Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-08-19

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η πρώτη παράσταση πολιτικής για την ''17Ν''
  • [02] Παρέμβαση υπ. Ανάπτυξης για την Softex
  • [03] Ασθενής σεισμός στην Κρήτη
  • [04] Επέστρεψε ο πρωθυπουργός
  • [05] Ευρεία σύσκεψη στη Ρηγίλλης
  • [06] Ρύθμιση για τις οφειλές πολιτών προς δήμους
  • [07] Ληστεία σε τράπεζα του Παλαιού Φαλήρου
  • [08] Μυστηριώδης θάνατος του αρχηγού της Φατάχ
  • [09] Τσετσενία: Πολύνεκρη πτώση ελικοπτέρου
  • [10] Αυστραλία: Φωτιά σε πανδοχείο
  • [11] Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό
  • [12] Αβέβαιο το μέλλον του Κακιούζη στην ΑΕΚ

    [01] Η πρώτη παράσταση πολιτικής για την ''17Ν''

    19/8/2002 7:01:00 μμ

    Αλέξανδρος Αθανασιάδης

    Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για τη δολοφονία του συζύγου της Αλέξανδρου Αθανασιάδη από τη "17Ν" τον Μάρτιο του 1988 κατέθεσε στον ειδικό εφέτη ανακριτή, μέσω του συνηγόρου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η Ελένη Αθανασιάδη. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της "17Ν". Ο πρώτος μάρτυρας, πρώην βουλευτής και θύμα της "17Ν", Λευτέρης Παπαδημητρίου, καταθέτει αύριο, στον εφέτη ανακριτή. Εν τω μεταξύ, με την εκ νέου απολογία του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στον ειδικό εφέτη ανακριτή αύριο, συνεχίζεται η προσπάθεια των αρχών να συμπληρώσουν το παζλ στην υπόθεση εξάρθρωσης της "17Ν".

    Καταθέτει αύριο ο πρώτος μάρτυρας

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση η κ. Αθανασιάδη δηλώνει παράσταση εναντίον εκείνων των κατηγορουμένων που σχεδίασαν, αποφάσισαν και εκτέλεσαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του συζύγου της, Αλέξανδρου Αθανασιάδη, στις 1/3/1988, στην Αθήνα.

    Η κ. Αθανασιάδη διεκδικεί επίσης χρηματική ικανοποίηση λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη.

    Αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Ζερβομπεάκου αναμένεται να εμφανιστεί προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης ο πρώην βουλευτής-θύμα της "17Ν" Λευτέρης Παπαδημητρίου.

    Εκτός από τον κ. Παπαδημητρίου παράσταση πολιτικής αγωγής θα δηλώσουν και οι αστυνομικοί Σωκράτης Κότσιας και Ιωάννης Παπαφώτης που τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή στα Σεπόλια το Νοέμβρη του '91, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες μέρες και η σύζυγος του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Ανδρουλιδάκη.

    Επίσης, ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου άσκησε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτήρης Μπάγιας, για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, μετά τις νέες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας στην υπόθεση της "17Ν".

    Ανάλογη δίωξη είχε ασκηθεί και πριν από 15 μέρες, αφού είχαν παρατηρηθεί διαρροές στον τύπο προανακριτικών απολογιών των κατηγορουμένων. Τώρα πλέον την υπόθεση συνολικά αναλαμβάνει ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Χαράλαμπος Τζώνης.

    Ημέρα επισκεπτηρίου στον Κορυδαλλό

    Την ευκαιρία να συναντήσουν τους δικούς τους ανθρώπους είχαν και σήμερα οι οκτώ κρατούμενοι στα ειδικά κελιά των ανδρικών φυλακών που κατηγορούνται ως μέλη της "17Ν".

    Πρώτη έφτασε η Μοσχούλα Ξηρού μαζί με τους γιους της Νίκο και Αυγουστίνο για να δει τα δυο άλλα παιδιά της Χριστόδουλο και Βασίλη, ενώ στη συνέχεια έφθασαν η σύζυγος του Βασίλη Τζωρτζάτου και η σύζυγος του Θεολόγου Ψαραδέλη, Νάντια.

    Εξερχόμενη των φυλακών η κα. Ψαραδέλη εξέφρασε και πάλι παράπονα τόσο για τις συνθήκες κράτησης του συζύγου της, όσο και για το φαγητό που του δίδεται, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ακατάλληλο αφού ο Ψαραδέλης πάσχει από την καρδιά του.

    Το απόγευμα αναμένεται να επισκεφθεί τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο ο συνήγορός του Γιάννης Ραχιώτης προκειμένου να συζητήσει μαζί του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει αύριο ο φερόμενος ως καθοδηγητής της "17Ν", που θα απολογηθεί στον εφέτη-ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο.

    [02] Παρέμβαση υπ. Ανάπτυξης για την Softex

    19/8/2002 6:52:00 μμ

    Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα παρέμβει για την συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου της "Αθηναϊκής Χαρτοποιίας", μετά την συνάντηση που είχε ο υπουργός, Ακης Τσοχατζόπουλος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη Softex. Οι εργαζόμενοι στην Χαρτοποιία ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης να μην πραγματοποιηθούν για ένα μήνα οι απολύσεις που έχει προγραμματίσει η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι να μείνουν στις θέσεις τους και να εργαστούν χωρίς αποδοχές. Να σημειώσουμε ότι από το πρωί οι εργαζόμενοι στη Softex είχαν κλείσει την οδό Μιχαλακοπούλου μπροστά από το υπουργείο, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους οδηγούς.

    Το υπουργείο Ανάπτυξης προωθεί συστηματικά πρωτοβουλίες με στόχο τους ευνοϊκότερους δυνατούς όρους υλοποίησης νέων επενδυτικών δραστηριοτήτων στο νομό Δράμας, αξιοποιώντας και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επενδυτικής υποστήριξης που ανακοίνωσαν στις 30 Ιουλίου τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας.

    Μέσα στο επόμενο διήμερο θα υπάρξει παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας, που θα καλέσει σε τριμερή κεντρική διαβούλευση τους εκπροσώπους της εργοδοσίας και των εργαζομένων σχετικά με τις διαδικασίες καταγγελίας των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού, που ακολούθησε η εταιρία. Ήδη έχουν προηγηθεί δύο τοπικές διαβουλεύσεις στη Δράμα.

    Μετά την συνάντηση με τους εργαζόμενους, ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε διαδοχικές επαφές με επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη "Softex" στο πλαίσιο των προσπαθειών επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση. Το υπουργείο Ανάπτυξης εξετάζει κάθε πρόταση που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και το μέλλον της επιχείρησης.

    [03] Ασθενής σεισμός στην Κρήτη

    19/8/2002 6:45:00 μμ

    Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 3.25 σήμερα το μεσημέρι. Το επίκεντρο του σεισμού--σύμφωνα με το αστεροσκοπείο-- εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 15 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας Κρήτης και 350 χλμ Νοτιοανατολικά της Αθήνας.

    [04] Επέστρεψε ο πρωθυπουργός

    19/8/2002 5:02:00 μμ

    Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Σίφνο, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης επέστρέψε σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Αθήνα. Αμέσως θα αρχίσει κύκλο επαφών και διαβουλεύσεων με κυβερνητικά στελέχη και τον Γραμματέα τού Κινήματος. Στην ατζέντα τού κυβερνητικού έργου προτεραιότητα έχουν η καθημερινότητα του πολίτη, η φορολογική μεταρρύθμιση και ο πολιτικός σχεδιασμός ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Ο κ. Σημίτης θα συναντηθεί επίσης και με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από τον οποίο θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας.

    [05] Ευρεία σύσκεψη στη Ρηγίλλης

    19/8/2002 3:02:00 μμ

    Η κατάσταση μετά τις χθεσινές πλημμύρες, η προετοιμασία της επίσκεψης του Κώστα Καραμανλή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι εξελίξεις στην υπόθεση της τρομοκρατίας εξετάστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος ρωτήθηκε για παλαιότερες δηλώσεις του, είπε ότι δεν υπάρχει διγλωσσία στη Νέα Δημοκρατία. Επέμεινε στα ερωτήματα που έχει θέσει, τόνισε όμως ότι στηρίζει το έργο των διωκτικών αρχών.

    [06] Ρύθμιση για τις οφειλές πολιτών προς δήμους

    19/8/2002 1:07:00 μμ

    Την τελική ρύθμιση για τη διαγραφή προστίμων και των προσαυξήσεων επί των τελών και των κλήσεων που οφείλουν οι πολίτες προς του δήμους επεξεργάζεται ειδική επιτροπή, κατόπιν εντολής του υπουργού Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου υφυπουργού Λάμπρου Παπαδήμα.

    [07] Ληστεία σε τράπεζα του Παλαιού Φαλήρου

    19/8/2002 1:14:00 μμ

    Τρία νεαρά άτομα ακινητοποίησαν, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, με την απειλή πιστολιών πελάτες, υπαλλήλους και τον ιδιωτικό φρουρό ασφαλείας του υποκαταστήματος της Εθνικής, στη συμβολή των οδών Αμφιθέας και Παλαιολόγου, στο Παλαιό Φάληρο, απέσπασαν από δύο ταμεία 8.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν Η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αξιοποίηση βιντεοταινίας, στην οποία μέσω κλειστού κυκλώματος έχουν καταγραφεί οι σκηνές της ληστείας.

    [08] Μυστηριώδης θάνατος του αρχηγού της Φατάχ

    19/8/2002 7:21:00 μμ

    Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες του θανάτου του 65χρονου αρχηγού της παλαιστινιακής ανταρτικής οργάνωσης Φατάχ-Επαναστατικό Συμβούλιο, Αμπού Νιντάλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από σφαίρες στο σπίτι του στη Βαγδάτη. Σήμερα, εν τω μεταξύ, πρώτη μέρα εφαρμογής της νέας συμφωνίας αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ένας 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στην Τζενίν.

    Νο1 καταζητούμενος ο Νιντάλ

    Κανένας Παλαιστίνιος, ή Ιρακινός αξιωματούχος δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν το θάνατο του Αμπού Νιντάλ, αντιπάλου του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ και ενός από τους πλέον καταζητούμενους "τρομοκράτες" στον κόσμο.

    Εκπρόσωπος της παλαιστινιακής εκπροσώπησης στη Βαγδάτη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για θάνατο του Νιντάλ, η οργάνωση του οποίου ευθύνεται για σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα το θάνατο η τραυματισμό περίπου 900 ανθρώπων, από το 1974 που αποσχίσθηκε από την ΟΑΠ του Γιάσερ Αραφάτ.

    Το 1998, ο Νιντάλ είχε συλληφθεί στην Αίγυπτο και είχε κρατηθεί σε μυστική τοποθεσία, ενώ το 1999 Αμερικανοί ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας υποστήριξαν ότι διαμένει στο Ιράκ υπό την προστασία του Σαντάμ Χουσέϊν. Πέρυσι το Δεκέμβριο, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο από ιορδανικό στρατοδικείο για το σχεδιασμό της δολοφονίας ενός ιορδανού διπλωμάτη το 1994.

    Ανώτερος Παλαιστίνιος αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Νιντάλ πέθανε κάτω από "μυστηριώδεις συνθήκες" και δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτοκτόνησε η σκοτώθηκε.

    Να σημειωθεί ότι ο Νιντάλ έπασχε από λευχαιμία, σύμφωνα με τον ισραηλινό σχολιαστή Γιόσι Μέλμαν, ο οποίος --μεταξύ άλλων-- ανέφερε στο ραδιοσταθμό του ισραηλινού στρατού ότι κατά τις δεκαετίες του 70 και 80 ο Αμπού Νιντάλ εθεωρείτο κάτι σαν τον Μπιν Λάντεν.

    Το πλούσιο ''βιογραφικό'' του

    Ο Αμπού Νιντάλ --που σημαίνει "Πατέρας του Αγώνα" --είχε χαρακτηρίσει την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης πολύ μετριοπαθή όταν αποσχίσθηκε από αυτήν η οργάνωσή του το 1974. Είχε γεννηθεί στη πόλη Τζάφα της Μεσογείου από ευκατάστατους γονείς.

    Μεταξύ άλλων η οργάνωσή του είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία εκπροσώπων της ΟΑΠ στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη, τις Βρυξέλλες και το Κουβέϊτ, καθώς και για βομβιστική επίθεση γραφείων της ΟΑΠ στο Ισλαμαμπάντ με αποτέλεσμα το θάνατο 4 ανθρώπων. Η οργάνωσή του είχε επίσης προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Ισραηλινό πρεσβευτή στη Βρετανία το 1982, ενώ βαρύνεται και με τις δολοφονίες ενός Ιορδανού διπλωμάτη στην Αγκυρα, του Βρετανού μορφωτικού ακολούθου στην Αθήνα και του αναπληρωτή Ύπατου Επιτρόπου της Βρετανίας στη Βομβάη.

    Νεκρός 13χρονος Παλαιστίνιος

    Ένας 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν ισραηλινό άρμα μάχης άνοιξε πυρ εναντίον χωριού που βρίσκεται κοντά στην Τζενίν (βόρεια Δυτική Όχθη) σύμφωνα με παλαιστινιακές νοσοκομειακές πηγές. Ο Μαχμούντ Αμίν Αμπού Ούντεχ βρήκε το θάνατο στο χωριό Μπιρκίν, που βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τζενίν, όπως διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές. Ο ισραηλινός στρατός, ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο δήλωσε πως προσπαθεί να ελέγξει την πληροφορία.

    Επίσης, συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στο ισραηλινό στρατό και ένοπλους Παλαιστίνιους στο προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, σύμφωνα με πηγές της παλαιστινιακής ασφάλειας, μετά την είσοδο ισραηλινών αρμάτων μάχης και τζιπ στην πόλη και τον καταυλισμό.

    [09] Τσετσενία: Πολύνεκρη πτώση ελικοπτέρου

    19/8/2002 6:20:00 μμ

    Φωτογραφία Αρχείου

    Τουλάχιστον 85 άτομα έχασαν τη ζωή τους μεταξύ των συνολικά 112 στρατιωτικών που επέβαιναν σε μεταγωγικό ελικόπτερο Mi-26, που καταρρίφθηκε στη Τσετσενία από τσετσένους αντάρτες, όπως ανακοινώθηκε από πηγή των ρωσικών ομοσπονδιακών δυνάμεων στο βόρειο Καύκασο, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιταρ-Τας. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) σε περιοχή που γειτνιάζει με το αρχηγείο των ρωσικών δυνάμεων στη Κανκάλα, στα περίχωρα του Γκρόζνι. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο 35 άτομα, ενώ συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 72.

    Ωστόσο, το ρωσικό Υπουργείο Αμυνας ανέφερε ότι 13 στρατιώτες τραυματίστηκαν. Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας δήλωσε ότι πριν τη συντριβή ο πιλότος είχε ζητήσει άδεια αναγκαστικής προσγείωσης αφού μία από τις μηχανές είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

    Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε σήμερα από τη κυβέρνηση να στείλει αντιπροσωπεία στο Γκρόζνι για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταρρίφθηκε ένα ρωσικό μεταγωγικό ελικόπτερο.

    Το Ιντερφάξ υποστήριξε, επικαλούμενο πάντα τη στρατιωτική πηγή, ότι καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος που εκτόξευσαν αντάρτες.

    [10] Αυστραλία: Φωτιά σε πανδοχείο

    19/8/2002 2:08:00 μμ

    Τρεις τουλάχιστον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πανδοχείο της πόλης Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία. Το πανδοχείο τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά, αιφνιδιάζοντας τους διαμένοντες σε αυτό και τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Μέσα σε λίγα λεπτά η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο το κτίριο. Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ αρκετοί υπέστησαν εγκαύματα και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο επιτηδευμένης ενέργειας.

    [11] Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό

    19/8/2002 5:30:00 μμ

    Μόνο με οκτώ παίχτες πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη πρώτη για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ανάμεσά τους και το μοναδικό, μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων, Γιάκα Λάκοβιτς, που εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με την νέα του ομάδα. Επίσης παρόντες ήταν και οι Καλαϊτζής, Μπαλογιάννης, Μίντλετον και οι νεαροί Εμίρης, Βιδάλης, Σιαμάντας και Λαγουνάρης. Οι υπόλοιποι παίχτες είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ελλάδας και ο Κουτλαοάι με την τουρκική. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι όσο γρήγορα συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, τόσο το καλύτερο θα είναι για όλους. Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο κ. Ομπραντοβιτς υποστήριξε ότι θα έχει σύντομα επαφή με τον πρόεδρο και μόνο τότε θα μπορέσουν να οριοθετήσουν τους στόχους της για τη νέα χρονιά.

    [12] Αβέβαιο το μέλλον του Κακιούζη στην ΑΕΚ

    19/8/2002 5:46:00 μμ

    Η παραμονή ή όχι του Μιχάλη Κακιούζη στην ομάδα της ΑΕΚ ήταν το θέμα που απασχόλησε την πρώτη συγκέντρωση της «Ένωσης». Ο Κακιούζης επέμεινε σε αυτά που είχε δηλώσει πέρυσι, στο τέλος του πρωταθλήματος, ότι δηλαδή θέλει να φύγει από την ομάδα και τόνισε ότι ισχύουν ακόμη αυτά που είπε. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νέα περίοδο και σημείωσε ότι πέρυσι οι αντίπαλοι κατάλαβαν ότι η ομάδα του είναι δυνατή, άρα δεν νομίζει ότι θα αλλάξει κάτι φέτος. Ο κ. Σάκοτα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα ειναι έτοιμη για τις τρεις διοργανώσεις που την περιμένουν. Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ ήταν οι Κακιούζης, Κικίλιας, Μπετς, Ζήσης, Πασχάλης και μερικοί έφηβοι. Ο Χατζής είναι με την Εθνική, ενώ τραυματίας είναι ο Ντικούδης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 19 August 2002 - 16:53:47 UTC