Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει ο Γ. Μουζάλας
  • [02] Το ρωσικό Airbus μπορεί να καταρρίφθηκε από βόμβα, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση
  • [03] Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes
  • [04] Χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν στο Λονδίνο με αίτημα τη δωρεάν εκπαίδευση
  • [05] Νότιο Σουδάν: Το αεροσκάφος ήταν ακατάλληλο να πετάξει σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία
  • [06] Νέα παράταση, ως 16/11, για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή
  • [07] Οι Ελληνες πρέπει να υποστηριχθούν, τονίζει ο Αυστριακός πρώην καγκελάριος Φραντς Βρανίτσκι σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • [08] "Οι καινοτόμοι του μοντερνισμού" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
  • [09] Γνωριμία με τους "ανθρώπους πίσω από τις φωνές", τους διερμηνείς στη Δίκη της Νυρεμβέργης
  • [10] Το «Exotica, Erotica, Etc.», το βραβευμένο φιλμ της Ευ. Κρανιώτη
  • [11] Μοσκοβισί: Θετικό σήμα για την πρώτη δόση στο eurogroup της Δευτέρας

  • [01] Επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει ο Γ. Μουζάλας

    Επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη και την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, όπου θα έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων και τον καλύτερο συντονισμό των δύο πλευρών για το προσφυγικό.

    O κ. Μουζάλας θα συναντηθεί με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, Aντζελίνο Αλφάνο, ενώ την Παρασκευή θα μεταβεί στη Λαμπεντούζα, όπου, μεταξύ των άλλων, θα επισκεφθεί και το κέντρο ταυτοποίησης προσφύγων (hotspot).

    [02] Το ρωσικό Airbus μπορεί να καταρρίφθηκε από βόμβα, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση

    Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε την Τετάρτη να διακόψει προσωρινά τις πτήσεις αεροσκαφών από το αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ, εκφράζοντας τον φόβο ότι το ρωσικό Airbus A321 που συνετρίβη στο Σινά "μπορεί να καταρρίφθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό".

    Η κυβέρνηση τόνισε πάντως ότι ενώ συνεχίζεται η έρευνα "δεν μπορεί να πει κατηγορηματικά" ποια ήταν η αιτία της συντριβής του αεροσκάφους που παρέσυρε στον θάνατο 224 ανθρώπους.

    "Όμως, καθώς έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες, ανησυχούμε ότι το αεροπλάνο μπορεί να καταρρίφθηκε από έναν εκρηκτικό μηχανισμό", σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

    Εξάλλου, μια αιγυπτιακή πηγή, προσκείμενη στις έρευνες, ανέφερε ότι η αιτία της συντριβής του ρωσικού Airbus A321 στο Σινά είναι πιθανόν να ήταν μια έκρηξη, όμως δεν είναι σαφές αν προκλήθηκε από βόμβα ή από τα καύσιμα του αεροπλάνου.

    Επιπλέον, και οιαμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι η συντριβή του ρωσικού Airbusπιθανότατα να οφείλεται σε βόμβα.Η συντριβή ενός ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε βόμβα που είχαν τοποθετήσει μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ή κάποιου παρακλαδιού της, μετέδωσε σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο έναν Αμερικανό αξιωματούχο τον οποίο δεν κατονόμασε.

    [03] Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes

    O Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη όπως καταδεικνύει ο κατάλογος που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes, όπου ο πρόεδρος της Ρωσίας φιγουράρει στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

    Τον επικεφαλής του ρωσικού Κράτους ακολουθεί στη δεύτερη θέση η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, η οποία κέρδισε τρεις θέσεις, ενώ τρίτος κατετάγη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που έπεσε μια θέση.

    Για το περιοδικό Forbes, o Βλαντίμιρ Πούτιν «συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μία από τις προσωπικότητες που συναντά κανείς σπάνια σε ολόκληρο τον κόσμο που καταφέρνει να του επιτρέπεται να κάνει ό,τι θέλει».

    [04] Χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν στο Λονδίνο με αίτημα τη δωρεάν εκπαίδευση

    Πολλές χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν στους δρόμους του Λονδίνου με αίτημα τη δωρεάν εκπαίδευση και βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ ορισμένων εκ των συμμετεχόντων και ανδρών της αστυνομίας στο τέλος της κινητοποίησης.

    Κρατώντας ένα μεγάλο πανό όπου αναγραφόταν το σύνθημα «δωρεάν εκπαίδευση», οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους γύρω στις 14:30 (ώρα Ελλάδας) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και κατέληξαν αργά το απόγευμα στο Κοινοβούλιο, στο Ουέστμινστερ, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

    Βίαιες συγκρούσεις σημάδεψαν την κινητοποίηση αυτή. Τα επεισόδια ξέσπασαν μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών, όταν μια μικρή ομάδα διαδηλωτών πέταξε μπογιά στο κτίριο, ενώ ορισμένοι άλλοι αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο υπουργείο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ανταγωνισμού (BIS), αφού πέταξαν αυγά και καπνογόνα εναντίον των δυνάμεων επιβολής της τάξης, ανακοίνωσε η αστυνομία.Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πολλών διαδηλωτών.

    «Η αμάθεια στοιχίζει ακριβότερα από την εκπαίδευση» ή «η απόγνωση είναι ο νέος κανόνας» ήταν τα συνθήματα που μπορούσε να διαβάσει κανείς στα πλακάτ που κράταγαν οι συμμετέχοντες, οι οποίοι διαδήλωναν υπό τους ήχους τυμπάνων.Οι φοιτητές ζητούν επίσης από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να ακυρώσει τα σχέδιά της να μετατρέψει τις φοιτητικές υποτροφίες σε δάνεια.

    Υπέρ της κινητοποίησης των σπουδαστών τάχθηκε ο Τζον ΜακΝτόνελ, υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων του Εργατικού Κόμματος.

    [05] Νότιο Σουδάν: Το αεροσκάφος ήταν ακατάλληλο να πετάξει σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία

    To εμπορικό αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη σήμερα λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τζούμπας, της πρωτεύουσας του Νοτίου Σουδάν παρασύροντας στον θάνατο 36 ανθρώπους, ήταν ακατάλληλο να πετάξει, γνωστοποίησε η ουκρανική κατασκευάστρια εταιρεία Antonov.

    To αεροσκάφος, που είχε κατασκευαστεί στη πρώην ΕΣΣΔ το 1971 και ήταν καταχωρημένο στο νηολόγιο του Τατζικιστάν, την πρώην σοβιετική δημοκρατία της κεντρικής Ασίας, «δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται καθώς οι διαδικασίες» ανακαίνισης και συντήρησης «που προέβλεπε ο κανονισμός δεν είχαν πραγματοποιηθεί (...), περιλαμβανομένων εκείνων που στόχευαν στο να εγγυηθούν την ασφάλεια», διευκρίνισε η εταιρεία σε ένα δελτίο τύπου.

    Το αεροσκάφος είχε συναρμολογηθεί στην Τασκένδη, την πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν.Είχε νηολογηθεί στο Τατζικιστάν και το πλήρωμά του αποτελείτο από Αρμένιους υπηκόους. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας επιβεβαίωσε ότι πέντε Αρμένιοι σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα.

    «Η εταιρεία Antonov παρακολουθεί την κατάσταση των αεροσκαφών της όπου κι αν βρίσκονταν και προχωρεί σε συστάσεις σχετικά με τη συντήρηση ή τις εργασίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια της εκμετάλλευσής τους», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια υπεύθυνη της αεροπορικής εταιρείας.

    [06] Νέα παράταση, ως 16/11, για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

    Την παράταση ως και 16 Νοεμβρίου 2015 της προθεσμίας για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

    Με την παράταση της προθεσμίας, που αναμενόταν, δίνεται προσωρινή λύση στο θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης που αναζητά ισοδύναμα ώστε να αποφευχθεί η υλοποίηση του μέτρου. Παράλληλα με την τροπολογία καταργούνται πρόστιμα που τυχόν επιβλήθηκαν σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για την μη υπαγωγή τους ή εκπρόθεσμη ένταξή τους στο καθεστώς του ΦΠΑ, στο διάστημα δηλαδή που το θέμα βρισκόταν σε εκκρεμότητα και επιστρέφονται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

    Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι κερδίζει έδαφος αντί της επιβολής ΦΠΑ 23% σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία η επιβολή φόρου στο ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ. Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι από το μέτρο αυτό μπορούν να εισπραχθούν έσοδα που να υπερκαλύψουν τα προσδοκώμενα από τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

    [07] Οι Ελληνες πρέπει να υποστηριχθούν, τονίζει ο Αυστριακός πρώην καγκελάριος Φραντς Βρανίτσκι σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

    "Πρέπει να σκεφθούμε μαζί με τους Έλληνες, για τους Έλληνες, για να τους δώσουμε μια προοπτική για το μέλλον, γιατί δεν μπορεί να τίθενται μόνον όροι, τους οποίους αυτοί θα πρέπει να εκπληρώσουν, αλλά πρέπει να γίνουν προσπάθειες από την Ευρωπαική Ενωση χρηματοδότησης αναπτυξιακών μέτρων και υποστήριξης προγραμμάτων στην Ελλάδα για το μέλλον", τονίζει ο πρώην επί σειρά ετών καγκελάριος της Αυστρίας, Φραντς Βρανίτσκι, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη.

    Οι εταίροι μπορούν να ζητούν από τους Έλληνες να καταβάλουν προσπάθειες εφόσον και οι ίδιοι οι εταίροι είναι πρόθυμοι να τους υποστηρίξουν πραγματικά, προειδοποιεί, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην καγκελάριος (στο διάστημα 1986-1997), ο οποίος θεωρείται μεγάλος φίλος της Ελλάδας, και εδώ και δεκαπέντε χρόνια διαθέτει κατοικία στην Ιεράπετρα, περνώντας εκεί κάθε χρόνο αρκετούς μήνες και χαρακτηρίζοντας ως "ονειρώδεις διακοπές" τη χρονική περίοδο που βρίσκεται στην Κρήτη.

    Ο ίδιος πιστεύει πως οι Ευρωπαίοι πρέπει να εργαστούν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση ούτως ώστε, όπως λέει, να μην τίθενται κάτω από τόσο πολύ μεγάλη δοκιμασία η κοινωνική κατάσταση των πολιτών και η κοινωνική συνοχή με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην μπορούν να αναπτύξουν εθνική αυτοπεποίθηση, η οποία όμως θα πρέπει να υποστηριχθεί από την ευρωπαική πολιτική σε ευρωπαικό επίπεδο.

    [08] "Οι καινοτόμοι του μοντερνισμού" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

    "Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον τόπο, σήμερα ιδιαίτερα, το ότι καταφέρνει το Ίδρυμα να κάνει αυτή την έκθεση. Καταφέρνει να υπάρξει αυτή η συνάντηση του Πάμπλο Πικάσο με τον Ζαν Κοκτώ στην Ελλάδα. Ούτως ή άλλως η συνάντηση αυτή υπήρξε μια κορυφαία στιγμή της τέχνης και του πνεύματος, αλλά το να υπάρχει αυτή η έκθεση με αυτή τη θεματική στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, σημαίνει πολλά. Ο Πάμπλο Πικάσο και ο Ζαν Κοκτώ είναι δύο κορυφαίοι εκφραστές της τέχνης και του πνεύματος του 20ου αιώνα, αλλά έχουν και ένα άλλο κοινό σημείο, το οποίο τους δένει με την Ελλάδα και αυτό είναι που κάνει την έκθεση αυτή να ριζώνει και ουσιαστικά στο τόπο μας, είναι η πηγή της έμπνευσή τους. Και οι δύο είναι οπαδοί και εκφραστές του μοντερνισμού, αλλά έχουν μια κοινή πηγή έμπνευσης, την Αρχαία Ελλάδα, το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και κυρίως την ελληνική μυθολογία" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εγκαινιάζοντας τη θεματική έκθεση«Πάμπλο Πικάσο και Ζαν Κοκτώ: Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού, που παρουσιάζει τοΊδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη σε συνεργασία με το Μουσείο Picasso της Γερμανίας και τη Συλλογή Γιάννη Κονταξόπουλου.

    Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 190 αντιπροσωπευτικά έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, σχεδίων και καλλιτεχνικών εκδόσεων των πρωτοπόρων καλλιτεχνών, που αναδεικνύουν τη μεγάλη τους προσφορά στην εδραίωση του μοντερνισμού. Όλα τα εκτιθέμενα έργα του Πικάσο προέρχονται από τις συλλογές του Kunstmuseum Pablo Picasso Munster και τα έργα του Κοκτώ από τησυλλογή του Γιάννη Κονταξόπουλου.

    [09] Γνωριμία με τους "ανθρώπους πίσω από τις φωνές", τους διερμηνείς στη Δίκη της Νυρεμβέργης

    Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από την έναρξη της Δίκης της Νυρεμβέργης, 20 Νοεμβρίου του 1945, διοργανώνεται στο Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας, έκθεση και συνέδριο για τη γέννηση της ταυτόχρονης διερμηνείας με τίτλο «Νυρεμβέργη: Μία Δίκη - Τέσσερις Γλώσσες».

    Οι νικητές του Β Παγκοσμίου Πολέμου όφειλαν να εξασφαλίσουν "δίκαιη δίκη", κάτι το οποίο προϋπέθετε μετάφραση των εγγράφων και των διαμειβομένων σε γλώσσα που κατανοούσαν οι κατηγορούμενοι. Επί πλέον, η Δίκη έπρεπε να διεξαχθεί με τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση. Τότε, λοιπόν, ελήφθη η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η ως τότε άγνωστη μέθοδος της "ταυτόχρονης διερμηνείας".

    Δικαστές, εισαγγελείς, συνήγοροι, μάρτυρες, δημοσιογράφοι και κυρίως οι κατηγορούμενοι μιλούσαν και έπρεπε να συνεννοηθούν σε 4 διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά).

    [10] Το «Exotica, Erotica, Etc.», το βραβευμένο φιλμ της Ευ. Κρανιώτη

    Τους φευγαλέους ή ισόβιους έρωτες που εμπνέει η μοναξιά της θάλασσας αφηγείται η Ευαγγελία Κρανιώτη στο ντοκιμαντέρ της «Exotica, Erotica, Etc.» που προβάλεται την Κυριακή 8/11 στον κινηματογράφο Δαναό στις 16.00.

    Η βραβευμένη εικαστικός και φωτογράφος μπάρκαρε σε ελληνικά πλοία και έπιασε λιμάνια σε είκοσι χώρες μετουσιώνοντας τη λατρεία της για τη θάλασσα σε μια ταινία. «Εν τέλει, πίσω από αυτό το σκηνικό που είναι τα ταξίδια, τα βαπόρια, οι μεγαλουπόλεις, βρίσκεται η επιθυμία για φυγή και η ανάγκη για επιστροφή. Αυτό που με ενδιέφερε να εξετάσω ήταν πώς αυτή παλινδρόμηση χαράσσει, μετουσιώνει ή διαβρώνει τις ανθρώπινες σχέσεις και δη τις ερωτικές», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σκηνοθέτις.

    Το διάρκειας 73 λεπτών ντοκιμαντέρ έκανε το ντεμπούτο του στην Μπερλινάλε, προβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και απογειώθηκε, κερδίζοντας το Emerging International Filmmaker Award στο καναδέζικο Hot Docs, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του κόσμου.

    [11] Μοσκοβισί: Θετικό σήμα για την πρώτη δόση στο eurogroup της Δευτέρας

    Την αισιοδοξία του ότι το eurogroup της Δευτέρας θα δώσει θετικό σήμα για την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 2 δισ. και ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η Ελλάδα θα περάσει στην ανάπτυξη, εξέφρασε ο Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές υποθέσεις της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί.

    Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Αθήνα, εξέφρασε ικανοποίηση για το "πνεύμα συνεργασίας και την εμπιστοσύνη" που έχει αποκατασταθεί μεταξύ των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης με σημείο-σταθμό τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

    Η επίσκεψή μου, είπε, έχει σκοπό την προετοιμασία των επόμενων βημάτων, όπως το eurogroup της 9ης Νοεμβρίου, το οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και τόνισε ότι "ως το τέλος της εβδομάδας η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις". Πιστεύω, σημείωσε, ότι θα φτάσουμε σε έναν καλό συμβιβασμό.

    Για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, είπε ότι η γνωστοποίηση των κεφαλαιακών αναγκών αποτελεί σημαντικό βήμα και δείχνει ότι έχει ανοίξει ο δρόμος.

    Μετά την ολοκλήρωση των δεσμεύσεων για τα προαπαιτούμενα και την ανακεφαλαιοποίηση, θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος, όπως δεσμευτήκαμε τον Αύγουστο, πρόσθεσε, "με φιλόδοξο και πραγματιστικό τρόπο, ώστε να υπάρξει μια ευφυής έκβαση αποδεκτή απ όλους".

    Ως προς το συνταξιοδοτικό, είπε ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις ώστε να γίνει βιώσιμο, οι οποίες θα προσδιοριστούν τον Νοέμβριο και διευκρίνισε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. Για τα στεγαστικά κόκκινα δάνεια, είπε ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η κοινωνική δομή της Ελλάδας, αλλά παράλληλα να δημιουργηθεί κουλτούρα ευθύνης και πληρωμής. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε έναν καλό συμβιβασμό, είπε.

    Ο κ. Μοσκοβισί εξέφρασε κατ' επανάληψη την υποστήριξη της Επιτροπής και του ιδίου προσωπικά στις "δύσκολες αποφάσεις" που έχει μπροστά της η Ελλάδα, τονίζοντας ότι "θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή, με απασχόληση, βελτίωση της κοινωνικής συνοχής, ελκυστική στους επενδυτές". Η Ελλάδα, είπε, είναι μια ευλογημένη χώρα με τεράστια στοιχεία ενεργητικού που μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος όλων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 4 November 2015 - 21:32:23 UTC