Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-11-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πολύνεκρη επίθεση στη Χεβρώνα
  • [02] Δεν γυρίζει αύριο ο Ντενκτάς
  • [03] ΕΡΤ: Σεμινάριο ''MARKETING & SPORT''

    [01] Πολύνεκρη επίθεση στη Χεβρώνα

    15/11/2002 10:58:00 μμ

    Σφοδρή ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε απόψε σε προάστειο της Χεβρώνα, στη Δυτική Οχθη μεταξύ Παλαιστινίων ενόπλων και Ισραηλινών στρατιωτών, οι οποίοι προσπάθησαν να προστατεύσουν τους εποίκους, στους οποίους είχαν στήσει ενέδρα οι Παλαιστίνοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 11 Ισραηλινοί, μεταξύ των οποίων έποικοι και στρατιώτες, σκοτώθηκαν, ενώ περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με τηλεφώνημα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ριζοσπαστική παλαιστινιακή οργάνωση Τζιχάντ.

    Λόγω τον αντίξοων συνθηκών τα ασθενοφόρα δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στον τόπο της συμπλοκής. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 450 έποικοι ζούν ανάμεσα σε 130.000 Παλαιστίνιους στη Χεβρώνα, η οποία από το 1997 έχει διχοτομηθεί και τελεί υπό ισραηλινό στρατιωτικό έλεγχο.

    Σύμφωνα με αξιωματούχους του ισραηλινού στρατού, η ομάδα των Παλαιστινίων, οπλισμένοι με πιστόλια και χειροβομβίδες, άνοιξαν πυρ εναντίον των Ισραηλινών εποίκων, που περπατούσαν σε μεγάλο δρόμο της πόλης, κοντά στον Τύμβο των Πατριαρχών, ένα μέρος ιερό και για τους Μουσουλμάνους και για τους Εβραίους, καθώς θεωρείται, ότι εκεί βρίσκονται θαμμένοι ο Ισαάκ και ο Ιακώβ.

    Την αρχική επίθεση ακολούθησε σφοδρή μάχη μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και των Παλαιστινίων ανταρτών, που κράτησε αρκετή ώρα.

    [02] Δεν γυρίζει αύριο ο Ντενκτάς

    15/11/2002 11:30:00 μμ

    Ανέβαλε αιφνιδιαστικά απόψε την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη στα κατεχόμενα ο Ραούφ Ντενκτάς, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί και η αυριανή του συνάντηση με τον Ρετζέπ Ερντογάν. Οπως έγινε γνωστό, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων παρουσίασε μία ελαφριά λοίμωξη. Τουρκοκυπριακοί κύκλοι τόνισαν ότι ελπίζουν να σημειωθεί βελτίωση της υγείας του και να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη εντός των επόμενων ημερών.

    [03] ΕΡΤ: Σεμινάριο ''MARKETING & SPORT''

    15/11/2002 7:49:00 μμ

    Ολοκληρώθηκαν σήμερα με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του διήμερου σεμιναρίου της EBU "Marketing &amp; Sport", που διοργάνωσε η ΕΡΤ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Acropolis Palace. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 80 σύνεδροι εκπρόσωποι 30 Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών από τα τμήματα marketing, αθλητικών και επικοινωνίας. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Αγγελος Στάγκος. Στην ομιλία-χαιρετισμό που απηύθυνε στους συνέδρους αναφέρθηκε στις στρατηγικές marketing της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, τονίζοντας παράλληλα, τη σπουδαιότητα του marketing εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

    Η σημερινή συνεδρία στην οποία προήδρευε ο Διευθυντής Marketing της ΔΟΕ Michael Payne, ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    O Michael Payne, αφού κατ' αρχήν ανέλυσε τις διαφημιστικές εκστρατείες από το Salt Lake και το Sydney, μίλησε για συγκεκριμένες πρακτικές marketing, μέσα από τις οποίες οι οργανισμοί-μέλη της EBU οφείλουν να προωθήσουν και να προαγάγουν τις ολυμπιακές αξίες.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι σύνεδροι για τη παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή Marketing και Εισιτηρίων του Αθήνα 2004 Γιώργου Μπόλου, ο οποίος, τόνισε την ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

    Επίσης, παρουσίασε τις πολυποίκιλες δραστηριότητες του τομέα Marketing του Αθήνα 2004 και παρουσίασε στους συνέδρους χρήσιμα στοιχεία για θέματα, όπως η ασφάλεια, η διαμονή και τα εισιτήρια για τους αγώνες.

    Στην τελευταία συνεδρία, τους συνέδρους απασχόλησε η οικονομική διάσταση των αθλητικών γεγονότων, τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων, καθώς και οι χορηγίες.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 15 November 2002 - 21:53:10 UTC