον των παικτών και κάποιοι πετούσαν διάφορα αντικείμενα εναντίον του λεωφορείου, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας κάλεσε τον πρέσβη της Αλβανίας στο Βελιγράδι, Ιλίρ Μπότσκο, για να του επιδώσει νότα διαμαρτυρίας με αφορμή την επίθεση στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Σερβίας.

    Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το επεισόδιο, αν και πρόκειται για αγώνα υψηλού κινδύνου, μαρτυρά σοβαρές παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών της Αλβανίας στη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ δύο Εθνικών Ομάδων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 8 October 2015 - 12:32:18 UTC