Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προσφυγικό και ελληνικό πρόγραμμα στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Φερχόφστατ
  • [02] Διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου, ζητά ο Απ. Τζιτζικώστας
  • [03] Financial Times: Η Ελλάδα σχεδιάζει επιστροφή στις αγορές το 2016
  • [04] Γ. Ντάισελμπλουμ: Δεν θα συμφωνηθεί σήμερα η εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ
  • [05] Σκα Κέλερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Εκρηκτική ύλη για την Ευρώπη η μη επίλυση του προσφυγικού
  • [06] Πως θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα ΜΜΜ
  • [07] Ποια δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ματαιώνονται λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών
  • [08] Ακτιβισμός και πολιτικοποιημένη τέχνη στο φεστιβάλ «Transitions»
  • [09] Ο σκηνοθέτης Μ. Ντανιελούκ τιμάται από το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης
  • [10] Τίτλοι τέλους για τον «Πύργο του Ντάουντον»
  • [11] Γ. Ντάισεμπλουμ: Υπάρχει χρονική πίεση για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων
  • [12] Στίβος-WADA: Η ανεξάρτητη επιτροπή ζητά αποκλεισμό της ρωσικής ομοσπονδίας για υπόθεση ντόπινγκ

  • [01] Προσφυγικό και ελληνικό πρόγραμμα στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Φερχόφστατ

    Στο προσφυγικό ζήτημα επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ομάδας της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ, τον οποίο υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός το μεσημέρι, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Επιπλέον, σύμφωνα επίσης με τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συζήτηση επικεντρώθηκε και στο ρόλο που καλείται να αναλάβει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος και των συνεπειών του. Ο κ. Φερχόφστατ εξέφρασε τη στήριξή του επί του αιτήματος αυτού που διατύπωσε η ελληνική κυβέρνηση.

    [02] Διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου, ζητά ο Απ. Τζιτζικώστας

    Επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και προς τους συνυποψηφίους τους, απέστειλε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με την οποία ζητάει να διεξαχθεί τουλάχιστον μία Κεντρική Συνδιάσκεψη του κόμματος, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

    Όπως αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας στην επιστολή του, «ο διάλογος θα βοηθήσει, τόσο στην καλύτερη παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων, όσο και στην τόνωση του ενδιαφέροντος για τις εσωκομματικές μας διαδικασίες».

    Συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, από την αρχή, έχει ζητήσει τη διεξαγωγή πέντε θεματικών εκδηλώσεων, οι οποίες μπορούν, όπως σημειώνει ο ίδιος στην επιστολή, να ενσωματωθούν στο πλαίσιο της Κεντρικής Συνδιάσκεψης.

    [03] Financial Times: Η Ελλάδα σχεδιάζει επιστροφή στις αγορές το 2016

    «Η Ελλάδα σχεδιάζει επιστροφή στις αγορές». Σε άρθρο τους υπό αυτόν τον τίτλο οι Financial Times αναφέρουν, ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται να επανασυνδεθεί με τις διεθνείς αγορές.

    Επισημαίνεται στο άρθρο πως η κατάσταση έχει βελτιωθεί μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές τον περασμένο Ιούλιο και τώρα η Ελλάδα προετοιμάζεται για μια επιστροφή στις αγορές, που θα μπορούσε να έρθει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016. Πηγή που επικαλούνται οι FT αναφέρει ότι η επιστροφή στις αγορές «εξαρτάται από μια θετική αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων, πλην όμως έχουν γίνει ήδη συζητήσεις».

    Σημειώνεται ότι οι τιμές των ελληνικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά ήδη έχουν «αναρρώσει» από τον Απρίλιο, όταν πωλούνταν στα 60 λεπτά στο Ευρώ, φτάνοντας τώρα στα 94 λεπτά στο Ευρώ, για όσα λήγουν το 2017 και στα 92,7 λεπτά στο Ευρώ για όσα λήγουν το 2019.

    «Εάν η Αθήνα μπορέσει να πουλήσει ομόλογα στις διεθνείς αγορές το 2016, αυτό θα αντιπροσωπεύει μια αξιοθαύμαστη αλλαγή πορείας στις προοπτικές της χώρας», αναφέρεται στο άρθρο. Όπως τονίζεται από τραπεζικές πηγές στην Ελλάδα, τις οποίες επικαλείται το άρθρο, η επιτυχής ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, ενώ υπενθυμίζουν ότι «μπορεί να δούμε να επαναλαμβάνεται το 2014 - πρώτα να εκδώσουν ομόλογα οι τράπεζες και μετά να ακολουθήσει το δημόσιο».

    [04] Γ. Ντάισελμπλουμ: Δεν θα συμφωνηθεί σήμερα η εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν θα εγκρίνουν την εκταμίευση της δόσης του δανείου της Ελλάδας ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ σήμερα διότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με την Αθήνα για την εφαρμογή διαφόρων μεταρρυθμίσεων, όμως ενδέχεται η συμφωνία να κλείσει μέσα στην εβδομάδα, δήλωσε προσερχόμενος στο Eurogroup νωρίτερα ο πρόεδρός του Γερούν Ντάισελμπλουμ.

    Ανάμεσα στις κυριότερες διαφωνίες, υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, είναι η προστασία για τις φτωχότερες οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους λόγω των μη εξυπηρετούμενων δανείων τους.

    Η εκταμίευση των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ θα συναρτηθεί κυρίως στην εξεύρεση μιας λύσης για αυτό.

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συναντώνται σήμερα για να αξιολογήσουν την πρόοδο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.

    [05] Σκα Κέλερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Εκρηκτική ύλη για την Ευρώπη η μη επίλυση του προσφυγικού

    «Εκρηκτική ύλη για την Ευρώπη» αποτελεί η μη επίλυση του προσφυγικού μέσω της δημιουργίας νόμιμων και ασφαλών δρόμων προς τη Ευρωπαϊκή Ενωση και η μη δίκαιη κατανομή τους σε όλες τις χώρες μέλη της,λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Γερμανίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της ευρω-ομάδας των «Πρασίνων/Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» Σκα Κέλερ.

    Θεωρεί πως όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παραμένουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα δύο μήνες χωρίς να ξέρουν αν και πότε θα φύγουν και που θα πάνε. Υπενθυμίζει δε ότι οι αριθμοί υποδοχής προσφύγων που υποσχέθηκαν ορισμένες χώρες δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί.

    Ο κοινός έλεγχος των θαλασσίων συνόρων με την Τουρκία θα καταστεί περιττός κατά την κ. Κέλερ, αν δημιουργηθούν νόμιμοι τρόποι να φεύγουν οι πρόσφυγες από την Τουρκία προ την ΕΕ.

    Στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Κέλερ θεωρεί ότι το προσφυγικό «συνδέεται με το την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» και λέει ότι «δεν πρέπει να πιέζεται η Ελλάδα να λάβει σκληρά μέτρα».

    Θεωρεί καθαρή υποκρισία το γεγονός ότι μόλις τώρα η ΕΕ ασχολείται με το θέμα των προσφύγων και τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης τους συνθήκης του Δουβλίνου, δηλαδή της κατανομής των προσφύγων σε όλες τις 28 χώρες-μέλη, καθώς επίσης υπέρ του να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες και οι προτεραιότητες των ίδιων των προσφύγων

    Πιστεύει δε ότι «οι πολιτικοί οφείλουν να ταχθούν ξεκάθαρα στην πλευρά των προσφύγων και να μην υιοθετούν τα συνθήματα των ακροδεξιών κομμάτων διότι έτσι τους νομιμοποιούν».

    Η πίεση που εξασκείται στην καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ από το κόμμα της είναι μεγάλη, αλλά χαρακτηρίζει τις φωνές που ακούγονται από το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα απλώς απάνθρωπες.

    [06] Πως θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα ΜΜΜ

    Ακινητοποιημένοι θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη οι συρμοί του μετρό, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

    Οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας.

    Ειδικότερα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και το τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 π.μ. και από 4 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

    Τα λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα κινούνται από τις 5:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

    Διαβάστε επίσης

    Ποια δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ματαιώνονται λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών

    [07] Ποια δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ματαιώνονται λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών

    Ματαιώσεις στα βραδινά σιδηροδρομικά δρομολόγια της Τετάρτης θα υπάρξουν λόγω της συμμετοχής της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), στην γενική απεργία της Πέμπτης που κήρυξαν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

    Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο και δεν θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των συρμών του μετρό, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Επίσης, την ημέρα της απεργίας θα ματαιωθούν όλα τα δρομολόγια λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.

    [08] Ακτιβισμός και πολιτικοποιημένη τέχνη στο φεστιβάλ «Transitions»

    Ακτιβισμό και πολιτικοποιημένη τέχνη-οργή για την «περιθωριοποιημένη» Ευρώπη, φέρνουν μαζί τους οι δημιουργοί από την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, και τη Σλοβακία, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του γεωπολιτικού φεστιβάλ «Transitions», που πραγματοποιείται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από 11 έως 29 Νοεμβρίου. Η νέα γενιά δημιουργών της Κεντρικής Ευρώπης, τους οποίους προσκαλεί στην Αθήνα το φεστιβάλ, ισορροπεί ανάμεσα στα κλασικά κείμενα της στιβαρής λογοτεχνικής τους παράδοσης και σε πειραματικές, μεικτές φόρμες που κινούνται στα όρια του κινηματογράφου, της θεατρικής εγκατάστασης, της περφόρμανς και του θεάτρου ντοκουμέντου.

    «Για τους καλλιτέχνες του Transitions 3, οι οποίοι βίωσαν την απότομη μετάβαση στον "άγριο καπιταλισμό" και τον κόσμο της ελεύθερης αγοράς, το θέατρο αποτελεί μια πράξη κατεξοχήν πολιτική, καθώς μετέχει ενεργά στο δημόσιο διάλογο παίρνοντας θέση στα σύγχρονα κοινωνικά, ιδεολογικά και οικονομικά αδιέξοδα», ανέφερε στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ, Κάτια Αρφαρά.

    Το γεωπολιτικό φεστιβάλ της Στέγης άρχισε τον Μάρτιο του 2014 με την εξερεύνηση της σύγχρονης ανεξάρτητης σκηνής των Βαλκανίων, «στάθμευσε» τον περασμένο Νοέμβριο στη Λατινική Αμερική και ολοκληρώνεται φέτος με την Κεντρική Ευρώπη.

    [09] Ο σκηνοθέτης Μ. Ντανιελούκ τιμάται από το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης

    «Η ελευθερία έχει τελικά πολύ... ιδιαίτερη γεύση. Δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτή η γεύση...».

    Από τους σημαντικότερους Ρουμάνους δημιουργούς, ο 72χρονος σήμερα Μιρτσέα Ντανελιούκ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (το Φεστιβάλ Κινηματογράφου «συστήνει» στους σινεφίλ το εν πολλοίς άγνωστο έργο του με το αφιέρωμα που διοργανώνει στο πλαίσιο του τμήματος «Ματιές στα Βαλκάνια»).

    Πρωτοπόρος σκηνοθέτης της γενιάς του '70, άφησε το στίγμα του με ταινίες ανατρεπτικές, που κατάφεραν να αποφύγουν τη λογοκρισία του καθεστώτος Τσαουσέσκου και, στη συνέχεια, να καταγράψουν την απελπισία και την ηθική κατάσταση της κοινωνίας μετά την επανάσταση, επηρεάζοντας τόσο τους σκηνοθέτες της εποχής του όσο κι εκείνους του νέου ρουμάνικου κύματος.

    «Πιστέψαμε πως μετά την επανάσταση θα ήμασταν ελεύθεροι... Δεν ήμασταν. Η επιχορηγούμενη τέχνη μπορεί να δώσει καρπούς, αν η επιχορήγηση δίνεται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό. Κατά την εποχή του Τσαουσέσκου -όπως σε κάθε άλλη δικτατορία, το κράτος 'ρίχνει' χρήματα στην Τέχνη προκειμένου να την εκμεταλλευθεί ως μέσο προπαγάνδας. Ήταν μεγάλες οι πιέσεις και μεγάλα τα ...ρίσκα. 'Δουλειά' του σκηνοθέτη - δύσκολη δουλειά ομολογουμένως- ήταν να προσπαθεί να κάνει καλές ταινίες και να "αντιμετωπίζει" μόνος του -με τα δικά του μέσα- τη λογοκρισία. Η ελευθερία έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση...» απαντά στην ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ρουμάνος σκηνοθέτης.

    Στο πλαίσιο του αφιερώματος στο έργο του Ντανελιούκ το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα προβάλλει συνολικά πέντε ταινίες του σκηνοθέτη.

    [10] Τίτλοι τέλους για τον «Πύργο του Ντάουντον»

    Σχεδόν 9 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την Κυριακή στη Βρετανία το τελευταίο επεισόδιο του έκτου -και τελευταίου- κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον», αν και οι πρωταγωνιστές του θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα στη μικρή οθόνη για ένα "εορταστικό" επεισόδιο.

    Το τελευταίο επεισόδιο, διάρκειας 90 λεπτών, που προβλήθηκε την Κυριακή από το ITV, καθήλωσε 8,8 εκατομμύρια τηλεθεατές (39%), σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του τηλεοπτικού καναλιού.

    Ο έκτος κύκλος της σειράς εποχής διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1920, λίγο πριν από τη Μεγάλη Ύφεση και παρουσιάζει τις περιπέτειες της αριστοκρατικής οικογένειας των Κρόουλι και των υπηρετών τους στον μαγευτικό πύργο τους κοντά στο Γιορκ και τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζονται στην εξέλιξη της βρετανικής κοινωνίας.

    Η σειρά, που ήταν δημιούργημα του Βρετανού Τζούλιαν Φέλοους, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε σε εκατό χώρες.

    [11] Γ. Ντάισεμπλουμ: Υπάρχει χρονική πίεση για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων

    Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει κάνει πολλή δουλειά σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των προαπαιτούμενων, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιχτά θέματα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

    Όπως ανέφερε υπάρχει χρονική πίεση για την ολοκλήρωση και των δύο σετ μεταρρυθμίσεων, καθώς επίσης και την υλοποίηση των μέτρων που αφορούν τη διοίκηση των τραπεζών, μέσα σε δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

    «Στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, πολλή δουλειά έχει γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η γρήγορη υλοποίηση των προαπαιτούμενων, αποτελεί «βασική προτεραιότητα» έτσι ώστε να μην υπονομευθεί η έγκαιρη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

    [12] Στίβος-WADA: Η ανεξάρτητη επιτροπή ζητά αποκλεισμό της ρωσικής ομοσπονδίας για υπόθεση ντόπινγκ

    Ο Διεθνής Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ (WADA) πρότεινε τον αποκλεισμό της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου εξαιτίας των κατηγοριών για την υπόθεση αναβολικών, όπου εμπλέκονται αθλητές της, και για χρηματισμό υψηλόβαθμων στελεχών της IAAF, προκειμένου να μην υπάρχουν αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας στίβου, Λαμίν Ντιάκ. Στην περίπτωση αυτή οι Ρώσοι αθλητές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε καμία διοργάνωση.

    Επίσης, η ανεξάρτητη επιτροπή που ερευνά την υπόθεση, συστήνει στον WADA να βγει το εργαστήριο αντιντόπινγκ της Μόσχας από τον κατάλογο με τα εγκεκριμένα να διεξάγουν έλεγχο και τα οποία τελούν υπό τον έλεγχό της ανά τον κόσμο. Τέλος, ζητά τον ισόβιο αποκλεισμό πέντε Ρώσων αθλητών, εκ των οποίων και της κατόχου του Ολυμπιακού τίτλου στα 800 μέτρα (σ.σ. στο Λονδίνο είχε κερδίσει η Μαρίγια Σαβίνοβα).

    Σύμφωνα με το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής, «εντοπίστηκαν συστημικές ελλείψεις εντός της IAAF και της Ρωσίας που εμποδίζουν ή μειώνουν την πιθανότητα ενός αποτελεσματικού προγράμματος κατά του ντόπινγκ». Η Ιντερπόλ από την πλευρά της κάνει λόγο για παγκόσμιο συντονισμό δράσης για να αποκαλυφθεί πλήρως η υπόθεση εμπλοκής παραγόντων και αθλητών, υπό γαλλική ηγεσία.

    Ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε, μετά τις συστάσεις του WADA, δήλωσε ότι θα ζητήσει την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου για να εξετάσει την επιβολή κυρώσεων κατά της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου. Οι ποινές είναι από προσωρινό μέχρι πλήρη αποκλεισμό από όλες τις δραστηριότητες και διοργανώσεις της IAAF.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 9 November 2015 - 17:32:21 UTC