Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην Ειδομένη ο Ανδρέας Ξανθός, μαζί με τον Τέρενς Κουίκ
  • [02] Ν. Τόσκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα
  • [03] Ανοίγει, εντός των ημερών, το Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
  • [04] Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για παιδικές κατασκηνώσεις μέσω του ΟΑΕΔ
  • [05] Χωρίς μετρό αύριο η Αθήνα
  • [06] Καμία πτήση της Αegean προς και από Βρυξέλλες, σήμερα
  • [07] Γαλλία: Το αεροδρόμιο της Τουλούζης εκκενώθηκε μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου
  • [08] Μ. Βαλς: Επείγουσα ανάγκη να ενισχυθεί ο έλεγχος στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
  • [09] Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί τους Αμερικανούς να προσέχουν όσο ταξιδεύουν στην Ευρώπη
  • [10] Έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ
  • [11] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα
  • [12] Οι αδελφοί Ελ Μπακράουι ήταν οι βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
  • [13] Ανθρωποκυνηγητό στο Βέλγιο για τον τρίτο ύποπτο

  • [01] Στην Ειδομένη ο Ανδρέας Ξανθός, μαζί με τον Τέρενς Κουίκ

    Την ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης επισκέπτεται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ και τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου.

    Εκτός από τον άτυπο καταυλισμό στην Ειδομένη ο υπουργός θα επισκεφθεί τους χώρους προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο και στη Νέα Καβάλα, το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, το νοσοκομείο Κιλκίς και το hot spot στα Διαβατά.Στο πλαίσιο της περιοδείας του θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για να υπάρξει ο αναγκαίος συντονισμός ενεργειών με στόχο την καλύτερη δυνατή υγειονομική φροντίδα των προσφύγων- μεταναστών που φιλοξενούνται στην περιοχή.

    [02] Ν. Τόσκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα

    «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα. Η χώρα μας δεν είναι στόχος για ιστορικούς λόγους, αλλά πρέπει να έχουμε τον νου μας γιατί είμαστε πέρασμα πολλών ανθρώπων και βρισκόμαστε σε συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις. Δεν έχουν εντοπιστεί πυρήνες ή κινήσεις που θα πρέπει να μας ανησυχούν» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες και το ενδεχόμενο επιθέσης στη χώρα μας.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ για τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου τόνισε πως «μας απασχόλησαν τα άμεσα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν, όχι λόγω της αύξησης του κινδύνου, αλλά λόγω της επίθεσης. Μας απασχολεί σε καθημερινή βάση το πώς θα βελτιώσουμε τα μέτρα ασφαλείας».

    Ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «η επίθεση του Νοεμβρίου κινητοποίησε την κυβέρνηση που είχε λάβει τότε μέτρα για τη φύλαξη στόχων ξένων συμφερόντων» και πρόσθεσε: «Με βάση αυτή την εμπειρία λάβαμε και σήμερα ανάλογα μέτρα».

    [03] Ανοίγει, εντός των ημερών, το Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

    Για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων προετοιμάζονται στο υπουργείο Οικονομικών.

    Η ψήφιση στη Βουλή των διατάξεων για τα μπλοκάκια και για τις διαδικασίες υποβολής δήλωσης όσων έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ανοίγει τον δρόμο για την έναρξη της ειδικής εφαρμογής στο TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Το μόνο που απομένει σημειώνουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου για την έναρξη της διαδικασίας είναι η δημοσίευση στο ΦΕΚ των διατάξεων που ψηφίστηκαν στη Βουλή κάτι που είναι θέμα μερικών ημερών.

    Παρά τις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών να επιμεριστεί σε πολλές μηνιαίες δόσεις η καταβολή του φόρου εισοδήματος που θα προκύψει από την εκκαθάριση, τελικά και φέτος, αυτή θα γίνει σε τρείς διμηνιαίες δόσεις, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

    Η καταβολή των δόσεων αναμένεται να ξεκινήσει από τον Μάιο οπότε προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Δεν αποκλείουν πάντως στο υπουργείο και το ενδεχόμενο να υπάρξει μια καλύτερη ρύθμιση για τους φορολογούμενους αν, στο επόμενο διάστημα και μέχρι την έναρξη της διαδικασίας καταβολής του φόρου, αυτή συμφωνηθεί με τους θεσμούς.

    Σημειώνεται ότι και φέτος οι φορολογούμενοι θα δουν στις φορολογικές δηλώσεις συμπληρωμένα τα στοιχεία με τα εισοδήματα τους αφού οι επιχειρήσεις και οι φορείς του δημοσίου υποχρεούνται να τα αποστείλουν στο υπουργείο Οικονομικών.

    [04] Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για παιδικές κατασκηνώσεις μέσω του ΟΑΕΔ

    Ξεκινάει σήμερααπό τις 10το πρωί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το 2016 μέσω του ΟΑΕΔ.Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως 3 Σεπτεμβρίου και για παιδιά με αναπηρία μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

    Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ,Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2014 μέχρι 26.000 ευρώ.

    [05] Χωρίς μετρό αύριο η Αθήνα

    Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο Πέμπτη η πρωτεύουσα λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

    Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών διαμαρτύρεται για την διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για την στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.

    [06] Καμία πτήση της Αegean προς και από Βρυξέλλες, σήμερα

    Καμία πτήση της AEGEAN δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα προς και από Βρυξέλλες καθότι το αεροδρόμιο παραμένει κλειστό.

    Συμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι αλλαγές εισιτηρίων πραγματοποιούνται χωρίς τέλη και οι ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς / από τις Βρυξέλλες, που έχουν εκδοθεί έως 21 Μαρτίου 2016 και με αρχική ημερομηνία ταξιδίου έως 31 Μαρτίου 2016 και με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31 Μαΐου 2016.

    [07] Γαλλία: Το αεροδρόμιο της Τουλούζης εκκενώθηκε μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου

    Το αεροδρόμιο της Τουλούζης στη νότια Γαλλία εκκενώθηκε σήμερα το πρωί για να γίνει επιθεώρηση για λόγους ασφαλείας μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου, διευκρίνισαν οι γαλλικές αρχές, καθώς η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση υψίστου συναγερμού την επομένη των φονικών επιθέσεων που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες.

    Ένα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο και εκκενώθηκε ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου καθώς διεξάγονται επιχειρήσεις επαλήθευσης, έγινε γνωστό από τη νομαρχία της Τουλούζης.

    Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου που επρόκειτο να ταξιδέψει δήλωσε ότι το κύριο κτίριο του αεροδρομίου εκκενώθηκε σε δύο φάσεις από τις 07:00 τοπική ώρα (08:00 ώρα Ελλάδος) και ότι επετράπη ξανά στον κόσμο να επιστρέψει σε μια από τις αίθουσες γύρω στις 08:15 τοπική ώρα (09:15 ώρα Ελλάδος), ενώ μια άλλη αίθουσα παρέμεινε κλειστή.

    Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή του αεροδρομίου ανέβαζαν στο Twitter φωτογραφίες που έδειχναν επιβάτες να βρίσκονται συγκεντρωμένοι μπροστά από τον τερματικό σταθμό των αναχωρήσεων και των αφίξεων."Προχωρούμε σε μια επιθεώρηση για λόγους ασφαλείας", είχε δηλώσει νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της μεθοριακής αστυνομίας χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

    [08] Μ. Βαλς: Επείγουσα ανάγκη να ενισχυθεί ο έλεγχος στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

    Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ενισχυθεί ο έλεγχος στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μ.Βαλς.

    [09] Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί τους Αμερικανούς να προσέχουν όσο ταξιδεύουν στην Ευρώπη

    Το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες για τους πιθανούς κινδύνους μετακινήσεων εντός της Ευρώπης, μετά από αρκετές επιθέσεις στην ήπειρο, μεταξύ των οποίων και αυτές χθες στις Βρυξέλλες την ευθύνη των οποίων ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

    "Οι τρομοκρατικές ομάδες συνεχίζουν να σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, στοχοποιώντας αθλητικές συγκεντρώσεις, τουριστικούς χώρους, εστιατόρια και μεταφορικά μέσα", ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ανακοίνωσή του.Προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες να είναι σε επιφυλακή όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ή χρησιμοποιούν τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας, να αποφεύγουν πολυπληθή μέρη και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εορτών και σε μεγάλες διοργανώσεις και φεστιβάλ.

    [10] Έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ

    Έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, κατόπιν αιτήματος του Βελγίου, ανακοίνωσε η ολλανδική Προεδρία στο Twitter.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση, πιθανόν η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

    [11] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα

    Η κατάσταση μετά την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στις Βρυξέλλες, δεν εμπνέει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Εξάλλου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τη Δευτέρα σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και με πολύ μεγάλη προσοχή τις δραματικές εξελίξεις.

    [12] Οι αδελφοί Ελ Μπακράουι ήταν οι βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

    Οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών χθες το πρωί ήταν οι αδελφοί Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, κάτοικοι Βρυξελλών, γνωστοί στην αστυνομία για ποινικά αδικήματα, μετέδωσε σήμερα το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTBF που επικαλείται ανώνυμη πηγή.

    Ο Χαλίντ, με ψεύτικο όνομα, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα αυτό στη συνοικία Φόρεστ της βελγικής πρωτεύουσας όπου η αστυνομία σκότωσε έναν ένοπλο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσε το RTBF.

    Ερευνητές βρήκαν μετά την επιχείρηση αυτή μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ένα όπλο και ένα αποτύπωμα του βασικού υπόπτου των επιθέσεων του Παρισιού Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από τη βελγική αστυνομία.

    Και οι δύο αδελφοί Ελ Μπακράουι έχουν ιδιαίτερα βεβαρυμένο ποινικό μητρώο για αδικήματα όμως που δεν είχαν σχέση μέχρι χθες με τρομοκρατία, σύμφωνα με το RTBF.

    Ο τρίτος από τους δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών που διαφεύγει,είναι ο Ναζίμ Λαχράουι, 25 ετών, ήδη καταζητούμενος από την αστυνομία από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα DH.Το DNA του Λαχράουι βρέθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, και ταξίδεψε τον Σεπτέμβριο με τον συλληφθέντα Σάλαχ Αμπντεσλάμ.

    Από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο, αλλά και στο μετρό της πόλης, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 30 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 200.

    Την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα, ανέλαβαν τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Συρία, τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι.

    Τα χθεσινά τρομοκρατικά πλήγματα στις Βρυξέλλες, έχουν προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφάλειας που εφαρμόζονται, αναγκάζοντας τις αρχές να προχωρήσουν στην αναθεώρηση ή την ενίσχυσή τους.

    Οι βελγικές αρχές ασφάλειας εκτιμούν ότι οι εκρήξεις στο μετρό που κόστισαν τη ζωή περίπου 20 ανθρώπων, είχαν προφανώς σχεδιαστεί και προετοιμαστεί πριν από τη σύλληψη του Αμπντεσλάμ, την περασμένη Παρασκευή.

    Ενίσχυση ή αναπροσαρμογή των μέτρων ασφάλειας στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

    Οι αστυνομικές αρχές στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Φρανκφούρτη, ενίσχυσαν την αστυνομική δύναμη φύλαξης των αεροδρομιών, αλλά και τις περιπολίες εντός των χώρων που διακινείται μεγάλος αριθμός επιβατών. Παράλληλα, οι αεροπορικές εταιρίες έδωσαν άμεσα οδηγίες για την προσγείωση των αεροσκαφών τους σε άλλα αεροδρόμια, καθώςτο αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα μείνει κλειστό για σήμερα.

    Διαβάστε επίσης:Καμία πτήση της Αegean προς και από Βρυξέλλες, σήμερα

    [13] Ανθρωποκυνηγητό στο Βέλγιο για τον τρίτο ύποπτο

    Οι βελγικές αστυνομικές αρχές διεξάγουν επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός τρίτου άντρα που συνόδευε τους δύο βομβιστές πριν αυτοί ενεργοποίησουν τους βομβιστικούς μηχανισμούς που έφεραν εντός του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

    Ο άντρας αυτός, θεωρείται υπόπτος για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. Από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο, αλλά και στο μετρό της πόλης, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 30 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 200.

    Την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα, ανέλαβαν τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Συρία, τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι.

    Τα χθεσινά τρομοκρατικά πλήγματα στις Βρυξέλλες, έχουν προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφάλειας που εφαρμόζονται, αναγκάζοντας τις αρχές να προχωρήσουν στην αναθεώρηση ή την ενίσχυσή τους.

    «Μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που απειλούν την ασφάλεια των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο»δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, πρότεινε τον παραδειγματικό βασανισμό των υπόπτων, προκειμένου ν' αποτραπεί ο κίνδυνος νέων τρομοκρατικών επιθέσεων.

    Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ από την πλευρά του, προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες να προσέχουν όσο ταξιδεύουν στην Ευρώπη

    Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλο το Βέλγιο. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία, σε μια κατοικία στη συνοικία Σκάαρμπεκ των Βρυξελλών βρέθηκε ένας εκρηκτικός μηχανισμός που περιείχε καρφιά, διάφορες χημικές ουσίες και ένα λάβαρο του Ισλαμικού Κράτους.

    Οι βελγικές αρχές ασφάλειας εκτιμούν ότι οι εκρήξεις στο μετρό που κόστισαν τη ζωή περίπου 20 ανθρώπων, είχαν προφανώς σχεδιαστεί και προετοιμαστεί πριν από τη σύλληψη του Αμπντεσλάμ, την περασμένη Παρασκευή. Δεν έχει επίσης, διευκρινιστεί αν ο Αμπντεσλάμ γνώριζε για τις επιθέσεις αυτές, ή αν αυτές έγιναν από το φόβο πιθανών συνεργών του, μη συλληφθούν.

    Ενίσχυση ή αναπροσαρμογή των μέτρων ασφάλειας στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

    Οι αστυνομικές αρχές στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Φρανκφούρτη, ενίσχυσαν την αστυνομική δύναμη φύλαξης των αεροδρομιών, αλλά και τις περιπολίες εντός των χώρων που διακινείται μεγάλος αριθμός επιβατών. Παράλληλα, οι αεροπορικές εταιρίες έδωσαν άμεσα οδηγίες για την προσγείωση των αεροσκαφών τους σε άλλα αεροδρόμια, καθώς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα μείνει κλειστό για σήμερα.

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΗΕ, εξετάζουν τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζονται στα αεροδρόμια, μετά την πτώση ρωσικού αεροσκάφους από βόμβα που είχε μετασκευαστεί σε κουτί σόδας, στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου, τον περασμένο Οκτώβριο.Ωστόσο, οι χθεσινές επιθέσεις μετατοπίζουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την εκδήλωση επιθέσεων από τα αεροσκάφη στους χώρους ανοιχτής φύλαξης των αεροδρομίων, εξέλιξη που θα οδηγήσει σε αναθεώρηση του εφαρμοζόμενου πλαισίου ασφάλειας.

    Διαβάστε επίσης: Καμία πτήση της Αegean προς και από Βρυξέλλες, σήμερα


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 23 March 2016 - 8:32:35 UTC