Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και με αυτήν συζητούμε»
  • [02] Ι. Πλακιωτάκης: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο
  • [03] Συνάντηση Τσίπρα - Αλ Σίσι στο Μαξίμου
  • [04] Τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας προέταξε ο Γιώργος Σταθάκης
  • [05] Τρεις τραυματίες στη Μόσχα από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού
  • [06] Οι δράστες της επίθεσης στο Σαν Μπερναρντίνο είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό
  • [07] Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα εξασφαλίζει ενισχυμένη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο
  • [08] Σεισμός 5,7 βαθμών στη Γουατεμάλα
  • [09] Μολότοφ στην είσοδο του κτιρίου της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη
  • [10] «Φ.Ε.Κ. και Τέχνη» στο Εθνικό Τυπογραφείο
  • [11] Βρετανία: Έκθεση κάνει έκκληση για μείωση της χρήσης των αντιβιοτικών στον αγροτικό τομέα
  • [12] ΕE: Ο πρώτος νόμος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

  • [01] «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και με αυτήν συζητούμε»

    «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και ό,τι έχουμε να συζητήσουμε με την χώρα, το συζητούμε με την κυβέρνηση της χώρας και τους συνεργάτες της», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα που ήθελε την γερμανική πρεσβεία της Αθήνας να έχει υποβάλει έκθεση στην οποία περιγράφει την Ελλάδα ως "ακυβέρνητο καράβι".

    Ο κ. Ζάιμπερτ επισήμανε ακόμη ότι δεν έχει υπόψη του την εν λόγω έκθεση, αλλά και ότι δεν θα έκανε αναφορά σε εσωτερικές εκθέσεις. Αξιωματούχοι της γερμανικής κυβέρνησης έκαναν πάντως λόγο, για την καλη σχέση και την τακτική επικοινωνία του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

    Ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα για το δημοσίευμα στη "Die Welt"

    Με ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, υπογραμμίζει τη στενή συνεργασία της Γερμανικής Κυβέρνησης και της ίδιας της πρεσβείας με τις ελληνικές αρχές. Παράλληλα χαρακτηρίζει «υποθετική εσωτερική αλληλογραφία», έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό Τύπο και επισημαίνει τα επαινετικά λόγια του ομοσπονδιακού υπουργού κ. Στάιμαϊερ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

    «Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γερμανικής Πρεσβείας η οποία στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι «ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές».

    [02] Ι. Πλακιωτάκης: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο

    «Για μια ακόμη φορά, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Αλ. Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

    «Τη στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί φτηνούς τακτικισμούς για επικοινωνιακούς λόγους», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

    [03] Συνάντηση Τσίπρα - Αλ Σίσι στο Μαξίμου

    Τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ- Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από σήμερα Τρίτη έως την Πέμπτη, θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 15:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Έπειτα από την κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες διαβουλεύσεις των δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών, ενώ, τέλος, θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Αιγύπτιου Προέδρου και του πρωθυπουργού στον Τύπο.

    Αύριο, Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθούν Διευρυμένες Τριμερείς Διαβουλεύσεις μεταξύ της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ του Αλέξη Τσίπρα, του Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι και του Νίκου Αναστασιάδη. Πριν από την Τριμερή, θα έχουν προηγηθεί κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Αλ-Σίσι με τον κ. Αναστασιάδη, του κ. Αναστασιάδη με τον κ. Τσίπρα και κατ' ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος φτάνοντας σήμερα το πρωί στην Αθήνα, θα επισκεφθεί αρχικά το Μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου εν συνεχεία θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

    Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Αλ- Σίσι με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα υπάρξει συνάντηση του Αιγύπτιου Προέδρου με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

    [04] Τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας προέταξε ο Γιώργος Σταθάκης

    Στις χρηματοδοτικές βάσεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για τη στροφή της οικονομίας στην καινοτομική και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στο πλαίσιο του Equity Investment Forum που πραγματοποιείται, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα.

    To Forum συνδιοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τον Οργανισμό Enterprise Greece, την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (TANEO Α.Ε.) και το Δίκτυο Πράξη, συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas.

    Όπως είπε ο υπουργός, «σε σχέση με το παρελθόν, είναι πολύ διαφορετική η στρατηγική της κυβέρνησης στον τρόπο που αντιμετωπίζει την καινοτομία και τη συνεισφορά που μπορεί να έχει αυτή στο εξωστρεφές προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας».

    [05] Τρεις τραυματίες στη Μόσχα από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού

    Μια μικρή έκρηξη τραυμάτισε τρεις ανθρώπους σε στάση λεωφορείου στο κεντρικό τμήμα της Μόσχας χθες βράδυ, πάντως η αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μια πράξη χουλιγκανισμού, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Πακρόβκα, στη συνοικία Κρίστιγε Προύντι της Μόσχας, όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και καφέ, και πιθανόν οφείλεται σε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη είτε από διερχόμενο αυτοκίνητο ή από κοντινό κτίριο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Αντρέι Γκαλιακμπέροφ.

    «Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα γυαλιού. Αυτή τη στιγμή μια ομάδα ερευνητών της αστυνομίας της Μόσχας συλλέγει στοιχεία επιτόπου», είπε ο Γκαλιακμπέροφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass.Ο Γκαλιακμπέροφ είπε ότι το επεισόδιο αντιμετωπίζεται ως μια πράξη «χουλιγκανισμού», βάσει του ρωσικού ποινικού κώδικα.Σύμφωνα με το Tass, δύο γυναίκες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο κι ένα τρίτο πρόσωπο δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επιτόπου καθώς υπέστη ελαφρά τραύματα.

    [06] Οι δράστες της επίθεσης στο Σαν Μπερναρντίνο είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό

    Οι δράστες του μακελειού με τους 14 νεκρούς την περασμένη εβδομάδα στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας είχαν «ριζοσπαστικοποιηθεί» εδώ και αρκετό καιρό και εξασκούνταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην σκοποβολή, αλλά δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρχε μια διεθνής συνωμοσία για την διάπραξη της επίθεσης αυτής, ανακοίνωσε χθες το FBI.

    Οι αρχές έχουν επίσης στοιχεία ότι ο γεννηθείς στις ΗΠΑ 28χρονος Σάγεντ Ρίζουαν Φαρούκ και η Πακιστανή 29χρονη σύζυγός του Τασφίν Μαλίκ είχαν εξασκηθεί στην σκοποβολή, κυρίως κοντά στο Λος Άντζελες, και μια από τις ασκήσεις τους είχε γίνει «τις ημέρες που προηγήθηκαν του συμβάντος αυτού» διευκρίνισε ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI στο Λος Άντζελες Ντέιβιντ Μπόουντιτς, αναφερόμενος στο μακελειό της περασμένης Τετάρτης στο Σαν Μπερναρντίνο.

    Ο Φαρούκ και η Μαλίκ που διέπραξαν την «τρομοκρατική» αυτή ενέργεια, όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, «είχαν και οι δύο ριζοσπαστικοποιηθεί και αυτό είχε γίνει εδώ και αρκετό καιρό», πρόσθεσε ο Μπόουντιτς.

    [07] Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα εξασφαλίζει ενισχυμένη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

    Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, το Τραπέζι της Δημοκρατικής Ενότητας (MUD), κερδίζει βάσει των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων την ενισχυμένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων στο κοινοβούλιο της χώρας μετά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, ανακοίνωσε χθες η εκλογική επιτροπή της Βενεζουέλας. Το MUD εξασφαλίζει 110 από τις 167 έδρες του κοινοβουλίου, διευκρίνισε το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE).

    Το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας (PSUV) του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, το οποίο είχε ιδρύσει ο Ούγκο Τσάβες, λαμβάνει 55 έδρες, πρόσθεσε το CNE, ενώ ακόμη απομένουν προς διανομή 2 έδρες.Αν το MUD εξασφαλίσει επιπλέον των 110 εδρών που έχει ήδη, τις 2 που απομένουν προς διανομή, θα έχει τότε την ενισχυμένη πλειοψηφία των δύο τρίτων, η οποία ορίζεται στις 112 έδρες. Η πλειοψηφία αυτή παρέχει σημαντικά προνόμια, όπως η δυνατότητα να συγκληθεί μια Συντακτική Συνέλευση, ή να καθαιρεθούν δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου.

    Η ηγεσία του MUD δηλώνει από την Κυριακή το βράδυ ότι ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των δύο τρίτων.

    [08] Σεισμός 5,7 βαθμών στη Γουατεμάλα

    Σεισμός 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη νότια Γουατεμάλα χθες το απόγευμα (τοπική ώρα), είπε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS), αλλά δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.

    Το ινστιτούτο είπε ότι το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στις ακτές του Ειρηνικού, λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από την πόλη Μασάγκουα και 59 χλμ νοτιοδυτικά από την ομώνυμη πρωτεύουσα της Γουατεμάλας. Το εστιακό του βάθος ήταν αρκετά μεγάλο, 109 χλμ κάτω από τη γή.

    Ο σεισμός ήταν αισθητός και στην πρωτεύουσα του Ελ Σαλβαδόρ, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Ρόιτερς.

    [09] Μολότοφ στην είσοδο του κτιρίου της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη

    Μικρές ζημιές προκλήθηκαν από την έκρηξη πέντε μολότοφ, στις 4 τα ξημερώματα, που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη.

    [10] «Φ.Ε.Κ. και Τέχνη» στο Εθνικό Τυπογραφείο

    To Εθνικό Τυπογραφείο με αφορμή τα εκατόν ενενήντα χρόνια από την ίδρυση του, διοργανώνει στους χώρους του κτιρίου του, εικαστική έκθεση από τις 17 Δεκεμβρίου, με έργα σύγχρονων δημιουργών που εμπνέονται από την ιστορία (ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το 1825), το παρόν και το μέλλον του Φ.Ε.Κ. και του Εθνικού Τυπογραφείου-του πρώτου, ουσιαστικά, δημόσιου χαρακτήρα τυπογραφείου που ονομάστηκε «Τυπογραφία της Διοικήσεως».

    Η έκθεση έχει τίτλο «Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως Φ.Ε.Κ. + Τέχνη» και σκοπός των διοργανωτών είναι, όπως αναφέρουν στην πρόσκληση τους «να προβληθεί το Εθνικό Τυπογραφείο στο ευρύ κοινό, ως μια από τις παλαιότερες δημόσιες υπηρεσίες με κύρια αποστολή την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση και κυκλοφορία των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) και την κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών του Δημοσίου και να υπενθυμίσουν τον κρίσιμο ρόλο του στην λειτουργία του κράτους δικαίου, αφού παρέχει έγκυρη πληροφόρηση στους πολίτες για όλες τις σημαντικές πράξεις της Κυβέρνησης και της Δημόσιας Διοίκησης, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή».

    [11] Βρετανία: Έκθεση κάνει έκκληση για μείωση της χρήσης των αντιβιοτικών στον αγροτικό τομέα

    Η διαδεδομένη χρήση των αντιβιοτικών στον αγροτικό τομέα θέτει σε κρίσιμο κίνδυνο την παγκόσμια δημόσια υγεία και θα πρέπει να μειωθεί δραστικά με διεθνώς συμφωνημένο στόχο, επισημαίνει μια έκθεση που έγινε κατά παραγγελία της βρετανικής κυβέρνησης.Η συμφωνία και εφαρμογή ενός παγκόσμιου στόχου δεν θα είναι εύκολη, είπε η έκθεση, της οποίας προίστατο ο Τζιμ Ο'Νιλ, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της εταιρείας Γκόλντμαν Σακς, αλλά είναι ζωτικής σημασίας αν είναι να παραμείνουν αποτελεσματικά για ζώα και ανθρώπους τα φάρμακα που πολεμούν τις βακτηριακές λοιμώξεις και σώζουν ζωές.

    Σύμφωνα με την έκθεση, θα μπορούσαν να ακολουθηθούν τα πρότυπα της Δανίας και της Ολλανδίας, για μία αποτελεσματική και γρήγορη διαφορά. Η Δανία, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί κατά μέσον όρο λιγότερο από 50 mg αντιβιοτικών το χρόνο αντίστοιχα για κάθε κιλό ζώου, το οποίο «μπορεί να είναι καλή αρχή για τέτοιο στόχο» είπε ο Ο'Νιλ.

    [12] ΕE: Ο πρώτος νόμος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

    Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κράτη-μέλη συμφώνησαν χθες στον πρώτο νόμο για τον κυβερνοχώρο που θα απαιτήσει τη δήλωση από διαδικτυακές εταιρείες όπως την Google και Amazon κάθε σοβαρής προσπάθειας κλοπής στοιχείων σε κρατικές αρχές ή να αντιμετωπίσουν κυρώσεις.Η συμφωνία, μετά από πέντε ώρες διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κυβερνήσεων μελών της ΕΕ, απαντά στις αυξανόμενες ανησυχίες περί επιθέσεων από χάκερ στον κυβερνοχώρο που αποσκοπούν στην πρόσβαση σε ασφαλή και ιδιωτικά στοιχεία.

    Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος για την δικτυακή ενοποίηση της ΕΕ Άντρους Άνσιπ είπε ότι ο νέος νόμος θα οικοδομήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για τις διαδικτυακές συναλλαγές, ιδιαίτερα μεταξύ κρατών. «Το διαδίκτυο δεν έχει σύνορα - το πρόβλημα ενός κράτους μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υπόλοιπη Ευρώπη» είπε ο Άνσιπ, «Γι΄αυτό χρειαζόμαστε λύσεις για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου που καλύπτουν όλη την ΕΕ. Η συμφωνία αυτή είναι σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή».

    Ο νέος νόμος, με τίτλο «Οδηγία Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφόρησης», καθορίζει τις διαδικασίες ασφάλειας και αναφοράς εταιρειών σε σημαντικούς κλάδους όπως τις μεταφορές, την ενέργεια, την υγεία και τα χρηματιστηριακά. Οι εταιρείες με παρουσία μόνο στο διαδίκτυο θα έχουν λιγότερες υποχρεώσεις, σε σύγκριση, για παράδειγμα, με αεροδρόμια ή διαχειριστές αγωγών πετρελαίου.Με τον νόμο αυτό, εταιρείες στο διαδίκτυο όπως οι Google, Amazon, eBay και Cisco - αλλά όχι τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook - θα υποχρεωθούν να αναφέρουν σοβαρά επεισόδια στις αρχές των κρατών, οι οποίες με τη σειρά τους θα μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις σε εταιρείες που δεν κάνουν τις αναφορές που απαιτούνται.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 8 December 2015 - 7:32:14 UTC