Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Τόσκας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχών
  • [02] Απώλειες έως και 5% καταγράφει η μετοχή της VW
  • [03] Η Μέρκελ προειδοποίησε για τον κίνδυνο συγκρούσεων στα Βαλκάνια εξ αιτίας του προσφυγικού
  • [04] Μ. Σουλτς: Η ομοσπονδιακή Κύπρος μπορεί να γίνει πρότυπο για την Ανατ. Μεσόγειο
  • [05] Αφγανή λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους Ταλιμπάν
  • [06] Την ελπίδα για λύση του Κυπριακού πριν από τις βουλευτικές εκλογές εξέφρασε ο Ν. Αναστασιάδης
  • [07] Ξεκίνησε η προθεσμία για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
  • [08] Fadi Yazigi, ένας «πρόσφυγας της Τέχνης»
  • [09] Δεκάδες συλλήψεις σε νέα επιχείρηση - σκούπα, στην Τουρκία
  • [10] «Τέλος» ο Γρηγορίου από τον Ατρόμητο
  • [11] Ο Παούνοβιτς προ των «πράσινων» πυλών
  • [12] Στην παράταση νίκησε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

  • [01] Ν. Τόσκας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχών

    Δεν εξυπηρετεί στρατιωτικούς σκοπούς ο φράχτης του Έβρου, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA». Όπως είπε, ο φράχτης καλύπτει τα 12 χιλιόμετρα χερσαίων συνόρων με την Τουρκία και η παρουσία του δεν εκτρέπει τους πρόσφυγες σε άλλα σημεία. Εξέφρασε παράλληλα τον προβληματισμό του για το τι θα συμβεί, εάν η Ελλάδα ανοίξει έναν διάδρομο και στη συνέχεια άλλες χώρες κλείσουν τα δικά τους σύνορα.

    Με αφορμή την τραγωδία στο Αιγαίο, ο κ. Τόσκας, έκανε λόγο για υποκρισία των χωρών της κεντρικής Ευρώπης που θέλουν να επιστρέψει η κατάσταση στη Συνθήκη του «Δουβλίνο 2», στο πλαίσιο της οποίας η πρώτη χώρα υποδοχής έχει και την κύρια ευθύνη. Η Ελλάδα, όμως, ανέφερε «δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχών».

    Για τα θέματα της ΕΛΑΣ είπε πως «στόχος είναι η αύξηση της αστυνόμευσης στις γειτονιές ώστε να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα», ενώ προτεραιότητα έδωσε στην καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, του παράνομου τζόγου και της πορνείας μέσω ελέγχου των κυκλωμάτων.«Υπάρχουν περιοχές - άβατο και δεν θα το αφήσουμε έτσι» τόνισε, κάνοντας λόγο για αύξηση των ελέγχων και για συνεργασία με ανθρώπους που ζουν στις περιοχές αυτές.

    Σχετικά με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ υποστήριξε ότι οι ανάγκες καθορίζουν τις αλλαγές και η κίνηση αυτή έγινε για λόγους δημοκρατικού ελέγχου και αποτελεσματικότητας, καθώς υπήρχαν περιπτώσεις όπου οι άντρες της ομάδας αυτής δημιουργούσαν εντάσεις στις διαδηλώσεις ή λειτουργούσαν ανεξέλεγκτα. Αντιθέτως, όπως είπε, τα ΜΑΤ είναι πιο συγκροτημένα και με πειθαρχία στις κινήσεις τους.

    Αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τον απαρχαιωμένο στόλο αυτοκινήτων της αστυνομίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολλά περιπολικά της αστυνομίας έχουν «σαραβαλιάσει», κάθως έχουν κάνει 250.000 χιλιόμετρα και αυτό που εξετάζεται είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να ανανεωθεί σταδιακά ο στόλος.

    [02] Απώλειες έως και 5% καταγράφει η μετοχή της VW

    Απώλειες έως και 5% κατέγραφε η μετοχή της Volkswagen σήμερα καθώς οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές διεύρυναν χθες τις κατηγορίες σε βάρος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σχετικά με την παραποίηση των δοκιμών για τις εκπομπές ρύπων, αναφερόμενες και σε μεγαλύτερους κινητήρες ντίζελ που χρησιμοποιούνται σε πιο πολυτελή μοντέλα.

    Η αμερικανική Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) ανακοίνωσε αργά χθες ότι το λογισμικό που επέτρεπε την χειραγώγηση των δοκιμών για τις εκπομπές ρύπων ήταν εγκατεστημένο και σε 3λιτρους κινητήρες ντίζελ V6 που χρησιμοποιούνται κυρίως στα μοντέλα Porsche και Audi.

    Η VW είπε ότι «δεν έχει εγκατασταθεί λογισμικό?που να παραποιεί τα χαρακτηριστικά των εκπομπών με απαγορευμένο τρόπο». Δεν έδωσε άμεσα λεπτομέρειες και σήμερα ήταν διατεθειμένη να απαντήσει μόνο γραπτώς σε ερωτήσεις.

    Σύμφωνα με αναλυτές, οι μεγαλύτερες διαστάσεις που φαίνεται να λαμβάνει το σκάνδαλο της VW επηρεάζοντας πιο πολυτελείς και κερδοφόρες μάρκες της εταιρίας προκαλεί μεγάλη ανησυχία, ιδιαίτερα καθώς ο νέος διευθύνων σύμβουλος Ματίας Μίλερ ήταν προηγουμένως επικεφαλής της Porsche.

    [03] Η Μέρκελ προειδοποίησε για τον κίνδυνο συγκρούσεων στα Βαλκάνια εξ αιτίας του προσφυγικού

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ προειδοποίησε κατά του ενδεχομένου να ξεσπάσουν ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων, απ' όπου περνά η πλειονότητα των προσφύγων που επιθυμεί να φτάσει στη Γερμανία, στην περίπτωση που το Βερολίνο κλείσει τα σύνορά του με την Αυστρία.

    Ήδη υπάρχουν εντάσεις σε χώρες των δυτικών Βαλκανίων «και δεν επιθυμώ να φτάσουμε σε ένοπλες συγκρούσεις εκεί», δήλωσε η Μέρκελ στη διάρκεια συγκέντρωσης των Χριστιανοδημοκρατών στο Ντάρμστατ.

    Πολλοί ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι αν η Γερμανία, βασικός προορισμός των προσφύγων, κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία, οι χώρες των Βαλκανίων από τις οποίες περνούν οι πρόσφυγες θα κάνουν το ίδιο.

    Ο φράχτης που έχει υψώσει στα σύνορά της η Ουγγαρία έχει αναγκάσει τους πρόσφυγες να περνούν από την Κροατία, τη Σλοβενία και τη Ρουμανία, εξήγησε η Γερμανίδα καγκελάριος.

    [04] Μ. Σουλτς: Η ομοσπονδιακή Κύπρος μπορεί να γίνει πρότυπο για την Ανατ. Μεσόγειο

    «Η επανενωμένη, ομοσπονδιακή Κύπρος μπορεί να αποδειχθεί μία χώρα-πρότυπο για ολόκληρη την πολυτάραχη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής», τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

    Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο συνέδριο του Economist, ο κ. Σουλτς απηύθυνε έκκληση στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, να αδράξουν τη στιγμή για την ταχεία επίτευξη πολιτικής συμφωνίας, με σκοπό την επανένωση της Κύπρου.

    «Παρακολουθούμε στενά τις διαπραγματεύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόσθεσε ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει ο φάρος της ειρηνικής συνύπαρξης και της συνεργασίας μεταξύ κοινοτήτων διαφορετικής εθνοτικής και θρησκευτικής προέλευσης.

    [05] Αφγανή λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους Ταλιμπάν

    Μία νεαρή Αφγανή, η οποία παντρεύτηκε παρά τη θέλησή της, λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από Ταλιμπάν και πολέμαρχους όταν επιχείρησε να κλεφτεί με άλλον άντρα.

    Το σκληρό οπτικό υλικό, το οποίο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά μεταδόθηκε και από την τηλεόραση, δείχνει τον λιθοβολισμό της γυναίκας, το όνομα της οποίας έγινε γνωστό ότι είναι Ροξαχάνα κι η ηλικία της μεταξύ 19 και 21 ετών, η οποία βρίσκεται μέσα σε μία τρύπα στη γη και γύρω από αυτήν άντρες να της πετούν πέτρες.

    Η γυναίκα ακούγεται να επαναλαμβάνει την Shahada (σ.σ την ομολογία της ενότητας του Θεού-Αλλάχ και την πίστη στον Προφήτη Μωάμεθ) και η φωνή της να γίνεται όλο και πιο ψιλή στη διάρκεια του σχεδόν 30 δευτερολέπτων βίντεο, τη γνησιότητα του οποίου πιστοποίησαν οι τοπικές αρχές.

    [06] Την ελπίδα για λύση του Κυπριακού πριν από τις βουλευτικές εκλογές εξέφρασε ο Ν. Αναστασιάδης

    Την ελπίδα να εξευρεθεί λύση του Κυπριακού, πριν από τις βουλευτικές εκλογές στην Κυπριακή Δημοκρατία, οι οποίες θα γίνουν στις 22 Μαΐου του 2016, εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και επεσήμανε ότι αυτό εξαρτάται και από τις δύο κοινότητες.

    Μιλώντας στο Συνέδριο του Economist, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι υπάρχει κατά νου ένα χρονοδιάγραμμα, εντός του οποίου πρέπει να ολοκληρωθεί η προσπάθεια, αλλά, σημείωσε, υπάρχουν και οι δυσάρεστες εμπειρίες του 2004 με τις παρεμβάσεις και την επιδιαιτησία.

    Ο Κύπριος πρόεδρος, επισήμανε ότι θα πρέπει να επιδειχθεί υπομονή και σύνεση, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι η Τουρκία θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της λύσης.

    Τόνισε ότι η λύση του Κυπριακού, θα αποτελέσει τη σημαντικότερη αναπτυξιακή μεταρρύθμιση, επισημαίνοντας ότι θα ωφελήσει όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και την Τουρκία, τις γειτονικές χώρες και την Ευρώπη.

    Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία, δήλωσε ότι η ετυμηγορία του τουρκικού λαού «είναι απόλυτα σεβαστή».

    Αναφορικά με το Κυπριακό, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι αναμένονται συγκεκριμένες ενέργειες από την 'Αγκυρα, προς την κατεύθυνση βιώσιμης λύσης.

    [07] Ξεκίνησε η προθεσμία για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

    Ένα διαφορετικό κανονιστικό πλαίσιο θα βρουν φέτος οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετεγγραφούν από τη σχολή την οποία εισήχθησαν σε αντίστοιχη σχολή άλλου πανεπιστημιακού ιδρύματος. Κι αυτό, επειδή η σχετική ρύθμιση που ψηφίστηκε πριν από τρεις μήνες θέτει πολλαπλά κριτήρια προκειμένου να περιοριστούν οι δικαιούχοι στο ελάχιστο ώστε να μην βουλιάξουν τα κεντρικά πανεπιστήμια από μετεγγγραφέντες φοιτητές όπως συνέβη πέρυσι.

    Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα και λήγει στις 13 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr) όπου θα μπορούν να υποβάλουν μόνο μια αίτηση μετεγγραφής για αντίστοιχη σχολή ή τμήμα έως δύο διαφορετικών ιδρυμάτων. Την είσοδό τους στην ηλεκτρονική φόρμα, θα εξασφαλίσουν μέσω του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που τους έχουν παρασχεθεί από τη σχολή τους για να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών τους.

    Μία ακόμη υποχρέωση που έχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να γνωρίζουν τον οκταψήφιο αριθμό που είχαν ως υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις και να προσκομίσουν στη σχολή που ενδιαφέρονται να μετεγγραφούν μια εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης καθώς και όλα τα σχετικά δικαιολογητικά.

    [08] Fadi Yazigi, ένας «πρόσφυγας της Τέχνης»

    «Η τέχνη καταγράφει -κυρίως- τις προσωπικές τραγωδίες, τις πνευματικές και σωματικές ήττες των ανθρώπων κι όχι μόνο τις μεγάλες εθνικές τραγωδίες, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μου. Βιώνω την τέχνη ως μια πνευματική αποτύπωση εικόνων που με περιβάλλουν. Θέλω να εκφράζω, μέσα από τα έργα μου, τους ανθρώπους γύρω μου- πώς σκέφτονται, τι φοβούνται σε τι ελπίζουν. Αισθάνομαι την ευθύνη το έργο μου να αντανακλά τις προσωπικές τραγωδίες και τις ιστορίες των ανθρώπων που συναντώ. Ανέκαθεν με ενδιέφεραν -και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια του πολέμου- τα πρόσωπα και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στη χώρα μου» λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Σύρος εικαστικός Fadi Yazigi, λίγα μόλις λεπτά προτού αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για το... Χονγκ Κονγκ.

    «Πρόσφυγας της Τέχνης» -σύμφωνα με τον τίτλο της έκθεσης των ζωγραφικών του έργων που αναπτύσσονται στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από το περασμένο Σάββατο, ο 49χρονος Yasigi βρέθηκε για τρία μόλις 24ωρα στη Θεσσαλονίκη -καλεσμένος του διοργανωτή της έκθεσης, του ΚΕΘΕΑ - Προμηθέας (πρόγραμμα απεξάρτησης στο πλαίσιο του σωφρονιστικού συστήματος στη Βόρεια Ελλάδα) με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας του.

    Ζει με την οικογένειά του στη Δαμασκό και -όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ- «οι εικόνες που αντικρίζω δεν είναι αυτές της καταστροφής, όπως σε άλλες πόλεις όπως η Χομς... Όμως, τατελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό που έλειπε ήταν η ελπίδα και το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν ξέραμε τι πρόκειται να συμβεί, δεν μπορέσαμε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση γιατί δεν υπήρχε καμία προοπτική. Σήμερα, τα πράγματα είναι καλύτερα...».

    Στη Θεσσαλονίκη, οι μόνοι «πρόσφυγες» που συνάντησε είναι τα πρόσωπα των έργων του...

    ...«Δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω κάποιον συμπατριώτη μου στη Θεσσαλονίκη. Τυχαία μόνο συνάντησα κάποιον Σύρο που ζει εδώ. Αυτό όμως που εκτιμώ βαθύτατα και με έχει αγγίξει είναι το γεγονός ότι βλέπω πολλούς Έλληνες να περιθάλπουν τους συμπατριώτες μου που έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς και να τους προσφέρουν κάθε λογής βοήθεια»...

    [09] Δεκάδες συλλήψεις σε νέα επιχείρηση - σκούπα, στην Τουρκία

    Τουλάχιστον 35 άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα στην Τουρκία στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας που ξεκίνησε στη Σμύρνη, στη δυτική Τουρκία, κατά προσκείμενων στον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, του «υπ'αριθμόν ένα εχθρού του λαού» για τον ισλαμοσυντηρητικό Πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Η επιχείρηση αυτή διεξήχθη σε 18 επαρχίες της χώρας και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη αστυνομικών και δημόσιων λειτουργών που ήταν ύποπτοι για "κατοχή στρατιωτικών εγγράφων και εμπιστευτικών εγγράφων", διευκρίνισε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

    Η επιχείρηση αυτή έγινε δύο ημέρες μετά την μεγάλη νίκη στις βουλευτικές εκλογές του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του προέδρου Ερντογάν, το οποίο κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο κοινοβούλιο, την οποία είχε χάσει στις προηγούμενες εκλογές, πριν από πέντε μήνες.

    Ο Τούρκος πρόεδρος έχει κηρύξει πόλεμο στον Γκιουλέν από τα τέλη του 2013, μετά την αποκάλυψη μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς που είχε στόχο το περιβάλλον του, τον χειμώνα εκείνης της χρονιάς. Ο Ερντογάν προσάπτει στον πρώην σύμμαχό του, ο οποίος διευθύνει από τις ΗΠΑ ένα ισχυρό δίκτυο σχολείων, μη κυβερνητικών οργανώσεων και επιχειρήσεων, ότι δημιούργησε ένα "παράλληλο κράτος" για να τον ανατρέψει.

    Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, ο ισχυρός άνδρας της χώρας πολλαπλασίασε τις δικαστικές διώξεις κατά των υποστηρικτών του ιμάμη Γκιουλέν.

    Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στην έδρα δύο τηλεοπτικών καναλιών που ανήκουν σε έναν όμιλο που πρόσκειται στον Γκιουλέν, κατά των οποίων είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για να τεθούν υπό εποπτεία. Η θεαματική αυτή έφοδος που έγινε μπροστά στις κάμερες των δύο τηλεοπτικών δικτύων καταδικάστηκε ευρέως στην Τουρκία, όπως και στο εξωτερικό, ως μια επίθεση στην ελευθεροτυπία.

    Ο ίδιος ο Γκιουλέν, ο οποίος διώκεται για απόπειρα πραξικοπήματος, αναμένεται να δικαστεί ερήμην στις αρχές Ιανουαρίου από τουρκικό δικαστήριο.

    [10] «Τέλος» ο Γρηγορίου από τον Ατρόμητο

    Τη λύση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Γρηγορίου ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Η ήττα από τον Ηρακλή, 6η σε 9 ματς της Super League, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» κι έτσι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός, πήρε την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με το 42χρονο προπονητή.

    [11] Ο Παούνοβιτς προ των «πράσινων» πυλών

    Ο Βέλικο Παούνοβιτς θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» κατέληξαν στον 38χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών της χώρας του, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πριν από λίγους μήνες. Ο Παούνοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα.

    Για δεδομένη συμφωνία, Παναθηναϊκού-Παούνοβιτς, κάνουν λόγο και τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

    [12] Στην παράταση νίκησε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

    Χρειάστηκε την παράταση ο Ολυμπιακός για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ και να κερδίσει την αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena με τον «Δικέφαλο», για την 4η αγωνιστική της Α1, με 104-99. Ο κανονικός αγώνας έληξε στο 87-87, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στα 0,9΄΄ πριν το τέλος με τον Ντάνιελ Χάκετ (είχε συνολικά 19 πόντους και 10 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 20 πόντους (άρχισε να «φορτώνει» το αντίπαλο καλάθι από το 26΄) ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Για τον ΠΑΟΚ, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, 18 και 17 πόντους, αντίστοιχα, είχαν οι Κώστας Κακαρούδης, Νίκολα Μάρκοβιτς. Λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου τραυματίας αποχώρησε από το παρκέ για τον Ολυμπιακό ο Οθέλο Χάντερ (διάστρεμμα).
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 3 November 2015 - 11:32:34 UTC