Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στις εκδηλώσεις για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας η Ό. Γεροβασίλη
  • [02] Καναδάς: Η αστυνομία σκότωσε έναν ύποπτο για τρομοκρατική δράση
  • [03] Τα σχόλια του Τραμπ για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή υποκινούν τη βία, λέει η Χ. Κλίντον
  • [04] Εικοσάχρονος σκαρφαλώνει ουρανοξύστη για να... «συναντηθεί ιδιαιτέρως» με τον Τραμπ
  • [05] Σύλληψη υπόπτου για τρομοκρατική δράση, στον Καναδά
  • [06] Παύλος Παυλίδης και Imam Baildi στο διήμερο ZERO festival στη Λίμνη Ζηρού
  • [07] Για τη «βροχή των Περσειδών» μιλά ο αστροφυσικός Ι. Σειραδάκης
  • [08] Άρειος Πάγος: Πειθαρχική δίωξη κατά τριών εισαγγελέων για την υπόθεση Siemens
  • [09] Προχωρά ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου (IGB)
  • [10] Μαίνονται οι πυρκαγιές στη νότια Γαλλία, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβέστες
  • [11] Οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σήμερα

  • [01] Στις εκδηλώσεις για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας η Ό. Γεροβασίλη

    To προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης του γεφυριού της Πλάκας μετέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση, τηνΤρίτη 9 Αυγούστου, στις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, σημειώνοντας ότι η αναστήλωση του γεφυριού συμβολίζει για την κυβέρνηση την αναγέννηση της Ηπείρου.

    Η κ. Γεροβασίλη χαρακτήρισε το γεφύρι «θαύμα της μηχανικής για την εποχή που κατασκευάστηκε» και «σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας» και κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αναστήλωση του ιστορικού μνημείου της Ηπείρου, ενώ εξήρε τη συμβολή των αρμόδιων υπουργείων, των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ιδιωτών αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

    [02] Καναδάς: Η αστυνομία σκότωσε έναν ύποπτο για τρομοκρατική δράση

    Η αστυνομία στον Καναδά σκότωσε έναν ύποπτο για τρομοκρατική δράση, χθες μεταδίδει η εθνική τηλεόραση της χώρας, μετά την αξιολόγηση αξιόπιστων πληροφοριών για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

    Ο ύποπτος σκοτώθηκε στη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής, σε μία μικρή πόλη στο Οντάριο, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια CTV News και CBC News.

    Σε ανακοίνωση της αστυνομίας τονίζεται ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε κι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

    [03] Τα σχόλια του Τραμπ για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή υποκινούν τη βία, λέει η Χ. Κλίντον

    Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε την Τετάρτηπως τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή υποκινούν την βία, σημειώνοντας πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν διαθέτει την ιδιοσυγκρασία να γίνει Πρόεδρος.

    «Κάθε ένα από αυτά τα περιστατικά μας δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ απλά δεν έχει την ιδιοσυγκρασία να γίνει Πρόεδρος και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», δήλωσε η Κλίντον σε μια προεκλογική συγκέντρωση στην Ντε Μόιν στην Αιόβα, μια μέρα μετά τα σχόλια του Τραμπ.

    [04] Εικοσάχρονος σκαρφαλώνει ουρανοξύστη για να... «συναντηθεί ιδιαιτέρως» με τον Τραμπ

    Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέσυρε μέσα στο κτίριο γνωστό ως Trump Tower ("Πύργο του Τραμπ") στο Μανχάταν χθες έναν εικοσάχρονο, υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σκαρφάλωνε την πρόσοψη του ουρανοξύστη επί τρεις ώρες, χρησιμοποιώντας βεντούζες και ιμάντα αναρρίχησης.Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον πείσει να μπει στο κτίριο των 58 ορόφων - όπου στεγάζεται το προεκλογικό γραφείο του Τραμπ, υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία - ο νεαρός κατάφερε να φτάσει τον 21ο όροφο.

    Καθώς ο αναρριχητής από την πολιτεία Βιρτζίνια ανέβαινε την γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου στη λεωφόρο Fifth Avenue της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σακκίδιο, η αστυνομία αφαιρούσε μεγάλα τζάμια στους ψηλότερους ορόφους στην προσπάθειά της να τον πείσει να μπει μέσα, με αρκετούς αστυνομικούς - μερικοί με κράνη - να στέκονται έτοιμη στα παράθυρα. Ο εικοσάχρονος άλλαξε την πορεία του αρκετές φορές για να τους διαφύγει.

    Σε συνέντευξη Τύπου μετά το συμβάν, η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε ότι ο άντρας, που δεν κατονόμασε, δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν και πως το έκανε γιατί ήθελε να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον ίδιο τον Τραμπ. Η αστυνομία είπε ότι υποβάλλεται σε ψυχιατρική εξέταση και θα συλληφθεί.

    [05] Σύλληψη υπόπτου για τρομοκρατική δράση, στον Καναδά

    Η αστυνομία στον Καναδά ανακοίνωσε χθες το βράδυ, ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για τρομοκρατία, μετά από σχετική προειδοποίηση για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

    «Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικές αρχές έλαβαν πληροφορίες για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση. Ένας ύποπτος συνελήφθη κι ελήφθησαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια»ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

    Στόχος της επίθεσης θα ήταν η πρόκληση μαζικών απωλειών, σε ανθρώπινες ζωές, καθώς ο ύποπτος σχεδίαζε ν' ανατινάξει εκρηκτικά σε δημόσιο χώρο, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

    [06] Παύλος Παυλίδης και Imam Baildi στο διήμερο ZERO festival στη Λίμνη Ζηρού

    Στη λίμνη Ζηρού, κοντά στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, σε μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ξεκινά στις 12 Αυγούστου το διήμερο ZERO festival με μοναδικές live βραδιές, αλλά και ενδιαφέρουσες δράσεις. Μεταξύ των τελευταίων, η καθιερωμένη βόλτα στη λίμνη με τα canoe kayak, ο τοίχος 5 μέτρων για τους λάτρεις της αναρρίχησης, τα μαθήματα γιόγκα δίπλα στη λίμνη, καθώς και διάφορα άλλα lake sports που δίνουν τον δικό τους τόνο στη συνάντηση.

    Κι αν η ημέρα τελειώνει με δραστηριότητες, η νύχτα έρχεται με μουσικές βραδιές, που φέτος ενισχύουν με την παρουσία τους ο Παύλος Παυλίδης με τους B Movies και οι IMAM BAILDI. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου ανοίγει με τους Apollon Band, όπου 50 μουσικοί & φωνές υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Γερογιάννη θα χαρίσουν ένα πρόγραμμα βγαλμένο από άλλη εποχή. Συνεχίζοντας και όσο η νύχτα πέφτει, ο μεγάλος καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης με τους B Movies θα κάνει την εμφάνισή του με ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο. Η βραδιά κλείνει με τους Manifesto και το προσωπικό τους ηχόχρωμα.

    Το Σάββατο 13 Αυγούστου, στο αποκορύφωμα του Zero festival, ο χορός και η ένταση θα κρατήσει από νωρίς. Σ' αυτό θα φροντίζουν οι αγαπημένοι από τα Ιωάννινα Folk N' Roll, η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan - ska μπάντα που έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη. Κάπου εκεί έρχονται και οι IMAM BAILDI όπου η «συνταγή» τους είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    [07] Για τη «βροχή των Περσειδών» μιλά ο αστροφυσικός Ι. Σειραδάκης

    Δύο έως τρία «πεφταστέρια» το λεπτό θα μπορέσουν να απολαύσουν όσοι στρέψουν το βλέμμα τους προς τον καλοκαιρινό ουρανό, αύριο το βράδυ έως τα χαράματα της Παρασκευής, οπότε και θα κορυφωθεί η πιο εντυπωσιακή «βροχή Περσειδών».

    Όπως εξήγησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αστροφυσικός Γιάννης Σειραδάκης, αυτή τη φορά προμηνύεται ισχυρότερη βροχή από πέρυσι, με δύο έως τρία «πεφταστέρια» το λεπτό, στο αποκορύφωμά της.

    Τι είναι, όμως, η «βροχή των Περσειδών»; Όπως είπε ο κ. Σειραδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό στο Πρακτορείο», «είναι ουσιαστικά σκόνη, άμμος, μικρότερα πετραδάκια, τα οποία εισέρχονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, της τάξεως των 60 χλμ/δευτερόλεπτο -όχι την ώρα- κι έτσι όπως εμείς όταν τρίβουμε τα χέρια μας ζεσταινόμαστε, έτσι κι αυτά θερμαίνονται διά τριβής στην ατμόσφαιρά μας, με αποτέλεσμα να ανάψουν και να αφήνουν αυτά τα ωραία ίχνη στον ουρανό, που τα λέμε πεφταστέρια».

    Το ξεχωριστό αυτό φαινόμενο μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος από οπουδήποτε, αρκεί, όπως τόνισε ο κ. Σειραδάκης, να είναι σκοτεινό το μέρος. «Αν πάτε σένα φωτεινό μέρος και προσπαθήσετε να δείτε τους διάττοντες είναι σαν να προσπαθείτε να δείτε ένα κεράκι πίσω από έναν προβολέα αυτοκινήτου. Να επιλέξετε ένα σκοτεινό μέρος και στη συνέχεια να κοιτάξετε προς τον βορρά. Ανατέλλει ο αστερισμός αυτός γύρω στις 10-11 η ώρα» ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης

    Οι πιο θεαματικές Περσείδες της τελευταίας δεκαετίας

    [08] Άρειος Πάγος: Πειθαρχική δίωξη κατά τριών εισαγγελέων για την υπόθεση Siemens

    Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, του εισαγγελέα Εφετών Γεώργιου Γεράκη και της εισαγγελέως Εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου αναφορικά με τη μη μετάφραση σε δύο γλώσσες (Γερμανικά και Γαλλικά) του βουλεύματος για την Siemens, κ.λπ., που είχε ως συνέπεια την επ΄ αόριστον αναβολή της δίκης.

    Η πειθαρχική δίωξη σε βάρος των τριών ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαϊρη.

    Όπως είναι γνωστό, η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε από την κυρία Δημητρίου προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες που οδήγησαν στην αναβολή της δίκης της Siemens επ΄ αόριστον, Συγκεκριμένα ζητήθηκε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ή όχι πειθαρχικές παραβάσεις που τελέστηκαν από εισαγγελικούς λειτουργούς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών σχετικά με την προπαρασκευαστική διαδικασία και μέχρι να εισαχθεί η υπόθεση της Siemens στο ακροατήριο.

    Η κυρία Θεοδωροπούλου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είχε απορρίψει το αίτημα μετάφρασης του βουλεύματος των αλλοδαπών κατηγορουμένων στην υπόθεση της Siemens. Το αίτημα απορρίφθηκε, καθώς οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι είχαν ήδη απολογηθεί, είχαν λάβει γνώση του κατηγορητηρίου και το βούλευμα ήταν περιττό.

    Ο κ. Γεράκης συμφώνησε και ενέκρινε την απόρριψη του αιτήματος των αλλοδαπών, ενώ ο κ. Ντογιάκος από τη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δηλαδή του εισαγγελικού λειτουργού ο οποίος εποπτεύει όλων των θεμάτων και ενεργειών που τελούνται στην Εισαγγελία στην οποία είναι επικεφαλής, δεν επέδειξε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την αναγκαία εκείνη ειδική μέριμνα που απαιτούσε μια υπόθεση όπως είναι της Siemens, η οποία έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη και όχι μόνο και είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ανάκριση.

    Ακόμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τμήματα του βουλεύματος που είχαν ζητηθεί να μεταφραστούν δεν αφορούσαν τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς κατηγορούμενους που είχαν ζητήσει να μεταφραστεί, αλλά αφορούσαν άλλον Γερμανό κατηγορούμενο, για τον οποίο έχει διαχωριστεί η δικογραφία, δηλαδή δεν θα δικαζόταν μαζί με τους υπόλοιπους.

    Επίσης, ως προς το κατηγορούμενο Φάνη Λυγινό, του επέδωσαν το παραπεμπτικό βούλευμα και την κλήση επίδοση σε δικηγόρο που δεν τον εκπροσωπούσε. Στον δικηγόρο που επιδόθηκαν τον εκπροσωπούσε κατά το παρελθόν και είχε δηλωθεί η αλλαγή συνηγόρου.

    Η πειθαρχική δίωξη κατά των εν λόγω εισαγγελικών λειτουργών θα κριθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

    [09] Προχωρά ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου (IGB)

    Εγκρίθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η πρόσκληση «για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών βάσει των κατευθυντήριων γραμμών για τη διαχείριση και κατανομή δυναμικότητας επί του διασυνδετήριου αγωγού Ελλάδας-Βουλγαρίας, IGB».

    Η σχετική απόφαση με τις κατευθυντήριες γραμμές έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια».

    Σημειώνεται από τη ΡΑΕ η καλή συνεργασία των δύο ρυθμιστικών αρχών ενέργειας (Ελλάδας και Βουλγαρίας) για να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα.

    Το έργο του ελληνοβουλγαρικού Διασυνδετήριου Αγωγού Φυσικού Αερίου αποτελείται από έναν αγωγό μήκους περίπου 182 χλμ (εκ των οποίων 31 χλμ βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας), καθώς και τις αναγκαίες υποστηρικτικές εγκαταστάσεις (μετρητικοί σταθμοί, βανοστάσια, κέντρο λειτουργίας). Με σημείο εκκίνησης την Κομοτηνή, ο αγωγός καταλήγει στηStara Zagora, συνδέοντας τα δίκτυα Φυσικού Αερίου Ελλάδος και Βουλγαρίας.

    Σχεδιάζεται πρόβλεψη μεταφοράς ποσοτήτων της τάξης των 3 δισ. κυβικών μέτρων ετησίως, κατ'αρχήν, με δυνατότητα αύξησης στα 5 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως, με την προσθήκη ενός Σταθμού Συμπίεσης.

    Προβλέπεται η μεταφορά φυσικού αερίου στην Βουλγαρία από διάφορες πηγές, μέσω της Ελλάδος, ενώ θα παρέχεται και η δυνατότητα αντίστροφης ροής (reverse flow). Παράλληλα, οι περιοχές της Βουλγαρίας από τις οποίες διέρχεται ο αγωγός, θα τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο.

    Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο προγραμματίζεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2016, ενώ η έναρξη λειτουργίας του προσδιορίζεται για τις αρχές του δεύτερου εξαμήνου του 2018.

    [10] Μαίνονται οι πυρκαγιές στη νότια Γαλλία, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβέστες

    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές μαίνονταν σε περιοχές της νότιας Γαλλίας έως αργά το βράδυ της Τετάρτης, και τέσσερις πυροσβέστες τραυματίστηκαν - τρεις σοβαρά - στην προσπάθεια κατάσβεσής της φωτιάς, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Περίπου 1.800 πυροσβέστες καταπολεμούν τις φωτιές συνολικά με τη βοήθεια αεροπλάνων πυρόσβεσης, είπε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ στο γαλλικό κανάλι BFM. Επίσης, περίπου 400 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε επιφυλακή σε όλες τις περιοχές, πρόσθεσε.

    Οι φωτιές, οι οποίες καίνε περίπου 20.000 στρέμματα, βρίσκονταν εκτός ελέγχου αργά το βράδι χθες, είπε ο υπουργός. Η μία από αυτές έχει επηρεάσει την κωμόπολη Φος-συρ-Μερ, 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μασσαλίας, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις πετροχημικών προϊόντων.Οι ισχυροί άνεμοι βοήθησαν την εξάπλωση των πυρκαγιών, ενώ πυκνός καπνός καλύπτει τις περιοχές που καίγονται.

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο του τοπικού αεροδρομίου, οι περισσότερες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας παρουσίασαν καθυστερήσεις ή ακυρώθηκαν.

    [11] Οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σήμερα

    Στο κυνήγι των μεταλλίων τα ελληνικά κουπιά την 6η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Η Σοφία Ασουμανάκη και η Κατερίνα Νικολαϊδου στο διπλό σκιφ, και οι Γιάνναρος, Ντούσκος, Μαγδανής, Πέτρου στην τετράκωπο ελαφρών βαρών, αγωνίζονται στους τελικούς της κωπηλασίας, ενώ η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου με τους Αγγελόπουλο, Τζιάλλα, Τσίλη και Χρήστου αγωνίζονται στον ημιτελικό.

    Δύο κολυμβητές, οι Κρίστιαν Γκολομέεβ και Οδυσσέας Μελαδίνης ρίχνονται στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο, ενώ όλα τα ελληνικά πληρώματα συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην ιστιοπλοϊα.

    Το πρόγραμμα των Ελλήνων των 6η ημέρα (ώρες Ελλάδας):

    ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

    15:30 Αγγελόπουλος -Τζιάλλας -Τσίλης -Χρήστου, τετράκωπος άνευ, ημιτελικός

    17:04 Ασουμανάκη- Νικολαϊδου, διπλό σκιφ, ΤΕΛΙΚΟΣ

    17:44 Γιάνναρος- Ντούσκος -Μαγδανής - Πέτρου, τετράκωπος ελαφρών βαρών, ΤΕΛΙΚΟΣ

    ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

    19:16 Μελαδίνης Οδυσσεας, 50μ.Ελεύθερο - προκριματικός

    19:20 Γκολομέεβ Κριστιάν, 50μ. Ελεύθερο - προκριματικός

    ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

    19:05 Nacra 17 (3η, 4η, 5η, 6η ιστιοδρομία)

    19:05 470 Ανδρών (3η, 4η ιστιοδρομία)

    19:05 Finn Ανδρών (5η, 6η ιστιοδρομία)

    19:05 RS:X Ανδρών (7η, 8η, 9η ιστιοδρομία)

    19:15 RS:X Γυναικών (7η, 8η, 9η ιστιοδρομία)


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 11 August 2016 - 4:32:37 UTC