Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της
  • [02] Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Να βρούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη
  • [03] Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της ΠΓΔΜ
  • [04] Πέντε μέλη της Λεγεώνας των Ξένων σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
  • [05] Πέθανε ο κιθαρίστας και συνιδρυτής του συγκροτήματος Eagles, Γκλεν Φρέι
  • [06] Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο σπουδαίος Γάλλος συγγραφέας Μισέλ Τουρνιέ
  • [07] Δ. Μάρδας: Το 2016 θεωρούμε ότι θα είναι χρονιά ανάκαμψης
  • [08] Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της

    Η Ελλάδα θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, τόσο σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα προσαρμογής, όσο και την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την συνάντηση που είχεμε την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ σε ό,τι αφορά την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, αναγνώρισε την ανάγκη συνεργασίας με τους εταίρους και την Frontex, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο κοινών περιπολιών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.

    «Η Ελλάδα θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, αλλά και οι εταίροι μας πρέπει να εκπληρώσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Μετά την αξιολόγηση, η οποία πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ήδη διαφαινόμενες αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, είναι ανάγκη να γίνει αμέσως συζήτηση για το ελληνικό χρέος - όχι για κούρεμα, καθώς δεν είναι εφικτό με βάση τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου, αλλά για άλλες μεθόδους, οι οποίες οδηγούν σε ελάφρυνση, κάτι που έχουν αποδεχθεί και οι εταίροι μας. Επίσης, να υπάρξουν αν χρειαστεί κατά την διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος, διορθώσεις σε σημεία, στα οποία αποδεδειγμένα - και αφού συμφωνήσουμε από κοινού - είναι εσφαλμένο», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

    Αναφερόμενος στο Προσφυγικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για "ζήτημα υπόστασης" της Ευρώπης και επισήμανε ότι η προσφυγική κρίση ανέδειξε ότι το κέντρο βάρους της ΕΕ δεν είναι το νόμισμα, αλλά ο άνθρωπος. «Η σημερινή κατάσταση αφυπνίζει την Ευρώπη και επιτέλους την οδηγεί να επιστρέψει στις ρίζες της, που είναι ο άνθρωπος, η δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως «όλοι οι λαοί της Ευρώπης, χωρίς φοβικά σύνδρομα, πρέπει να εκπληρώσουν το χρέος τους απέναντι στους πραγματικούς πρόσφυγες» και βεβαίως θα πρέπει να εργαστούν για να τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία, που είναι, όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, η ρίζα του κακού.

    Η Τουρκία, η οποία «ορθώς έχει εμπλακεί στο ζήτημα, πρέπει να εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις, οι οποίες αφορούν τον έλεγχο των ροών και κυρίως ζήτημα των παράνομων οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι φεύγουν από την Τουρκία, πολλές φορές με την συνεργασία των τουρκικών αρχών», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι πρέπει επίσης να επανενεργοποιηθουν οι συμφωνίες επανεισδοχής.

    Σε ό,τι αφορά την απειλή της τρομοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι «είμαστε όλοι σύμφωνοι ότι πρέπει να είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους τρομοκράτες, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά απολύτως ανοχή» και κάλεσε όλους να διακρίνουν τους τρομοκράτες από τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα πάντως, επανέλαβε, όχι απλώς θα κάνει το χρέος της, αλλά θα πρωταγωνιστήσει εκπληρώνοντας τις δικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο. «Όταν στα μέσα Φεβρουαρίου θα γίνει ο έλεγχος, η Ελλάδα θα είναι έτοιμη», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η ίδια η Ελλάδα επιζητεί την συνεργασία με την FRONTEX, διευκρινίζοντας όμως ότι θα πρέπει να γίνει στην εξής βάση: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της ΕΕ, αλλά καθορίζονται κυρίαρχα από την Ελλάδα και η Ελλάδα προσδιορίζει τους όρους υπό τους οποίους θα υπάρχει η συνεργασία με την FRONTEX. Κοινές περιπολίες αποκλείονται. Η FRONTEX βεβαίως ως ευρωπαϊκή ακτοφυλακή, αποτελεί σημαντική δύναμη για την περιφρούρηση των συνόρων».

    Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για κορυφαίο ρόλο της Άγγελα Μέρκελ στην προσφυγική κρίση και κατέληξε: "Δεν μπορεί οι ευρωπαϊκοί λαοί να αντιμετωπίζουν το προσφυγικό με φοβικά σύνδρομα, τα οποία δεν ταιριάζουν ούτε στον πολιτισμό ούτε στην δημοκρατία μας. Είναι κοινή υπόθεση όλων μας, αλλά με όρους δημοκρατίας και πολιτισμού, όπως ταιριάζει στην Ευρώπη».

    [02] Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Να βρούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη

    «Η θρησκεία είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, σαν το νερό που το βρίσκεις οπουδήποτε υπάρχει κάτι ζωντανό, άλλοτε με μορφές παγωμένες, άλλοτε με μορφές φυσικές και άλλοτε με μορφές υδρατμών, και πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υδρατμοί θρησκευτικοί σε λεγόμενα μη θρησκευτικά περιβάλλοντα, όπου βρίσκεις και το νερό παντού, όπου ζωή» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχείου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος στην παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Συνύπαρξη: ειρήνη, φύση, φτώχεια, τρομοκρατία, αξίες».

    Ο προκαθήμενος της αυτοκεφάλου ορθοδόξου εκκλησίας της Αλβανίας τόνισε τη μοναδικότητα του να ζούμε αυτή την πίστη, την οποία χαρακτήρισε μοναδικό δώρο και πλεονέκτημα, ωστόσο τόνισε ότι «και αυτούς που δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες τούς βλέπει αδερφούς, αδικημένους που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν αυτά που εμείς απολαμβάνουμε και τη δυνατότητα να το ζούμε με πολύ αγάπη και όχι υποτιμητικά».

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η ενασχόληση με τα θρησκεύματα δεν λιγόστεψε την πίστη του, ούτε τον έκανε αδιάφορο ή συγκριτιστή, και υπογράμμισε ότι «ο Θεός αγάπη εστίν και ο μένων την αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ είναι».

    [03] Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της ΠΓΔΜ

    Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις 24 Απριλίου.

    Επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης ορίστηκε ο γενικός γραμματέας του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι VMRO-DPMNE, Έμιλ Ντιμτρίεφ.

    Στην ψηφοφορία ήταν παρόντες 81 βουλευτές από τους 123 που αριθμεί η Βουλή.Υπέρ της υπηρεσιακής κυβέρνησης ψήφισαν 72 βουλευτές ενώ εννέα βουλευτές ψήφισαν «παρών». Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης απείχαν από τη συνεδρίαση της Βουλής.

    Οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης του 36χρονου Έμιλ Ντιμιτρίεφ είναι οι ίδιοι με αυτούς της κυβέρνησης της οποίας ηγούνταν ο Νίκολα Γκρούεφσκι.

    [04] Πέντε μέλη της Λεγεώνας των Ξένων σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις

    Πέντε στρατιώτες, μέλη της Λεγεώντας των Ξένων της Γαλλίας, σκοτώθηκαν σήμερα το απόγευμα ενώ άλλοι έξι συνάδελφοί τους τραυματίστηκαν όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις, ενώ έκαναν ασκήσεις εκτός πίστας.

    Οι έντεκα σκιέρ που παρασύρθηκαν μετείχαν σε μια ομάδα 50 στρατιωτών. Όλοι τους ήταν λεγεωνάριοι του 2ου Συντάγματος του Μηχανικού.

    Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14.50 (ώρα Ελλάδας) στο Βαλφρεζί, σε υψόμετρο περίπου 2.000 μέτρων.

    Από τους έξι τραυματίες, οι δύο έχουν υποστεί υποθερμία και ο ένας τους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Οι υπόλοιποι τέσσερις έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

    [05] Πέθανε ο κιθαρίστας και συνιδρυτής του συγκροτήματος Eagles, Γκλεν Φρέι

    Ο Γκλεν Φρέι, ο κιθαρίστας, τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Eagles, πέθανε σε ηλικία 67 ετών, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, που είναι παγκόσμια γνωστό για το χιτ "Hotel California" και άλλες επιτυχίες.

    Ο Φρέι πέθανε στη Νέα Υόρκη από επιπλοκές από ρευματοειδή αρθρίτιδα, οξεία κολίτιδα και πνευμονία, είπε το συγκρότημα.

    Οι Eagles, των οποίων η συλλογή "Their Greatest Hits 1971-1975" είναι το δεύτερο άλμπουμ όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιούσαν στοιχεία κάντρι μαζί με ροκ μουσική. Έφτασαν στην κορυφή με επιτυχίες όπως "Desperado", "Already Gone" και "Take It to the Limit", και παρέμειναν δημοφιλείς σε σταθμούς ροκ σχεδόν μισό αιώνα αργότερα

    [06] Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο σπουδαίος Γάλλος συγγραφέας Μισέλ Τουρνιέ

    Ο Μισέλ Τουρνιέ, ένας από τους σπουδαιότερους Γάλλους συγγραφείς του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 91 ετών, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην πόλη Σουαζέλ, ανακοίνωσαν τα μέλη της οικογένειας του και το δημαρχείο της πόλης.

    Το 1970 ο Τουρνιέ κέρδισε το μεγάλο λογοτεχνικό Βραβείο Γκονκούρ για το βιβλίο του "Ο Δράκος" (ελληνική μετάφραση/Εξάντας), ένα μυθιστόρημα για έναν άνθρωπο που στρατολογεί παιδιά στο ναζισμό.

    Δεκαετίες αργότερα, ο Τουρνιέ μαζί με άλλους συγγραφείς όπως ο Άρθουρ Μίλερ, ο Γκύντερ Γκρας, ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και άλλοι σημαντικοί συγγραφείς, συνέβαλλε σε μια ανθολογία διηγημάτων που εκδόθηκε το 2004 με τίτλο "Λέγοντας Ιστορίες" (ελληνική μετάφραση/Καστανιώτης). Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατέθηκαν στη μάχη ενάντια στο AIDS στη Νότια Αφρική.

    Ο Τουρνιέ έγραψε επίσης και παιδικά βιβλία, και του άρεσε να μιλάει σε σχολεία για τα βιβλία του.

    Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, σε δήλωση για τον θάνατό του τον αποκάλεσε "μεγάλο συγγραφέα τεράστιου ταλέντου".

    [07] Δ. Μάρδας: Το 2016 θεωρούμε ότι θα είναι χρονιά ανάκαμψης

    Την πεποίθηση ότι το 2016 θα είναι χρονιά ανάκαμψης εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Ο κ. Μάρδας σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι ετοιμάζεται ένα Ταμείο το οποίο, όπως είπε, θα ασχολείται με θέματα έρευνας και καινοτομίας και η λεγόμενη αναπτυξιακή τράπεζα, που θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι επιχειρήσεις της πληροφορικής.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΠΕ, Τάσος Τζήκας, τόνισε ότι ο κλάδος πρέπει να αναδειχθεί στρατηγικός για την ελληνική οικονομία. «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και συνεχίζουμε να περνάμε. Ο κλάδος, όμως, είναι ζωντανός» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τζήκας σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε εμπλοκή πρωτοβουλιών και αρμοδιοτήτων ανάμεσα στα διάφορα υπουργεία που είχαν την ευθύνη της υλοποίησης των έργων της πληροφορικής και των παρεμβάσεων στον κλάδο. Τόνισε, μάλιστα ότι έχει προταθεί η δημιουργία ενός υπουργείου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Όπως είπε, πάγιο αίτημα του ΣΕΠΕ, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι η θέσπιση μιας δομής παρά τω πρωθυπουργώ, η οποία θα συντονίζει τα έργα πληροφορικής και θα παρακολουθεί την υλοποίησή τους.

    [08] Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της

    Η Ελλάδα θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, τόσο σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα προσαρμογής, όσο και την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την συνάντηση που είχεμε την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ σε ό,τι αφορά την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, αναγνώρισε την ανάγκη συνεργασίας με τους εταίρους και την Frontex, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο κοινών περιπολιών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.

    «Η Ελλάδα θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, αλλά και οι εταίροι μας πρέπει να εκπληρώσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Μετά την αξιολόγηση, η οποία πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ήδη διαφαινόμενες αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, είναι ανάγκη να γίνει αμέσως συζήτηση για το ελληνικό χρέος - όχι για κούρεμα, καθώς δεν είναι εφικτό με βάση τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου, αλλά για άλλες μεθόδους, οι οποίες οδηγούν σε ελάφρυνση, κάτι που έχουν αποδεχθεί και οι εταίροι μας. Επίσης, να υπάρξουν αν χρειαστεί κατά την διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος, διορθώσεις σε σημεία, στα οποία αποδεδειγμένα - και αφού συμφωνήσουμε από κοινού - είναι εσφαλμένο», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

    Αναφερόμενος στο Προσφυγικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για "ζήτημα υπόστασης" της Ευρώπης και επισήμανε ότι η προσφυγική κρίση ανέδειξε ότι το κέντρο βάρους της ΕΕ δεν είναι το νόμισμα, αλλά ο άνθρωπος. «Η σημερινή κατάσταση αφυπνίζει την Ευρώπη και επιτέλους την οδηγεί να επιστρέψει στις ρίζες της, που είναι ο άνθρωπος, η δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως «όλοι οι λαοί της Ευρώπης, χωρίς φοβικά σύνδρομα, πρέπει να εκπληρώσουν το χρέος τους απέναντι στους πραγματικούς πρόσφυγες» και βεβαίως θα πρέπει να εργαστούν για να τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία, που είναι, όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, η ρίζα του κακού.

    Η Τουρκία, η οποία «ορθώς έχει εμπλακεί στο ζήτημα, πρέπει να εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις, οι οποίες αφορούν τον έλεγχο των ροών και κυρίως ζήτημα των παράνομων οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι φεύγουν από την Τουρκία, πολλές φορές με την συνεργασία των τουρκικών αρχών», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι πρέπει επίσης να επανενεργοποιηθουν οι συμφωνίες επανεισδοχής.

    Σε ό,τι αφορά την απειλή της τρομοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι «είμαστε όλοι σύμφωνοι ότι πρέπει να είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους τρομοκράτες, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά απολύτως ανοχή» και κάλεσε όλους να διακρίνουν τους τρομοκράτες από τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα πάντως, επανέλαβε, όχι απλώς θα κάνει το χρέος της, αλλά θα πρωταγωνιστήσει εκπληρώνοντας τις δικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο. «Όταν στα μέσα Φεβρουαρίου θα γίνει ο έλεγχος, η Ελλάδα θα είναι έτοιμη», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η ίδια η Ελλάδα επιζητεί την συνεργασία με την FRONTEX, διευκρινίζοντας όμως ότι θα πρέπει να γίνει στην εξής βάση: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της ΕΕ, αλλά καθορίζονται κυρίαρχα από την Ελλάδα και η Ελλάδα προσδιορίζει τους όρους υπό τους οποίους θα υπάρχει η συνεργασία με την FRONTEX. Κοινές περιπολίες αποκλείονται. Η FRONTEX βεβαίως ως ευρωπαϊκή ακτοφυλακή, αποτελεί σημαντική δύναμη για την περιφρούρηση των συνόρων».

    Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για κορυφαίο ρόλο της Άγγελα Μέρκελ στην προσφυγική κρίση και κατέληξε: "Δεν μπορεί οι ευρωπαϊκοί λαοί να αντιμετωπίζουν το προσφυγικό με φοβικά σύνδρομα, τα οποία δεν ταιριάζουν ούτε στον πολιτισμό ούτε στην δημοκρατία μας. Είναι κοινή υπόθεση όλων μας, αλλά με όρους δημοκρατίας και πολιτισμού, όπως ταιριάζει στην Ευρώπη».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 19 January 2016 - 5:32:26 UTC