Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Απαιτείται ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό
  • [02] Μ. Σάλλας: Aντίθετος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
  • [03] Τηλεφωνική επιικοινωνία Λαβρόφ-Κέρι για την πολιτική επίλυση της συριακής κρίσης
  • [04] Σε χαμηλό τριετίας η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ
  • [05] Συμφωνία σε συγκεκριμένες δράσεις, στόχος της «μίνι» Συνόδου για το προσφυγικό
  • [06] Η Μινωική ελιά της Ιεράπετρας ξεκίνησε το ταξίδι της για τον ΟΗΕ και την Unesco
  • [07] Με 1.730 πρόσφυγες στον Πειραιά το «Τέρα Τζετ»
  • [08] Γερμανία - Volkswagen: Εκπτώσεις για αγορά νέου αυτοκινήτου σε ιδιοκτήτες οχημάτων με το παράνομο λογισμικό
  • [09] Ο Γιάννου πέτυχε την ανατροπή και ο Αστέρας έφυγε νικητής από τα Ιωάννινα
  • [10] Με «σολίστ» τον Φελντέιν, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ρέθυμνο

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Απαιτείται ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό

    Την ανάγκη εξεύρεσης ευρωπαϊκής λύσης στο προσφυγικό ζήτημα, υπογράμμισε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη «μίνι» Σύνοδο Κορυφής που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το προσφυγικό.

    «Ελπίζω να βρεθεί κοινός τόπος σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης. Είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε να βρούμε μια ευρωπαϊκή λύση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

    «Δυστυχώς μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να βρεθεί λύση, λόγω της στάσης που κρατούν ορισμένες χώρες», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει επιμερισμός ευθυνών μεταξύ των χωρών-μελών και προς αυτό το σκοπό η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Επιτροπή για τη σημερινή συνάντηση είναι θετική, δήλωσε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προσκλήθηκε στη σημερινή συνάντηση, παρά το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε αυτήν την συνάντηση. Όπως, είπε, όλοι γνωρίζουν ότι στην άλλη άκρη της λεγόμενης οδού των Βαλκανίων υπάρχει μια «είσοδος». «Αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τη χώρα εισόδου, φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολη η εξεύρεση λύσης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Κατέληξε λέγοντας πως η Ελλάδα από την πλευρά της θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να είναι εποικοδομητικές οι σημερινές συζητήσεις, προς την κατεύθυνση μιας προσπάθειας να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές και να επιλυθεί το ανθρωπιστικό αυτό πρόβλημα.

    Ερωτηθείς για την προετοιμασία των κέντρων καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων (hotspots) στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η χώρα θα εκπληρώσει εγκαίρως τις δεσμεύσεις της. Όπως ανέφερε ως το τέλος του χρόνου, πέντε hotspots θα είναι έτοιμα στα νησιά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το hotspot της Λέσβου θα είναι έτοιμο ως το τέλος του Νοεμβρίου και ότι ως τα μέσα Δεκεμβρίου θα λειτουργούν και τα υπόλοιπα τέσσερα hotspots. Τόνισε, ωστόσο, ότι και οι άλλες χώρες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε αυτό το ζήτημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Συμφωνία σε συγκεκριμένες δράσεις, στόχος της «μίνι» Συνόδου για το προσφυγικό

    [02] Μ. Σάλλας: Aντίθετος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

    Αντίθετος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας δηλώνει ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι πιστεύει για το θέμα που έχει προκύψει με τα κόκκινα δάνεια και ιδιαίτερα για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και εάν πίσω από τους εκπροσώπους των Θεσμών υπάρχουν πιέσεις των τραπεζών απαντά: «Μεγάλο λάθος. Οι τράπεζες θα έχουν εξαιρετικά υψηλό κόστος εφαρμόζοντας τη διαδικασία των πλειστηριασμών και μάλιστα στις σημερινές πολύ χαμηλές τιμές των ακινήτων. Πέραν του γεγονότος ότι αυτό αποτελεί μία μεγάλη κοινωνική αδικία προκαλεί και ζημία στις τράπεζες. Αν όλα αυτά τα δεκάδες χιλιάδες ακίνητα περιέλθουν στις τράπεζες, θα εκμηδενιστεί η αξία τους. Κόστη συντήρησης, φύλαξης κλπ. Για να μην πάμε όμως στο άλλο άκρο, θα μπορούσε όσο διαρκεί η κρίση, ακόμα και αυτοί που έχουν εισοδήματα κάτω από ένα ορισμένο ύψος, να πληρώνουν κάτι μικρό και συμβολικό, πάντοτε μιλώντας για την πρώτη κατοικία. Ας πούμε 1,2% επί του υπολοίπου του δανείου μπορεί να καταβάλλεται για να υπάρχει δίκαιη αντιμετώπιση έναντι εκείνων που νοικιάζουν σπίτια από ιδιώτες και βρίσκονται ενδεχομένως στην ίδια ή χειρότερη εισοδηματική ή περιουσιακή κατάσταση. Έτσι αν το υπόλοιπο δανείου κάποιου σήμερα είναι ας πούμε 100.000 ευρώ, ποσό που είναι πάνω από τον μέσο όρο δανείου των δανειοληπτών α' κατοικίας, θα επιβαρύνεται το πολύ με 1.200 ευρώ το χρόνο ή με 100 ευρώ το μήνα, υποκαθιστώντας το όποιο επιτόκιο, με παράλληλη αναστολή των δόσεων του κεφαλαίου. Παράλληλα με την πρόταση αυτή θα αποκατασταθεί μίας μορφής κοινωνική δικαιοσύνη, έναντι όσων δεν έχουν κατοικία και πληρώνουν ενοίκιο, καθώς επίσης και έναντι των συνεπών δανειοληπτών, που αισθάνονται ιδιαίτερα αδικημένοι».

    [03] Τηλεφωνική επιικοινωνία Λαβρόφ-Κέρι για την πολιτική επίλυση της συριακής κρίσης

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζον Κέρι είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με θέμα τη συριακή κρίση, έπειτα από αίτημα των ΗΠΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ.

    Το υπουργείο προσθέτει ότι οι Λαβρόφ και Κέρι συνέχισαν τη συζήτησή τους σχετικά με τις προοπτικές πολιτικής επίλυσης της συριακής κρίσης με την ανάμειξη των συριακών αρχών και της "πατριωτικής αντιπολίτευσης" αλλά και την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας.

    Νωρίτερα, Ρώσος βουλευτής ο οποίος σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, δήλωσε ότι προτεραιότητα του Σύρου ηγέτη είναι η μάχη και η εξάλειψη της τρομοκρατίας και στη συνέχεια η διεξαγωγή βουλευτικών και προεδρικών εκλογών.

    Ερωτηθείς αν ο Άσαντ είναι έτοιμος για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, ο Σεργκέι Γκαβρίλοφ απάντησε ότι η εντύπωση που του έδωσε ο Άσαντ είναι ότι "πρωταρχικός στόχος του είναι η μάχη και η εξάλειψη της...τρομοκρατίας κι έπειτα οι εκλογές--βουλευτικές και προεδρικές".

    Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Γκαβρίλοφ στα αγγλικά στο Ρόιτερς.

    [04] Σε χαμηλό τριετίας η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ

    Η δημοτικότητα των συντηρητικών της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδό της των τελευταίων τριών ετών και πλέον, καθώς οι Βαυαροί εταίροι της στην κυβέρνηση συνασπισμού κλιμακώνουν την κριτική εναντίον της για τους χειρισμούς της στην προσφυγική κρίση, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ο επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU)-- του «αδελφού» κόμματος της Μέρκελ-- Χορστ Σιχόφερ, δήλωσε ότι κινδυνεύει η ύπαρξη του συντηρητικού μπλοκ αν η καγκελάριος δεν "διορθώσει" την πολιτική της για το άσυλο. Η Βαυαρία είναι η πύλη εισόδου για τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στη Γερμανία.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Emnid, η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ μειώθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 36%--το χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο 2012--ενώ οι αντιπολιτευόμενοι Πράσινοι αύξησαν το ποσοστό της δημοφιλίας τους κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 10%.

    Τα άλλα μεγάλα κόμματα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), που μοιράζονται την εξουσία με την Μέρκελ, στο 26% και το αντιμεταναστευτικό Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), το οποίο κερδίζει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, στο 7%.

    Η Μέρκελ δέχεται έντονη κριτική από ορισμένους συντηρητικούς επειδή άνοιξε τα σύνορα της χώρας για τους Σύρους πρόσφυγες--μία κίνηση που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν--προκάλεσε νέα προσφυγικά κύματα. Οι επικριτές της, ειδικά της Βαυαρίας, θέλουν την εισαγωγή περιορισμών στον αριθμό των προσφύγων που θα επιτρέπεται να εισέρχονται στη χώρα.

    [05] Συμφωνία σε συγκεκριμένες δράσεις, στόχος της «μίνι» Συνόδου για το προσφυγικό

    Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες της «μίνι συνόδου» για το προσφυγικό, η οποία πραγματοποιείται στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Η πρωτοβουλία αυτή του πρόεδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στόχο έχει να συμφωνηθούν κάποιες συγκεκριμένες δράσεις μεταξύ των χωρών που βρίσκονται κατά μήκος της λεγόμενης «οδού των Δυτικών Βαλκανίων» οι οποίες θα ενισχύσουν τη συνεργασία των γειτονικών χωρών και θα ρυθμίσουν την εσωτερική κατανομή των προσφύγων.

    Ο Ευρωπαίος επίτροπος για την Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, προσερχόμενος στη διάσκεψη έκανε λόγο για μια «παγκόσμια πρόκληση», ενώ κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να την αντιμετωπίσουν «μαζί». Ελπίζω να συνεργαστούν στενά τα κράτη μέλη και να μη ψάχνουν «ατομικές λύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Χαν συμπληρώνοντας πως ο βασικός στόχος είναι να αποφευχθεί η «ασυντόνιστη» εισροή προσφύγων στην Ευρώπη. Η ΕΕ είναι έτοιμη να συνδράμει με περαιτέρω υλική αλλά και χρηματική βοήθεια, συνέχισε ο Αυστριακός επίτροπος, επισημαίνοντας πως οι εν λόγω εισφορές πρέπει να είναι στοχευμένες έτσι ώστε να συμβάλλουν στην εύρεση λύσεων και στη στήριξη του έργου των αρμόδιων οργανισμών, όπως τα Ηνωμένα Έθνη.

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος μετέχει επίσης στη συνάντηση, υπογράμμισε πως η «βία δεν είναι αποδεκτή» και πως όσοι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο είναι «ντροπή» για την Ευρώπη.

    Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, τόνισε πως «εξαιρετικά μέτρα» είναι αναγκαία σε «εξαιρετικές περιόδους», ενώ συμπλήρωσε πως η σημερινή συνάντηση είναι σημαντική για την «ανθρώπινη μεταχείριση των προσφύγων».

    H Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι, αναφερόμενη στα προσδοκώμενα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης είπε πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη για «συγκεκριμένα επιχειρησιακά μέτρα», στα οποία θα δεσμευτούν τα κράτη μέλη για την αντιμετώπιση της κρίσης με «υπευθυνότητα» και «αλληλεγγύη».

    O Λουξεμβούργιος υπουργός Εξωτερικών και προεδρεύων του Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, Ζαν Άσελμπορν επεσήμανε πως πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα βοήθεια, καθώς είναι αδύνατο γι? αυτή να διαχειριστεί μόνη της τα ευρωπαϊκά σύνορα. Ο Ούγγρος Βικτόρ Ορμπάν επανέλαβε τη θέση της Ουγγαρίας, η οποία είναι να απομακρυνθεί η ΕΕ από «τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων» που βάζουν σε κίνδυνο «τη συνθήκη Σένγκεν», ενώ αναφερόμενος στην Ελλάδα τόνισε και πάλι πως πρέπει να υπάρξει κοινή φύλαξη των συνόρων.

    Ο Σλοβένος πρωθυπουργός, Μίρο Τσεράρ σημείωσε κατά την είσοδό του πως αναμένει από τη σημερινή συνάντηση να βελτιωθεί η επικοινωνία με την Κροατία, κάτι που δε συνέβαινε μέχρι στιγμής και πως η γειτονική χώρα θα σταματήσει να ωθεί τις ροές στη Σλοβενία. Από την πλευρά του, ο Κροάτης πρωθυπουργός, Ζόραν Μιλάνοβιτς, επεσήμανε πως η απαρχή του προβλήματος βρίσκεται στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας και εκεί πρέπει να εστιαστεί η επίλυσή του.

    Τρεις είναι οι χώρες εκτός ΕΕ που συμμετέχουν σήμερα στη μίνι σύνοδο για το προσφυγικό. Ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βουτσιτς προσερχόμενος, δήλωσε πως η Σερβία είναι έτοιμη να δεχτεί το ποσοστό προσφύγων που της αναλογεί, τονίζοντας πως η Σερβία δεν έχει την πρόθεση να χτίσει «τείχη και φράκτες», αλλά είναι εδώ για να αναζητήσει «μια συνολική λύση».Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ, έκανε αναφορά σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα κάνει στην Ελλάδα, οι οποίες αναμένει να γίνουν δεκτές, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τώρα η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ ήταν πολύ χαμηλή.

    Τέλος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, υπογράμμισε πως πρωταρχικής σημασίας παραμένει η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

    [06] Η Μινωική ελιά της Ιεράπετρας ξεκίνησε το ταξίδι της για τον ΟΗΕ και την Unesco

    Το ταξίδι της Μινωικής ελιάς απ? το Καβούσι Ιεράπετρας με τελικό προορισμό την ένταξή της, μαζί με το γύρω απ? αυτήν «Μινωικό Άλσος Ειρήνης», στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ξεκίνησε σήμερα, με την εκδήλωση «Ελαίας-ειρήνης, φωτός δρόμοι» που πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Κοινότητα Καβουσίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, υπό την αιγίδα του δήμου Ιεράπετρας, της Περιφέρειας Κρήτης και της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών. Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, ήταν αφενός να σηματοδοτήσει την έναρξη των προσπαθειών ώστε να ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων της UNESCO, αλλά και αφετέρου να κατατεθεί αίτημα να φυτευθεί στην έδρα του ΟΗΕ μια «κόρη» της Μινωικής ελιάς. Και αυτό γιατί η φετινή γενέθλιος ημέρα του ΟΗΕ είναι μεταξύ άλλων αφιερωμένη και στο έδαφος του πλανήτη και στην άμεση εξάρτηση της διατροφικής ασφάλειας και των οικοσυστημάτων από αυτό.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκαν τρία φυτώρια της μινωικής ελιάς με σκοπό να μεταφυτευθούν ένα στην έδρα του ΟΗΕ, ένα στο αεροδρόμιο της Σητείας και τέλος ένα να δοθεί στην UNESCO. Tα φυτώρια παρέλαβαν ο γ.γ αποδήμου Ελληνισμού Δημήτρης Πλευράκης, ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης και η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

    [07] Με 1.730 πρόσφυγες στον Πειραιά το «Τέρα Τζετ»

    Με επιβάτες 1.730 πρόσφυγες, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη, κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Τέρα Τζετ». Αργά τη νύχτα ή τις πρωινές ώρες, αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά, το Πλοίο «Νήσος Μύκονος», που, επίσης, θα έχει επιβάτες και πρόσφυγες.

    [08] Γερμανία - Volkswagen: Εκπτώσεις για αγορά νέου αυτοκινήτου σε ιδιοκτήτες οχημάτων με το παράνομο λογισμικό

    Η Volkswagen θα προσφέρει εκπτώσεις για την αγορά νέου αυτοκινήτου στους ιδιοκτήτες οχημάτων της στη Γερμανία, που θα παραδίδουν τα αυτοκίνητά τους στα οποία είχε τοποθετηθεί το παράνομο λογισμικό, μετέδωσε σήμερα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).Η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με την σοβαρότερη κρίση στην 78χρονη ιστορία της μετά την παραδοχή τον περασμένο μήνα ότι τοποθέτησε παράνομο λογισμικό στα ντιζελοκίνητα οχήματά της για να παραπλανήσει τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τα επίπεδα εκπομπής ρύπων των οχημάτων.

    Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα ανακαλέσει περίπου 8,5 εκατομμύρια ντιζελοκίνητα αυτοκίνητά της στην Ευρώπη, στα οποία είχε τοποθετηθεί το παράνομο λογισμικό.Οι ειδικές προσφορές θα διατίθενται μόνο στη Γερμανία.

    [09] Ο Γιάννου πέτυχε την ανατροπή και ο Αστέρας έφυγε νικητής από τα Ιωάννινα

    Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Απόστολο Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΣ με 2-1, μέσα στα Ιωάννινα, για την 8η αγωνιστική της Supeer League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Μανιά, αλλά οι Αρκάδες γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Γιάννου, στο 37' με πέναλτι και στο 81'.

    Με γκολ του Ναζλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια πήρε τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-0.

    «Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή, μεταξύ του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

    [10] Με «σολίστ» τον Φελντέιν, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ρέθυμνο

    Νικηφόρα πέρασε από το Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 84-60, με 23 πόντους του Φελντέιν και 14 του Γκιστ, παραμένοντας αήττητος στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 2η ήττα της ομάδας της Κρήτης, που είχε δύο παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο νούμερο πόντων (Ρέλφορντ 17π., Γιαννόπουλος 14π.)

    Τα δεκάλεπτα: 23-18, 43-37, 51-60, 60-84


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 25 October 2015 - 18:32:26 UTC