Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συμφωνήθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδας
  • [02] Ευ. Βενιζέλος: Ουσιαστική για την ανθρώπινη ζωή η τήρηση των διεθνών κανόνων που ρυθμίζουν θέματα έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα
  • [03] O Γ. Ντάισελμπλουμ εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα ως την ερχόμενη Δευτέρα για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ
  • [04] Απεβίωσε ο πρώην καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ
  • [05] Τέσσερα Λεωφορεία Χωρίς Οδηγό στους δρόμους των Τρικάλων
  • [06] Γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τα ασφαλιστικά τους
  • [07] Ecofin: Οι επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στην οικονομία των κρατών-μελών θα ληφθούν υπόψη στην εξέταση των προϋπολογισμών
  • [08] Εθνική ομάδα: Πρώτη με απουσίες για Σκίμπε
  • [09] Τελάντερ: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»
  • [10] Ινφαντίνο: «Θ' αποσυρθώ αν είναι υποψήφιος ο Πλατινί»
  • [11] Κρόιφ: «Θέλω να μιλάω για μπάλα για να ξεχνιέμαι»

  • [01] Συμφωνήθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδας

    Στην ενίσχυση και εμβάθυνση της αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδας, συμφώνησαν ο διάδοχος του Άμπου Ντάμπι και αναπληρωτής ανώτατος διοικητής των Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων Σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα υπουργού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Παράλληλα, διαπιστώθηκε σύμπτωση εκτιμήσεων για τα θέματα της περιοχής και συμφωνήθηκε να συνεργαστούν και να συμβάλουν στην επικράτηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

    Ο Πάνος Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση στον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι να επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα.

    Στο περιθώριο της έκθεσης "Dubai Airshow 2015", ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε επίσης με τον αντιπρόεδρο, πρωθυπουργό, υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ηγεμόνα του Ντουμπάι Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ με τον οποίο έγινε ανταλλαγή απόψεων διμερούς ενδιαφέροντος, καθώς και με το διάδοχο του Εμιράτου του Ντουμπάι Σεΐχη Χαμπντάν Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Αλ Μακτούμ

    [02] Ευ. Βενιζέλος: Ουσιαστική για την ανθρώπινη ζωή η τήρηση των διεθνών κανόνων που ρυθμίζουν θέματα έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα

    Την πολιτική διάσταση του Δικαίου της Θάλασσας στην Μεσόγειο ανέδειξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας απόψε στο ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου που οργάνωσαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου και τα πανεπιστήμια Αθηνών και Πελοποννήσου.

    Παρουσία νομικών και ειδικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε αρχικά στη συγκυρία της προσφυγικής κρίσης και τις διάφορες προτάσεις για κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες ή για ανάληψη της προστασίας των ελληνικών θαλάσσιων συνόρων ως ευρωπαϊκών από ευρωπαϊκή ακτοφυλακή.

    Επεσήμανε την σημασία που έχει για την προστασία των ανθρωπίνων ζώων που κινδυνεύουν καθημερινά στη Μεσόγειο, αλλά και για την προστασία της κυριαρχίας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των διεθνώς αναγνωρισμένων διοικητικών αρμοδιοτήτων της χώρας μας, να τηρούνται σε κάθε περίπτωση οι διεθνείς κανόνες που ρυθμίζουν θέματα έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα (SAR) και την κατανομή του χώρου ευθύνης μεταξύ των παράκτιων μεσογειακών χωρών, άρα και μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

    Όπως τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ελλάδα έχει δηλώσει τον ίδιο χώρο ευθύνης -που πρακτικά συμπίπτει με το θαλάσσιο χώρο που αντιστοιχεί στο FIR Αθηνών- και στο πλαίσιο του EUROSUR, του Ευρωπαϊκού Συστήματος Επιτήρησης των θαλάσσιων συνόρων της ΕΕ, δεν έχουν όμως ακολουθήσει όλες οι χώρες - μέλη την ίδια πρακτική. Αντίστοιχα, ως προς την αεροπλοΐα, η Ελλάδα επανέλαβε στον ICAO τις θέσεις της και στο κανονιστικό πλαίσιο του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού ( SES).

    [03] O Γ. Ντάισελμπλουμ εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα ως την ερχόμενη Δευτέρα για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ

    Την εκτίμηση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα ως την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να εκταμιευθεί στη συνέχεια η δόση των 2 δισ. ευρώ και τα 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogorup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην οικονομική και νομισματική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

    Όσον αφορά το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ο πρόεδρος του Eurogroup, εξέφρασε την ελπίδα ότι ως τη Δευτέρα θα έχει βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στην προστασία των ευάλωτων νοικοκυριών και την ισχυροποίηση του νομικού πλαισίου για να μη γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Προς το παρόν, είπε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, οι συζητήσεις συνεχίζονται και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως και το Eurogroup συμφωνούν ότι πρέπει να στηριχθούν τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αποπληρωμή των δανείων. Ο Γ. Ντάισελμπλουμ, ανέφερε επίσης ότι οι θεσμοί αναμένουν τις ελληνικές προτάσεις και εκτίμησε ότι ως τη Δευτέρα θα έχει επέλθει συμφωνία.

    [04] Απεβίωσε ο πρώην καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ

    «Δεν θέλω να φτάσω 100 ετών», είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο ο Χέλμουτ Σμιτ σε συνέντευξή του στο ARD. Έβρισκε, όπως είχε πει, ενοχλητικά και αυτά ακόμη τα 96 του χρόνια. Ο ίδιος, σε πλήρη διαύγεια ως το τέλος της ζωής του, φαίνεται, πάντως, ότι πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε. «Όσα ήθελα ακόμη να πω», είναι ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου του, που κυκλοφόρησε αρχές του έτους. Δεν αποσύρθηκε ποτέ και δεν έπαψε ποτέ να λέει τη γνώμη του. Και οι Γερμανοί πάντα τον άκουγαν.

    Η υγεία του Χέλμουτ Σμιτ είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες δραματικά. Έπειτα από επέμβαση για θρόμβο στο πόδι, στην οποία υπεβλήθη τον Σεπτέμβριο, επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αμβούργο, και αρχικά έδειχνε σημάδια βελτίωσης. Σύντομα, όμως, οι θεράποντες ιατροί του έχασαν κάθε ελπίδα και χθες δήλωσαν ότι έπρεπε «ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι για όλα». Σύμφωνα με το γραφείο του, «ο πιο διάσημος μανιώδης καπνιστής της Γερμανίας», που δεν αποχωριζόταν το τσιγάρο του ούτε καν στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, κατέληξε στις 14:30 (τοπική ώρα).

    Ο Σμιτ εξελέγη καγκελάριος το 1974, αλλά όχι έπειτα από βουλευτικές εκλογές. Ψηφίστηκε από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο προκειμένου να αντικαταστήσει τον Βίλι Μπραντ, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω του σκανδάλου με τον κατάσκοπο της ΛΔΓ Γκίντερ Γκιγιόμ. Κέρδισε τις εκλογές το 1976 και το 1980 και συμπλήρωσε οκτώμισι χρόνια στην καγκελαρία, καθώς η κυβέρνησή του κατέρρευσε το 1982, όταν διαλύθηκε ο συνασπισμός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) με τους Φιλελεύθερους (FDP).

    Κατά τη θητεία του αντιμετώπισε μια παγκόσμια οικονομική ύφεση και την ενεργειακή κρίση της δεκαετίας του '70, ενώ εσωτερικά έβαλε την σφραγίδα του στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας της οργάνωσης "Φράξια Κόκκινος Στρατός" (RAF). Το 1979 επέβαλε, παρά την αντίσταση που συνάντησε από μεγάλο μέρος των πολιτών, αλλά και του κόμματός του, την εγκατάσταση αμερικανικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς στη Δυτική Ευρώπη για την περίπτωση κατά την οποία η Σοβιετική Ένωση δεν απέσυρε τους δικούς της πυραύλους SS20.

    Ακόμη και μετά την απομάκρυνσή του από την ενεργό πολιτική, ο Χέλμουτ Σμιτ διατήρησε το δικαίωμά του στις παρεμβάσεις και οι δηλώσεις του προκαλούσαν πάντα δημοσιότητα και σχόλια. Δεν δίσταζε ακόμη και να διαφωνεί με το κόμμα του, π.χ. αντιτιθέμενος στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην εγκατάλειψη της πυρηνικής ενέργειας.

    Όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία έσπευσε να προειδοποιήσει ότι η κατάσταση θυμίζει το πώς η Ευρώπη οδηγήθηκε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ούτως ή άλλως, κατά τη διάρκεια της θητείας του συνήθιζε τις αναφορές στην Ιστορία, στην ηθική, στην φιλοσοφία, ακόμη και στην κοινωνιολογία.

    «Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να μαθαίνεις το πώς να καταλαβαίνεις άλλους λαούς και μάλιστα όχι μόνο τη μουσική τους, αλλά και τη φιλοσοφία τους, τη στάση τους, την συμπεριφορά τους. Μόνο τότε μπορούν τα έθνη να έχουν κατανόηση μεταξύ τους», έγραψε προφητικά σε βιβλίο του το 1996.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον θάνατο του Χέλμουτ Σμιτ απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουκ.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει ότι έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος ηγέτης και πολιτικός, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην διαμόρφωση του όλου ευρωπαϊκού οικοδομήματος υπό όρους δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα επισημαίνει και την καθοριστική σύμπραξή του για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

    Διαβάστε επίσης

    Έφυγε «ένας μεγάλος Ευρωπαίος» τονίζει ο πρόεδρος Ολάντ για τον θάνατο του Χέλμουτ Σμιτ

    [05] Τέσσερα Λεωφορεία Χωρίς Οδηγό στους δρόμους των Τρικάλων

    Ξεχωριστή ημέρα υπήρξε για τα Τρίκαλα η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά, τέσσερα Λεωφορεία Χωρίς Οδηγό κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στην πόλη, αλλάζοντας μια για πάντα τον χάρτη των μεταφορών, της αυτοκίνησης, της βιώσιμης κινητικότητας και της ποδηλατικής και οδηγικής συμπεριφοράς των κατοίκων της πόλης.

    Από σήμερα και στο εξής, ο παγκόσμιος χάρτης της τεχνολογίας περιλαμβάνει τα Τρίκαλα, ως την πρώτη πόλη στον κόσμο στην οποία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το εγχείρημα του μέλλοντος: Τα αυτοματοποιημένα πλήρως φιλικά στο περιβάλλον λεωφορεία.

    Προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου, ημερίδα και ακολούθησε περιήγηση των επισήμων προσκεκλημένων απ? όλη την Ευρώπη, και των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, στη διαδρομή που ήδη απολαμβάνουν μικροί μαθητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματο

    [06] Γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τα ασφαλιστικά τους

    Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να προσφύγουν ίσως και μέσα στην εβδομάδα μηχανικοί, γιατροί και δικηγόροι διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση της ρύθμισης που υποστηρίζουν ότι έδινε σημαντική ανάσα στους ίδιους και το ταμείο τους. Συγκεκριμένα, η ρύθμιση έδινε τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους (μετά την 1η Ιανουαρίου 1993) του Ενιαίου Ταμείου Αυτοτελώς Απασχολούμενων να επιλέγουν χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, η ρύθμιση αφορά περίπου 6000 δικηγόρους, 20.000 μηχανικούς και 7.000 γιατρούς.

    [07] Ecofin: Οι επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στην οικονομία των κρατών-μελών θα ληφθούν υπόψη στην εξέταση των προϋπολογισμών

    Τη γνωμοδότησή της ότι η προσφυγική κρίση αποτελεί «εξαιρετική περίσταση» και ως εκ τούτου πρέπει να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις στην οικονομία των κρατών-μελών στην εξέταση των προσχεδίων των προϋπολογισμών παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

    Σύμφωνα με τον προεδρεύοντα του Ecofin και υπουργό Οικονομικών του Λουξεμβούργου, Πιερ Γκρανιέτα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συμπεριλάβει στις γνωμοδοτήσεις της για τη συμμόρφωση των κρατών-μελών με το Σύμφωνο Σταθερότητας τις πραγματικές δαπάνες για την αντιμετώπιση του προσφυγικού το 2015 και το 2016, με μέτρο σύγκρισης τους προϋπολογισμούς του 2014.

    Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις, ανέφερε ότι θα εξεταστεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, μετά από αίτημα του ενδιαφερόμενου κράτους-μέλους, και εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει αύξηση των δημόσιων δαπανών που συνδέεται με το προσφυγικό θα ισχύσει η πρόβλεψη για ευελιξία του Συμφώνου Σταθερότητας «λόγω ασυνήθιστων γεγονότων εκτός του ελέγχου του συγκεκριμένου κράτους-μέλους».

    [08] Εθνική ομάδα: Πρώτη με απουσίες για Σκίμπε

    Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε ο Μίχαελ Σκίμπε ως ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

    Ο Γερμανός τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με τους διεθνείς, οι οποίοι άρχισαν προετοιμασία για τους δύο φιλικούς εκτός έδρας αγώνες, με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου και την Τουρκία τέσσερις ημέρες αργότερα.

    Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Κώστας Φορτούνης, επειδή ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, καθώς και ο Κώστας Μανωλάς, στον οποίο είχε χορηγηθεί άδεια.

    [09] Τελάντερ: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»

    Ομάδα με μεγάλες δυνατότητες χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ράσμους Τελάντερ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, ωστόσο, στο διάστημα που έχει αγωνιστεί αποδείχθηκε άκρως αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού».

    «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος κι εγώ και η σύντροφός μου που βρισκόμαστε στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο Τελάντερ στην ιστοσελίδα «NORDJYSKE Medier», ενώ, όσον αφορά το μέλλον του στο «τριφύλλι», υπογράμμισε: «Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, πραγματικά με τεράστιες δυνατότητες. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για την ομάδα, αλλά και για την πορεία μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε τον τίτλο».

    [10] Ινφαντίνο: «Θ' αποσυρθώ αν είναι υποψήφιος ο Πλατινί»

    Ο Τζάνι Ινφαντίνο θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στη FIFA στις 26 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ιταλοελβετό αξιωματούχο να αποτελεί την εναλλακτική της UEFA, στην περίπτωση κατά την οποία ο νυν πρόεδρος, Μισέλ Πλατινί, αναγκαστεί ν' αποσύρει, τελικά, την υποψηφιότητά του.

    Αν, όμως, ο Πλατινί διεκδικήσει την προεδρία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, τότε ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θ' αποσύρει την υποψηφιότητα του, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport». «Ο Πλατινί είναι ο πρόεδρος μου και έχω δουλέψει μαζί του άψογα για εννέα χρόνια. Είναι ξεκάθαρο πως τον στηρίζω και, αν λυθεί το θέμα με την υποψηφιότητα του, τότε θ' αποσυρθώ και θα τον στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου» τόνισε σχετικά ο Ινφαντίνο.

    [11] Κρόιφ: «Θέλω να μιλάω για μπάλα για να ξεχνιέμαι»

    Δύσκολες ημέρες για τον Γιόχαν Κρόιφ, καθώς ο Ολλανδός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δίνει μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες. Ο 68χρονος «ιπτάμενος Ολλανδός» έχει ξεκινήσει θεραπεία και δήλωσε πως το ποδόσφαιρο τον κάνει να ξεχνιέται και του δίνει δύναμη.

    «Είμαστε σε καλό δρόμο με τη θεραπεία μου, χάρη και στο εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό με το οποίο περνάμε στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας» δήλωσε ο Κρόιφ στην εφημερίδα της πατρίδας του «Telegraph» και συμπλήρωσε: «Θέλω να μιλάμε για μπάλα και να σχολιάζουμε το ποδόσφαιρο. Είναι το μόνο που μου δίνει χαρά και με κάνει να ξεχνάω την ασθένεια».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 10 November 2015 - 19:32:25 UTC