Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΔ: Οι αποφάσεις της ΚΕΦΕ
  • [02] Ο Θ. Δρίτσας διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τον ΟΛΠ
  • [03] ΥΠΕΞ: Ούτε καν συζήτηση για κοινή περιπολία θαλασσίων συνόρων
  • [04] Γ. Χουλιαράκης: Το πολυνομοσχέδιο εξαλείφει το ρίσκο εξόδου της χώρας από το ευρώ
  • [05] Με οριακή πτώση 0,36% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών
  • [06] Στις 25 Νοεμβρίου το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ
  • [07] Η Volkswagen θα περικόψει κατά ένα δισ. ευρώ τις επενδύσεις
  • [08] Το Twitter θα απολύσει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως
  • [09] Κομισιόν: Δεν υπάρχει πρόταση για κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας
  • [10] Καταργείται η Ομάδα Δέλτα
  • [11] Περιστατικό σχολικής βίας σε σχολείο του Κορυδαλλού
  • [12] Παραδόθηκε 37χρονος που καταζητούνταν από την αντιτρομοκρατική

  • [01] ΝΔ: Οι αποφάσεις της ΚΕΦΕ

    Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ αποφάσισε την ερχόμενη Πέμπτη να προχωρήσει η αποσφράγιση των προσφορών των εταιριών που θα αναλάβουν τα διαδικαστικά των εκλογών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων. Παράλληλα αποφασίστηκε ως βάση προσδιορισμού για τα εκλογικά κέντρα εντός Ελλάδος να είναι κατά προσέγγιση ο αριθμός 900 και για τα εκλογικά τμήματα, επίσης κατά προσέγγιση, να είναι ο αριθμός 1300.

    Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ επισημαίνεται επίσης πως κατά πλειοψηφία η ΚΕΦΕ αποφάσισε το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές για όλους τους ψηφοφόρους να είναι τα 3 ευρώ, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι που θα χρησιμοποιηθούν να είναι όπως και το 2009 οι εκλογικοί κατάλογοι του υπουργείου Εσωτερικών.

    [02] Ο Θ. Δρίτσας διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τον ΟΛΠ

    Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συναινέσει στο να υλοποιηθεί σχέδιο αξιοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), όπως αυτό που περιγράφεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», έδωσε σήμερα, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

    Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το τι θα ιδιωτικοποιηθεί και τι όχι αναμένονται την Παρασκευή, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ «έχει μάλλον αποφασίσει να πουληθεί στους ιδιώτες σχεδόν ολόκληρο το τοπικό παραλιακό μέτωπο». Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, «αν δεν ληφθούν τώρα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των αρχαιολογικών και νεότερων μνημείων της περιοχής, η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού θα τα θέσει σε κίνδυνο. Επίσης, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν σημαντικά έσοδα για το κράτος -συγκεκριμένα το ενοίκιο που δίνει η COSCO- στην περίπτωση που το λιμάνι περάσει σε κινεζικά χέρια».

    Ερωτηθείς σχετικά, ο Θ. Δρίτσας απάντησε: «Γνωρίζω αυτή τη μελέτη, αυτό το σχέδιο που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα των Συντακτών, ένα σχέδιο του ΟΛΠ από το 2011. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς που να διεκδικεί και να φιλοδοξεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση εμείς, η κυβέρνηση, δεν πρόκειται να συναινέσουμε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε η ίδια μελέτη αναφέρει ότι -παρά τα όσα προβλέπει για κυματοθραύστες και διάφορα άλλα, δεν μπορεί εκεί να εγκατασταθεί χρήση ακτοπλοϊκών λειτουργιών, ακτοπλοϊκών συνδέσεων και άλλα τέτοια».

    [03] ΥΠΕΞ: Ούτε καν συζήτηση για κοινή περιπολία θαλασσίων συνόρων

    Ναι σε «πολυεπίπεδη συνεργασία με την Τουρκία για την καλύτερη αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και την πάταξη των δικτύων παράνομης διακίνησης οργανωμένα», «σε τομείς όπως η ανταλλαγή πληροφοριών ή η επανεισδοχή», αλλά ούτε συζήτηση για «καινοφανείς ιδέες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εσχάτως, όπως αυτή της κοινής ελληνοτουρκικής περιπολίας των θαλασσίων συνόρων». Αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας μετά τις χθεσινές δηλώσεις εκπροσώπου της Καγκελαρίας για την ανάγκη ύπαρξης «συντεταγμένης» κατάστασης στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

    «Η Ελλάδα» υπογραμμίζει ο κ. Κούτρας, «η οποία φυλάσσει τα σύνορα της Ευρώπης στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο», «ουδέποτε διανοήθηκε να αναθέσει στο πολεμικό της ναυτικό ή στις ένοπλες δυνάμεις της, γενικότερα, την αντιμετώπιση των προσφύγων πολέμου» σημειώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσει επιτέλους το παιχνίδι απόδοσης ευθυνών και να επικεντρωθούμε στη λύση».

    Ενίσχυση της FRONTEX, αναθεώρηση του ανεφάρμοστου καθεστώτος του Δουβλίνο ΙΙ, ενίσχυση των χωρών διέλευσης και υποδοχής προσφύγων, εφαρμογή του ελληνοτουρκικού πρωτοκόλλου επανεισδοχής, αλλά και της Συμφωνίας Επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας, όπως υπενθυμίζει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, είναι τα θέματα μιας «συντεταγμένης» ευρωπαϊκής δράσης όσον αφορά στη διαχείριση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης που θεωρεί αναγκαία η Ελλάδα, η οποία «με τεράστιο κόστος, προστατεύει τα σύνορά της που είναι τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης».

    [04] Γ. Χουλιαράκης: Το πολυνομοσχέδιο εξαλείφει το ρίσκο εξόδου της χώρας από το ευρώ

    Η ψήφιση του νομοσχεδίου αποκαθιστά την εμπιστοσύνη και της αξιοπιστία της χώρας και εξαλείφει το ρίσκο εξόδου της χώρας από το κοινό νόμισμα, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ανοίγοντας τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη κοινή συνεδρίαση των τριών αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής.

    «Τα μέτρα του νομοσχεδίου είναι σημαντικό μέρος της συμφωνίας που σύναψε η ελληνική κυβέρνηση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και αποτελεί προαπαιτούμενο για την υλοποίηση του», σημείωσε ο κ. Χουλαριάκης και προσέθεσε:

    «Παρά τη δύσκολη εφαρμογή ορισμένων μέτρων, η ψήφιση του επιτρέπει την ομαλή χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας βραχυχρόνια, αλλά και στη διάρκεια της τριετίας εξαλείφει το ρίσκο για έξοδο από το κοινό νόμισμα, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη της χώρας και διαμορφώνει σταθερότητα και έξοδο από την ύφεση της τελευταίας πενταετίας».

    «Προφανώς δεν είναι αρκετό αυτό το νομοσχέδιο, για αυτό και η κυβέρνηση έχει παράλληλο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, και πιστεύουμε ότι θα οδηγηθούμε στην οικονομική ανεξαρτησία της χώρας με έξοδο της στις διεθνείς αγορές», ανέφερε ακόμα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

    [05] Με οριακή πτώση 0,36% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

    Ήπιες πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου.

    Υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Εθνικής, Πειραιώς και Alpha Bank, ενώ σημαντικές πιέσεις δέχθηκαν οι μετοχές της Eurobank, της Coca Cola HBC και του ΟΠΑΠ.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 678,30 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,36%.

    Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 8 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 682,91 μονάδες (+0,32%) και κατώτερη στις 674,62 μονάδες (-0,90%).

    Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 34,219 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 70.636.786 τεμάχια.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,73%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,64%.

    [06] Στις 25 Νοεμβρίου το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ

    Το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 25 Νοεμβρίου 2015, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Από σήμερα, σημειώνει η ΕΚΤ, θα αρχίσει η αποστολή πληροφοριακού υλικού σε φορείς που κατ'επάγγελμα διαχειρίζονται μετρητά στη ζώνη του ευρώ, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με την εμφάνιση του νέου χαρτονομίσματος και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του και να μπορούν να μεταφέρουν τις πληροφορίες αυτές στους πελάτες τους.

    Το ευρωσύστημα θα στείλει ενημερωτικά φυλλάδια σε πάνω από 2,8 εκατομμύρια καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ. Το ενημερωτικό φυλλάδιο υπενθυμίζει στους φορείς, που κατ' επάγγελμα διαχειρίζονται μετρητά, αφενός τα μέτρα, τα οποία θα πρέπει να λάβουν για την προσαρμογή του εξοπλισμού τους, ώστε να δέχεται το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, και αφετέρου το χρονοδιάγραμμα εισαγωγής του.

    [07] Η Volkswagen θα περικόψει κατά ένα δισ. ευρώ τις επενδύσεις

    Η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, βυθισμένη στο σκάνδαλο με τις παραποιημένες εκπομπές ρύπων των πετρελαιοκίνητων κινητήρων της που μπορεί να της κοστίσει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα μια μείωση κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο των επενδύσεών της στα αυτοκίνητα Volkswagen, παράλληλα με την επιτάχυνση της ανάπτυξης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

    Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ακόμη ότι θα επιταχύνει την περικοπή των εξόδων στο τμήμα της VW, που είναι το μεγαλύτερο από άποψη εσόδων, και ότι θα τοποθετεί μόνο την πιο πρόσφατη και «καλύτερη περιβαλλοντκή τεχνολογία» στα ντιζελοκίνητα οχήματα.

    Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη επιχειρηματική κρίση στην 78χρονη ιστορία της μετά την παραδοχή της τον περασμένο μήνα ότι είχε εγκαταστήσει λογισμικό στα ντιζελοκίνητα οχήματα προκειμένου να παραπλανήσει τις ρυθμιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με το πραγματικό επίπεδο των τοξικών εκπομπών τους.

    Το σκάνδαλο είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να χάσει περίπου το ένα τέταρτο της αγοραίας αξίας της, ανάγκασε τον επί μακρόν εκτελεστικό διευθυντή της να παραιτηθεί και προκάλεσε κλυδωνισμούς τόσο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία όσο και στη γερμανική οικονομία.

    [08] Το Twitter θα απολύσει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

    Η Twitter Inc. ανακοίνωσε ότι θα απολύσει έως 336 υπαλλήλους της, αριθμός που αντιστοιχεί σε περικοπή περίπου του 8% του προσωπικού της παγκοσμίως, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου για την αναδιάρθρωση των λειτουργιών της.

    Οι απολύσεις ανακοινώνονται μία εβδομάδα περίπου αφότου η πάροχος υπηρεσιών μικρομπλόγκινγκ διόρισε τον συνιδρυτή της, τον 38χρονο Τζακ Ντόρσεϊ, ως μόνιμο διευθύνοντα σύμβουλό της.

    Η μετοχή του Twitter αυξήθηκε κατά 2,3% στα 29,41 δολάρια στις προσυνεδριακές συναλλαγές σήμερα.

    Η εταιρία ανέφερε πως αναμένει να καταγράψει περίπου 10-20 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αποζημιώσεων απόλυσης και 5-15 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αναδιάρθρωσης.

    Τα περισσότερα από αυτά τα προ φόρων έξοδα αναδιάρθρωσης θα καταγραφούν στο τρίμηνο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

    [09] Κομισιόν: Δεν υπάρχει πρόταση για κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας

    Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σήμερα ότι κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία για το προσφυγικό ζήτημα και πρόσθεσε ότι κομβικό σημείο είναι η συνεργασία της Ελλάδας και της Τουρκίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ουδέποτε η Επιτροπή πρότεινε κοινές περιπολίες του τουρκικού και ελληνικού λιμενικού.

    Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία για το προσφυγικό ζήτημα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ, η οποία θα επισκεφθεί την Τουρκία την ερχόμενη Κυριακή. Επιπλέον, η αποστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Φρανς Τίμερμανς θα μεταβεί στην Άγκυρα στις 14 Οκτωβρίου. Τον Φ. Τίμερμανς θα συνοδεύουν ο επίτροπος αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο επίτροπος Διεύρυνσης, Γιοχάνες Χαν.

    Παράλληλες δράσεις λαμβάνουν χώρα και στην Ελλάδα, δήλωσε ο Μ. Σχοινάς, όπου ευρωπαϊκές υπηρεσίες και κλιμάκια της Επιτροπής συνεργάζονται με τις εθνικές αρχές για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. «Είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο που γίνεται και στις δύο πλευρές του Αιγαίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.

    Ερωτηθείς, εξάλλου, για το αν η Επιτροπή έχει προτείνει κοινές περιπολίες του ελληνικού και τουρκικού λιμενικού, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για το προσφυγικό, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής απάντησε κατηγορηματικά πως ουδέποτε η Επιτροπή πρότεινε κάτι τέτοιο.

    Διαβάστε επίσης: ΥΠΕΞ: Ούτε συζήτηση για καινοφανείς ιδέες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εσχάτως

    [10] Καταργείται η Ομάδα Δέλτα

    Την κατάργηση της Ομάδας Δέλτα καθώς και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

    Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και αναδιάταξης της αστυνομίας η Ομάδα Δέλτα θα διαλυθεί σε τρία μέρη χωρίς όμως να σταματήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη σε βάρος αστυνομικών που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ μικρά τμήματα κυρίως της περιφέρειας θα συγχωνευθούν σε μεγαλύτερα για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας. Ανάλογες κινήσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας θα γίνουν και στην Πυροσβεστική.

    Ο αναπληρωτής υπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Χρυσή Αυγή και τις άλλες ακροδεξιές οργανώσεις όπως είπε ότι δεν θα ανεχθεί να υποκαταστήσει κανείς το ρόλο της Αστυνομίας και τόνισε ότι θα είναι αμείλικτος σε περιπτώσεις αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στους κόλπους της ΕΛΑΣ.

    [11] Περιστατικό σχολικής βίας σε σχολείο του Κορυδαλλού

    Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της συμπλοκής τεσσάρων μαθητών στο πρώτο ΕΠ.ΑΛ Κορυδαλλού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου μαθητή στα πόδια, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε στη διεύθυνση του σχολείου και την αστυνομία για το συμβάν, ότι δύο εκ των συμμαθητών του, του επιτέθηκαν με πτυσσόμενα μαχαίρια.

    Στο σημείο κλήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου η Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και σήμερα ένας 15χρονος.

    Η σημερινή σύλληψη έγινε καθώς ο 15χρονος μαθητής στο οποίο επιτέθηκαν λόγω του σοκ δεν μπορούσε να προσδιορίσει χθες στη διεύθυνση του σχολείου και το τρίτο άτομο στο οποίο πήρε μέρος στη συμπλοκή.

    Στους συλληφθέντες δεν εντοπίστηκαν μετά από σωματική έρευνα τα πτυσσόμενα μαχαίρια ενώ και για τους τρεις, που αρνήθηκαν τα ισχυριζόμενα και τις κατηγορίες του συμμαθητή τους, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

    Αύριο ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να ακολουθηθεί η πειθαρχική διαδικασία για τους τρεις μαθητές. Σημειώνεται ότι το πρώτο ΕΠ.ΑΛ Κορυδαλλού είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας στο οποίο φοιτούν 650 μαθητές και έχει διακριθεί πολλές φορές για τις δυνατότητες των μαθητών του.

    [12] Παραδόθηκε 37χρονος που καταζητούνταν από την αντιτρομοκρατική

    Στον 23ο ανακριτή οδηγείται αύριο από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο 37χρονος ο οποίος καταζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί όπλων και παρουσιάστηκε μόνος του σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

    Ο 37χρονος σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του κατηγορείται ως κάτοχος του οπλοστασίου που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ΙΧ αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια.

    Μετά την παράδοσή του ο 37χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι οποίοι ενημερώθηκαν και οδηγήθηκε αμέσως στον αρμόδιο εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναμένεται η έγκριση του εισαγγελέα προκειμένου να ληφθεί γενετικό υλικό από τον συλληφθέντα για να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με DNA αγνώστων που έχουν βρεθεί σε χώρους και αντικείμενα που προέκυψαν από τους έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας τον τελευταίο καιρό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 13 October 2015 - 16:32:20 UTC