Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-09-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Χαρίτσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Στην πραγματική οικονομία 6,75 δισ. μέχρι το τέλος του έτους
  • [02] Εκταμίευση των 2,8 δισ. στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου, εφόσον υλοποιηθούν και τα εναπομείναντα τρία προαπαιτούμενα
  • [03] Δώδεκα συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση οργάνωσης που διακινεί κάνναβη
  • [04] Μία νεκρή και 108 τραυματίες, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Χόμποκεν
  • [05] Μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά των μέτρων λιτότητας
  • [06] Λαϊκό προσκύνημα για τον Σιμόν Πέρες, ο Μπιλ Κλίντον τίμησε έναν "πραγματικό φίλο"
  • [07] Κυρ. Μητσοτάκης: Τα ζητήματα ασφάλειας έρχονται στην πρώτη γραμμή
  • [08] Μ. Σαλμάς: Ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει ζημιωθεί ούτε κατά ένα ευρώ από τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις
  • [09] Συνάντηση Ευ. Τσακαλώτου με ομάδα ελεγκτών του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου

  • [01] Α. Χαρίτσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Στην πραγματική οικονομία 6,75 δισ. μέχρι το τέλος του έτους

    Σε τρεις πυλώνες στηρίζονται τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, όπως μας εξηγεί ο Αλέξης Χαρίτσης και αφορούν στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στα προγράμματα υποδομών στους δήμους και στο κοινωνικό πεδίο.«Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ένας αγώνας δρόμου έτσι ώστε τα προγράμματα να ξεκινήσουν στην ώρα τους»,υπογραμμίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υφυπουργός Οικονομίας, ενώ τονίζει ότι για πρώτη χρονιά ολοκληρώθηκαν εγκαίρως οι διαδικασίες για τους αναπληρωτές καθηγητέςκαι με 190 εκατομμύρια ευρώ ενισχύθηκαν οι παιδικοί σταθμοί με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να μπουν τόσα πολλά παιδιά.

    Η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος της στην πραγματική οικονομία,και όπως τονίζει ο υφυπουργός Οικονομίας ήδη από τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι εκταμιεύσεις.«Θα διοχετευθούν στην αγορά 6,75 δισ.μέχρι το τέλος του 2016, ο στόχος είναι φιλόδοξος αλλά επιτεύξιμος μετά και τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει σε Ελλάδα και εξωτερικό»,σημειώνει χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξης Χαρίτσης.

    «Στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη τα προγράμματα και μπορούν να αξιοποιήσουν αυτούς τους πόρους. Όπως για παράδειγμα οι επιστήμονες και οι επαγγελματίες που δεν είχαν τη δυνατότητα να ενταχθούν στα προγράμματα τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κλειστού συστήματος»,υπογραμμίζει στο Πρακτορείο, ο υφυπουργός Οικονομίας.

    Ήδη τρέχουμε και τα νέα προγράμματα που αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και αφορούν μεταξύ άλλων τη δημιουργία νέων τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και τη σύνδεση έρευνας και παραγωγής καινοτομίας με την πραγματική οικονομία, σημειώνει ο κ. Χαρίστης.

    Ο υφυπουργός Οικονομίας τονίζει ότι η εκταμίευση προχωρά κανονικά καθ΄όλη τη διάρκειαγια τα έργα που ολοκληρώνονται,ενώ παράλληλα τρέχουν και οι χρηματοδοτήσεις για τα νέα προγράμματα. Ο κ. Χαρίτσης λέει ότι η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση,βάσει της οποίας θα δίνεται η δυνατότηταγια τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να μπορούν να εισπράττουν μέσω τραπέζης τις ενισχύσεις τους χωρίς να χρειάζεται εγγυητική επιστολή, από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός γίνεται προσπάθεια η συγκεκριμένη ρύθμιση να διευρυνθεί προς όλες τις κατευθύνσεις για να μπορούν οι δικαιούχοι για να λάβουν την ενίσχυση τους.

    Ο υφυπουργός Οικονομίας ερωτηθείς για το πόσο σημαντικό είναι το ποσό των 6,75 δισ.για την πραγματική οικονομία, απαντά: «Είναι πράγματι ένα σημαντικό ποσό, είναι μια ανάσα για την ελληνική οικονομία»,ωστόσο όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «το ύψος της αποεπένδυσης που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια μέσα στην κρίση ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Αυτό το ποσό (6,75δισ.) είναι σημαντικό,αλλά δεν επαρκεί για αυτό προσπαθούμε να προσελκύσουμε και νέους πόρους (π.χΕυρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων) για να δώσουμε ώθηση στην ελληνική οικονομία».

    Ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει στο Πρακτορείο ότι η οικονομία επηρεάζεται από τις γενικότερες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και τονίζει: «Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα μια σειρά από ενέργειες, βεβαίως η διευθέτηση του χρέους είναι η πιο βασική, το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης , βάσει και της δουλειάς που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση ειδικά στο κρίσιμο ζήτημα των εργασιακών, το οποίο για εμάς», όπως τονίζει «είναι πολύ σημαντικό, είναι θα έλεγα ένα ζήτημα ταυτοτικό για την κυβέρνηση μας η αποκατάσταση στοιχειώδους κανονικότητας στις εργασιακές σχέσεις μετά την πλήρη απορρύθμιση των τελευταίων χρόνων, έτσι ώστε στο τέλος του 2016, αρχές του 2017, εντασσόμενο και το τραπεζικό σύστημα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ να αποκτήσει την κανονικότητα που είναι απαραίτητη για να μπορέσει να οδηγηθεί σε ανάταξη, όχι ουδέτερη,αλλά σε δίκαιη ανάταση που θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία» καταλήγει ο υφυπουργός».

    [02] Εκταμίευση των 2,8 δισ. στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου, εφόσον υλοποιηθούν και τα εναπομείναντα τρία προαπαιτούμενα

    Την πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων που συνδέονται με την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. συζήτησαν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group. Οι εκπρόσωποι των θεσμών ενημέρωσαν για την εφαρμογή των 12 προαπαιτούμενων ενώ παράλληλα έγινε σαφές από την ελληνική πλευρά πως τα υπολειπόμενα τρία προαπαιτούμενα θα εκπληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως εφόσον ρυθμιστούν και τα τελευταία προαπαιτούμενα το Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου θα είναι σε θέση να αποφασίσει για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ.

    Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχε και ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ ο οποίος ενημέρωσε το EWG για την πορεία των τεχνικών εργασιών σε ό,τι αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Ο λόγος για τα μέτρα που στόχο έχουν να καταστήσουν πιο διαχειρίσιμες τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας, όσο βρίσκεται σε πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα τα εν λόγω μέτρα θα πρέπει αποφασιστούν πριν από το τέλος του χρόνου και να τεθούν σε εφαρμογή αρχής γενομένης από το 2017, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα και η δεύτερη αξιολόγηση.

    Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών, η δεύτερη αξιολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου, με τους επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα να επιστρέφουν για να ξεκινήσουν εκ νέου τις διαπραγματεύσεις.

    [03] Δώδεκα συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση οργάνωσης που διακινεί κάνναβη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις αστυνομικές διευθύνσεις Ευβοίας και Ηλείας, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.

    Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση μετέχουν ακόμη άνδρες της ΕΚΑΜ, καθώς και εναέρια μέσα της ΕΛ.ΑΣ.

    Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

    [04] Μία νεκρή και 108 τραυματίες, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Χόμποκεν

    Ο μηχανοδηγός του τρένου που προκάλεσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στον σταθμό του Χόμποκεν σήμερα, έχει τραυματιστεί σοβαρά αλλά συνεργάζεται με τις αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι.

    Σύμφωνα με τον απολογισμό που ανακοίνωσε ο Κρις Κρίστι, από την πρόσκρουση του τρένου σε έναν τοίχο σκοτώθηκε μία γυναίκα και τραυματίστηκαν άλλοι 108 άνθρωποι.

    Το τρένο, που μετέφερε συνολικά 250 επιβάτες, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στον σταθμό του Χόμποκεν, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

    "Οι εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Νιου Τζέρσι είναι τρομακτικές. Προσεύχομαι για εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπά του καθώς και για τους δεκάδες τραυματίες", ανακοίνωσε μέσω του Twitter η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον.

    Ο αντίπαλός της, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, συλλυπήθηκε επίσης "όσους εμπλέκονται στο φρικτό δυστύχημα" και χαιρέτισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.

    [05] Μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά των μέτρων λιτότητας

    Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι (45.000 κατά την αστυνομία, 75.000 κατά τα συνδικάτα) διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο των Βρυξελλών κατά των πολιτικών λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση συμμαχίας τεσσάρων δεξιών κομμάτων στο Βέλγιο, με την αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τη συγκρότησή της.

    Στην διαδήλωση έλαβαν μέρος όλα τα βελγικά συνδικαλιστικά κινήματα και τα βασικά αιτήματα ήταν σχετικά με τη διατήρηση του κράτους πρόνοιας και των βασικών εργατικών δικαιωμάτων.

    Από το πρωί σήμερα η πόλη των Βρυξελλών ήταν κομμένη στα δύο αφού η διαδήλωση έγινε στους κεντρικούς δρόμους. Απεργίες έγιναν στις δημόσιες μεταφορές αλλά και στον χώρο της παιδείας με αποτέλεσμα η εικόνα των Βρυξελλών να είναι σήμερα η εικόνα μιας πόλης που υπολειτουργεί.

    [06] Λαϊκό προσκύνημα για τον Σιμόν Πέρες, ο Μπιλ Κλίντον τίμησε έναν "πραγματικό φίλο"

    Ο ισραηλινός λαός αποχαιρετά σήμερα τον Σιμόν Πέρες, μία ημέρα πριν από την άφιξη δεκάδων ηγετών απ' όλον τον κόσμο για την κηδεία του πρώην προέδρου, του τελευταίου της γενιάς των ιδρυτών του κράτους του Ισραήλ, που πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 93 ετών.

    Η κηδεία του Πέρες, αύριο Παρασκευή, θα δώσει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν στην Ιερουσαλήμ πολλοί ξένοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, οι ομόλογοί του της Γαλλίας και της Γερμανίας, ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας, ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας αλλά και ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, ένας από τους ελάχιστους εκπροσώπους του αραβικού κόσμου. Η Αίγυπτος θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι.

    Μία προσωπικότητα δεν περίμενε την αυριανή κηδεία για να πάει στο προαύλιο της Κνεσέτ, του ισραηλινού κοινοβουλίου, για να τιμήσει τον φίλο του: ο Μπιλ Κλίντον, που είχε φιλοξενήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ την τελετή της υπογραφής της πρώτης ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, το 1993, με μεγάλη δυσκολία έκρυβε τη συγκίνησή του μπροστά στο φέρετρο εκείνου που τον αποκαλούσε "πραγματικό φίλο".

    Η παρουσία του Μπιλ Κλίντον διέκοψε για λίγη ώρα το προσκύνημα στη σορό του Πέρες. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης (30.000 Ισραηλινοί μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες) το κοινοβούλιο αποφάσισε να παρατείνει μέχρι τις 23.00 την πρόσβαση του κοινού στην πλατεία.

    Πολλοί ήταν αυτοί που έβγαζαν φωτογραφίες, ακόμη και σέλφι με το φέρετρο που ήταν καλυμμένο με την ισραηλινή σημαία. Επικρατούσε θλίψη και η αίσθηση ότι ένα κεφάλαιο της ιστορίας έκλεισε με τον θάνατο του Πέρες.

    Η Μαριέλ Χαλίμι περίμενε υπομονετικά επί μία ώρα για να περάσει στον χώρο μαζί με τα τρία παιδιά της και κατόπιν να φύγει με δάκρυα στα μάτια. "Το σημαντικό είναι τα παιδιά μου να κατανοούν και να σέβονται όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος, τις αξίες του, την αγάπη του για το Ισραήλ, την επιθυμία του για την ειρήνη", σχολίασε.

    Τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενισχυθεί στην Ιερουσαλήμ και αύριο το όρος Χερτσλ, όπου θα ενταφιαστεί ο Πέρες, δίπλα στον Γιτζάκ Ράμπιν, θα αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο για έναν επιπρόσθετο λόγο: στην πόλη θα βρίσκονται 90 αντιπροσωπείες από 70 χώρες.

    "Πρέπει να εφαρμόσουμε μια επιχείρηση (ασφαλείας) άνευ προηγουμένου", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ρόνι Αλσέιχ.

    Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν διέταξε τις αρχές να παρακολουθούν τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προλάβουν τυχόν επεισόδια ή επιθέσεις από μεμονωμένα πρόσωπα, διευκρίνισε η αστυνομία.

    [07] Κυρ. Μητσοτάκης: Τα ζητήματα ασφάλειας έρχονται στην πρώτη γραμμή

    «Τα ζητήματα του θρησκευτικού ριζοσπαστισμού έχουν μπει για τα καλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα. Είναι ζητήματα που δεν τα αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη προσοχή στη χώρα μας. Βρίσκονται, όμως, στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, ειδικά σε χώρες όπως η Γαλλία, όπου διαπιστώνουμε ότι, στο πλαίσιο και της προεκλογικής εκστρατείας για τη Γαλλική προεδρική εκλογή υπάρχει σχεδόν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν την ταυτότητα, παρά για τα ζητήματα που αφορούν την ίδια την οικονομία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με το Ίδρυμα Konrad Adenauer στο Ινστιτούτο Goethe, με θέμα: «Θρησκευτικός ριζοσπαστισμός: Μια πρόκληση για την Ευρώπη». Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «τα ζητήματα ασφάλειας έρχονται στην πρώτη γραμμή» καθώς «είμαστε στην πρώτη γραμμή νέων προσφυγικών ροών» και υπογράμμισε ότι στην «Ελλάδα έχουμε ένα θετικό παράδειγμα στη Θράκη, ως ενός χώρου πολιτικής και θρησκευτικής συνύπαρξης. Ένα θετικό παράδειγμα, το οποίο πρέπει να το τονίζουμε και πρέπει να το υποστηρίζουμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εκεί. Και πρέπει να κατοχυρώσουμε και να επενδύσουμε και να χτίσουμε πάνω στις αρχές της ισονομίας και της ισοπολιτείας, που μπήκαν πριν από περίπου 25 χρόνια».

    [08] Μ. Σαλμάς: Ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει ζημιωθεί ούτε κατά ένα ευρώ από τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις

    "Ο γνωστός σε όλους κ. Πολάκης, ο γνωστός σε όλους για το ήθος και την αναποτελεσματικότητα του κ. Πολάκης, επέλεξε να με συκοφαντήσει στη Βουλή, χωρίς να είμαι παρών για να του απαντήσω. Με απίστευτες ανακρίβειες, μίλησε περί ενός υποτιθέμενου σκανδάλου χωρίς να υπάρχει", δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς.

    Ο βουλευτής πρόσθεσε πως σκάνδαλο υπάρχει όταν ζημιώνεται το ελληνικό δημόσιο έστω και 1 ευρώ, σημειώνοντας πως με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση στο ιατρείο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ ο ΕΟΠΥΥ, αφού φρόντισε ως αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος του ΕΟΠΥΥ πριν δύο χρόνια, να εφαρμόσει κλειστό προϋπολογισμό στο σκέλος των διαγνωστικών εργαστηρίων και την επιστροφή του υπερβαίνοντος ποσού που ζητούν τα διαγνωστικά κέντρα. Δηλαδή, εξήγησε, ο ΕΟΠΥΥ για το 2015 και το 2016, είτε υπήρχε η διαγνωστική αρθροσκόπηση είτε όχι, πληρώνει το ίδιο ποσό - ούτε ένα ευρώ περισσότερο.

    [09] Συνάντηση Ευ. Τσακαλώτου με ομάδα ελεγκτών του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου

    Συνάντηση με την αρμόδια τεχνική ομάδα ελεγκτών του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθείται για την σύνταξη ειδικής έκθεσης με αντικείμενο τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ελληνικό πρόγραμμα, είχε στο Λουξεμβούργο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός εξέθεσε τους προβληματισμούς της κυβέρνησης και ανέπτυξε πιθανούς τρόπους για την περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο του προγράμματος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 29 September 2016 - 20:32:17 UTC