Browse through our Interesting Nodes on Human Rights Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απάντηση του Ν. Παππά στην ΝΔ για τον αριθμό των αδειών
  • [02] Τρύφων Αλεξιάδης: Αναζητούμε τρόπους για τη φορολογική ελάφρυνση των αγροτών
  • [03] Άνοδος 7,4% στο Χρηματιστήριο με ράλι τραπεζικών μετοχών
  • [04] Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην Ηλεία
  • [05] Ντ. Τουσκ για «Brexit»: Ο κίνδυνος διάλυσης της ΕΕ είναι αληθινός
  • [06] Αλ. Πουσκώφ: Η Τουρκία ετοιμάζεται για χερσαία επέμβαση στη Συρία
  • [07] Όλα... μηδέν στα Πηγάδια
  • [08] Μεγαλοοικονόμου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο Καραλής παραμένει προσγειωμένος αλλά και έτοιμος για νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ»
  • [09] Χάνει και Γκάλο η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
  • [10] Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός...
  • [11] Αρχίζει πάλι το υπερθέαμα του Champions League

  • [01] Απάντηση του Ν. Παππά στην ΝΔ για τον αριθμό των αδειών

    H Νέα Δημοκρατία, ανοιχτά, χωρίς καμία αμηχανία και παρά τον διασυρμό της στη Βουλή, ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργού Επικρατείας ως απάντηση στην ΝΔ για τον αριθμό των αδειών.

    «Επαναλαμβάνουμε, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, ο διαγωνισμός που θα διεξαχθεί αφορά στα ιδιωτικά και όχι κρατικά κανάλια, ελεύθερης λήψης και όχι συνδρομητικά, ψηφιακής και όχι αναλογικής εκπομπής, γενικού και όχι θεματικού περιεχομένου, εθνικής και όχι περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας.

    Από το ίδιο το έγγραφο το οποίο αποσπασματικά αξιοποιούν τα δημοσιεύματα που επικαλείται η ΝΔ προκύπτει ότι στη Γερμανία εκπέμπουν πέντε (5) τέτοιου τύπου κανάλια. Περιλαμβάνονται, μάλιστα, στο συνημμένο πίνακα του εγγράφου, τον οποίο αποκρύπτει η Αξιωματική Αντιπολίτευση προφανώς γιατί δεν βολεύει στη ρητορική της. Στην Ελλάδα, μέχρι 31/12/2015, απολάμβαναν καθεστώς νόμιμης λειτουργίας οκτώ (8) τέτοιου τύπου κανάλια.

    Τα υπόλοιπα κανάλια είτε είναι δημόσια, είτε περιφερειακά, είτε συνδρομητικά, είτε ειδικού ενδιαφέροντος, όπως οι τηλεπωλήσεις.

    Μάλιστα, η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τα επίσημα στοιχεία της βάσης δεδομένων MAVISE (http://mavise.obs.coe.int/) -που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ανήκει στην Ε.Ε.- η οποία αναφέρει ότι στη Γερμανία λειτουργούν 6 τέτοιου είδους κανάλια.

    Ο καημός τους να μη γίνει διαγωνισμός είναι μεγάλος. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι μεγαλύτερος από την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει» καταλήγει η ανακοίνωση.

    [02] Τρύφων Αλεξιάδης: Αναζητούμε τρόπους για τη φορολογική ελάφρυνση των αγροτών

    "Το υπουργείο Οικονομικών αναζητά τρόπους φορολογικής ελάφρυνσης των αγροτών, τη δίκαιη και αναλογική κατανομή των φορολoγικών βαρών αντίθετα με την πολιτική που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα χρόνια" ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου.

    "Προσπαθούμε μέσα από τη διαπραγμάτευση να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για τους αγρότες" σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε ότι πολλά από τα μέτρα στα οποία η αντιπολίτευση ασκεί κριτική, έχουν ψηφιστεί το καλοκαίρι από τα περισσότερα κόμματα της Βουλής και καταλόγισε στις προηγούμενες κυβερνήσεις, "μεγάλες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στον αγροτικό τομέα".

    [03] Άνοδος 7,4% στο Χρηματιστήριο με ράλι τραπεζικών μετοχών

    Το ράλι των τραπεζικών μετοχών ώθησε την αγορά προς τα επίπεδα των 490 μονάδων, με το Χρηματιστήριο να υπεραποδίδει σε σχέση με την άνοδο των ευρωπαϊκών αγορών, κινούμενο σε ανοδική τροχιά για δεύτερη συνεδρίαση.

    Η αγορά ήταν υπερπουλημένη μετά τη δραματική πτώση των δύο πρώτων εβδομάδων του Φεβρουαρίου (-17,82% σε επίπεδο γενικού δείκτη), και η ανοδική αντίδραση δείχνει ότι οι επενδυτές ποντάρουν τώρα στο θετικό σενάριο της άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, μετά και της δηλώσεις της Κομισιόν ότι θα κάνει τα πάντα για γρήγορη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης και δανειστών.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 487,92 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 7,40%.

    Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 491,63 μονάδες (+8,22%).

    Σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση η ανοδική διάσπαση της αντίστασης των 475 μονάδων άνοιξε το δρόμο για την επόμενη αντίσταση των 520 μονάδων.

    Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης στις δύο τελευταίες ανοδικές συνεδριάσεις έχει καταγράψει συνολικά κέρδη 10,67%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει άνοδο 45,34%.

    Ράλι κατέγραψαν οι τραπεζικές μετοχές μετά από μεγάλη πτώση του τραπεζικού δείκτη κατά 39,84% στις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Η ανοδική αντίδραση των τραπεζών στηρίζεται και στις δηλώσεις της επικεφαλής του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM) της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί ότι οι ελληνικές τράπεζες δεν χρειάζονται νέα ανακεφαλαιοποίηση, με την ΕΚΤ να εκτιμά ότι η κεφαλαιακή τους επάρκεια βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

    [04] Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην Ηλεία

    Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.

    Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε μέγεθος βαθμών 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στα Κρέστενα της Ηλείας.

    Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο βρισκόταν 17 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πύργου.

    Η σεισμική δόνηση ανησύχησε κατοίκους του Πύργου, της Αρχαίας Ολυμπίας και άλλων περιοχών της Ηλείας, ορισμένοι από τους οποίους βγήκαν απ' τα σπίτια τους.

    [05] Ντ. Τουσκ για «Brexit»: Ο κίνδυνος διάλυσης της ΕΕ είναι αληθινός

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προειδοποίησε σήμερα από το Βουκουρέστι ότι ο κίνδυνος ρήξης της ΕΕ είναι «αληθινός» και κάλεσε τα κράτη μέλη της να «ακούσουν τα επιχειρήματα και των άλλων» ώστε να αποτραπεί το επαπειλούμενο Brexit, η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ένωση.

    «Ο κίνδυνος διάλυσης είναι αληθινός, διότι η διαδικασία (σ.σ. του διαλόγου Λονδίνου-Βρυξελλών) είναι ουσιαστικά πολύ εύθραυστη. Πρέπει να τη χειριστούμε με φροντίδα, διότι ό,τι σπάει δεν μπορεί να επισκευαστεί», είπε ο Τουσκ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    «Πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή. Πρέπει να αρχίσουμε να ακούμε περισσότερο τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς απ' ό,τι τα δικά μας», υπογράμμισε ο Τουσκ, εκτιμώντας πάντως ότι είναι φυσικό το γεγονός πως η στάση κάθε πλευράς γίνεται πιο σκληρή, καθώς «ο χρόνος πιέζει».

    Ο Τουσκ, ο οποίος κάνει περιοδεία σε πρωτεύουσες κρατών μελών της ΕΕ για να προασπίσει τη συμβιβαστική πρότασή του για να αποφευχθεί η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου, προσπαθεί να καθησυχάσει τους Ευρωπαίους ηγέτες, ειδικά εκείνους που ανησυχούν περισσότερο για την πρόθεση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να επιβάλει περιορισμούς στη χορήγηση επιδομάτων σε μετανάστες από άλλα ευρωπαϊκά κράτη που εργάζονται στη χώρα του.

    «Διακυβεύεται το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», διεμήνυσε ο Ντόναλντ Τουσκ, αλλά πρόσθεσε πως «δεν θα συμβιβαστούμε στις θεμελιώδεις ελευθερίες και αξίες» της Ευρώπης, και «σε αυτό το πνεύμα συνέταξα την πρότασή μου».

    [06] Αλ. Πουσκώφ: Η Τουρκία ετοιμάζεται για χερσαία επέμβαση στη Συρία

    Φόβουςότι η Τουρκία ετοιμάζεται γιαχερσαία επέμβαση στη Συρία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμα, Αλεξέι Πουσκώφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

    «Στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας υπάρχει η αίσθηση ότι η Τουρκία προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χερσαίας επέμβασης» τόνισε ο κ. Πουσκώφ. «Υπάρχουν ήδη δεδομένα από δορυφόρους για συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία» πρόσθεσε ο Ρώσος αξιωματούχος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «απρόβλεπτο» τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αναφερόμενος πάντως στο ενδεχόμενο κοινής επέμβασης τουρκικών και σαουδαραβικών στρατευμάτων, ο Ρώσος αξιωματούχος υποστήριξε ότι «η Σαουδική Αραβία μπορεί να δηλώνει έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν διαθέτει τις απαραίτητες δυνάμεις για να το πραγματοποιήσει».

    Ερωτηθείς για τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, ο κ. Πουσκώφ σημείωσε ότι η Ελλάδα συμφώνησε στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, προκειμένου να ενισχυθεί ο έλεγχος των προσφυγικών ροών. «Ένας λόγος που το ΝΑΤΟ ανέλαβε αυτή την επιχείρηση στο Αιγαίο είναι διότι θα ήθελε να δείξει ότι δεν στόχος της συμμαχίας μόνο η ρωσική απειλή. Γι? αυτό αποφάσισε να αναλάβει αυτή την επιχείρηση στο Αιγαίο» επισήμανε.

    Ο Ρώσος αξιωματούχος εξέφρασε την άποψη ότι «το ΝΑΤΟ πρέπει να μείνει μακριά από τη συριακή κρίση» και τόνισε πως προς το παρόν δείχνει ότι δεν θα εμπλακεί. «Δεν υπάρχει επιθυμία να διευρυνθεί αυτή η επιχείρηση. Δεν βλέπουμε το ΝΑΤΟ να θέλει να εμπλακεί στα εσωτερικά της Συρίας. Αυτό θα δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τη γενική κατάσταση. Μάλλον το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο. Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο, γιατί όπου υπήρχε εμπλοκή του ΝΑΤΟ υπήρξε στρατιωτική παρουσία για χρόνια, όπως στο Αφγανιστάν? Θα ήταν καλό το ΝΑΤΟ να είναι μακριά από τη στρατιωτική εμπλοκή στη κρίση στη Συρία» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Ο Αλεξέι Πουσκώφ υπογράμμισε πάντως ότι «η Τουρκία, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, καταρρίπτοντας το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος δυσκόλεψε πάρα πολύ την κατάσταση: από τη μία το ΝΑΤΟ έπρεπε να δικαιολογήσει τη στάση της Τουρκίας, αλλά από την άλλη υποδαύλισε τον κίνδυνο εμπλοκής της Συμμαχίας στη σύγκρουση στη Συρία».

    [07] Όλα... μηδέν στα Πηγάδια

    Σ΄ ένα από τα χειρότερα ματς της Super League, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

    Πολλά λάθη, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, που με το σφύριγμα της λήξης του Παπαδόπουλου θα είχε κιόλας ξεχαστεί από τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν στα Πηγάδια.

    [08] Μεγαλοοικονόμου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο Καραλής παραμένει προσγειωμένος αλλά και έτοιμος για νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ»

    Έτοιμος για νέες μεγάλες... πτήσεις από την επόμενη κιόλας εβδομάδα είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο νέος παγκόσμιος ρέκορντμαν του επί κοντώ στην κατηγορία παίδων, μετά το εκπληκτικό άλμα στα 5.53μ το Σάββατο το απόγευμα στο ΣΕΦ, με το οποίο κατέρριψε την προηγούμενη κορυφαία επίδοση με 5.51μ του Αργεντινού Χερνάν Καραβίχιο από το 2004.

    Ο προπονητής του, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μιλά για τον άριστο χαρακτήρα του νεαρού αθλητή, τα μεγάλα αθλητικά προσόντα του και τους στόχους που βάζουν μαζί για το μέλλον.

    [09] Χάνει και Γκάλο η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

    Αντιμέτωπος με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στις προσεχείς αγωνιστικές είναι ο Γκουστάβο Πογέτ και καλείται να οργανώσει το πλάνο της ΑΕΚ έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό του τον «γρίφο» των τιμωρημένων.

    Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προέκυψαν δύο νέα προβλήματα: ο Ντίντακ Βιλά συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει δύο ματς, ενώ η αποβολή του Ροντρίγκο Γκάλο σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα. Όμως, η ΑΕΚ είχε ήδη επιλέξει το ματς με τον Ηρακλή για να εκτίσει ποινή ο Βραζιλιάνος (είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες). Έτσι, αυτεπαγγέλτως χάνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, απ' όπου θα απουσιάσει λόγω καρτών και ο Πέτρος Μάνταλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάλο μαζί με τον Γιόχανσον είναι οι μοναδικοί παίκτες της ΑΕΚ που έχουν παίξει και στις 22 αγωνιστικές της Super League. Από το Σάββατο, ο Σουηδός θα είναι ο μοναδικός.

    Επίσης, τιμωρημένος για το ματς με τον Ηρακλή είναι κι ο Χρήστος Αραβίδης. Πραγματικός χαμός! Θα πρέπει θα θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντίντακ αποκλείεται να δηλωθεί για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ, με δεδομένο ότι η «ρεζέρβα» του στην αριστερή πτέρυγα, Άρης Σοϊλέδης, παραμένει τραυματίας, το πιθανότερο είναι ο Πογέτ να τον δηλώσει στους δύο τελευταίους αγώνες της προσεχούς τετράδας.

    Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Ηρακλή το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο (23η αγωνιστική) και στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (24η - 28/2), τον Αστέρα στην Τρίπολη (25η- 7/3) και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (26η - 14/3).

    Συνολικά η ομάδα έχει δεχθεί 58 κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες από την αρχή της σεζόν.

    [10] Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός...

    Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε από τις απουσίες, αξιοποίησε για ακόμη μία φορά Καλάθη και Ραντούλιτσα και διεύρυνε σε 9-0 το αήττητο του ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 87-81 του Απόλλωνα Πατρών, για την 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, συμπλήρωσαν τις 17 νίκες, ενώ υποχρέωσαν τους Αχαιούς στην δέκατη ήττα τους.

    Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Γκιστ (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό), Διαμαντίδη (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) και Χαραλαμπόπουλο (πρόβλημα στους κοιλιακούς), αλλά και τον Παππά, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επανέλθει στο αγωνιστικό επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό. Ωστόσο, ο Χέινς ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και είχε την πρώτη καλή εμφάνισή του (11π.), ο Ραντούλιτσα (18π., 7ρ.) συνέχισε να εντυπωσιάζει, οι Γιάνκοβιτς (12π.) και Πάβλοβιτς (10π.) έδωσαν συνέχεια στις θετικές συμμετοχές, ο Καλάθης έδρεψε και πάλι δάφνες σε εκτέλεση (15π.), οργάνωση, δημιουργία (9ασ.) και άμυνα (5κλ.) και οι «πράσινοι» έφτασαν χωρίς να... αγχωθούν στη νίκη.

    Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο -σκάουτερ των Ντιτρόιτ Πίστονς και γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων από τη θητεία του στην ΑΕΚ- Τζέι Αρ Χόλντεν, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ ο Έλιοτ Ουίλιαμς βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο των Κυπελλούχων Ελλάδας.

    Από τους Αχαιούς ξεχώρισαν οι... διψήφιοι Σάντερ (22π.), Λαμπρόπουλος (17π.), Άντερσον (12π.), Γουντς (11π., 10ρ.) και Μέιερ (10π.).

    Τα δεκάλεπτα: 24-20, 53-36, 70-57, 87-81.

    [11] Αρχίζει πάλι το υπερθέαμα του Champions League

    Μετά από διακοπή δύο μηνών αρχίζει και πάλι το Champions League, με τέσσερις αγώνες για τη φάση των «16» το επόμενο διήμερο και θα συνεχιστεί την προσεχή εβδομάδα με άλλα τέσσερα ματς. Από τα πρώτα παιχνίδια ξεχωρίζει η «μονομαχία» της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, ενώ σπουδαίο ματς θα γίνει στη Ρώμη, με την Ρόμα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Η «νεοφώτιστη» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Γάνδη, που έκανε την έκπληξη και βρίσκεται στους «16», θα διεκδικήσει την συνέχιση της υπέρβασης αντιμετωπίζοντας τη Βόλφσμπουργκ, ενώ ανοικτή είναι η πρόκριση για την Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Σάμαρη με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

    Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»:

    ΤΡΙΤΗ 16/2

    Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) - Τσέλσι (Αγγλία)

    Μπενφίκα (Πορτογαλία) - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)

    ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2

    Γάνδη (Βέλγιο) - Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

    Ρόμα (Ιταλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

    ΤΡΙΤΗ 23/2

    Αρσεναλ (Αγγλία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

    Γιουβέντους (Ιταλία) - Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

    ΤΕΤΑΡΤΗ 24/2

    Αϊντχόφεν (Ολλανδία) ? Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

    Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) - Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

    Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 15 February 2016 - 19:32:45 UTC