Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν ξεκίνησε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ
  • [02] Σε ύψιστο συνεγαρμό και σήμερα οι Βρυξέλλες
  • [03] Αργεντινή: Δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών, με φαβορί τον Μ. Μάκρι
  • [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία - Χωρίς ρεύμα λόγω δολιοφθοράς
  • [05] Τουρκικό αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στον Καναδά έπειτα από απειλή για βόμβα
  • [06] Ο Ι. Μουζάλας για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατία
  • [07] Δεκαέξι συλλήψεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας
  • [08] Πίνακες των Ρούμπενς, Τιντορέτο και άλλων κλάπηκαν από μουσείο της Βερόνας
  • [09] Στις κάλπες η Νέα Δημοκρατία

  • [01] Δεν ξεκίνησε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ

    Τεχνικά προβλήματα στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ παρατηρούνται από το πρωί με αποτέλεσμα να μην έχει αρχίσει η ψηφοφορία.

    Με ανάρτησή του στο Twitter ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά απο τους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 09:00 λογω προβλημάτων στη διαδικασια.«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9:00 πμ αναμένοντας ενημέρωση», αναφέρει συγκεκριμένα στη σχετική ανάρτηση.

    Εκλογικά κέντρα και τμήματα όπου μπορούν όσοι το επιθυμούν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ε.Ε. Τις διευθύνσεις των εκλογικών κέντρων και τμημάτων μπορεί κανείς να τις βρει στην ιστοσελίδα της ΝΔ www.nd.gr.

    Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως της 19.00 και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος, τα οποία είτε είναι εγγεγραμμένα και επαναβεβαιώνουν την εγγραφή τους κατά την ημέρα διενέργειας της εκλογής είτε εγγράφονται την ημέρα διενέργειας της εκλογής, με την καταχώρησή τους στη νέα ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Καταστατικού, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, εφόσον είναι εγγεγραμμένα στους τελευταίους εκλογικούς καταλόγους των εθνικών εκλογών, που έχουν καταρτισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

    Στην εκλογή συμμετέχουν και Έλληνες στο γένος απόδημοι - ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια - οι οποίοι κατοικούν στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Ιταλία, την Αυστρία και την Κύπρο, εφόσον έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015. Στην εκλογή συμμετέχουν και όσοι εγγραφούν μέλη την ημέρα διενέργειας των εκλογών εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών.

    Το αντίτιμο της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 3 ευρώ για όλους.

    Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

    Για την εκλογή αρχηγού από την πρώτη Κυριακή απαιτείται, σύμφωνα με το καταστατικό, ένας εκ των υποψηφίων να καταφέρει να συγκεντρώσει το 50+1% των ψήφων.

    Σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιηθεί δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων.

    Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Αθήνα μετά την επιστροφή του από την Κρήτη, το μεσημέρι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10.30 στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κηφισιάς, οδός Λεβίδου 42.

    Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης θα ψηφίσει στις 09.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου.

    Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09.30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

    [02] Σε ύψιστο συνεγαρμό και σήμερα οι Βρυξέλλες

    Τα εμπορικά κέντρα, οι κινηματογράφοι, τα περισσότερα μουσεία παρέμειναν κλειστά χθες, ενώ ακυρώθηκαν αθλητικοί αγώνες και πορείες, γεγονός που έκανε τις Βρυξέλλες να μοιάζουν με νεκρή πόλη. Επίσης, έπειτα από σύσταση του δημάρχου των Βρυξελλών, κλειστά παρέμειναν και τα περισσότερα εστιατόρια και καφέ.

    Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση για τον Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος είναι ύποπτος ότι διαδραμάτισε τουλάχιστον επιμελητειακό ρόλο στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού.

    Ο Αμπντεσλάμ, που έχει χαρακτηριστεί από τον βελγικό Τύπο «νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος», εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης οκτώ ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο αδελφός του Μπραχίμ πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε σε ένα εστιατόριο του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου.

    Γάλλος που ζούσε στο Βέλγιο, ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ φέρεται να συνόδευσε τους βομβιστές αυτοκτονίας που πυροδότησαν τα εκρηκτικά τους μπροστά από το Σταντ ντε Φρανς. Στη συνέχεια διέφυγε με δύο ακόμη άνδρες προς το Βέλγιο.

    «Ήταν ιδιαίτερα νευρικός» και «ίσως έτοιμος να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που έφερε», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI η Καρίν Κουκελέ, δικηγόρος ενός εκ των ανδρών που ισχυρίζονται ότι βοήθησαν τον Σάλαχ να διαφύγει στο Βέλγιο.

    Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου «δεν μίλησαν και πολύ» στη διάρκεια της διαδρομής.

    «Ο πελάτης μου φοβόταν πολύ», πρόσθεσε η Κουκελέ. «Ο πελάτης μου δεν έκανε λόγο για όπλα, αλλά για ένα μεγάλο γιλέκο» το οποίο φορούσε ο Αμπντεσλάμ, στο οποίο έκρυβε «μάλλον (?) μια ζώνη με εκρηκτικά ή κάτι παρόμοιο».

    Σε ό,τι αφορά τις συνεχιζόμενες έρευνες, κατηγορίες για τρομοκρατία απαγγέλθηκαν την Παρασκευή εναντίον ενός υπόπτου που συνελήφθη στο Βέλγιο.

    Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, όχι όμως και εκρηκτικά, όπως διευκρίνισε η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

    Εξάλλου η Τουρκία ανακοίνωσε χθες Σάββατο τη σύλληψη ενός άνδρας βελγικής υπηκοότητας, μαροκινής καταγωγής, ο οποίος είναι ύποπτος ότι συμμετείχε στις επιχειρήσεις αναγνώρισης των στόχων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

    [03] Αργεντινή: Δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών, με φαβορί τον Μ. Μάκρι

    Οι Αργεντίνοι καλούνται να επιλέξουν σήμερα τον μελλοντικό τους Πρόεδρο μεταξύ ενός φιλελεύθερου, του Μαουρίτσιο Μάκρι, και ενός μετριοπαθούς περονιστή, του Ντανιέλ Σιόλι. Πρόκειται για μια ιστορική εκλογική αναμέτρηση που βάζει τέλος σε 12 χρόνια διακυβέρνησης από τον Νέστορ και την Κριστίνα Κίρσνερ.

    Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εμφάνιζαν τον Σιόλι, που ανήκει στο κεντροαριστερό κόμμα της απερχόμενης προέδρου Κίρσνερ, ως μεγάλο φαβορί πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Όμως πλέον δίνουν σαφές προβάδισμα στον Σιόλι, τον κεντροδεξιό που είναι δήμαρχος του Μπουένος Άιρες από το 2007 και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπόκα Τζούνιορς.

    Οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών θα ανοίξουν στις 08:00 (τοπική ώρα, 13:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 18:00 (23:00 ώρα Ελλάδας). Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 20:00 (02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδας).Είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που στην Αργεντινή διεξάγεται δεύτερος γύρος προεδρικών εκλογών.

    [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία - Χωρίς ρεύμα λόγω δολιοφθοράς

    Οι αρχές της Κριμαίας ανακοίνωσαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή ότι κήρυξαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο παίρνει από την Ουκρανία, εξαιτίας δολιοφθοράς στις γραμμές υψηλής τάσης.Ουκρανικές πηγές δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν ποιος μπορεί να ευθύνεται για τη δολιοφθορά αυτή.

    «Στις 22 Νοεμβρίου στις 00:25 (τοπική ώρα, 23:25 ώρα Ελλάδας) σημειώθηκε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που έρχεται από την Ουκρανία στην Κριμαία», ανακοίνωσε το παράρτημα στην Κριμαία του ρωσικού υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.«Βάσει της απόφασης της διοίκησης της Δημοκρατίας της Κριμαίας η χερσόνησος έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», πρόσθετε η ανακοίνωση.

    [05] Τουρκικό αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στον Καναδά έπειτα από απειλή για βόμβα

    Αεροπλάνο της Turkish Airlines που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη- Κωνσταντινούπολη κατευθύνθηκε προς το Χάλιφαξ του Καναδά εξαιτίας μιας προειδοποίησης για βόμβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η καναδική αστυνομία.

    Το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί με ασφάλεια και η αστυνομία το ερευνά με τη βοήθεια ειδικών σκυλιών προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εκρηκτικά, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Σκοτίας στο Twitter.«Η έρευνα για την ύπαρξη βόμβας είναι στα αρχικά της στάδια. Η απειλή έγινε στις 22:50 το βράδυ», πρόσθεσε η αστυνομία.

    Στο μεταξύ το αεροδρόμιο του Χάλιφαξ ανακοίνωσε ότι η μεταφορά των 256 επιβαινόντων, επιβατών και πληρώματος του αεροπλάνου, προχωρά ομαλά και ότι είναι όλοι τους ασφαλείς.

    [06] Ο Ι. Μουζάλας για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατία

    Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικήςκ. Μουζάλας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, επισήμανε.

    «Δύο που βρέθηκαν ότι πέρασαν από την Ελλάδα είναι πλήρως ταυτοποιημένοι με δακτυλικά αποτυπώματα που δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Αυτό που μας έχει αναθέσει η Ευρωπαϊκή Ενωση να κάνουμε και απ' ότι φαίνεται όχι τυχαία και οι δύο πέρασαν μέσα από τις διαδικασίες της Ε.Ε. Αλλά επειδή δύο, δέκα, είκοσι πέρασαν από την Ελλάδα συνδέουν γραμικά τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία. Οι άλλοι έξι είναι από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Δηλαδή θα πρέπει να με ρωτήσετε τι να κάνουμε για τους Βέλγους και την τρομοκρατία;» είπε ο υπουργός.

    Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους πρόσφυγες, δήλωσε ότι «ξεκίνησε από τη Σλοβενία και συνεχίστηκε σαν ντόμινο και έχουν απαγορεύσει την επανεισδοχή μεταναστών».

    «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι η απαγόρευση εισόδου σε χώρες ανθρώπων με συγκεκριμένη καταγωγή θα συνεχιστεί. Εχουμε σχέδιο πώς να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν προς τα κάτω και να απεγκλωβιστεί η περιοχή» τόνισε ο κ.Μουζάλας. «Υπάρχει σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα απεγκλωβιστεί η περιοχή» είπε χαρακτηριστικά.

    [07] Δεκαέξι συλλήψεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας

    Περισσότερα απο 50 άτομα προσήχθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ- Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε.

    Από τους προσαχθέντες οι 16 συνελήφθησαν μέχρι στιγμής, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.Επίσης, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τρυαματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

    [08] Πίνακες των Ρούμπενς, Τιντορέτο και άλλων κλάπηκαν από μουσείο της Βερόνας

    Δεκαπέντε πίνακες, μεταξύ των οποίων και αριστουργήματα του Ρούμπενς και του Τιντορέτο, κλάπηκαν από ένα μουσείο της Βερόνας από μια ομάδα μασκοφόρων που κατά τα φαινόμενα έδρασαν "κατόπιν παραγγελίας", ανακοίνωσε ο Φλάβιο Τόζι, ο δήμαρχος της πόλης αυτής.

    Τρεις άνδρες ντυμένοι στα μαύρα μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης στο μουσείο του Καστελβέκιο, έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα και έναν ταμία και άρπαξαν τους πίνακες.

    Στη λεία τους περιλαμβάνονται πορτρέτα που φιλοτέχνησε ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του μπαρόκ, ο Φλαμανδός Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, καθώς και έργα του Βενετσιάνου Τιντορέτο και των Πιζανέλο, Τζάκοπο Μπελίνι και Τζοβάνι Φραντσέσκο Καρότο.

    Το μουσείο εκτιμά ότι η συνολική αξία των έργων ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ και πιστεύει ότι η "επιχείρηση" αυτή έγινε για λογαριασμό κάποιου ιδιώτη συλλέκτη.

    "Κάποιος τους έστειλε, ήταν πολύ συγκεκριμένοι, ήξεραν ακριβώς πού πήγαιναν", είπε ο Τόζι.

    Το μουσείο διαθέτει φύλαξη όλο το 24ωρο, όμως οι δράστες έφτασαν στο κτίριο προς το τέλος της ημέρας, αφού είχαν φύγει οι επισκέπτες και πριν τεθεί σε λειτουργία το σύστημα συναγερμού, εξήγησε ένας εκπρόσωπος του δήμου, ο Ρομπέρτο Μπόλις. "Δεν γνωρίζουμε αν οπλοφορούσαν, όμως άρπαξαν το όπλο του φύλακα", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι διέφυγαν με το αυτοκίνητο αυτού του υπαλλήλου, αφού του πήραν και τα κλειδιά του.

    [09] Στις κάλπες η Νέα Δημοκρατία

    Εκλογικά κέντρα και τμήματα όπου μπορούν όσοι το επιθυμούν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ε.Ε. Τις διευθύνσεις των εκλογικών κέντρων και τμημάτων μπορεί κανείς να τις βρει στην ιστοσελίδα της ΝΔ www.nd.gr.

    Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως της 19.00 και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος, τα οποία είτε είναι εγγεγραμμένα και επαναβεβαιώνουν την εγγραφή τους κατά την ημέρα διενέργειας της εκλογής είτε εγγράφονται την ημέρα διενέργειας της εκλογής, με την καταχώρησή τους στη νέα ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Καταστατικού, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, εφόσον είναι εγγεγραμμένα στους τελευταίους εκλογικούς καταλόγους των εθνικών εκλογών, που έχουν καταρτισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

    Στην εκλογή συμμετέχουν και Έλληνες στο γένος απόδημοι - ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια - οι οποίοι κατοικούν στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Ιταλία, την Αυστρία και την Κύπρο, εφόσον έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015. Στην εκλογή συμμετέχουν και όσοι εγγραφούν μέλη την ημέρα διενέργειας των εκλογών εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών.

    Το αντίτιμο της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 3 ευρώ για όλους.

    Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

    Για την εκλογή αρχηγού από την πρώτη Κυριακή απαιτείται, σύμφωνα με το καταστατικό, ένας εκ των υποψηφίων να καταφέρει να συγκεντρώσει το 50+1% των ψήφων.

    Σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιηθεί δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων.

    Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Αθήνα μετά την επιστροφή του από την Κρήτη, το μεσημέρι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10.30 στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κηφισιάς, οδός Λεβίδου 42.

    Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης θα ψηφίσει στις 09.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου.

    Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09.30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 22 November 2015 - 7:32:22 UTC