Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Βούτσης: Δεν συζητείται θέμα πρόωρων εκλογών
  • [02] Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αξιοποίηση της ALITRP μπορεί να προσελκύσει μεγάλο αριθμό Κινέζων τουριστών
  • [03] Τρ. Αλεξιάδης: Εντός του Αυγούστου, ο ΕΝΦΙΑ, σε πέντε δόσεις θα καταβληθεί ο φόρος
  • [04] Έπιασαν τιμόνι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αναστέλλοντας τις κινητοποιήσεις τους
  • [05] Ρόδος: Το all inclusive δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα εστιατόρια
  • [06] Πρόστιμα στα βαρέα οχήματα που χρησιμοποιούν το παράπλευρο δίκτυο για να γλιτώσουν διόδια
  • [07] Η Πυροσβεστική αντιμετώπισε 106 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

  • [01] Ν. Βούτσης: Δεν συζητείται θέμα πρόωρων εκλογών

    "Δεν συζητείται θέμα πρόωρων εκλογών. Δεν υπάρχει το ελάχιστο πρόσχημα" διαμήνυσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποδίδοντας τα σενάρια σε πιέσεις συμφερόντων. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η πίεση της αντιπολίτευσης είναι και "απόρροια της απόφασης να εξυπηρετηθούν βραχυπρόσθεσμα και όχι μεσομακροπρόθεσμα ορισμένα συμφέροντα για να μην χάσουν την προνομιακή θέση στην οποία βρίσκονται". Όπως εξήγησε "κάποιοι κύκλοι- συμφέροντα βιάζονται να πάμε σε πρόωρες εκλογές" και έφερε ως παράδειγμα τους σχολάρχες που πιέζουν να μην γίνουν αλλαγές ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Υπογράμμισε ότι "οποιαδήποτε διαφοροποίηση ή αντίθεση από τα κυβερνητικά σενάρια για την επίτευξη των στόχων και των δεσμεύσεων δεν αντιμετωπίζεται με εκλογές".

    Σημείωσε πως "δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών και εργαζόμαστε για να πάμε σε εκλογές το 2019". Τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των συμφωνιών με τους δανειστές όταν η χώρα ανακτήσει το κύρος της και προς αυτή την κατεύθυνση όπως είπε εντάσσονται οι διεθνείς επαφές του πρωθυπουργού τους περασμένους μήνες και ο σχεδιασμός που θα αναπτυχθεί στην Ευρώπη το αμέσως προσεχές διάστημα.

    Δήλωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει και στο Συνέδριο του θα διαμορφωθεί προς ποια κατεύθυνση θα κινείται ως κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς λαμβάνοντας υπόψιν ότι η κυβερνητική του θητεία είναι εν μέσω τρικυμίας.

    Σημείωσε πως θα πρέπει να θωρακιστεί με αντισώματα για τις "ασθένειες" άσκησης της εξουσίας και να διαμορφωθούν συνειδητά βήματα για την υλοποίηση της ελπίδας. Ερωτηθείς για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών είπε πως οι 4 άδειες προκύπτουν από απόφαση της Βουλής και για να δοθεί πέμπτη άδεια θα πρέπει πάλι να υπάρξει απόφαση της Βουλής.

    Για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης είπε ότιείναι μια τεράστια ιστορική αδικία. Όπως ανέφερε ο κ.Βούτσης το θέμα πλέον είναι πιο ώριμο από ποτέ και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για το ζήτημα.

    [02] Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αξιοποίηση της ALITRP μπορεί να προσελκύσει μεγάλο αριθμό Κινέζων τουριστών

    Στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στην Κίνα, αλλά και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών στην Ελλάδα από τη χώρα αυτή, αποσκοπεί η ημερίδα που διοργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με την Alibaba, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Η Alibaba είναι ιδιοκτήτης της πλατφόρμας ALITRIP, που διαθέτει υπηρεσίες τουρισμού στους Κινέζους και ο κ. Χατζηθεοδοσίου εκτιμά ότι η πλατφόρμα αυτή μπορεί να συμβάλει στη σημαντική αύξηση του αριθμού των Κινέζων τουριστών στη χώρα μας. Άλλωστε, όπως θα πει, η Alibaba είναι σε συζητήσεις με την κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πλαισίου, όπου ο αριθμός των Κινέζων που έρχονται στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί από τις 120.000 στο 1.000.000 ετησίως, σε βάθος χρόνου. "Εφόσον οι συζητήσεις έχουν αίσια κατάληξη", θα επισημάνει, "το αποτέλεσμα θα έρθει από την συνεργασία όλων των μερών: της κυβέρνησης, της Alibaba και των επαγγελματιών του Τουρισμού. Όποιος μπει στο παιχνίδι θα κερδίσει. Απλά και ξάστερα".

    Κύριε Χατζηθεοδοσίου, τι προσδοκίες έχει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών από την εκδήλωση που οργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου με την Alibaba και ειδικά για το θέμα του Τουρισμού;

    Ο ρόλος του Επιμελητηρίου, ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη εποχή, είναι να βοηθήσει έστω και μια επιχείρηση στην Ελλάδα να αυξήσει το αποτέλεσμά της, να δημιουργήσει έστω και μια θέση εργασίας παραπάνω, να εισφέρει στα Δημόσια έσοδα, έστω και ένα ευρώ παραπάνω. Η αρχή μας είναι «έστω και ένα, είναι αρκετό». Και αυτή η αρχή, είναι ο οδηγός μας για κάθε δράση που αναλαμβάνουμε. Στο σκοτάδι της οικονομίας μας, όλοι γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός και οι εξαγωγές είναι το φως στο βάθος του τούνελ. Στη σύγχρονη εποχή, δε, το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί σημαντικό παίκτη στην αγορά τουριστικών πακέτων διεθνώς και ειδικά στην Κίνα. Προσκαλέσαμε την Alibaba να έρθει στην Ελλάδα με δυο ξεκάθαρους στόχους: να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στην Κίνα και να πετύχουμε την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

    Τι υπηρεσίες προσφέρει η Alibaba στον τουρισμό;

    Η Alibaba, είναι ιδιοκτήτης της πλατφόρμας ALITRIP, που διαθέτει υπηρεσίες τουρισμού στους Κινέζους, προσφέροντας αεροπορικά ταξίδια, πακέτα διακοπών κλπ για το εσωτερικό της Κίνας και για το εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσω της πλατφόρμας Alitrip, το 2015 ταξίδεψαν 50.000.000 Κινέζοι. Όταν 450.000.000 Κινέζοι βρίσκονται στο οικοσύστημα της ALIBABA γίνεται κατανοητή η μεγάλη σημασία αυτού του παίκτη του Κινέζικου διαδικτύου.

    Πόσοι Κινέζοι ταξίδεψαν μέσω της ALITRIP το 2015 στην Ελλάδα;

    Τo 2015 ταξίδεψαν 12,5 εκατ. Κινέζοι στην Ευρώπη και από αυτούς ένας ελάχιστος αριθμός, μόλις 120.000 ήρθαν στην Ελλάδα. Από αυτούς τους 120.000, μόλις το 8% ήρθε μέσω της ALITRIP. Εδώ, πρέπει να αναφέρω ότι οι Κινέζοι τουρίστες είναι περιζήτητοι διεθνώς, καθώς ξοδεύουν πολλαπλάσια χρήματα απ΄ ότι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι τουρίστες.

    Και πως πιστεύετε ότι θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των Κινέζων τουριστών που θα έρθουν στην Ελλάδα μέσω της ALITRIP;

    Το πρώτο είναι ότι στις 14 Σεπτεμβρίου, στην ημερίδα του ΕΕΑ στο Χιλτον, οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα μάθουν από την ίδια την Alibaba πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες της για να αυξήσουν την προσέλκυση Κινέζων στην Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη και βασίζεται όχι απλά στο ότι ο ξενοδόχος θα αναρτήσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου του και 10 φωτογραφίες σε μια ιστοσελίδα. Το κλειδί της όλης υπόθεσης είναι το marketing. Γιατί, όπως ξέρουμε ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και χωρίς διαφήμιση οι προσδοκίες πολύ μικρές.

    Το δεύτερο θέμα, ίσως πολύ σημαντικότερο από το πρώτο, είναι ότι την ώρα που συζητάμε βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και της Alibaba για τη δημιουργία ενός πλαισίου, όπου ο αριθμός των Κινέζων που έρχονται στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί από τις 120.000 στο 1.000.000 ετησίως, σε βάθος χρόνου. Οι συζητήσεις αυτές είναι συνέχεια της συνάντησης που έγινε μεταξύ του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και του ιδρυτή της Alibaba, Jack Ma, στις 6 Ιουλίου στην Σαγκάη. Συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και το ΕΕΑ καθώς συνεισέφερε σημαντικά στο να οργανωθεί η συνάντηση αυτή. Εφόσον οι συζητήσεις έχουν αίσια κατάληξη, το αποτέλεσμα θα έρθει από την συνεργασία όλων των μερών: της κυβέρνησης, της Alibaba και των επαγγελματιών του Τουρισμού. Όποιος μπει στο παιχνίδι θα κερδίσει. Απλά και ξάστερα.

    Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δεν είναι το Επιμελητήριο των τουριστικών επαγγελμάτων, πώς δικαιολογείται η ενασχόληση σας με τον Τουρισμό, έστω και έμμεσα;

    Όποιος πιστεύει ότι η οικονομία είναι ανεξάρτητα κομμάτια λανθάνει σοβαρά. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε ένα με τον τουριστικό κλάδο, με την βιομηχανία, με όλους. Εκτός του ότι μεγάλο μέρος των υπηρεσιών εστίασης είναι μέλη μας. Όταν δουλέψει ο τουριστικός κλάδος θα έχει δουλειά και η υπηρεσία που είναι μέλη μας, θα έχει δουλειά και ο ασφαλιστικός κλάδος που είναι μέλη μας, θα έχουν δουλειά τα Κέντρα ξένων γλωσσών που είναι μέλη μας, θα έχουμε περισσότερη δουλειά όλοι μας. Για το ΕΕΑ κάθε δράση βλέπει την οικονομία ως ένα. Και έτσι πιστεύομε ότι θα βγούμε από τον βάλτο. Άλλωστε, στην συγκεκριμένη ενέργεια έχουμε καλέσει για συμμετοχή όλους τους φορείς του Τουρισμού, οι οποίοι ως ειδικοί θα παραλάβουν από ένα σημείο και θα δημιουργήσουν σημαντικές συνέργιες στη συνέχεια. Εμάς το χρέος μας σταματάει ως το σημείο που οι ειδικοί θα κάνουν καλύτερα αυτό που ξέρουν.

    [03] Τρ. Αλεξιάδης: Εντός του Αυγούστου, ο ΕΝΦΙΑ, σε πέντε δόσεις θα καταβληθεί ο φόρος

    Εντός του Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για φέτος, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

    «Αυτή η καταστροφολογία και η συνωμοσιολογία ότι θα καθυστερήσουν τα εκκαθαριστικά ξεπερνά κάθε όριο επιστημονικής φαντασίας. Ήταν να βγουν 18 του μηνός, υπάρχει, όμως, κάποιο θέμα και θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης, επισημαίνοντας ότι, απ' ό,τι φαίνεται, θα αναρτηθούν εντός του Αυγούστου.

    «Είναι αρμοδιότητα της Ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων» τόνισε. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταβληθεί κανονικά σε πέντε δόσεις. Μάλιστα, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι για τη μεγάλη πλειονότητα των φορολογουμένων, ο ΕΝΦΙΑ θα είναι ο ίδιος ή και λιγότερος από πέρυσι, ενώ για μία μικρή κατηγορία θα είναι περισσότερος από πέρυσι.

    Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε ότι είναι σε εκκρεμότητα το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα (για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές). «Ήταν να κατατεθεί, μέχρι να κλείσει η Βουλή» δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης, τονίζοντας, ωστόσο ότι, τελικά, το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα και το νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων είναι από τα πρώτα που θα έρθουν, μόλις ανοίξει η Βουλή.

    Μεταξύ άλλων θεμάτων, ο κ. Αλεξιάδης σχολίασε ότι δεν πρέπει να έχουμε μία λογική ότι θα έρχονται συνέχεια καινούργιες ρυθμίσεις. «Δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ρυθμίσεις των 100 δόσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δόθηκε μία δυνατότητα για τα παλιά χρέη, για τα καινούργια χρέη, όμως, οι πολίτες πρέπει να φροντίζουν να τα ρυθμίζουν στις δυνατότητες που δίνει, αυτή τη στιγμή, ο νόμος» συμπλήρωσε.

    [04] Έπιασαν τιμόνι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αναστέλλοντας τις κινητοποιήσεις τους

    Κανονικά κυκλοφορούν σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων να αναστείλουν την επ' αόριστον επίσχεση εργασίας, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και παρουσία της γ.γ του υπουργείου Μεταφορών, Θεοπίστης Πέρκα. Η συνάντηση θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα.

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου των 2.300 εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, επισήμανε ότι "είχαμε πει ότι αυτό που ζητάμε είναι επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αφού αυτό ορίστηκε εμείς δεν θα μπορούσαμε να αθετήσουμε τα λεγόμενά μας". Ωστόσο ο ίδιος, έσπευσε να τονίσει, "παραμένουμε έτοιμοι για συνέχιση των κινητοποιήσεών μας εάν αυτό κριθεί απαραίτητο και ψηφιστεί από το σύνολο των εργαζομένων του οργανισμού".

    Απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση ο πρόεδρος του σωματείου σημείωσε, "προχωράμε κανονικά τη νομική διαδικασία, ώστε άμεσα να κατατεθούν αγωγές κατά του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού. Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα Ιουνίου και Ιουλίου εντόκως, αλλά και την οφειλή της διοίκησης του οργανισμού προς το σωματείο των εργαζομένων του".

    Υπενθυμίζεται ότι στους 2.300 εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, αλλά και όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ μας επισήμανε ότι ευχή του είναι η τριμερής συνάντηση να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά όπως τόνισε "το κρίσιμο είναι να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη". Μεταξύ άλλων μας τόνισε ότι στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, με τα οποία ζητά να κηρυχθεί η επίσχεση εργασίας καταχρηστική, η υπόθεση πήρε αναβολή μέχρι την Παρασκευή.

    [05] Ρόδος: Το all inclusive δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα εστιατόρια

    Την έντονη αντίθεση τους στο σύστημα all inclusive που κυριαρχεί στις περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, εκφράζουν οι εστιάτορες της Ρόδου, με ανακοίνωση του σωματείου τους το οποίο ζητά από τους ξενοδόχους να υιοθετήσουν παλαιότερη πρόταση της αναπληρώτριας υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

    Σύμφωνα με την πρόταση αυτή θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ εστιατόρων και ξενοδόχων, οι οποίοι θα χορηγούν ειδικά voutcher στους τουρίστες, προκειμένου ένα γεύμα ημερησίως, να διοργανώνεται στα τοπικά εστιατόρια.

    Όπως επισημαίνουν οι εστιάτορες «το τουριστικό μοντέλο all inclusive, εμπνευσμένο από τους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, έρχεται σε πλήρη αντίθεση, με τα οικονομικά συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας» γεγονός που έχει σοβαρές παρενέργειες στην τοπική οικονομία αφού εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις «μαραζώνουν» από την έλλειψη πελατών.

    «Το απρόσωπο σύστημα με «τα βραχιολάκια της συμφοράς» και η ανύπαρκτη σχέση μεταξύ του παροχέα υπηρεσιών και του τουρίστα, που χαρακτηρίζει το all inclusive, οδηγούν στο να μην προτιμήσουν ξανά οι τουρίστες τον ίδιο τουριστικό προορισμό, όπως συνέβαινε στον τόπο μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του το σωματείο εστιατόρων, επισημαίνοντας ότι παράλληλα υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες για την ποιότητα των τροφίμων και των ποτών, που παρέχονται στους τουρίστες αρκετών ξενοδοχείων.

    «Η διαιώνιση του σημερινού, απαράδεκτου μοντέλου all inclusive, απειλεί κατάφωρα τον χαρακτήρα του προορισμού της Ρόδου, που οι τουρίστες πληρώνουν για να δουν, αφού από την αρχή μέχρι το τέλος των διακοπών τους, δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό χώρο, ως σύγχρονοι φυλακισμένοι.» καταλήγει η ανακοίνωση των εστιατόρων του νησιού.

    [06] Πρόστιμα στα βαρέα οχήματα που χρησιμοποιούν το παράπλευρο δίκτυο για να γλιτώσουν διόδια

    Τσουχτερά πρόστιμα από 1.000 ευρώ ανά οδηγό και ιδιοκτήτη θα επιβάλλονται στα βαρέα οχήματα που χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο για να γλιτώσουν τα διόδια. Σύμφωνα με την απόφαση, του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων πρέπει να φέρουν ειδική άδεια, η οποία χορηγείται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις ( πχ λόγω εγγύτητας επιχείρησης, δημοτικών ή ιδιωτικών έργων).

    Εξαιρούνται τα φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων. Το πρόστιμο θα καταβάλλεται άμεσα διαφορετικά το όχημα θα ακινητοποιείται. Η κίνηση των φορτηγών στο παράπλευρο δίκτυο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια επιδεινώντας σε πολλές περιπτώσεις τις συνθήκες κυκλοφορίας σε χωριά αλλά και πόλεις που βρίσκονται δίπλα στο εθνικό οδικό δίκτυο.

    Οι εκπρόσωποι των μεταφορικών εταιρειών κατηγορούν το υπουργείο ότι δυσχεραίνει το μεταφορικό τους έργο και ότι δρα προς όφελος των παραχωρησιούχων που εισπράττουν τα διόδια στις εθνικές οδούς

    [07] Η Πυροσβεστική αντιμετώπισε 106 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

    Εκατόν έξι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα αντιμετώπισε συνολικά το Πυροσβεστικό Σώμα, το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Από τις πυρκαγιές αυτές οι 66 ήταν αγροτοδασικές και οι 40 αστικές.

    Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική παρείχε βοήθεια σε 37 περιστατικά σε όλη τη χώρα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 23 August 2016 - 8:32:38 UTC