Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-04-01

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η δήλωση Παπαδόπουλου στην Κύπρο Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις
  • [02] Πρωτότυπη μέθοδος ανάκρισης "Γλυκιές" ομολογίες....
  • [03] "Θα υπάρξει σκληρή απάντηση" δηλώνουν οι ΗΠΑ Ορκίζονται τιμωρία για την
  • [04] Στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας Συσκέψεις για την ασφάλεια
  • [05] Εξουδετερώθηκαν από πυροτεχνουργούς Παγιδευμένες επιστολές στην Ισπανία
  • [06] Σύσκεψη της ΟΠΕ Προετοιμασίες στην Αθήνα
  • [07] Με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα Μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

    [01] Κυπριακό

    Η δήλωση Παπαδόπουλου στην Κύπρο Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις

    1/4/2004 8:12:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/4/2004 12:26:10 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος από το αεροδρόμιο της Λάρνακας έκανε τον πρώτο απολογισμό της Λουκέρνης, τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων για τον κυπριακό λαό, που θα κληθεί να τοποθετηθεί στο τελικό σχέδιο του γγ του ΟΗΕ. Φανερά απογοητευμένος ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η Τουρκία πέτυχε να φέρει αλλαγές σε 11 σημεία του σχεδίου, αρκετές από τις οποίες υιοθετήθηκαν σε σημαντικό βαθμό από τον Κόφι Ανάν, αλλά υπογράμμισε ότι τήρησε απόλυτα τη δέσμευσή του, που είχε αναλάβει πριν λίγες ημέρες κατά την αναχώρησή του, να μην θυσιάσει στο βωμό των πιέσεων και των σκοπιμοτήτων των ξένων τα δικαιώματα του λαού. Στην Αθήνα τώρα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το τελικό σχέδιο. Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει αύριο το πρωί τη Βουλή για όλες τις εξελίξεις. Το ενδιαφέρον του για επίλυση του Κυπριακού εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους στον Κώστα Καραμανλή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του νωρίς το απόγευμα. Ο Μπους είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Ταγίπ Ερντογάν.

    Τις επόμενες ημέρες η αξιολόγηση του κειμένου

    Ο Κύπριος Πρόεδρος στις δηλώσεις του απέφυγε να τοποθετηθεί επί του τελικού σχεδίου που κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, ενώ τόνισε ότι η ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία πήγε στη Λουκέρνη με καλή διάθεση για συμβιβασμό. "Οι ιστορικές στιγμές που περνούμε και η σοβαρότητα των συνεπειών της όποιας απόφασης, επιβάλλουν σοβαρό προβληματισμό και αποφυγή έντασης και αντιπαράθεσης", είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε "τώρα είναι η ώρα της περίσκεψης, της νηφαλιότητας και της σωφροσύνης, ακραίες τοποθετήσεις και χαρακτηρισμοί δεν έχουν τη θέση τους αυτή την ώρα και δεν βοηθούν τον εποικοδομητικό διάλογο και υποβαθμίζουν ακόμα και αυτή τη σοβαρότητα του θέματος". "Αυτή την κρίσιμη ώρα καλώ όλο το λαό, τις πολιτικές ηγεσίες, τον Τύπο και τα Μέσα Ενημέρωσης να υιοθετήσουν αυτούς τους όρους και κανόνες προβληματισμού και έκφρασης απόψεων για να αποδείξουμε τον πολιτικό πολιτισμό μας", είπε χαρακτηριστικά ο Κύπριος πρόεδρος. Τις προσεχείς ημέρες, είπε, τα πολιτικά κόμματα και ο ίδιος θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση του σχεδίου Ανάν και πρόσθεσε ότι θα κοινοποιήσει τις αποφάσεις του με δημόσια δήλωση μπροστά στο λαό, με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

    Παράλληλα, επεσήμανε ότι "είναι δικαιολογημένη και η αγωνία και η ανησυχία, γιατί οι εξελίξεις αφορούν όχι μόνο την ίδια την ύπαρξη και επιβίωση της Δημοκρατίας της Κύπρου αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας και των επερχόμενων γενεών".

    Τέλος, εξέφρασε ευχαριστίες προς την ελληνική κυβέρνηση και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ελληνικής αντιπροσωπείας για τη βοήθειά τους.

    Αντιδράσεις αντιπολίτευσης στην Αθήνα

    Στην Αθήνα, μετά την ευρεία σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη για το Κυπριακό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το κόμμα του θα τηρήσει μια εθνικά υπεύθυνη στάση μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις. Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για σημαντικές ώρες ευθύνης, σημειώνοντας ότι με νηφαλιότητα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις προς το συμφέρον της χώρας και του Ελληνισμού. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία καθώς δεν αποφασίστηκαν στη Λουκέρνη, τόνισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, γιατί -όπως είπε- γνώριζαν που θα οδηγούσε το σχέδιο Ανάν. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος ζήτησε να σταματήσουν οι πιέσεις στον κυπριακό λαό. Τέλος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επεσήμανε πως η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ σημαίνει ότι πρέπει να δούμε υπό άλλο πρίσμα την πρόταση Ανάν.

    Στα κατεχόμενα, εν τω μεταξύ, στροφή έκανε σήμερα ο Ραούφ Ντενκτάς στο θέμα του δημοψηφίσματος, λέγοντας ότι θα περιμένει να ενημερωθεί από τον "πρωθυπουργό" του για το σχέδιο Ανάν και στη συνέχεια θα πάρει θέση, ενώ υπέρ της λύσης του Κυπριακού τάχθηκει η Άγκυρα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Η ώρα των Κυπρίων

    [02] Διάφορα

    Πρωτότυπη μέθοδος ανάκρισης "Γλυκιές" ομολογίες....

    1/4/2004 9:09:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: BBConline

    Τον τίτλο της πλέον ευρηματικής αλλά και τις πιο γλυκιάς ανάκρισης, "υπογράφει" από χθες η αστυνομία της Καμπότζης. Σε ένα αστυνομικό τμήμα της Πνομ Πενχ, οι αρχές, εξαγόρασαν τις ομολογίες δυο επιτηδείων που είχαν κλέψει σκόνη απορρυπαντικού.δίνοντας τους να φάνε μπανάνες. Αρχικά ο Τύπος της χώρας, ανέφερε ότι οι αξιωματούχοι της αστυνομίας εξανάγκασαν τους νεαρούς να φάνε μπανάνες μέχρι σκασμού ώστε να τους αποσπάσουν την ομολογία. Η αστυνομία όμως, διέψευσε το γεγονός, τονίζοντας ότι οι μπανάνες δόθηκαν μεν, αλλά για καλό σκοπό. " Επειδή πεινούσαν, δεν ήθελαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας" δήλωσε ο Γιμ Σίμονι, ένας από τους αστυνομικούς που πήραν μέρος στις ανακρίσεις. "Όταν τους δώσαμε όμως να φάνε μπανάνες άρχισαν να απαντούν" πρόσθεσε.

    [03] Ιράκ

    "Θα υπάρξει σκληρή απάντηση" δηλώνουν οι ΗΠΑ Ορκίζονται τιμωρία για την επίθεση στη Φαλούτζα

    1/4/2004 10:35:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/4/2004 11:06:19 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Μία μέρα μετά την αιματηρή επίθεση στη Φαλούτζα, οι ΗΠΑ δηλώνουν αποφασισμένες να παραμείνουν στην περιοχή, για να ολοκληρώσουν το έργο τους και υπόσχονται "σκληρή" απάντηση. " Η Αμερική θα παραμείνει στο Ιράκ, θα πολεμήσει τον εχθρό και θα κερδίσει δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Κόλιν Πάουελ, ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ, Πολ Μπρέμερ, υπογράμμισε ότι οι δράστες θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν . "Δεν θα τους αφήσουμε να μας εκφοβίσουν" σχολίασε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ΣκοτΜακλίλαν, κάνοντας λόγο για πράξεις συμμοριών με στόχο την ελευθερία και Δημοκρατία. Νωρίτερα, μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση οι "Ταξιαρχίες του Αχμέντ Γιασίν" ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης κατά των Αμερικανών, τονίζοντας ότι ήταν ένα δώρο από το λαό της Φαλούτζα προς τους Παλαιστινίους, για το θάνατο του Αχμεντ Γιασίν.

    Νέα απόφαση του ΟΗΕ περιμένει ο Πάουελ

    Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δήλωσε επίσης ότι περιμένει μία νέα απόφαση του ΟΗΕ για το Ιράκ, πριν την 1η Ιουλίου, την ημερομηνία δηλαδή της μεταβίβασης της εξουσίας σε προσωρινή ιρακινή κυβέρνηση

    Αναφέρθηκε επίσης και στην Ισπανία, της οποίας ο νεοκλεγείς πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, προανήγγειλε την απόσυρση των ισπανικών στρατευμάτων από το Ιράκ.

    Όπως είπε, περιμένει, ότι σε περίπτωση που ο ρόλος του ΟΗΕ ενισχυθεί στην περιοχή, η Ισπανία θα αναθεωρήσει την απόφαση της

    "Οι Ισπανοί δήλωσαν ότι θα αποσύρουν τα στρατεύματά τους αν δεν υπάρξει μια απόφαση του ΟΗΕ που θα δίνει στα Ηνωμένα Εθνη έναν πολιτικό έλεγχο" τόνισε υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ, σε κάθε περίπτωση, θα σεβαστούν την ισπανική απόφαση.

    Ηρεμη η σημερινή μέρα στη Φαλούτζα

    Μετά τα γεγονότα της Φαλούτζα, η έκθεση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Βαγδάτη τη Δευτέρα για τις εταιρείες που παίρνουν μέρος στην ανοικοδόμηση του Ιράκ, αναβάλλεται.

    Η σημερινή μέρα πάντως κύλησε ήρεμα στην Φαλούτζα.

    Σύμφωνα με ανταποκριτές στην περιοχή, τα αμερικανικά στρατεύματα, δεν εμφανίσθηκαν καθόλου στους δρόμους της πόλης.

    Την ίδια ώρα, η εταιρεία Blackwater Security Consulting, στην οποία απασχολούνταν οι τέσσερις Αμερικανοί που έχασαν τη ζωή τους, δήλωσε ότι σε ένδειξη σεβασμού προς τις οικογένειες των θυμάτων, δεν πρόκειται να ανακοινώσει τα ονόματα των νεκρών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Δώρο" οργάνωσης η επίθεση στη Φαλούτζα

    Εικόνες φρίκης στη Φαλούτζα

    [04] Αθήνα 2004

    Στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας Συσκέψεις για την ασφάλεια

    1/4/2004 10:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/4/2004 12:17:24 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση, για το λόγο αυτό οι συσκέψεις είναι πυρετώδεις σε καθημερινό επίπεδο. Σήμερα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές συσκέψεις. Η πρώτη αφορούσε τη μεγαλύτερη άσκηση για την ασφάλεια, που θα διεξαχθεί στις αρχές του Ιουνίου, στην οποία -όπως αποφασίστηκε από τους συναρμόδιους Υπουργούς- θα μετέχουν μόνο ελληνικές δυνάμεις από το σύνολο των Σωμάτων Ασφαλείας, και το συντονισμό θα έχει η Διεύθυνση Ασφαλείας Ολυμπιακών Αγώνων. Στη δεύτερη σύσκεψη, έγινε εξειδίκευση των σχεδίων φύλαξης των λιμανιών με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και των θαλάσσιων διόδων για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών. Τέλος, αποφασίστηκε να δοθεί επίδομα 2.500 ευρώ στα σώματα Ασφαλείας, ως ειδική αμοιβή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μέχρι σήμερα η προετοιμασία της ασφάλειας εξελίσσεται απολύτως ικανοποιητικά και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ένδειξη απειλής για την ασφάλεια του 2004.

    Επίσης, διευκρίνισε η σύλληψη του -κουρδικής καταγωγής- Γερμανού που έγινε στη Δράμα δεν έχει καμία σχέση με συλλήψεις στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά έγινε στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων της Αστυνομίας.

    [05] Διεθνή

    Εξουδετερώθηκαν από πυροτεχνουργούς Παγιδευμένες επιστολές στην Ισπανία

    1/4/2004 11:36:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/4/2004 11:50:21 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ABC

    Τρεις εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου, είχαν αποδέκτες ισάριθμες παγιδευμένες επιστολές, οι οποίες εντοπίστηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε ταχυδρομικό κέντρο της Βορείου Ισπανίας. Οι επιστολές είχαν αποδέκτες τον Λουίς Μαρία Ανσόν ιδρυτή της συντηρητικής εφημερίδας "Λα Ραζόν", τον δημοσιογράφο Φεδερίκο Χιμένες Λοσάντος του ραδιοσταθμού της καθολικής εκκλησίας Καντένα κοπ και ένα διευθυντικό στέλεχος του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Αντένα τρες. Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης της Αραγκον, Μιγέλ Ροντρίγκες Δουράν, οι παγιδευμένες επιστολές εξουδετερώθηκαν από πυροτεχνουργούς της ισπανικής αστυνομίας με ελεγχόμενες εκρήξεις.

    [06] Αθήνα 2004

    Σύσκεψη της ΟΠΕ Προετοιμασίες στην Αθήνα

    1/4/2004 11:04:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Θέματα μείζονος σημασίας, όπως η καθαριότητα της πόλης, η πορεία των έργων για τους υποσταθμούς της ΔΕΗ, και τα δίκτυα του ΟΤΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης της Ομάδας Παρακολούθησης Έργου (ΟΠΕ), υπό την προεδρία της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού Φάνης Πάλλης Πετραλιά. Η καθαριότητα της πόλης και η συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με τους δήμους απασχολεί από την έναρξη της Ολυμπιακής προετοιμασίας τους ιθύνοντες, καθώς θα αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα για την εικόνα της πόλης. Προβληματισμός υπάρχει επίσης και για την καθυστέρηση των έργων για τους υποσταθμούς της ΔΕΗ κυρίως στον Κορυδαλλό και τα Βριλήσσια, όπου τοπικοί δήμοι και κάτοικοι αντιδρούν έντονα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, λύσεις δόθηκαν και για τα δίκτυα των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ, που αφορούν τις ανάγκες των ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και την ασφάλεια , καθώς τα έργα έχουν καθυστερήσει. Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το θέμα των οδικών προσβάσεων στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

    Συνάντηση Αγγελοπούλου-Βενιζέλου

    Στο μεταξύ, συνάντηση με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Γιάννα Αγγελοπούλου, στην έδρα της "Αθήνα 2004", στη Νέα Ιωνία, είχε σήμερα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία της ολυμπιακής προετοιμασίας. Ο κ. Βενιζέλος, επανήλθε στο θέμα της κριτικής που άσκησαν οι νέοι υπουργοί για την πορεία ορισμένων σημαντικών έργων, επισημαίνοντας πως ''είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόνοι μας υπονομεύσαμε τις τελευταίες ημέρες τη διεθνή εικόνα και την αξιοπιστία της χώρας και προκαλέσαμε εκατοντάδες αρνητικά δημοσιεύματα στα ξένα μέσα ενημέρωσης''.

    [07] Αθλητισμός

    Με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα Μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

    2/4/2004 12:18:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/4/2004 12:38:23 πμ)

    Μεγάλη νίκη πέτυχε στη Βαρκελώνη, ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κατάφεραν να υποτάξουν την Μπαρτσελόνα, εκτός έδρας, με σκορ 64-67, χάρη στη μαχητικότητα των Μουγεζίνοβιτς, Λάκοβιτς για 35 λεπτά, αλλά κυρίως χάρη στο τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα, του Κώστα Τσαρτσαρή. Παρόλα αυτά, οι ελπίδες για πρόκριση του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ είναι πλέον απειροελάχιστες αφού χρειάζεται νίκη με μεγάλη διαφορά επί της Σιένα την άλλη εβδομάδα.

    Τα δεκάλεπτα: 19-14, 31-34, 47-49, 64-67

    Μουγεζίνοβιτς και Λάκοβιτς παίκτες κλειδιά

    Ο Παναθηναϊκός μετέβη στη Βαρκελώνη με διάθεση να περάσει νικηφόρα από το Παλάου Μπλαουγκράνα.

    Παρά την απουσία των Αλβέρτη, Παπανικολάου τελικά τα κατάφερε χάρη στη μαχητικότητά των Μουγεζίνοβιτς (15π. με 3 τρίποντα), Λάκοβιτς (17π. με 2 τρίποντα) για 35 λεπτά, αλλά κυρίως χάρη στο τρίποντο του Κώστα Τσαρτσαρή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

    Παρόλα αυτά, οι ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ είναι πλέον απειροελάχιστες αφού χρειάζεται νίκη επί της Σιένα στην τελευταία αγωνιστική με... 47 περισσότερους πόντους απ' όσο θα είναι η διαφορά της νίκης της Μπαρτσελόνα στο Τρεβίζο (εφ' όσον βέβαια τα καταφέρει η Μπαρτσελόνα).

    Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με 19-14 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου χάρη στην υπεροχή του Ντουένιας μέσα στη ρακέτα.

    Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε στην περιφερειακή άμυνα και με σωστές και ώριμες επιλογές στην επίθεση επέβαλλε το ρυθμό του.

    Οι Λάκοβιτς και Μουγιεζίνοβιτς βρέθηκαν σε εκπληκτική ημέρα με αποτέλεσμα στο 20' ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί με 34-31.

    Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν ο κορυφαίος των Ισπανών στην τρίτη περίοδο, όταν σημείωσε 3 τρίποντα επιτρέποντας στην ομάδα του να παραμένει πάντα σε απόσταση αναπνοής από τον εξαιρετικό Παναθηναϊκό.

    Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιξε στην τρίτη περίοδο με δύο πλέι μέικερ, η ελληνική ομάδα έτρεξε και στο 30΄ παρέμενε επικεφαλής στο σκορ με 49-47.

    Το θρίλερ των τελευταίων λεπτών

    Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μέσα στο κατάμεστο «Παλάου Μπλαουγκράνα.

    Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο... πήρε το όπλο του, εξαπέλυσε δύο τρίποντες βόμβες και η «Μπάρτσα πέρασε μπροστά, 55-53.

    Αν και οι "πράσινοι" προηγήθηκαν και πάλι, 63-59, ο Μποντιρόγκα αποφάσισε πως είχε χρέος να βοηθήσει μόνος τη νυν ομάδα του και ισοφάρισε 63-63.

    Η συνέχεια είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός θρίλερ... αφού ο Χατζηβρέττας ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές, αλλά το ίδιο έκανε και ο Μποντιρόγκα, 64-64... για να κερδίσει το αμυντικό ριμπάουντ ο Κώστας Τσαρτσαρής και να τελειώσει τη φάση και τον αγώνα με εύστοχο σουτ τριών πόντων , ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του χρόνου.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 1 April 2004 - 21:50:47 UTC