Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φλαμπουράρης: Το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας δεν ιδιωτικοποιείται
  • [02] Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική γραμμή τα πρωτογενή πλεονάσματα 2% μετά το 2018
  • [03] Ν. Κοτζιάς: Το Brexit είναι μια πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ
  • [04] Αλ. Τσίπρας στο Twitter: Σε μία δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, χρειάζεται κοινός βηματισμός των προοδευτικών δυνάμεων
  • [05] Γ. Ντάισελμπλουμ: Λιγότερο ευνοϊκή για τη Βρετανία θα είναι μια νέα εμπορική συμφωνία της με την ΕΕ
  • [06] Αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα κατέθεσε η εταιρεία Μαρινόπουλος
  • [07] Βρετανός ΥΠΟΙΚ: Κατεπείγουσα η ανάγκη να καθοριστεί η μορφή της νέας σχέσης του Λονδίνου με την ΕΕ
  • [08] Εθνική Τράπεζα: Ζητούνται πρόσθετες επενδύσεις 5,5 δισ. ευρώ στον τουρισμό
  • [09] Πειθαρχική αγωγή κατά της εισαγγελέως Εφετών Γ. Τσατάνη για την υπόθεση του Βγενόπουλου
  • [10] Ντ. Τουσκ: Το Σεπτέμβρη η επόμενη συνάντηση των "27" για τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας
  • [11] Το Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμά του καλεί τη Βρετανία να σεβαστεί την επιθυμία των πολιτών
  • [12] Μπ. Ομπάμα: Η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από τις δοκιμασίες
  • [13] Η Στέρτζον θα συναντηθεί με ηγέτες της ΕΕ σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη Σκωτία στην ΕΕ
  • [14] Αλ. Τσίπρας:Eλπίδα ότι το Brexit θα είναι «αφύπνιση» της Ευρώπης
  • [15] Τσίπρας - Σουλτς: Να ενισχύσουμε την κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη
  • [16] Π. Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα που μπορείς να εμπιστευτείς
  • [17] Ο Φρ. Ολάντ «δεν μπορεί να φανταστεί» ότι η Βρετανία δεν θα σεβαστεί τη βούληση του βρετανικού λαού
  • [18] Φ. Ολάντ: Σεβόμαστε τη βούληση των Βρετανών ψηφοφόρων

  • [01] Φλαμπουράρης: Το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας δεν ιδιωτικοποιείται

    «Το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας αποδίδεται στους πολίτες και δεν ιδιωτικοποιείται, όπως κάποιοι θα ήθελαν», σημειώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε δήλωσή του σχετικά με τη μετατροπή σε οριστική, της προσωρινής σύμβασης παραχώρησης του λιμανιού της Πάτρας, μεταξύ δήμου Πατρέων και Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

    Όπως είναι γνωστό, επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας, "στις 24/01/12 υπογράφηκε η προσωρινή σύμβαση παραχώρησης του λιμανιού της Πάτρας μεταξύ δήμου Πατρέων και Οργανισμού Λιμένος Πατρών". Ο κ. Φλαμπουράρης τονίζει ότι «η κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε τον οδικό χάρτη των ενεργειών με βάση τις οποίες θα υλοποιηθεί η δέσμευση του πρωθυπουργού για την μετατροπή αυτής της προσωρινής σύμβασης παραχώρησης στο δήμο Πατρέων, σε οριστική».

    Κατά συνέπεια, υπογραμμίζει,«το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας αποδίδεται στους πολίτες και δεν ιδιωτικοποιείται, όπως κάποιοι θα ήθελαν».

    [02] Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική γραμμή τα πρωτογενή πλεονάσματα 2% μετά το 2018

    Εθνική γραμμή τα πρωτογενή πλεονάσματα 2% μετά το 2018 δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣστην τηλεόραση του Σταρ.

    Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε όμως πως παράλληλα πρέπει να γίνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα φέρουν επενδύσεις στην χώρα και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και μείωση της ανεργίας και ανέφερε ως παράδειγμα πραγματικής μεταρρύθμισης την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η απλή αναλογική είναι συνταγή για την απόλυτη ακυβερνησία και αφού τόνισε πως ο κ. Τσίπρας είναι υπεύθυνος για αυτό που κάνει, ανέφερε πως «στην αποχώρησή του θέλει να βάλει βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος».

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την κυβέρνηση και για την οικονομική και φορολογική πολιτική που εφαρμόζει.

    Είπε πως όταν αυξάνεις φόρους, δεν έχεις τα προσδοκόμενα έσοδα και πως η πολιτική της κυβέρνησης έχει αποτέλεσμα μόνο τη φοροδιαφυγή.

    «Εμείς θέλουμε να δρομολογήσουμε στοχευμένες φοροαπαλλαγές με προϋπόθεση να μειώσουμε ισόποσα τις δαπάνες», ανέφερε και διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν θα πει για παράδειγμα ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, αλλά ότι μπορεί σταδιακά να τον μειώσει ξεκινώντας από τα ακίνητα που δεν φέρνουν εισοδήματα.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε επίσης ότι οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές θα έπρεπε να αποτελούν ιδιοκτησία του ελληνικού πολιτικού συστήματος και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν μπορεί να τις κάνει γιατί «δεν τις πιστεύει και δεν έχει την υπηρεσιακή ικανότητα».

    «Αυτό που διαφοροποιεί τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εγώ ξέρω πως θα φέρω επενδύσεις και δουλειές», συνέχισε υπογραμμίζοντας πως το κριτήριο με το οποίο θα κριθεί αύριο η δική του κυβέρνηση είναι η αποκλιμάκωση της ανεργίας.

    Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτίμησε ότι στην Ελλάδα δεν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων εξηγώντας ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες.

    Για το δημόσιο ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει απολύσεις μόνο εκείνων που μπήκαν παράνομα, με πλαστά πτυχία.

    «Δεν αξίζουν να είναι στο δημόσιο και πρέπει να φύγουν. Οριζόντιες απολύσεις δεν θα γίνουν. Δεν χρειάζονται. Αυτό που χρειάζεται είναι καλύτερη κατανομή του προσωπικού», είπε κατηγορηματικά.

    Ο Κυρ. Μητσοτάκης επέμεινε επίσης στο αίτημα για εκλογές λέγοντας πως το κόστος παραμονής της σημερινής κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσής της.

    Σε ότι αφορά τη ΝΔ δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά, μίλησε για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού και διαμήνυσε ότι «πρόσωπα που έχουν στιγματίσει με τη συμπεριφορά τους δεν έχουν θέση στη δική μου ΝΔ».

    [03] Ν. Κοτζιάς: Το Brexit είναι μια πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ

    «Πρέπει να ενδυναμώσουμε τον διάλογο ανάμεσά μας και με ειλικρίνεια να αναζητήσουμε λύσεις παραγωγικές και δημιουργικές». Αυτό είναι το μήνυμα που εξέπεμψαν για το μέλλον της ΕΕ στον απόηχο του βρετανικού αποτελέσματος οι υπουργοί Εξωτερικών και οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των 10 κρατών-μελών της ΕΕ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολωνού υπουργού Εξωτερικών, Βίτολντ Βασικόφσκι, και παρακάθισαν τη Δευτέρασε γεύμα εργασίας στη Βαρσοβία.

    Από τη συνάντηση βεβαίως δεν έλειπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος έφθασε στη Βαρσοβία μαζί με τον Βούλγαρο ομόλογό του Ντάνιελ Μίτοφ ο οποίος επιβιβάστηκε και φιλοξενήθηκε μαζί με την μικρή αντιπροσωπεία του στο ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος το οποίο έκανε μία ενδιάμεση στάση στη Σόφια. Επίσης δεν έλειπαν οι ομόλογοί τους της Ρουμανίας και Ουγγαρίας, ενώ η Βρετανία εκπροσωπήθηκε από τον υπουργό Ευρωπαϊκών υποθέσεων Ντέιβιντ Λίβινγκτον και οι υπόλοιπες χώρες, Αυστρία, Σλοβενία, Σλοβακία και Ισπανία εκπροσωπήθηκαν σε επίπεδο υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

    Κατά τη διάρκεια του γεύματος, το οποίο διήρκησε δύο ώρες, ο κ. Κοτζιάς, τόνισε στους εκπροσώπους των άλλων χωρών την ανάγκη να προστατευθεί η ενότητα της ΕΕ και ο κοινωνικός και δημοκρατικός της χαρακτήρας. «Πρέπει να διοργανωθεί μία δημοκρατική συζήτηση με τρόπο που να βοηθά και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πολιτών μας», είπε σημειώνοντας ότι δεν πρέπει «να γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτά».

    Ερωτηθείς σχετικά με τον κίνδυνο κατακερματισμού της ΕΕ ο κ. Κοτζιάς είπε ότι «το Brexit είναι μία πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, νηφάλιοι και ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή της». «Πρέπει» εξήγησε «να σεβαστούμε τη δημοκρατική απόφαση των Βρετανών πολιτών και ταυτόχρονα να μην αποξενωθεί ολόκληρη η Βρετανία και οι πολίτες της από την ΕΕ.

    Ο κ. Κοτζιάς σκιαγράφησε την παρούσα εποχή με το Brexit ως μία περίοδο γεμάτη αντιθέσεις και αντιφάσεις, των οποίων, όπως είπε, δεν πρέπει να υπερτονιστεί ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά. «Το παράδοξο» σημείωσε «είναι ότι όλοι λένε τι δημοκρατικό που είναι το δημοψήφισμα αλλά ταυτόχρονα λένε ότι ο κόσμος παρασύρθηκε και κανείς δεν θέλει να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ».

    [04] Αλ. Τσίπρας στο Twitter: Σε μία δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, χρειάζεται κοινός βηματισμός των προοδευτικών δυνάμεων

    «Με τον κ. Γιώργο Γραμματικάκη εκτιμήσαμε ότι σε μία δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, χρειάζεται κοινός βηματισμός των προοδευτικών δυνάμεων», αναφέρεται σε ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον ευρωβουλευτή του Ποταμιού, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.

    [05] Γ. Ντάισελμπλουμ: Λιγότερο ευνοϊκή για τη Βρετανία θα είναι μια νέα εμπορική συμφωνία της με την ΕΕ

    Η Βρετανία δεν θα είναι σε θέση να υπαγορεύσει τους όρους μιας νέας εμπορικής συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον αποχωρήσει από αυτήν, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατηγορώντας τον Νάιτζελ Φάρατζ, τον ηγέτη του ευρωφοβικού κόμματος Ukip, ότι "ζει στον δικό του κόσμο".

    Ο Φάρατζ δήλωσε νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης να συνάψει μια εμπορική σχέση με τη Βρετανία. Ο Ντάισελμπλουμ προειδοποίησε όμως ότι οι όροι μιας τέτοιας συμφωνίας θα ήταν χειρότεροι για τη Βρετανία από εκείνους που ίσχυαν όσο ήταν μέλος της Ένωσης.

    "Ο Φάρατζ ζει στον δικό του κόσμο. Νομίζει ότι η Βρετανία είναι ακόμη μια παγκόσμια αυτοκρατορία και ότι μπορεί να υπαγορεύει τα πάντα, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό", είπε μιλώντας στην ολλανδική τηλεόραση RTL.

    Ο Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εκτιμηθούν οι μακροπρόθεσμες οικονομικές συνέπειες που θα έχει το Brexit για την Ολλανδία.

    [06] Αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα κατέθεσε η εταιρεία Μαρινόπουλος

    Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Μαρινόπουλος ενώ φαίνεται να παγώνουν για την ώρα τα σχέδια για τη σύσταση κοινής εταιρείας Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου, γεγονός που αναμένεται να επιφέρει ντόμινο εξελίξεων στον κλάδο του λιανεμπορίου.

    Αυτή η ενέργεια της εταιρείας αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μοναδική λύση για τη διατήρηση της λειτουργίας της και τη σταδιακή μετάβαση στην υλοποίηση ενός σχεδίου που θα επιτρέψει τη βιωσιμότητα της εταιρείας. Επίσης, αποτελεί τη μοναδική λύση για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και τη διασφάλιση των οφειλών στους προμηθευτές της.

    Αρμόδιες πηγές τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά και από κοντά τις εξελίξεις με βασικό στόχο και μέριμνα την προστασία της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας.

    Σημειώνεται ότι την προηγούμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου, η εταιρεία Μαρινόπουλος είχε ανακοινώσει ότι «βρίσκεται εν μέσω του απαιτητικού και χρονοβόρου εγχειρήματος που στοχεύει στην επάνοδο της λειτουργίας της εταιρείας στην κανονικότητα, το συντομότερο δυνατόν».

    Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία τόνιζε ότι παραμένει «σε συνεχείς συζητήσεις με τις τράπεζες μας, για την ανάπτυξη ενός συνολικού στρατηγικού πλάνου που θα επιτρέπει στην εταιρεία όχι μόνο να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει αλλά και να θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμα βιώσιμης λύσης. Αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες μας παραμένουν η διασφάλιση των εργαζομένων μας, οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας και το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό, που μας στηρίζει σε μια πορεία 54 ετών».

    Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Μαρινόπουλος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον όμιλο Σκλαβενίτη για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρείας με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets σε όλη την Ελλάδα.

    Υπ. Εργασίας: Να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στην εταιρεία

    «Το υπουργείο Εργασίας από καιρό και από κοινού με άλλα υπουργεία παρακολουθεί στενά τις διεργασίες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και, ιδιαίτερα, στην εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ για την εξεύρεση της προσφορότερης λύσης που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητά της» διευκρινίζει το υπουργείο, μετά την αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα, την οποία κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία.

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το βασικότερο κριτήριο για τη συστηματική εμπλοκή του υπουργείου Εργασίας στο ζήτημα αυτό είναι η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας των εργαζομένων στην εταιρεία και, παράλληλα, η διασφάλιση της οικονομικής και εργασιακής ισορροπίας στην εφοδιαστική αλυσίδα που εξαρτάται από αυτήν».

    [07] Βρετανός ΥΠΟΙΚ: Κατεπείγουσα η ανάγκη να καθοριστεί η μορφή της νέας σχέσης του Λονδίνου με την ΕΕ

    Η Βρετανία χρειάζεται να καθορίσει κατεπειγόντως μια νέα σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως δεν θα πρέπει να ανακοινώσει την αποχώρησή της μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι αυτό το νέο μοντέλο, υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν μιλώντας σε ένα πάνελ επιχειρηματιών.

    "Η αλήθεια είναι, για όλες τις επιχειρήσεις, ότι η αβεβαιότητα θα τερματιστεί πραγματικά μόνο όταν καταλήξουμε σε μια συμφωνία (...) για τη σχέση που επιθυμούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας" είπε ο Όζμπορν σε ένα συνέδριο που οργάνωσε η εφημερίδα The Times.

    "Και πιστεύω ότι αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα κατεπειγόντως", πρόσθεσε.

    Ο Βρετανός υπουργός είπε ωστόσο ότι η Βρετανία δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσει το άρθρο 50, δηλαδή την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την ΕΕ, μέχρι να ξεκαθαριστεί η μορφή της νέας σχέσης.

    [08] Εθνική Τράπεζα: Ζητούνται πρόσθετες επενδύσεις 5,5 δισ. ευρώ στον τουρισμό

    Πρόσθετες επενδύσεις σε ξενοδοχειακή δυναμικότητα και εξοπλισμό άνω των 5,5 δισ. ευρώ (3,1% του ΑΕΠ κατά το 2015) θα χρειαστούν τη χρονική περίοδο 2017-2023, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξυπηρέτηση της ζήτησης από το εξωτερικό (+3% κατ' έτος σύμφωνα με εκτιμήσεις του WTTC -Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού), σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της εγχώριας ζήτησης, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας.

    Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις της ανάλυσης, ο ξενοδοχειακός, ειδικά, κλάδος θα αγγίξει τα όρια της δυναμικότητάς του κατά τους μήνες αιχμής το 2018 και θα τους υπερβεί σε συγκεκριμένους προορισμούς, καθιστώντας επιτακτική την έγκαιρη υλοποίηση νέων επενδύσεων, δεδομένου και του σημαντικού χρόνου που απαιτείται για την υλοποίησή τους.

    Οι επενδύσεις αυτές, εκτός από την άμεση ώθηση στο ΑΕΠ από το σκέλος της δαπάνης, θα επαυξήσουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέας προστιθέμενης αξίας συνεισφέροντας περίπου 1,3% στο μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ, ποσοστό υπερδιπλάσιο του μέσου όρου της προηγούμενης δεκαετίας, εκτιμά η Εθνική Τράπεζα.

    Η μελέτη της Εθνικής Τράπεζας επιχειρεί μία διαφορετική προσέγγιση του μακροοικονομικού ρόλου του τουρισμού καθώς επικεντρώνεται στο σκέλος της προσφοράς και συγκεκριμένα στο παραγόμενο προϊόν και τη δημιουργία ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας από τον κλάδο παροχής υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης.

    Αυτό επιτυγχάνεται συνδυάζοντας στοιχεία παραγωγής/ προσφοράς από τους εθνικούς λογαριασμούς για τη δραστηριότητα στο σύνολο του κλάδου με συγκρίσιμα στοιχεία δαπάνης από την έρευνα οικογενειακών προϋπολογισμών για τους κατοίκους της Ελλάδας.

    [09] Πειθαρχική αγωγή κατά της εισαγγελέως Εφετών Γ. Τσατάνη για την υπόθεση του Βγενόπουλου

    Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παρέπεμψε την εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, μετά την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

    H εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη καταθέτει αύριο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή όπου διενεργείται έρευνα μετά τις καταγγελίες της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου.

    Η Γεωργία Τσατάνη είχε χειριστεί την υπόθεση του κ. Βγενόπουλου και την είχε αρχειοθετήσει, ενώ παράλληλα είχε υποβάλει αναφορά στην ηγεσία του Αρείου Πάγου καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο της από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο.

    Μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του κ. Βγενόπουλου, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως της κυρίας Τσατάνη μετά και από ενστάσεις που προέβαλλαν οι κυπριακές αρχές για τους χειρισμούς της στην εν λόγω υπόθεση.

    Η έρευνα διενεργήθηκε αρχικά από την ίδια την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ενώ στη συνέχεια η έρευνα ανατέθηκε -και ολοκληρώθηκε- από την αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Ασπασία Καρέλου η οποία και συνέταξε πόρισμα παραπομπής της εισαγγελέως Τσατάνη στο Πειθαρχικό, πόρισμα που επικυρώθηκε και από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

    Η κυρία Θάνου, μετά ταύτα, άσκησε πειθαρχική αγωγή, όπως λέγεται νομικά, σε βάρος της κυρίας Τσατάνη για δύο παραπτώματα, κρίνοντας ότι η «συμπεριφορά της εισαγγελέως εφετών δεν συνάδει με την ιδιότητα της και θίγει το κύρος της Δικαιοσύνης».

    [10] Ντ. Τουσκ: Το Σεπτέμβρη η επόμενη συνάντηση των "27" για τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας

    Νέα, άτυπη συνάντηση των υπόλοιπων 27 αρχηγών των κρατών και των κυβερνήσεων τον Σεπτέμβριον στην Μπρατισλάβαν στο πλαίσιο της προεδρίας της Σλοβακίας, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

    Κατά την είσοδό του στο κτίριο του Συμβουλίου, ο Ντ. Τουσκ συνέστησε «υπομονή» στους 27 ηγέτες σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης της Μ. Βρετανίας. «Σεβόμαστε τη βούληση των Βρετανών ψηφοφόρων, όπως και τη Συνθήκη η οποία αναφέρει πως μόνο η βρετανική κυβέρνηση μπορεί να εκκινήσει τη διαδικασία εξόδου. Πρέπει να δείξουμε υπομονή εάν χρειάζεται», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως χωρίς την επίσημη κοινοποίηση από το Λονδίνο, δεν θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου ούτε η συζήτηση για τη μελλοντική σχέση.

    Επιπλέον, ο Πολωνός αξιωματούχος απολογήθηκε για το «προσωπικό ύφος» με το οποίο εκφράστηκε την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος και εξήγησε πως ένιωσε σαν κάποιος «πολύ κοντινός» του άνθρωπος να έφυγε από το σπίτι. «Το Brexit δεν αφορά μόνο μια διαδικασία, αφορά επίσης τα συναισθήματα μας και τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τουσκ, προσθέτοντας πως «ό,τι έγινε, έγινε, τώρα θα προχωρήσουμε».

    [11] Το Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμά του καλεί τη Βρετανία να σεβαστεί την επιθυμία των πολιτών

    Τον σεβασμό του βρετανικού δημοψηφίσματος και την ανάγκη της ΕΕ για μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών της, επισημαίνει με ψήφισμά του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

    Με το ψήφισμα που εγκρίθηκε με 395 ψήφους υπέρ, 200 κατά και 71 αποχές, το ΕΚ καλεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να σεβαστεί την επιθυμία των Βρετανών πολιτών μέσω της ταχείας και συνεπούς εφαρμογής της διαδικασίας αποχώρησης, κατ? αρχάς με την ενεργοποίηση του άρθρου 50 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΕΕ) το συντομότερο δυνατό, ώστε να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης και των διαπραγματεύσεων.

    Οι ευρωβουλευτές υπενθυμίζουν ότι δυνάμει των Συνθηκών απαιτείται έγκριση από το ΕΚ, και ότι το τελευταίο πρέπει να συμμετέχει πλήρως σε όλα τα στάδια των διαφόρων διαδικασιών για τη συμφωνία αποχώρησης και για οποιαδήποτε μελλοντική σχέση.

    Επίσης, το ΕΚ καλεί το Συμβούλιο να αλλάξει τη σειρά των προεδριών του, έτσι ώστε η διαδικασία αποχώρησης να μην υπονομεύσει την τρέχουσα διαχείριση των υποθέσεων της Ένωσης. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι προγραμματισμένο να αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Το ΕΚ θα επιφέρει επίσης αλλαγές στην εσωτερική του οργάνωση προκειμένου αυτή να ανταποκρίνεται στη βούληση των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσουν από την ΕΕ.

    Τέλος, οι ευρωβουλευτές επισημαίνουν ότι οι σημερινές προκλήσεις απαιτούν μεταρρυθμίσεις προκειμένου να καταστεί η ΕΕ «καλύτερη και πιο δημοκρατική», και να «προσφέρει στους πολίτες της αυτό που προσδοκούν» . «Μπορεί κάποια κράτη μέλη να επιλέξουν να ενσωματωθούν με πιο αργό ρυθμό ή σε μικρότερη έκταση, αλλά ο πυρήνας της ΕΕ πρέπει να ενισχυθεί και να αποφευχθούν λύσεις 'κατά παραγγελία'», αναφέρει το κείμενο του ψηφίσματος.

    [12] Μπ. Ομπάμα: Η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από τις δοκιμασίες

    Ο ελληνικός λαός, παρά τις εξαιρετικές προκλήσεις των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει με αξιοθαύμαστη αντοχή και επιμονή τις αντιξοότητες, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει γενναιόδωρα ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες που αναζητούν την ελευθερία από τις διώξεις και τη βία, ανέφερε ο Πρόεδρος Ομπάμα, αποδεχόμενος τα διαπιστευτήρια του νέου πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, Χάρη Λαλάκου, σε σύντομη τελετή στο Λευκό Οίκο.

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε ότι οι ΗΠΑ προσβλέπουν στη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο των ΗΠΑ για την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη δημοκρατία στην Ευρώπη, αλλά και την Ανατολική Μεσόγειο.

    Ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από τις δοκιμασίες. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας, τα ιδανικά της οποίας ενέπνευσαν τις ιδρυτικές αρχές της Αμερικανικής Δημοκρατίας, καθώς και τη σπουδαία συμβολή της ελληνοαμερικανικής κοινότητας τόσο στην πρόοδο και εξέλιξη της αμερικανικής κοινωνίας, όσο και στη διαμόρφωση των άρρηκτων δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας.

    Κατά την προσφώνησή του, ο πρέσβης Χάρης Λαλάκος, αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες και χαρακτηρίζονται από μακρόχρονη φιλία, στρατηγική συνεργασία, συμμαχία και αλληλεγγύη. Πρόσθεσε ότι οι δύο λαοί έχουν εμπνευστεί από τα σπουδαία πεπραγμένα του καθενός, στην πορεία τους για Ελευθερία και Ανεξαρτησία. Η υπεράσπιση των κοινών αυτών αξιών και ιδανικών, τις έχουν οδηγήσει σε κοινούς αγώνες, προκειμένου να τις υπερασπιστούν. Διαρκή συνδετικό παράγοντα φιλίας μεταξύ των δύο λαών αποτελεί η άκρως επιτυχημένη και διαχρονικά δυναμική παρουσία της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τα μέλη της οποίας ενσαρκώνουν τα σταθερά θεμέλια των σχέσεών μας. Αναφερόμενος στις σύγχρονες πολυδιάστατες προκλήσεις της εποχής, ο κ. Λαλάκος εστιάζοντας στις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης, μετέφερε τις ευχαριστίες της Ελληνικής Κυβέρνησης για την σταθερή στήριξη που επέδειξαν οι ΗΠΑ και ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα προσωπικά, κατά την περίοδο των σημαντικών προκλήσεων που η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη. Διαβεβαίωσε επίσης τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι η Ελλάδα σταδιακά ανακάμπτει οικονομικά και οι επίπονες θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα αποδειχθούν μάταιες. Ο Έλληνας Πρέσβης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα παραμένει πάντοτε πυλώνας σταθερότητας στη στρατηγικά ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων. Μάλιστα, αντιμετωπίζοντας τη συνεχιζόμενη προσφυγική κρίση, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε εξ αρχής ως γνώμονα την ανθρωπιστική διάσταση του δραματικού αυτού ζητήματος, εκτιμώντας, εν προκειμένω, την οικονομική και τεχνική συνδρομή των ΗΠΑ.

    [13] Η Στέρτζον θα συναντηθεί με ηγέτες της ΕΕ σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη Σκωτία στην ΕΕ

    Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τους επικεφαλής της ΕΕ για να συζητήσει τρόπους ώστε η Σκωτία να παραμείνει στην Ένωση μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου ως συνόλου να την εγκαταλείψει, δήλωσε η ίδια σήμερα στο σκωτσέζικο κοινοβουλιο.

    Η Στέρτζον δήλωσε πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και πως σχεδιάζει να παρουσιάσει τη θέση της Σκωτίας απ' ευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Οι περισσότεροι Σκωτσέζοι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

    Καταγγέλλοντας αυτό που περιέγραψε ως κενό ηγεσίας στο Λονδίνο, η Στέρτζον δήλωσε πως το διάστημα των τριών μηνών μέχρι να αναλάβει την πρωθυπουργία ο διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον θα ζημιώσει περαιτέρω τη βρετανική οικονομία.

    [14] Αλ. Τσίπρας:Eλπίδα ότι το Brexit θα είναι «αφύπνιση» της Ευρώπης

    Την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος θα είναι μια «αφύπνιση» για την Ευρώπη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής. «Φοβάμαι πως βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι για την Ευρώπη και φτάσαμε σε μια προβλέψιμη κρίση λόγω του δημοκρατικού ελλείμματος, της έλλειψης κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Συνεχίζοντας ανέφερε πως είναι αναγκαίο «η Ευρώπη να λάβει τολμηρές αποφάσεις έτσι ώστε να γίνει πιο ελκυστική για τους πολίτες».

    «Πρέπει να λάβουμε πρωτοβουλίες για να αντικαταστήσουμε τη λιτότητα με την ανάπτυξη, το διχασμό με την σύγκλιση, την ανεργία με τις ποιοτικές δουλειές και τις ατελείωτες διαβουλεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες με την διαφάνεια και την δημοκρατία», κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Αλ. Τσίπρας στο Twitter: Σε μία δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, χρειάζεται κοινός βηματισμός των προοδευτικών δυνάμεων

    «Με τον κ. Γιώργο Γραμματικάκη εκτιμήσαμε ότι σε μία δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, χρειάζεται κοινός βηματισμός των προοδευτικών δυνάμεων», αναφέρεται σε ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον ευρωβουλευτή του Ποταμιού, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.

    Διαβάστε επίσης:

    Φ. Ολάντ: Σεβόμαστε τη βούληση των Βρετανών ψηφοφόρων

    [15] Τσίπρας - Σουλτς: Να ενισχύσουμε την κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη

    H κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Κατά την ανταλλαγή απόψεων επιβεβαιώθηκε η κοινή εκτίμηση των δύο ανδρών πως το μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΕΕ, από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είναι η ανάγκη ενίσχυσης της κοινωνικής ατζέντας. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος Σουλτς τόνισε πως η Μ. Βρετανία αφού πήρε την απόφαση να φύγει από την ΕΕ, πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, καθώς όσο δεν το κάνει, επωφελείται από το διπλό αυτό παιχνίδι.

    Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γκάμπι Τσίμερ.

    Αυτήτην ώρα ο πρωθυπουργός συναντάται με την συμπρόεδρο της πολιτικής ομάδας των Πρασίνων, Ρεμπέκα Χαρμς και την αντιπρόεδρο της ομάδας, Σκα Κέλλερ.

    Διαβάστε επίσης:Το μέλλον της Ευρώπης στη Σύνοδο Κορυφής

    [16] Π. Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα που μπορείς να εμπιστευτείς

    Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα που μπορείς να εμπιστευτείς δήλωσε σε ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, εκτιμώντας παράλληλα ότι η επιστροφή στην ανάπτυξη θα έρθει κατά το δεύτερο εξάμηνο 2016 και θα επιταχυνθεί το 2017: Ο λόγος είναι ότι προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις ενώ επιστρέφει η εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να αλλάζει το κλίμα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ξανακερδίζει εμπιστοσύνη, είπε ο κ. Μοσκοβισί. Ο κ. Μοσκοβισί προανήγγειλε ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα σε επίσκεψή του στην Αθήνα κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

    [17] Ο Φρ. Ολάντ «δεν μπορεί να φανταστεί» ότι η Βρετανία δεν θα σεβαστεί τη βούληση του βρετανικού λαού

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα, προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν θα σεβαστεί τη βούληση του λαού της.

    Ο Ολάντ πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκαθαρίσει πως η Βρετανία θα πρέπει να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τις Βρυξέλλες για το τι προτίθεται να πράξει. Όπως είπε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα της Βρετανίας.

    Αναφερόμενος στην ευρωζώνη, είπε ότι υπάρχει ανάγκη να οργανωθεί πιο δημοκρατικά.

    [18] Φ. Ολάντ: Σεβόμαστε τη βούληση των Βρετανών ψηφοφόρων

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα, προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν θα σεβαστεί τη βούληση του λαού της.

    Ο Ολάντ πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκαθαρίσει πως η Βρετανία θα πρέπει να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τις Βρυξέλλες για το τι προτίθεται να πράξει. Όπως είπε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα της Βρετανίας.

    Αναφερόμενος στην ευρωζώνη, είπε ότι υπάρχει ανάγκη να οργανωθεί πιο δημοκρατικά.

    Δηλώσεις Τουσκ

    Νέα άτυπη συνάντηση των υπόλοιπων 27 αρχηγών των κρατών και των κυβερνήσεων τον Σεπτέμβριον στην Μπρατισλάβαν στο πλαίσιο της προεδρίας της Σλοβακίας, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

    Κατά την είσοδό του στο κτίριο του Συμβουλίου, ο Ντ. Τουσκ συνέστησε «υπομονή» στους 27 ηγέτες σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης της Μ. Βρετανίας. «Σεβόμαστε τη βούληση των Βρετανών ψηφοφόρων, όπως και τη Συνθήκη η οποία αναφέρει πως μόνο η βρετανική κυβέρνηση μπορεί να εκκινήσει τη διαδικασία εξόδου. Πρέπει να δείξουμε υπομονή εάν χρειάζεται», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως χωρίς την επίσημη κοινοποίηση από το Λονδίνο, δεν θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου ούτε η συζήτηση για τη μελλοντική σχέση.

    Επιπλέον, ο Πολωνός αξιωματούχος απολογήθηκε για το «προσωπικό ύφος» με το οποίο εκφράστηκε την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος και εξήγησε πως ένιωσε σαν κάποιος «πολύ κοντινός» του άνθρωπος να έφυγε από το σπίτι. «Το Brexit δεν αφορά μόνο μια διαδικασία, αφορά επίσης τα συναισθήματα μας και τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τουσκ, προσθέτοντας πως «ό,τι έγινε, έγινε, τώρα θα προχωρήσουμε».

    Καταλήγοντας, ο Ντ. Τούσκ ανέφερε πως μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ευρώπης μετά το βρετανικό δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στην αυριανή άτυπη συνεδρίαση των «27». Εξέφρασε, δε, την πρόθεσή του να προτείνει την επανάληψη της άτυπης συνάντησης των 27 ηγετών τον Σεπτέμβριο στη Μπρατισλάβα στο πλαίσιο της Προεδρίας της Σλοβακίας, καθώς «θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες προετοιμασίας».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 28 June 2016 - 14:32:26 UTC